Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 13 éve
A cbs oldalán találtam egy érdekes statisztikát a 3rd down sack arányokról. Melyik csapat milyen arányban viszi le az ellenfél irányítóját a harmadik kísérleteknél.Ez az egyik legfontosabb statisztikája a mai ligának. Nem meglepő,hogy a Ravens és a Giants vezet. Az oly sokat ekézett Patriots D# is átlag(1:12) felett teljesített a maga 1:11-es mutatójával. Mi bőven átlag alatt vagyunk 1:14-el, ami azt jelenti,hogy a Ravens 2x akkora eséllyel sackelte tavaly a Qb-t a kritikus playben.Ha a Ravens 2.28nál lenne akkor lenne kétszer akkor esély.
undisputedly
több mint 13 éve
Még egy kis adalék a Wilson hypehoz. A Football Outsiders kreált egy rendszert, ami számokban fejezi ki egy egyetemi QB NFL-ben várható sikerességét. 1998 óta nem meglepő módon RGIII áll a második helyen. Többek között Manninget és Luckot is megelőzi, az összes többi azóta ligába került játékosról nem is beszélve. Egyet kivéve. Russel Wilson 😀 Bizony, ő áll az első helyen.*Pusztán azért tettem be,hogy lássuk, ilyen is van. Érdekesség, semmi több.
több mint 13 éve
A cbs oldalán találtam egy érdekes statisztikát a 3rd down sack arányokról. Melyik csapat milyen arányban viszi le az ellenfél irányítóját a harmadik kísérleteknél.Ez az egyik legfontosabb statisztikája a mai ligának. Nem meglepő,hogy a Ravens és a Giants vezet. Az oly sokat ekézett Patriots D# is átlag(1:12) felett teljesített a maga 1:11-es mutatójával. Mi bőven átlag alatt vagyunk 1:14-el, ami azt jelenti,hogy a Ravens 2x akkora eséllyel sackelte tavaly a Qb-t a kritikus playben.
több mint 13 éve
Na jó, PC csak azt mondta, hogy Wilson kész a rajtra, de azt nem mondta hányadik számú QB-ként! 😊 (Tavaly Csárli is kész volt, szaladgált is az oldalvonalnál, sisakban rendesen, sok köszönet mégsem volt benne) Szerintem ő most akármilyen jól dobálhat, meg mozoghat, tuti, hogy ki fogják próbálni Flynnt kezdőben. Vannak ők annyira kíváncsiak, - meg mi is - hogy megnézzük igazán mire képes.garrett27Emlékszem valamikor a szezon közepe felé egyik eredménykövetős meccsen észrevettem,hogy Csárlin sisak van. Nem kicsit estem kétségbe, de szerecsére valaki beírta,hogy mindig sisakban ül az oldalvonalnál 😀
több mint 13 éve
Pedagógia Uraim, pedagógia. Senkinek sem mondjuk hogy nem te leszel a kezdő de azért csak húzd az igát. Azt mondjuk, hogy dolgozz, pörögj 120% és ha úgy teljesítesz még kezdő is lehetsz... Földig esne az állam ha a szezonkezdésnél nem Flynn szaladna ki a gyepre.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
Na jó, PC csak azt mondta, hogy Wilson kész a rajtra, de azt nem mondta hányadik számú QB-ként! 😊 (Tavaly Csárli is kész volt, szaladgált is az oldalvonalnál, sisakban rendesen, sok köszönet mégsem volt benne) Szerintem ő most akármilyen jól dobálhat, meg mozoghat, tuti, hogy ki fogják próbálni Flynnt kezdőben. Vannak ők annyira kíváncsiak, - meg mi is - hogy megnézzük igazán mire képes.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Hát csak partiba van akkor Wilson 😊ezt is megéltük, hogy van miből válogatni, bár már énis kíváncsi vagyok Dangeruss Wilsonra 😀
Persze azt nem fogja mondani PC, hogy Wilson balfasz, tavaly Portisból is Istent csináltak nyáron, aztán 1 passza nem volt egész szezonban. Wilson tehetségesebb, szurkolok neki. A kis kimozgós passzjátékokba beleillik, nem kell Manningnek lennie egy run first offense-be, amelyet egy remek védelem támogat.CSabi37
több mint 13 éve
Igen. Egy kis gonoszság is munkált bennem amikor beposztoltam PC szavait. Természetesen ebben semmi különös nincs, eddig is mindig úgy nyilatkozott,hogy a versenyhelyzet híve. Gondoltam meglovagolom a Wilson hypeot 😀
több mint 13 éve
Hát csak partiba van akkor Wilson 😊Persze azt nem fogja mondani PC, hogy Wilson balfasz, tavaly Portisból is Istent csináltak nyáron, aztán 1 passza nem volt egész szezonban. Wilson tehetségesebb, szurkolok neki. A kis kimozgós passzjátékokba beleillik, nem kell Manningnek lennie egy run first offense-be, amelyet egy remek védelem támogat.
