Seattle Seahawks

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
Ezt egyébként sokan elfelejtik, hogy mi nem a megváltót keressük Flynnben, nem várunk el tőle 4000+ yardot meg 30 TD-t, csak hozzon egy magabiztos játékot, amivel a védelem és a futójáték meg tudja nyerni a meccset. Ennyi kell tőle.
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
védelem olvasása? blitz-ek olvasása? nyomás alatti döntéshozó képesség? nyomás alatti pontosság? blitz-ek elöli mozgás a zsebben?Fucu
Ezekre nem fogsz választ kapni a workout első napján 😀 A Csárli + T-Jax párosnál nem lehet rosszabb 😊 A scoutokból kivehető,hogy a látott meccseken nem volt nagyobb problémája a védelem olvasásával és a döntéshozó képességgel. Persze zavarba lehetett hozni nyomással, és a detroiti sec sem egy allpro gyülekezet, de amire rá akartam világítani az az,hogy ilyet nem igen lehetett hallani az előző évben.
Mindig a klisé " jól megérteti magát a társakkal" szöveg jött.undisputedly
hát pedig Fucu kérdései jogosak, ugyanis nyomás nélkül, 1-1-ben dobálgatni te is lehet jól néznél ki. na majd megnézzük ha igazi golyók röpködnek mi lesz vele. nem tudom PC mit mondott, hogy hozták ide, de te mit csinálnál, odaadnál egy rookienak kezdő QB posztot, és esetleg bevállalni hogy mondjuk bukó a szezon de végig játszatod, vagy egy veterán TJaxnak aki ha szintén fos el lehet felejteni és nekimenni a köv. szezonnak egy 2 meccses rookieval. ezek persze a legrosszabb variációk., mert lehet TJ/Flynn produkál egy 16-0-ás szezont.petey
Szerintem te Friscoi mércével nézed a Hawks helyzetét. A Seattle mínuszos szezonokat hozott PC alatt. Van még két éve,hogy letegyen valamit az asztalra. Hivatalosan is egy 4 éves tervet "futtat". Idehozta Csárlit, nem éppen olcsóért. A lehető legnagyobb bust lett. Idehozta T-Jaxet vészmegoldásként, impotens játék lett belőle. Tette mindezt úgy,hogy egy jó védelem és Lynch ellenére lett szar a szezon, ergo a közvélemény is kikezdte a Qb helyzet miatt. Nincsmás választása,mint játszatni Flynnt, ami az én szememben nem arról szól,hogy egy kvázi rookie kezébe adni a frencsájzt,hanem arról,hogy egy erős védelem és run first system mellé betenni egy ígéretes játékost, aki ha eddig esélyt kapott-nem sokszor ugyan-de élt vele.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
Most olvastam,hogy az egyik insideer mennyire le van nyűgözve Flynn workoutjától. Tökéletes spirál, gyorsan elengedett és nagyon pontos labdák, kiváló lábmunka. 😊undisputedly
védelem olvasása? blitz-ek olvasása? nyomás alatti döntéshozó képesség? nyomás alatti pontosság? blitz-ek elöli mozgás a zsebben?Fucu
Ezekre nem fogsz választ kapni a workout első napján 😀 A Csárli + T-Jax párosnál nem lehet rosszabb 😊 A scoutokból kivehető,hogy a látott meccseken nem volt nagyobb problémája a védelem olvasásával és a döntéshozó képességgel. Persze zavarba lehetett hozni nyomással, és a detroiti sec sem egy allpro gyülekezet, de amire rá akartam világítani az az,hogy ilyet nem igen lehetett hallani az előző évben.
Mindig a klisé " jól megérteti magát a társakkal" szöveg jött.undisputedly
hát pedig Fucu kérdései jogosak, ugyanis nyomás nélkül, 1-1-ben dobálgatni te is lehet jól néznél ki. na majd megnézzük ha igazi golyók röpködnek mi lesz vele. nem tudom PC mit mondott, hogy hozták ide, de te mit csinálnál, odaadnál egy rookienak kezdő QB posztot, és esetleg bevállalni hogy mondjuk bukó a szezon de végig játszatod, vagy egy veterán TJaxnak aki ha szintén fos el lehet felejteni és nekimenni a köv. szezonnak egy 2 meccses rookieval. ezek persze a legrosszabb variációk., mert lehet TJ/Flynn produkál egy 16-0-ás szezont.

