Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 13 éve
gsn 3 548
nem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéjepetey
Nem feltétlenül kell ebbe a történetbe belevonni a nagy szerződést, egy csendes offseasonje volt eddig az NFL-ben.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Tegyük hozzá, Marshawn sem az eszéért került fel a top 100-as listára...nála ez benne van a pakliban. Illetve érdekes lehet ha eltiltás lesz, és Turbin 100 yard felett átlagol 1-2 TD-vel azon a szerintem 2-3 meccsen. 😊Medvepapa
Antonio biztosan megkönnyebbült. Most lesz pár nap nyugi az öltözőben 😀
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Tegyük hozzá, Marshawn sem az eszéért került fel a top 100-as listára...nála ez benne van a pakliban. Illetve érdekes lehet ha eltiltás lesz, és Turbin 100 yard felett átlagol 1-2 TD-vel azon a szerintem 2-3 meccsen. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
nem lep meg Lynch, megkapta az új contractot aztán hello. bevonták a jogsiját régebben cserbenhagyásos gázolásért, aztán töltött fegyverrel való fuvarozás, 20$ lopása egy rendőr feleségétől 😀 lehet a sok Skittles nem nyomta el a piaszagot 😊 a hülyéje

több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nagyon úgy néz ki, hogy KJ Wright-ot nem igazolja le a Chelsea! Pedig azok a kapura (vagyis majdnem kapura) lövések! Ezt látni kell!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Lynchet letartóztatták a hétvégén ittas vezetés miatt! Mivel 2009-ben már volt baja a törvénnyel, várható valamilyen eltiltás! Sajnos picit hamar jöhet el a Turbinátor ideje. HULK!!! 😊Medvepapa
A süket betonfejűje! Nekem is gyanús, hogy nem ő fog ősszel kezdeni futóban. A liga eléggé rászállt az utóbbi időben a rendőrségi ügyekre. Mondjuk valahol igazuk van. Akkor jöhet tényleg a Turbinátor!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Lynchet letartóztatták a hétvégén ittas vezetés miatt! Mivel 2009-ben már volt baja a törvénnyel, várható valamilyen eltiltás! Sajnos picit hamar jöhet el a Turbinátor ideje. HULK!!! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Pedig a TE játék jó kis menekülési útvonal lehetett volna T-Jack-nek. De hát ha nem ez volt a play. Most, hogy Williams kiszállt, Rice meg ki tudja hol tart, előtérbe kerülhet a TE megoldás. Nem lennénk rosszak ezen a téren, de szerintem luxus egy Zach Millert kizárólag zúzásra használni. Winslow érkezésével talán végre felerősödik ez a vonal is.

több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Én nagyon bízok abban, hogy Flynn passzol majd és hogy elkezdjük használni a tight end-eket!Medvepapa
Hidd el, nem vagy vele egyedul, de ez a TE problema nalunk meg mindig gaz lesz szerintem. Kb. majdnem foloslegesen vannak itt. Na jo ez bazi nagy tulzas, de hat az elmult ket ev anyazasai nem veletlenul tortentek ezen a forumon. Nem hinnem, hogy nagy valtozast hozna ez az ideny. Engem konkretan nem erdekel, hogy TJ milyen formaban van,Flynnt tegyek be "oszt jonapot"!

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Seattleben készül a Chelsea a nyári tornájára, (ahol többek között a helyi Sounderssel is összecsap majd) a Seahawks komplexumait (is) használják, a játékosok oda-vissza vannak a körülményektől (pedig a sajátjuk, a Cobham is kifejezetten jónak számít Angliában) többek között az öltöző és a fedett pálya tetszett nekik a legjobban. itt lettek volna a képek de a BBCode-ok nem akarják az igazságot 😀
 twitpic.com/a8e0uh - Ivanovic és Malcolm Smith egy közös interjú alatt
 twitpic.com/a8dyi7 - mezcsere pár játékos között
 twitpic.com/a8e00p - Cechet pedig puntolni tanítják 😀
több mint 13 éve
Sajnálom Williams távozását. Az előző szezonban nagyrészt T-Jax miatt nem teljesített jól. Én megtartottam volna, hiszen ilyen, fizikailag nagy elkapó kevés van és a taktikai arzenál ezzel a döntéssel sem nőtt.
Eddig valahogy így nézett ki a támadás: Futás-futás-passz-punt.
Na most a kritikus 3rd és sok az pont olyan helyzet, amit nem a slotból akarunk megoldani, főleg nem egy T-Jax-szel a pocketban, aki kb úgy dob nyomás alatt,hogy neki a +- 1 méter az elkapóhoz képest az már tökéletes.undisputedly
kb a legtöbb 3rd down elakpása Baldwinnak volt a ligábanbraxa88
Az lehet, nem ismerem az idevágó statisztikát, de a run-run-boom rendszerhez nem lehet elég nagy elkapód. Valószínű viszont ,hogy az első éve a skilljein felüli statisztikát hozott, és minden összejött neki. Baldwin játékát is kedvelem,de egy újból formában lévő és kellően kihasznált Williams szerintem hozzáadott , és nem pedig elvett volna ebből a WR egységből. Mondjuk vannak ennél égetőbb problémák is, ahogyan ti is említettétek először el kellene dőlnie annak,hogy ki dob.
több mint 13 éve
Én nagyon bízok abban, hogy Flynn passzol majd és hogy elkezdjük használni a tight end-eket!