több mint 13 éve
Én Flynnt és Wilsont(õt inkàbb) is szívesen làtnàm, de remélem nem fog túl sokàig húzòdni a dolog, a csapatnak miharabb tudnia kell majd, h ki a kezdõ, mert utàna is még lesz munka bõven az offense-vel. Ja és van egy Turbinàtorunk is! 😊 Kezdõdhetne màr! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Nincs mit. Ezt a pár szót jegyezzétek meg, mert találgatások hada fog rá épülni a következő napokban 😀 :“Here’s what I’m going to say about it, he’s going to be in the competition. He’s showed us enough, he’s in the competition.” - Head Coach Pete Carroll
PC szerint eleget mutatott Wilson ahhoz,hogy versenyben legyen a kezdő posztért 😀
több mint 13 éve
Köszi a morzsákat! Kezdek optimista lenni. Nem egy atomfizikus társaság a rookie banda, de nincs is rá szükség. Szimpatikus, szorgalmas srácoknak néznek ki, aztán majd meglátjuk mit hoznak ki belőlük PC-ék.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve

Morzsák a rookie campből:
Turbin: Úgy látszik nem csak egy Hulkot draftolt a csapat, ugyanis a gyakorlatok során megcsillogtatta egyéb képességeit is(elkapás főleg). Szerinte ő nem csak egy fejjel a falnak rohanó power back aki töri a szereléseket és megy előre, mert a saját meglátása szerint elég agilis és gyors ahhoz,hogy kikerülje az ellenfelet. Azt is mondta,hogy szerinte érti a játékot, és a gyorsasága miatt a slot pozícióban is képes routokat futni, és rendszeresen elkapni a labdát, ergo egy alldown RB.
“I like to think of myself as a balanced back,” Turbin said. “So I can bring the physical tools. I can get downhill, do my best to break tackles and things like that.“But I think I have enough agility and quickness to make people miss in space. I have a good enough knowledge of the game and I think I’m fast enough to run routes at the slot position and catch the ball out of the backfield on a consistent basis, which helps me be able to play all four downs of the game.”
Arról,hogy Wagner és Turbin ugyanazon csapatból lettek draftolva.
Wagner: "Valójában párszor azon kapom magam,hogy a támadóknak szurkolok. Hasznos,hogy van valaki akit régről ismersz, és ő is ismer téged. Megkönnyíti a beilleszkedést."
“It’s great. I actually catch myself rooting for the offense sometimes, which I probably shouldn’t be,” Wagner said today after another two-hour practice in ideal conditions at Virginia Mason Athletic Center.
“But it’s great to have a person that you know well and he knows you well. It definitely makes moving here and getting settled here much better.”
Turbin: "Vicces,mert ha oda nézek, látom ugyanazt a srácot 54-es mezben aki régen a 9-essel állt ugyanott a középső linebacker helyén. Én pedig itt vagyok, runningbacket játszom, ugyanúgy különböző számmal mint ahogyan ő is. Olyan mint régen, csak más sisakkal, más csapattal és sémával.A legjobb az egészben,hogy elég jól ismerjük egymást ahhoz,hogy tudjuk egymást motiválni,tolni előre.