több mint 13 éve
Most olvastam,hogy az egyik insideer mennyire le van nyűgözve Flynn workoutjától. Tökéletes spirál, gyorsan elengedett és nagyon pontos labdák, kiváló lábmunka. 😊undisputedly
Mindig a klisé " jól megérteti magát a társakkal" szöveg jött.
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
védelem olvasása? blitz-ek olvasása? nyomás alatti döntéshozó képesség? nyomás alatti pontosság? blitz-ek elöli mozgás a zsebben?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!

http://kephost.hu/share-E469_4FA4DA7E.html

több mint 13 éve
Most olvastam,hogy az egyik insideer mennyire le van nyűgözve Flynn workoutjától. Tökéletes spirál, gyorsan elengedett és nagyon pontos labdák, kiváló lábmunka. 😊
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
én meg nemtudom elképzelni h ne flynn legyen a kezdő
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Nyilvánvaló, hogy Flynn bizonyos mértékig sötét ló mindenki számára, de mivel tényleg nincs már túl sok ideje PC-nak, hamar rá akar majd jönni, hogy mire képes a srác. Egy biztos, a nyilatkozatai alapján nem egy ijedős fickó, tele van önbizalommal, ami - valljuk be őszintén - a jelenlegi O fal mögött nem hátrány. Nálam ő a kezdő (vakon), a Wilson gyerek meg csak teperjen a camp-ben és előzze be T-Jax-et. Azért ez nem akkora feladat, ha tényleg benne van az X-faktor 😂 Bocsesz!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az NFL-ben töltött idő plusz de attól még lényegében 1 meccsen láthattuk tavaly egy elit offense-ben. De mondom én hiszek benne meg satöbbi, csak nekem olyan sokkal nincsen Flynn Wilson vagy Tarvaris előtt, mivel őt sem láttuk még az NFL-ben igazából. Nálam Flynn ugyanúgy egy rookieval ér fel, vagyis nyilván picit többet ér, de nem messze sokkal, mivel ugyanannyira simán lehet bust ha bekerül egy gyengébb offensebe évi 10+ meccsre. 😊
több mint 13 éve
Amellett, hogy én hiszek Flynnben, ő mitől tart sokkal de sokkal előrébb mint Wilson vagy TJax?fetomy
Megítélés kérdése...mondjuk számokban: Flynn: 14 kezdő meccs/egyetem, 2/NFL; Wilson: mind a 4 évében kezdő volt, több mint 50 meccs. De sokat jelent, hogy Flynn azért 4 éve NFL körülmények közt fejlődik, a Packersnél nagyon jó a QB képzés, és én is azt mondom, Flynn előrébb tart, és Wilsonnak nagyon meg kellene őt agyalnia a Campben, hogy preseason meccseken egyáltalán értékelhető lehetőséget kapjon, és ott is alkotnia kell! Tehát Flynn. Viszont Wilsont és Portist ne vegyük egy kalap alá, Wilson mérföldekkel jobb, nagyobb tehetség! Nem lepődnék meg, sőt szeretném, hogy Wilson beváljon, és 2 év múlva vele kezdődjön a szezon! 😊Medvepapa
Nem a játékosokat vettem egy kalap alá,hanem a pozitív hangvételt amivel beszéltek róluk PC-ék 😊 Ugyanis az volt az egyik indok,hogy dícséri a stáb.Erre írtam,hogy Portisról hasonlóan nyilatkoztak.

