Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Ha Gallery nem tud játszani vasárnap akkor esélyes, hogy Carpenter lesz a kezdő LG... run tjax runFucuOkung viszont játszhat mellette
viszont Rice valszeg nem...
több mint 13 éve
Ha Gallery nem tud játszani vasárnap akkor esélyes, hogy Carpenter lesz a kezdő LG... run tjax run
több mint 13 éve
Lynch és Hawthorne újra edzésbe állt. Legalább valami biztató.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha nem tudják megvédeni mit csinál 😊Csak tudnám, hogy ezt mire alapozod?Helmut ZimmerGarrard szabad!-mondjuk úgysem húzzuk be!Helmut ZimmerSzerintem felesleges lenne. Nagy javulást nem hozna...Duff
több mint 13 éve
Csak tudnám, hogy ezt mire alapozod?Garrard szabad!-mondjuk úgysem húzzuk be!Helmut ZimmerSzerintem felesleges lenne. Nagy javulást nem hozna...Duff
Wyatt!
Luck nem jön, mert nem leszünk 1/1!!!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát, azért klasszisokkal jobb, mint bármelyik irányítótok 😀 De így nem jönne Luck :/
több mint 13 éve
Duff
3 133
Garrard szabad!-mondjuk úgysem húzzuk be!Helmut ZimmerSzerintem felesleges lenne. Nagy javulást nem hozna...
több mint 13 éve
Garrard szabad!-mondjuk úgysem húzzuk be!Ami a kérdésemre adott válaszokat illeti, ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget. Összesítem a többi fórumon kapott válasszal, és az eredményt a héten közkinccsé teszem!
több mint 13 éve
Ha nem sziompi a seahox, akkor annak mi az oka?: Gondoltam megkérdezem azok véleményét is akik nem szeretik a csapatot... ennyi!
Milyen filozófiai alappal pont itt?
Ki volt a legnagyobb draft bust?: Nincs új a nap alatt
Ki volt a legfeleslegesebb draft húzás: Utólag nem okoskodom, tehát RO
Szarvasra:
http://video.xfree.hu/?n=marti1951%7C7dd389417faf00fd598a86f78ad3762f
Ki volt a legjobb draft húzás?: Mebane, Thomas
Ki volt az a játékos, akit rohadt nagy bűn volt elengedni?(többet is írhattok): Hutch, Rocky, Brown
Melyik volt a legjobb megmozdulásunk a szabadügynök piacon?(többet is írhattok): Kerney
Ki volt a legjobb szakember/Kedvenc edződ: Mora mit akart?
Kitől vártok idén kiugró évet?: Paul Allentől, - a páholyból -, és fájni fog!
Mi az oka, az utóbbi 5 év mélyrepülésének (Esszé)---én folyamatosan erről ugatok, szóval szerintem már uncsi! Szóltunk volna, ha rossz nyomon vagy, de 5 év múlva lenne ez inkább aktuális, ha addigra sem sikerül még egy utószezon...azért ez nem a bulls topic.
Melyik volt a legdrágább és késöbb megbánt megmozdulásunk a "-" piacon? DB a másik Ming-váza
Utsó kérdés, szerintetek hogyan lesz az 1. Meccs sf- ben?sírás/nevetésHelmut Zimmer
több mint 13 éve
krankovics
407
Na és tényleg, mi van Tatupuval?garrett27Majd visszajön kis pénzért, ha nem kell senkinek. 😀
több mint 13 éve
Most már csak az hiányzik, hogy kirúgják pl. Ryant is, mert mondjuk hidegen issza a sört. Ezekre a cserékre nem látok hirtelen ésszerű magyarázatot. Mare egyébként tényleg jó volt. Ha jól emlékszem egy meccsen volt 3 kihagyott FG-ja, a többi bement. Valószínűleg ő nem a teljesítménye miatt nem kellett, kapott jobb ajánlatot.Olyan mindenkinek volt. Tavaly elott, hogy szidtam Olindo Maret, most meg sajnalom, hogy elment.endorphynDanny O'Neal keszen van:#Seahawks officially announce that K Steven Hauschka (gezundheit) claimed off waivers. 😀endorphyn(Gesundheit) Most kutatok az emlékeimben, hogy mi nem stimmel Hauschka-val. Voltak emlékezetes mellérúgásai? Na még keresgélek kicsit.garrett27
Na és tényleg, mi van Tatupuval?
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
A ket elkapo, Owen Spencer es Ricardo Lockette bekerult a practice squadba. Ugy latszik, hogy megiscsak jo tartalekba Lockette, hatha Tate feltamadasa csak rovid eletu volt vagy valaki leserul.Hát jó lenne belelátni PC fejébe...