“It’s funny, because I look over there and I see 54 and that’s the same guy that used to wear No. 9 lined up in the same spot at middle linebacker,” said Turbin, who wore No. 6 for the Aggies but is No. 22 for the Seahawks.“And here I am playing running back. I’ve got a different number. He’s got a different number. It’s like here we go again. It’s just a different helmet on – a different team, a whole different scheme. The greatest thing about it is we know each other enough that we can kind of push for each other a little bit to get better.
PC-t arról kérdezték , mennyire lesz egyszerű idén is első évesként kezdő posztot kiharcolni a csapatban. A válasz az volt,hogy egyre nehezebb. A kérdés az,hogy ki lesz a következő K.J. Wright. Amit ő tett az nem átlagos. Nem csak,hogy kezelni tudta az egyik legnehezebb posztot, de jól is végezte a dolgát, gyorsan tudott játszani stbstb.
"Who's the next K.J.? is what we're looking for now," Carroll said Friday. "We told you he was able to handle the tougher positions - he didn't just handle it, he understood it and could execute and play fast and all that.
"That's more rare than common."
Ken Norton Jr.( LB edző) Wagnerről: "Csak egy esélyed van első benyomást kelteni. Nagyon izgatott vagyok emiatt.Az első dolog amit nézel,hogy tud-e futni? Mi az hogy. Elég erős, tudja futtatni a huddle-t? Teljes mértékben."
Azt is hozzátette még,hogy szerinte a LB pozíció átalakulóban van, és már nincs szükség annyi 6-3 vagy annál is magasabb játékosra, és ez az idei drafton is látszik. Kiemelte még,hogy sokkal inkább a ravaszabb, gyorsabb szélső játékra helyeződik a hangsúly és ezért egyre több ilyen játékos van a ligában, ez viszont azzal jár,hogy csökken a méret.
"You only get one chance at a first impression. I'm really excited about him," Seahawks linebackers coach Ken Norton Jr. said of Wagner. "First thing you are looking at: can he run? Absolutely. Does he look the part? Absolutely. Is he strong and can he run the huddle? Absolutely."
The overall look of the linebackers in the league is starting to change. Starters are somewhat shorter than in recent years and the height element not always the key factor. Norton said that this year's draft class is a good example, as there weren't that many 6-feet-3 and taller linebackers available.
Wagner arról,hogy egyetemen nem hívtak huddle-t: "Míg a séma ugyanaz volt az egyetemi csapatomban mint itt a Hawksnál, addig a terminológia amit használtunk teljesen különböző. Nagy feladat megtanulni,hogyan kell huddle-t hívni. Középiskola óta nem csináltam, de megtanulom és a legtöbb tőlem telhetőt megteszem majd"
Wagner said that while the scheme was the same at Utah State, the terminology the Seahawks use is different. More challenging, though, is learning to call a huddle. Wagner and his teammates didn't run a huddle in college, but rather looked to the sidelines for the call. From there, Wagner said he set the front then took his position.
"I've never called a huddle since like high school," Wagner said. "But I'm learning it and doing the best I can."
Irvin: Jó érzés volt. Új fejezetet kezdek az életemben. Más mint az egyetemen, de szerintem egész jó voltam. A védelemnek egész jó napja volt, ez volt az első napunk együtt. Nem próbálom meg túlvállalni magam mert azzal lehet elszúrni a dolgokat. Csak bejövök, keményen dolgozok és a legjobbamat nyújtom. Ugyanaz a Bruce maradok aki a West Virginián voltam.Ha eljön az én időm, nem teszek mást, csak bemegyek és hozom azt amit tudok. Jó érzés itt lenni, rengeteg srác álmodozik erről, én pedig elég szerencsés voltam ahhoz,hogy a kevesek egyike legyek. Esélyt kaptam,hogy megéljem az álmomat. Előre tekintek, szeretnék sikeres lenni. Elképzeltem ezt az egészet, gondoltam,hogy lesz esélyem bizonyítani,de ennyi kamerával nem számoltam. Áldottnak érzem magam,hogy ezekkel a remek srácokkal és edzői stábbbal vagyok körülvéve,és várom,hogy a 2012-es szezonban jó dolgokat csinálhassunk.
