Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
szerintem ezt a témát 3 hét múlva újra átbeszéljük 😊

Srácok!

Currynek volt értékelhető, a csapat szempontjából hasznos megmozdulása a meccs alatt???Helmut Zimmer
egy punt return fumble-t ő szedett össze special teams-en
bár más kérdés, hogy nem ezért fizetjük, erre egy 500. számú john johnson is jó lett volnaherpaderp
Curry már régen bust, csak egyenlőre még sokba kerülne beismerni. T-Jacknél is ez lehet a helyzet, csak neki kell még néhány meccs a totális összeomláshoz. Mondom, Csárli feszülten figyel a háttérben. Az idő neki dolgozik, mert menet közben úgysem hozunk más QB-t. Azt azért be kell ismerni, hogy Csárli tényleg egyre jobb és egyre bátrabb. Ki tudja, lehet még belőle valami.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Srácok!

Currynek volt értékelhető, a csapat szempontjából hasznos megmozdulása a meccs alatt???Helmut Zimmer
egy punt return fumble-t ő szedett össze special teams-en
bár más kérdés, hogy nem ezért fizetjük, erre egy 500. számú john johnson is jó lett volna
több mint 13 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 489 — Seahawks fan
Srácok! Szeptember 11-ig én bízok! 😊

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
After his second statistically impressive performance in as many preseason games on Saturday night, the Seahawks’ backup QB was asked the obvious question: Does Whitehurst feel he’s competing with Tarvaris Jackson for the starting job?

“I’m kind of competing against myself,” Whitehurst said in the locker room after the Seahawks’ 20-7 loss to the Minnesota Vikings at CenturyLink Field. “I’m trying to be as good as I can and help the team in any way they ask me.”

Diplomatic, but also direct and to the point.

“I motivate myself,” he said. “The external stuff, I don’t think it really factors in. I’m trying to be as good as I can and whatever happens happens.”

Kezdem megkedvelni Kareszt...
Dzsimárkusz kell ide nem más! Tavarisnál rosszabb ő sem lesz, vagy hozzuk Prájört 4-6 év alatt meg is tanulna center alól játszani.
A T Jax projekt legkésőbb a 4. hétig összedőlhet, ha valamit nem csinálunk:
a.) pléjhívással
b.) Uzsidobozzal a jobb szélen
több mint 13 éve
Csárli mindenesetre ügyes, kihasználja a lehetőséget, hogy első számú QB legyen. Remélem van futás bőven az edzéstervében, mert idén is menekülős lesz neki a szezon. Hacsak hirtelen nem áll össze az az O fal, amit PC-ék elképzeltek. Nem létezik, hogy ennyire melléfogtak volna!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Hát rossz volt nézni hogy az első Offensetek nem tudott összehozni egy first downt a Vikings cserepad ellen...petey
egy volt 😛 😂braxa88
biztos akkor mentem ki sörért 😀

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Hát rossz volt nézni hogy az első Offensetek nem tudott összehozni egy first downt a Vikings cserepad ellen...petey
egy volt 😛 😂
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 549

Srácok!

Mikor lejött 😀szaba
Te inkább vegyél Jazz III picket (pirosat)Helmut Zimmer
Merre vagy most? Dobok pm-et.
több mint 13 éve

Srácok!

Mikor lejött 😀szaba
Te inkább vegyél Jazz III picket (pirosat)
több mint 13 éve

Srácok!

Mikor lejött 😀
több mint 13 éve

Srácok!

Currynek volt értékelhető, a csapat szempontjából hasznos megmozdulása a meccs alatt???
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Hát rossz volt nézni hogy az első Offensetek nem tudott összehozni egy first downt a Vikings cserepad ellen...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akit érdekel michael robinson videósorozata, a chargers elleni meccs után is alkotott: http://www.youtube.com/watch?v=cQ0n3Bmd5bQ http://www.youtube.com/user/RealRobReport#p/u/0/szlUCgXw5x0
a TKO-s interjú a legjobb, ahogy oltják egymást 😊
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
fent van TYT-n a Vikings meccs