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Sajnálom Williams távozását. Az előző szezonban nagyrészt T-Jax miatt nem teljesített jól. Én megtartottam volna, hiszen ilyen, fizikailag nagy elkapó kevés van és a taktikai arzenál ezzel a döntéssel sem nőtt.
Na most a kritikus 3rd és sok az pont olyan helyzet, amit nem a slotból akarunk megoldani, főleg nem egy T-Jax-szel a pocketban, aki kb úgy dob nyomás alatt,hogy neki a +- 1 méter az elkapóhoz képest az már tökéletes.undisputedly
kb a legtöbb 3rd down elakpása Baldwinnak volt a ligában
több mint 13 éve
Na most a kritikus 3rd és sok az pont olyan helyzet, amit nem a slotból akarunk megoldani, főleg nem egy T-Jax-szel a pocketban, aki kb úgy dob nyomás alatt,hogy neki a +- 1 méter az elkapóhoz képest az már tökéletes.
több mint 13 éve
 www.fieldgulls.com/2012/7/14/3158201/chris-clemons-nfls-most-underrated-player

ProFootballWeekly-n Top 5 alulértékelt játékos(ebben benne van: teljesítmény, évek az NFL-ben, fizetés, fontosság a csapat számára, stb.), és a mi Clemons-unk végzett az 1. helyen. Mondjuk van benne valami...

több mint 13 éve
És a kérdés: ki lesz Williams helyén? Baldwin többször mondta már, hogy kipróbálná itt is magát, sőt szerinte jobb lenne mint slotban. Vagy Tate, viszont ő remekül blokkol. Vagy a fiatalok. Azért most főleg örülök Winslownak. 😊

több mint 13 éve
Bocs, Rizsa kimaradt. A nagy kérdés, mit bír egészségileg.

több mint 13 éve
Tudom, hogy valahol jogos Williams elküldése, mégis sajnálom. Jól kezdett, aztán jöttek a sérülések, meg a hangulat ingadozások. Na meg persze nem is nagyon volt, aki passzolt volna neki. Így viszont a WR sorunkat kicsit vékonynak tartom. Baldwin - vajon tényleg ilyen ügyes, vagy a tavalyi szezon csak egy kiugrás volt. Tate - kérdés, hogyha tényleg tömik labdákkal, akkor mire képes. Obo - sokszor bizonyította, hogy lehet rá számítani, de ő már örökre csak második-harmadik elkapó marad. Butler - kérdés, ha a Frisco ellen nem törik el a lábát, meg egy kicsit a fejlődését is, akkor ma hol tartana. Durham, Lockette - előttük a lehetőség, fogalmam sincs nyomás alatt mit tudnak kihozni magukból. Szóval nem egyszerű a helyzet.

több mint 13 éve
várhatü volt ténleg
remélem ez azt is jelenti h Ricenak jó a vállabraxa88
Olvastam vele egy interjút, a műtét sikeres volt, már nem érez fájdalmat, persze terhelés alatt fog kiderülni az igazság.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
várhatü volt ténleg
remélem ez azt is jelenti h Ricenak jó a válla
több mint 13 éve
Mike Williams elküldve. Tisztul az elkapósor. Fucu
hát szegénynek nem sikerült megragadni huzaosabban. pedig szép volt a sztoria.kacsa
Ez sajnos várható volt, kár a tavalyi szezonért, rájárt a rúd, előbb T-Jax, aztán a sérülés...

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Mike Williams elküldve. Tisztul az elkapósor. Fucu
hát szegénynek nem sikerült megragadni huzaosabban. pedig szép volt a sztori
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Mike Williams elküldve. Tisztul az elkapósor.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Egy run-heavy offensebe szerintem tökéletesen jó ez az elkapósor. Én Butlert sem írnám le, az első éve azért jó volt neki.Sebii
Ezzel egyet is értek, remélem most a körülmények is olyanok lesznek(lockout, sérülés, rossz QB, tapasztalatlan fal), hogy ezt megmutathatják! 😊

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
Egy run-heavy offensebe szerintem tökéletesen jó ez az elkapósor. Én Butlert sem írnám le, az első éve azért jó volt neki.