Szerk: Irvin lemaradt elsőre.
több mint 13 éve
Köszi a továbbképzést Undisp. Szuper lett az írás. Igy képekkel együtt sokkal érthetőbb. Még...még ilyeneket. Please 😀
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 13 éve
A legnagyobb impact tőle jön majd a draftról hozott játékosok közül ebben szinte biztos vagyok.Turbin highlights: http://youtu.be/QSBvClLQLdsTetszik ez a Wagner gyerek, nem tököl sokat, leszakítja az ellen fejét ha kell. Turbin meg jó kis backupnak ígérkezik a Bestia mögé.garrett27
Wagner highlights: http://youtu.be/lgcKj7rbQao
go Aggies!jjncaa
Kijött egy érdekes cikk fieldgullson,idézek belőle pár sort:
Először is a hybrid jellege a védelmünknek PC szavaival:
"Our defense is a 4-3 scheme with 3-4 personnel. It's just utilizing the special talents of our guys." - Pete Carroll
Bradleyt arról kérdezték,milyen linebackereket is keresünk. A válasz az volt,hogy mind 4-3 mind pedig 3-4 skilleket is keresnek bennük. Egyrészt ugye a 3-4ben nagynak és erősnek kell lenniük ,hogy a guardok ne tudják őket könnyen elnyomni, ugyanis 3 falemberrel felállva sokszor fognak blokkokat kapni tőlük. Másrészt keresik a gyorsaságot is,hogy a 4 falemberes felállás mögött "senkitől sem zavartatva" tudjanak menni a játékkal,ezért súlyban valahol a kettő közötti, 240fontos védőket keresik akik 4.4 körül futnak.
"I think it's a unique combination that we're looking for. In the 3-4, the linebackers are big, physical type guys; the guards are going to come right at them and they have got to be stout enough to take on the guard. Then, the 4-3, you want speed. The Lance Briggses, the Derrick Brookses, the guys that can really move well, lateral movement, and those guys are always protected. Well, we do both. Instead of maybe the 260 pound linebackers, or the 225 pound guys, we like that guy that's 240 and can run a high 4.4"
Wagner:: A stáb szerint képes mindhárom LB poszton játszani. Lényegében azért őt húztuk,mert Haw távoztával középen kellett valaki akinek jó a block protectionje, könnyen tud szabadulni a blokkoktól, és ő kiemelkedő volt ebben a classban.
"The great thing about Bobby is that we do feel that he can play all three linebacker positions. When we evaluated Bobby, we watched just his block protection, getting off blocks, because that's really important, especially on the inside, and we felt like among the linebackers, he really showed up there. It was a need area for us with the loss of David Hawthorne, we really felt like we needed an inside linebacker type."
Wright:Egyetemen is több poszton játszott, mi is kipróbáltuk erős oldalon és középen is. -Kvázi ebből kiderül,hogy marad SAM-nek-
"On K.J. Wright - we took him, and a lot of people were asking, "well, where are you going to play him? Is he a MIKE, is he a WILL, is he a SAM?" Well, we tried him at SAM. And then we thought, well, let's give him some reps at MIKE and see how he does. And, he played multiple positions in college, and we trained him that way..."
A kulcsa a védelmünknke az,hogy 3-4et és 4-3at is tudunk játszani. Nem mi vagyunk a legjobb 3-4es vagy 4-3as csapat, de tudjuk mindkettőt, és ez megnehezíti az ellenfelek dolgát, akik esetleg csak 4-3as vagy 3-4es plannel készülnek.
"We really developed this defense so you can play multiple positions - It's not as advanced as maybe some 3-4 teams and maybe not as advanced as some 4-3 teams, but, we can do both. And, that's where I think we create some issues for offenses. They look and say, "gah, we can't put in our 3-4 plan, or our 4-3 plan, because they do both, and it might limit some of the things they do."
Hill szerint a különbség PC és Mora védelme között az,hogy míg Moráék a linebackerektől várták a nagy playeket-ezért öltek beléjük ennyi pénzt és ilyen magas draft pickeket-, addig PC-nél a fal fontosabb, nekik is kell playeket csinálni. Szerinte Irvin Clemons párja lesz majd a bal oldali end poszton.
