Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
A válasz, Bevell. Minnesotában is annyira eröltette Jacksont, hogy az hihetetlen, amikor nyilvánvaló, hogy neki ez a rendszer nem fekszik (bár sztem más se 😛). Alig hozott le jó meccset a Vikingsban, 1-2-től eltekintve.Igen, ez a nyilvanvalo ok. Anno mielott idejott TJax es megszelloztettek, hogy csatlakozna a csapathoz, akkor emberunket megkerdeztek rola es annyit mondott ra, hogy ismeri a rendszert, szoval neki fekudne (meg szep, csak vigyek mar el onnan..). De csak van meg valami a hatterben. Fene tudja, lehet, hogy valami titkos osszeeskuves elmeletet varok. 😊
Na mind1, szezon közben úgyis kiderül, ha azt hozza, mint az előszezonban, nem hiszem, hogy sokáig a kezdőben marad.Newman
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Visszaterve a meccsre es a QB kerdesre, nem teljesen ertem, hogy mit is akarnak tulajdonkeppen Tarvarissal es Whitehurstel. Egyertelmu, hogy TJaxet nyomjak, terhelik, kvazi osszetorik. Viszont emberunk jelenleg nagyreszt keptelen hosszu passzokat rendesen kivitelezni. Mindig kicsit hosszabb vagy valami nem stimmel. Menekulni tud, de hat az onmagaban edeskeves. Meg az ubergaz, nem letezo QB vedelem ellenere sem. Charlie viszont legutobb nem volt rossz, es arra a rovid idore, amit bent volt most se volt annyira szar, hogy ne lehessen vele is szamolni. Elso blikkre eldontottek, hogy marad 2. Arrol nem is beszelve, hogy Portisrol milyen jo hirek jottek es most gyakorlatilag lejegeltek. Szoval joval tobb idot adnek Charlienak mert nem tunt annyira remenytelennek, mint amennyire gondoltam volna. Most legalabb annyit, ha nem tobbet latok benne, mint TJ-ben. O is el tud lepni a vedok elol. Magabiztos es eleg magas jatekos, jo karral, hogy kepes legyen a sok idetlen futas helyett kozepesnel nagyobb passzoknal is teljesiteni. Mas kerdes, hogy ezek nala sem jonnek be egyertelmuen. Viszont nagyon akar. Ezen a meccsen is latszott, hogy majd megorult, hogy engedjek be vegre a homokozoba. Szoval imho tessek vegre neki is rendes idot adni. Mar csak a tavaly ev vegi teljesitmenye miatt is megerdemelne. Aztan ugyis kiderul, hogy ki a kevesbe rossz a ket be nem valtott igeretbol.endorphynA válasz, Bevell. Minnesotában is annyira eröltette Jacksont, hogy az hihetetlen, amikor nyilvánvaló, hogy neki ez a rendszer nem fekszik (bár sztem más se 😛). Alig hozott le jó meccset a Vikingsban, 1-2-től eltekintve.
Na mind1, szezon közben úgyis kiderül, ha azt hozza, mint az előszezonban, nem hiszem, hogy sokáig a kezdőben marad.
több mint 13 éve
Más csapatok a PS-ben sosem látott-hallott irányítókat tesztelgetnek, mi meg összetöretjük a kvázi első számú QB-t, anélkül, hogy kipróbálnánk komolyabban is a többieket. Én a Raiders ellen pályára se tenném T-Jack-et, kezdenék Portissal, aztán jöjjön Csárli! Az O falat meg ütném, mint a lovat! Testi fenyítés+fizetéscsökkentés ígérete.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Visszaterve a meccsre es a QB kerdesre, nem teljesen ertem, hogy mit is akarnak tulajdonkeppen Tarvarissal es Whitehurstel. Egyertelmu, hogy TJaxet nyomjak, terhelik, kvazi osszetorik. Viszont emberunk jelenleg nagyreszt keptelen hosszu passzokat rendesen kivitelezni. Mindig kicsit hosszabb vagy valami nem stimmel. Menekulni tud, de hat az onmagaban edeskeves. Meg az ubergaz, nem letezo QB vedelem ellenere sem. Charlie viszont legutobb nem volt rossz, es arra a rovid idore, amit bent volt most se volt annyira szar, hogy ne lehessen vele is szamolni. Elso blikkre eldontottek, hogy marad 2. Arrol nem is beszelve, hogy Portisrol milyen jo hirek jottek es most gyakorlatilag lejegeltek. Szoval joval tobb idot adnek Charlienak mert nem tunt annyira remenytelennek, mint amennyire gondoltam volna. Most legalabb annyit, ha nem tobbet latok benne, mint TJ-ben. O is el tud lepni a vedok elol. Magabiztos es eleg magas jatekos, jo karral, hogy kepes legyen a sok idetlen futas helyett kozepesnel nagyobb passzoknal is teljesiteni. Mas kerdes, hogy ezek nala sem jonnek be egyertelmuen. Viszont nagyon akar. Ezen a meccsen is latszott, hogy majd megorult, hogy engedjek be vegre a homokozoba. Szoval imho tessek vegre neki is rendes idot adni. Mar csak a tavaly ev vegi teljesitmenye miatt is megerdemelne. Aztan ugyis kiderul, hogy ki a kevesbe rossz a ket be nem valtott igeretbol.