Kiegeszites:
Jottek: K Steven Hauschka, DT Landon Cohen, OT Jarriel King, DT Al Woods;
Mentek: K Reed, DT Levingston, DT Siavii, LB Voboraendorphyn
Én már nem igazodok ki rajta. :/
Reed, Siavii, Vobora... nem értem miért most lettek elküldve.
Vasárnap kiderülhet sok minden. Vagy nem... 😊
több mint 13 éve
Olyan mindenkinek volt. Tavaly elott, hogy szidtam Olindo Maret, most meg sajnalom, hogy elment.Danny O'Neal keszen van:#Seahawks officially announce that K Steven Hauschka (gezundheit) claimed off waivers. 😀endorphyn(Gesundheit) Most kutatok az emlékeimben, hogy mi nem stimmel Hauschka-val. Voltak emlékezetes mellérúgásai? Na még keresgélek kicsit.garrett27
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Danny O'Neal keszen van:#Seahawks officially announce that K Steven Hauschka (gezundheit) claimed off waivers. 😀endorphyn(Gesundheit) Most kutatok az emlékeimben, hogy mi nem stimmel Hauschka-val. Voltak emlékezetes mellérúgásai? Na még keresgélek kicsit.
több mint 13 éve
Danny O'Neal keszen van:#Seahawks officially announce that K Steven Hauschka (gezundheit) claimed off waivers. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Carrollék megint kukáztak egyet. Nem igazán értek mindent, pl. mi volt a gond Jeff Reed-el, minek hozták Vobora-t, ha máris lapát, stb. Azt nem lehetett már tavaly sem ráfogni a stábra, hogy nem próbálkoztak, de ezt követni......! Seattleben már a takarító személyzet sincs biztonságban!
több mint 13 éve
A ket elkapo, Owen Spencer es Ricardo Lockette bekerult a practice squadba. Ugy latszik, hogy megiscsak jo tartalekba Lockette, hatha Tate feltamadasa csak rovid eletu volt vagy valaki leserul.Kiegeszites:
Jottek: K Steven Hauschka, DT Landon Cohen, OT Jarriel King, DT Al Woods;
Mentek: K Reed, DT Levingston, DT Siavii, LB Vobora
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Utsó kérdés, szerintetek hogyan lesz az 1. Meccs sf- ben?Helmut Zimmer20-17-re kikapunk. A lotto szamok nem kellenenek? 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Naa, igy nem ertem! ;DNa es erre mit irnal: Melyik volt a legdrágább és késöbb megbánt megmozdulásunk a szabadügynök piacon?endorphynNemtudomleírnianevét 😀 TÍZSéééé +BranchHelmut Zimmer
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Jaja, igen, sorry!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Szerintem a magyar viszonylatokra értette, a szövegben legalábbis erre utal. Nálunk meg tény, hogy a Patriots a legnépszerűbb
több mint 13 éve
Off: Cowboys a legnépszerűbb. pat nagyon népszerű, de hulló csillag. Mi erősen a vége vagyunk, alig valamivel a tök utsó st. Louis előtt ( kc a népszerűbb csapat)Ezért is relatív a piac... Pl a halál lúzer, bills egy félmilliós városban játszik, és sokkal népszerűbb, mint a hawks. ( tán egy hellyel a phins mögött ). Steelers, Philly, Skins népszerűek meg kiugróan.Utsó kérdés, szerintetek hogyan lesz az 1. Meccs sf- ben?
több mint 13 éve
Csak beugrott egy opció a hülye közvélemény kutatásokból, amit minden héten kapok a neten. Töltöm hűségesen, csak tudnám minek. Szóval ez volt az első gondolatom. Egyébként sokan vannak, akik kifejezetten nem szeretik a csapatot, nekik vonzó az első kérdés, de a többire úgysem tudnak válaszolni.Ha nem szimpi a seahox, akkor annak mi az oka?: A kérdés eben a tartományban nem értékelhető 😂Gondoltam megkérdezem azok véleményét is akik nem szeretik a csapatot... ennyi!Helmut Zimmer
garrett27
Egy vélemény szerint nálunk a szurkolók kb. 60%-át lefedi a New England, 20%-ot a Steelers, meg a Cowboys, a maradékon osztoznak a többiek. Ezzel lehet vitatkozni, de csak mert évek óta nem megy a csapatnak még nem leszek Patriots szurkoló. Nekem szimpatikus a csapat, ráadásul hűséges típus vagyok. Szűkebb hazámban a Szolnoki Olaj 16 évet várt az újabb bajnoki címre, a MÁV focicsapata meg 60 évet, hogy visszajusson az NB I-be (mondjuk gyorsan ki is zúgott, de ez más kérdés), vagyis van türelmem. Bocs, ha hosszú voltam.
több mint 13 éve
Na es erre mit irnal: Melyik volt a legdrágább és késöbb megbánt megmozdulásunk a szabadügynök piacon?endorphynNemtudomleírnianevét 😀 TÍZSéééé +Branch