Kiemelte még a különbözű sub csomagokban játszó epizód szereplők feladatát is, amit fontosnak tart.
"With Jim Mora's scheme, it was more set up for the linebackers to run around and make plays. That's why they put a lot (of money) into the linebackers corps, it's why they drafted the linebackers so high, and you know, they expected the linebackers to make plays. With Pete's scheme, it's a lot more beef up front. The d-line is set to make a lot of plays; a lot of the rushing scheme is for the LEO to come off the edge. With the first round pick (Bruce Irvin), I think he'll go opposite of Clem and create a lot of pressure. The front four is a lot more important in Pete's scheme than it was in the previous regime."
"In era of sub-packages a lot of players contribute, even if they play 12-15 snaps per game. Often the key is finding/defining a role."Said Hill - "Whatever defense you run, you're going to have some kind of hole somewhere. If you're big and beefy, somehow someway you'll probably give it up in the pass, so you have to have a different corps of guys to come in and play and adjust to whichever team you're playing."
Képekben így néz ki ez a többoldalú D#:
1. A 4-3Under ami 2010-ben futott alapként, majd idén visszaszorult, de nem terljesen

2. A két LEO-s felállás

3. A 4-3 Over

4. A "3-4"
több mint 13 éve
Turbin highlights: http://youtu.be/QSBvClLQLdsTetszik ez a Wagner gyerek, nem tököl sokat, leszakítja az ellen fejét ha kell. Turbin meg jó kis backupnak ígérkezik a Bestia mögé.
Wagner highlights: http://youtu.be/lgcKj7rbQao
go Aggies!jjncaa
több mint 13 éve
Turbin highlights: http://youtu.be/QSBvClLQLdsWagner highlights: http://youtu.be/lgcKj7rbQao
go Aggies!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Teljesen egyetértek Helmuttal, minden a pályán derül majd ki, én is nagyon szurkolok neki, ahogy Wagnernek, Wilsonnak, Turbinnak, Toomernek, stb. Ami nagyon tetszik, hogy PC-nek mindenkivel kapcsolatban határozott elképzelései vannak, hogy és hol fogja őt használni. Kíváncsi leszek, hogy az amúgy is hybrid #D mennyire lesz méginkább az az újakkal. Annyira sok érdekesség foglalkoztat az új szezonnal kapcsolatban, hogy szerintem fel sem fog tűnni, h 6 meccs után 4-2-vel megyünk...😀Nehéz megfogalmazni, amit gondolok, lehet, nem is sikerül!four-year, $9.34 million contract, including a $5 million signing bonusEz megint a találgatás része, de szerintem szezon végén azt mondjuk majd, nem volt jó pick.
rookie sack leader lesz a srác csak mondom 😛braxa88
Ez a Jets húzta volna egyből utánunk nekem nagyon gyanús 😊 Schneider beijedt,hogy elviszik, behúzta, pedig szerintem bőven a második körben is húzhattuk volna.undisputedly
Nem tudom, hogy tudnék-e egyáltalán szorítani egy csapatért, ha a pohár mindig félig üres lenne.
OK magasan húztuk, lehet, hogy tényleg akarta a Jets, és a funny cursing story igaz, lehet, hogy nem, de itt van a csapatunkban. A drafton túl vagyunk, mostmár a mi srácunk, próbálkozzunk a pozitív hozzáállással. Olyan emberek választották, akik értenek hozzá, és akiknek nyílván van tervük vele.
Csak a magam nevében beszélek, én legalább az offseasonban nem akarok felkészültebbnek tűnni, mint a franchise szakiai, majd a szezonban úgyis számtalan alkalommal elküldjük a teljes szakmai stábot a fenébe!
Üdv HHelmut Zimmer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Nehéz megfogalmazni, amit gondolok, lehet, nem is sikerül!Ez megint a találgatás része, de szerintem szezon végén azt mondjuk majd, nem volt jó pick.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828ecec3/article/seattle-seahawks-draft-pick-bruce-irvin-agrees-to-terms-on-deal?module=HP11_breaking_newsa.kacsafour-year, $9.34 million contract, including a $5 million signing bonus
Ez a Jets húzta volna egyből utánunk nekem nagyon gyanús 😊 Schneider beijedt,hogy elviszik, behúzta, pedig szerintem bőven a második körben is húzhattuk volna.undisputedly
Nem tudom, hogy tudnék-e egyáltalán szorítani egy csapatért, ha a pohár mindig félig üres lenne.