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Ironia? Ok, Te meg talan, aztan meg a roviditett bandwagon. Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy harom, a meccsel kapcsolatos rovid megjegyzes fele ilyen "vihart" kavar egy Seahawks topicban. Sajnalom, ha zavart okoztam volna! Legkozelebb lejegyzetelem a mondanivalom aktual reszet egy fecnire es utana felolvasom a mokusoknak a teraszrol. Mert egy kvazi halott topicba masfel nappal az esemeny utan ugye minek? Mar ha megengedsz Te is egy kis ironiat. 😛Jajjmá, meg ne sértőggyék kend, magam csak ironizáltam, de ha átmetél volna tutti a dobogós helyed az aranykpések topicba! 😂Helmut Zimmerigazad van itt sokkal több értelme volt 😛braxa88Harom kibukott agyu beirasert rinyalsz, aminek kb. a fele nem aktualis esemeny, hanem velemeny adott csapatreszrol-jatekosrol? Na mindegy, torlom inkabb, hogy ne aludjatok rosszul.endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
cut: WR Chris Carter, CB Jesse Hoffman, DT Teryl White, OG Zach Hurd, LB Neal Howey, and WR Brandon Smithmegleszünk nélkülük is talán
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nyugalom emberHarom kibukott agyu beirasert rinyalsz, aminek kb. a fele nem aktualis esemeny, hanem velemeny adott csapatreszrol-jatekosrol? Na mindegy, torlom inkabb, hogy ne aludjatok rosszul.endorphynOda mar minek bazz!? 😊endorphynigazad van itt sokkal több értelme volt 😛braxa88
több mint 13 éve
Jajjmá, meg ne sértőggyék kend, magam csak ironizáltam, de ha átmetél volna tutti a dobogós helyed az aranykpések topicba! 😂Harom kibukott agyu beirasert rinyalsz, aminek kb. a fele nem aktualis esemeny, hanem velemeny adott csapatreszrol-jatekosrol? Na mindegy, torlom inkabb, hogy ne aludjatok rosszul.endorphynOda mar minek bazz!? 😊endorphynigazad van itt sokkal több értelme volt 😛braxa88
több mint 13 éve
krankovics
407
Vajon Jennings mikor emészti meg, hogy ex első körösként gyakorlatilag odaadtuk egy zsák krumpliért? Bár ha belegondolok, ilyen árfolyam esés mellett az utolsó pillanatban adtuk el, mert jövőre már valószínűleg mi fizettünk volna a másik csapatnak, csak vigye. (Tiszta Torghelle Sanyi!)garrett27Van itt egy fél sack meg egy FF idén. A zsák oké, de a krumpli a Forced Fumble? 😀
http://www.nfl.com/player/clintonmcdonald/89758/gamelogs
több mint 13 éve
Harom kibukott agyu beirasert rinyalsz, aminek kb. a fele nem aktualis esemeny, hanem velemeny adott csapatreszrol-jatekosrol? Na mindegy, torlom inkabb, hogy ne aludjatok rosszul.igazad van itt sokkal több értelme volt 😛braxa88Lécci menj be az eredménykövetőbe, és ott kommenteld a meccset 😀 😀Helmut ZimmerOda mar minek bazz!? 😊endorphyn
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
igazad van itt sokkal több értelme volt 😛Oda mar minek bazz!? 😊endorphynMar 17-3. Zero passrush, passz elleni vedekezes. A futasokat meg csak leszedik valamennyre. Az offense kritikan aluli, nem nfl szint.. TJax tobb idot tolt a hatan mint egy furdosk..va. Legszivesebben inkabb nem szenvednek tovabb es megneznem az eredmenyt. Szanalom.endorphynLécci menj be az eredménykövetőbe, és ott kommenteld a meccset 😀 😀Helmut Zimmer
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Vajon Jennings mikor emészti meg, hogy ex első körösként gyakorlatilag odaadtuk egy zsák krumpliért? Bár ha belegondolok, ilyen árfolyam esés mellett az utolsó pillanatban adtuk el, mert jövőre már valószínűleg mi fizettünk volna a másik csapatnak, csak vigye. (Tiszta Torghelle Sanyi!)garrett271éves szerződést kapott, szal jövőre már tuti ment volna
több mint 13 éve
Vajon Jennings mikor emészti meg, hogy ex első körösként gyakorlatilag odaadtuk egy zsák krumpliért? Bár ha belegondolok, ilyen árfolyam esés mellett az utolsó pillanatban adtuk el, mert jövőre már valószínűleg mi fizettünk volna a másik csapatnak, csak vigye. (Tiszta Torghelle Sanyi!)