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
igaz, h csak preseason, de azért alapvetőleg ez a játék lesz a rendesben is. engem leginkább a fal zavar, mert arra lehetett számítani, hogy a sec olyan szar lesz mint tavaly a houstoni, de a fal azért legalább 5 lépéses passzra adjon esélyt az irányítókra. jó persze lockout miatt nem tudtak edzeni, gyakroloni rendesen. hát legyen így, mert ez kemény eddig
több mint 13 éve
Erre mondtam azt hogy Big Pitt egy zseni, kérdés pozitív vagy negatív értelemben.
De ez még csak felkészülés, akármi is lehet és a csapat igen fiatal.Delonso_
PC egy géniusz! Az általa USC-nél sikeresen alkalmazott transzformált defet csodálatosa alkalmazza a Pats, mi meg szopunk... (gondoltam, majd írok róla, mert borzasztóan érdekes szakmai téma, viszont szerintem mostsenkit sem vígasztal 😊 )

Én azt mondom, hogy 3 hét múlva rendben leszünk,DE remélem, hogy a Paul rendet vág a sok bohóc között... A legdurvább seggberugást Schneider érdemli....
Szóval csak a lényeget nem mondtam,Delonso én osztozom az optimizmusodban...
több mint 13 éve
A mutatott játék alapján egyre jobban hiányzik Lofa helyzetfelismerő képessége. Az O falat meg hagyjuk, most azért kell szurkolni, hogy Carpenter ne legyen bust első körös létére. Faszán állunk! Igaz tavaly előtt mind a 4 PS meccsünket nyertük, aztán a bajnokságban meg betlihegyek jöttek. Nincs mese, türelmesnek kell lennünk.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
hú, úgy látom nagyon elástátok a csapatot idénre, inkább a preseasonben legyenek atomszarok, és élesben jobbak, mint fordítva
carpenternek szerintem kell pár év, mire beérik, (ha nem lesz bust) úgy tűnik nem lehet bedobni a mély vízbe. hány elfogadható right tackle van FA-n még? vagy raidersből nem tudna Kábel Tomi bácsi átcsábítani még valakit?herpaderp
áááá, ott is nagyon ramaty a fal. Alig van kezdő szint benne.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hú, úgy látom nagyon elástátok a csapatot idénre, inkább a preseasonben legyenek atomszarok, és élesben jobbak, mint fordítva
carpenternek szerintem kell pár év, mire beérik, (ha nem lesz bust) úgy tűnik nem lehet bedobni a mély vízbe. hány elfogadható right tackle van FA-n még? vagy raidersből nem tudna Kábel Tomi bácsi átcsábítani még valakit?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Erre mondtam azt hogy Big Pitt egy zseni, kérdés pozitív vagy negatív értelemben.
De ez még csak felkészülés, akármi is lehet és a csapat igen fiatal.
több mint 13 éve
nagyon szomorú vagyok.
-Hawthorne jó legalább.
braxa88
Próféta vagyok 😛
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Húúúú én hányszor éltem át ugyanezt az érzést...
A Carpenter picken meg nem véletlen röhögtek a szakértők.

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ha hassie lett volna még a meccsen, valószínűleg kórházban szenvedne még egy jó ideig, az biztos. azzal meg kitörölhetjük a seggünket h faszán megfogjuk a futásokat, ha egy alex smith és HOF-nak fog tűnni...
jackson meg sztem nem sokáig lesz kezdő
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nagyon szomorú vagyok.
-Carpenter 0
-futójáték nincs. 4x 1yardról Forsettnek nem sikerült bevinni a TDt. a meccs fénypontja volt...
-pass protection nincs
-Jennings még mindig kezdő, nyelte a yardokat szépen
-Hawthorne jó legalább.
-Rice idehozatalának értelmét nem látom
-Tatet is el kell zavarni. 2x dobtak felé 2 drop.
-nagyon gyenge a csapat. évek óta nem éreztem a szezon előtt ilyen gyengének. nagy harc lesz Luckért.
több mint 13 éve
Hogy ez megint mennyire kevés volt!
:mad:

-Mifasznak draftoltuk Carpentert, átjáróház az oldala?!

-Bevell TJax párost expresszajánlva kéne hazaküldeni, de legalább az egyiket, mert nem értik egymást, vagy legalábbis, TJax nem mozog otthonosan a hívott játékokban!
Amúgy megdöbbentően gyenge az O playhívás.... a pick six tipikusan ilyen szitu volt.

jajaja és köszönjük, hogy nincs Lofa- jelenleg nincs olyan LBnk, aki olvasná a játékot, volt egy két olyan gyönörű benézés....