OK magasan húztuk, lehet, hogy tényleg akarta a Jets, és a funny cursing story igaz, lehet, hogy nem, de itt van a csapatunkban. A drafton túl vagyunk, mostmár a mi srácunk, próbálkozzunk a pozitív hozzáállással. Olyan emberek választották, akik értenek hozzá, és akiknek nyílván van tervük vele.
Csak a magam nevében beszélek, én legalább az offseasonban nem akarok felkészültebbnek tűnni, mint a franchise szakiai, majd a szezonban úgyis számtalan alkalommal elküldjük a teljes szakmai stábot a fenébe!
Üdv H
több mint 13 éve
A Jets próbált ködösíteni az ügyben, utólag nyilatkozták, hogy nem is akarták draftolni. Másik helyen meg azt lehetett olvasni, hogy kellett volna nekik. Nem tudni mi az igazság, de ez annyira a "mi lett volna ha" téma, hogy semmi jelentősége sincs. Ehhez képest túl sokat foglalkoztak vele, így akár igaz is lehet. A lényeg szerintem, hogy ők láttak benne fantáziát, meg Carollék is. Most már a miénk, ha bust lesz, ha nem. Dolga mindenesetre lesz bőven, én meg bízom benne. Mondjuk nálunk az elmúlt években sok öröm nem volt az első körösökben, kivéve Thomast, meg az egészséges Okungot. Talán ő egy kicsit javít a statisztikán.Ez megint a találgatás része, de szerintem szezon végén azt mondjuk majd, nem volt jó pick.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828ecec3/article/seattle-seahawks-draft-pick-bruce-irvin-agrees-to-terms-on-deal?module=HP11_breaking_newsa.kacsafour-year, $9.34 million contract, including a $5 million signing bonus
több mint 13 éve
Ez megint a találgatás része, de szerintem szezon végén azt mondjuk majd, nem volt jó pick.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828ecec3/article/seattle-seahawks-draft-pick-bruce-irvin-agrees-to-terms-on-deal?module=HP11_breaking_newsa.kacsafour-year, $9.34 million contract, including a $5 million signing bonus
Ez a Jets húzta volna egyből utánunk nekem nagyon gyanús 😊 Schneider beijedt,hogy elviszik, behúzta, pedig szerintem bőven a második körben is húzhattuk volna.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828ecec3/article/seattle-seahawks-draft-pick-bruce-irvin-agrees-to-terms-on-deal?module=HP11_breaking_newsa.kacsafour-year, $9.34 million contract, including a $5 million signing bonus
rookie sack leader lesz a srác csak mondom 😛
több mint 13 éve
Nem értem, hogy merülhet fel bárkiben, hogy ne a 26 milliós top FA QB kezdjen, akit idén hoztatok, egy 3. körös Seneca-klónnal és T-Jaxszel szemben.adam8A 26 milliót kb. akkor kapná meg, ha a három éves szerződése alatt két SB-t nyerne. Amennyire jól emlékszem a garantált pénze valahol 10 milla körül van és ennek a nagy részét az első évben teszi zsebre. Kvázi jövőre ki is vághatják.
Annyira legyünk igazságosak T-Jax-el, hogy jobb teljesítményt nyújtott mint amit a legtöbben egyáltalán kinéztek belőle, sérülten játszott a szezon nagy részében és az elején annyi ütést kellet elviselnie amennyit kevesen "éltek volna túl".
Wilson nem csak atlétikus volt a college-ben hanem hihetetlenül pontos is és mentálisan is erős.
Mindenesetre ha senki se válik be, jövőre indulhat az eladjuk a házat Barkley-ért hadművelet.
több mint 13 éve
Nem értem, hogy merülhet fel bárkiben, hogy ne a 26 milliós top FA QB kezdjen, akit idén hoztatok, egy 3. körös Seneca-klónnal és T-Jaxszel szemben.