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
endo bazd 😀 😀
több mint 13 éve
Mi láttuk a meccset 😂 😂 😂
több mint 13 éve
most olvasom a hawks oldalon, hogy kiraktuk jenningst, végreHogy backupnak jó lesz,viszonylag nagy kezdő tapasztalattal.
bengals meg mit gondolt?herpaderp
Gondolom most dolgoznak majd a fizikumán. Zimmer megpróbálja megtanítani ember ellen játszani ( labda ellen nem tudja)
ennyi lesz, projektnek elfér.
több mint 13 éve
Mar 17-3. Zero passrush, passz elleni vedekezes. A futasokat meg csak leszedik valamennyre. Az offense kritikan aluli, nem nfl szint.. TJax tobb idot tolt a hatan mint egy furdosk..va. Legszivesebben inkabb nem szenvednek tovabb es megneznem az eredmenyt. Szanalom.endorphynLécci menj be az eredménykövetőbe, és ott kommenteld a meccset 😀 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most olvasom a hawks oldalon, hogy kiraktuk jenningst, végrebengals meg mit gondolt?
több mint 13 éve
braxa örömtüzeket fog gyújtani 😊
több mint 13 éve
meglepőakkor eléggé megbíznak a két újoncban mert hiába volt Jennings szar volt kezdő tapasztalata
több mint 13 éve
bontsatok egy pezsgőt#Seahawks trade CB Kelly Jennings to the #Bengals, per @Bengals. Acquired DT Clinton McDonald in return
több mint 13 éve
Pláne kezdő OL kezdő QB-vel nem engedhető meg az hogy a szezon előtt megy a passzer IR-re.+1, bár anno a Lions és Jeff Garcia így járt...
petey
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Persze, hogy messze, de papíron így állunk:De ebben a csoportban megint símán össze lehet szedni 3-4 győzelmet.Nekem annyira furcsa,hogy miként lesz egy PO csapatból egy nyár alatt 1/1 várományos!?a 7-9 mutató eléggé csalóka, szerintem tavaly is miénk volt az egyik leggyengébb csapat, sokkal bénábban játszottunk, mint mondjuk a 6-10-es texans vagy a 4-12-es bengals, akik sorozatban vesztettek szoros meccseket, nekünk meg az összes vereségünk KO volt, és összesen 2 értékelhető győzelmet szereztünk (chargers, bears ellen)herpaderp
Nem túlzás ez egy kicsit?Bazzani
Nagyon messze vagytok Ti az 1/1től.Bazzani
QB - csere
O cord - csere
D# arca - el
kevés közös edzés...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
@helmut: ja, igazad volt, valamit elnéztem. amúgy kajak oregonban laksz? mázlista, nem kell éjszakáznod a meccsek miatt 😊@petey az o-line javulásában én se vagyok olyan biztos (ilyen ütemű "fejlődés" alapján azt mondom a bye week utánra talán jó lesz), de például az, hogy többször használunk 2 tight endet, ahogy annyiszor hangoztatták, elég reálisnak látszik. az ilyen rövid "dink-dunk" passzokkal, meg screenekkel lehet a legjobban kiküszöbölni a fal bénázását, és 3 méterre talán még t-jax is eltalál pontosan. ilyeneknek viszont eddig nyomát se láttuk, pedig nem hinném, hogy kifelejtették volna a playbookból.
arról, hogy carroll mit miért csinál, csak vaktában lövöldöztem, szerintem rajta kívül csak schneider tudja mi a **** van