@fetomy: Medvepapa nagyjából leírta az érveket. Amúgy az NCAA sikereket és meccsrutint sokan szeretik egyenes arányban konvertálni NFL szintre, de szerintem belátható,hogy ez elég nagy hiba. Arról nem is beszélve,hogy sok játékos a miliővel sem tud megbírkózni.
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Amellett, hogy én hiszek Flynnben, ő mitől tart sokkal de sokkal előrébb mint Wilson vagy TJax?fetomy
Megítélés kérdése...mondjuk számokban: Flynn: 14 kezdő meccs/egyetem, 2/NFL; Wilson: mind a 4 évében kezdő volt, több mint 50 meccs. De sokat jelent, hogy Flynn azért 4 éve NFL körülmények közt fejlődik, a Packersnél nagyon jó a QB képzés, és én is azt mondom, Flynn előrébb tart, és Wilsonnak nagyon meg kellene őt agyalnia a Campben, hogy preseason meccseken egyáltalán értékelhető lehetőséget kapjon, és ott is alkotnia kell! Tehát Flynn. Viszont Wilsont és Portist ne vegyük egy kalap alá, Wilson mérföldekkel jobb, nagyobb tehetség! Nem lepődnék meg, sőt szeretném, hogy Wilson beváljon, és 2 év múlva vele kezdődjön a szezon! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amellett, hogy én hiszek Flynnben, ő mitől tart sokkal de sokkal előrébb mint Wilson vagy TJax?
több mint 13 éve
Flynn azért jött ide mert kb.kétszer annyi pénzt kap mint amennyit a 'Fins-nél kínáltak neki. Más csapat pedig nem igen érdeklődött utána a szezonvégi hype ellenére.
Wilsont én nem írnám le. Egyrészt valószínűleg jobb képességű mint a többiek(ha nem lennének a magasságával szemben fenntartások akkor simán első körös lett volna). Másrészt Carroll és Schneider is oda meg vissza van érte. És ezt nem is titkolják. Harmadrészt PC pont év elején nyilatkozta, hogy átértékelte a korábbi véleményét a rookie irányítókról.
Nem mellesleg Gruden - aki nálam legalábbis nagyságrendekkel jobban ért a focihoz - a pick kihirdetésekor azt mondta, hogy ha esélyt kap az edzőtáborokban akkor meg fogja verni T-Jax-et és Flynn-t is.
Mindenesetre érdekes lesz mert bő tíz év után lehet igazi verseny a qb posztért és reméljük ebből a csapat fog profitálni.Tessu
Ugyanezt mondom én is! Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül! 😊 Ez a magasság dolog...Wilson 180 cm, az átlag pedig úgy 8-10 cm-vel magasabb...nem is értem, miért vannak ekkora fenntartások az alacsonyabb QB-kkal szemben...de még mindig úgy vagyok, bizonyítson Flynn úgy, hogy van mögötte egy nagyon jó Rookie! 😊Medvepapa
Wilson... könyörgöm 😀 Portisról olyan ódákat zengett PC és Schneider,hogy ha ebből indulunk ki, akkor minimum MVP kalibernek kellene lennie, de hol volt a fene nagy tehetség amikor T-Jax és Csárli együtt égett? Sehol. Az,hogy valakiről pozitívan nyilatkoznak az edzők, semmit nem jelent. Nem látsz be az öltözőbe,hogy motiválni akar, vagy verseny helyzetet teremteni,hogy a közvéleményt nyugtatja,vagy saját magát. Nem mondom,hogy kuka a srác, de senki ne mondja,hogy így meg úgy fogja verni a többieket, mert az is csak szimpátiából indukált találgatás.
Nem véletlenül vannak az NFL-ben prototípus paraméterek egy-egy posztra. Ettől lehet eltérni és akár HoF nagysággá válni, de minden ezredik ilyen project játékos válik azzá-költői arány. Wilson=project. Nem megváltó, nem első körös talent,. Project.
Ahogyan T-jax =kuka. Sokkal, de sokkal előrébb jár náluk Flynn. Amúgy meg érdekelne ,hogy egy Hawks Qb, aki nagyjából dobálgatja majd a 3rd downokat, miért is kell ,hogy Wilson kaliberű atletikussággal rendelkezzen?
több mint 13 éve
Flynn azért jött ide mert kb.kétszer annyi pénzt kap mint amennyit a 'Fins-nél kínáltak neki. Más csapat pedig nem igen érdeklődött utána a szezonvégi hype ellenére.
Wilsont én nem írnám le. Egyrészt valószínűleg jobb képességű mint a többiek(ha nem lennének a magasságával szemben fenntartások akkor simán első körös lett volna). Másrészt Carroll és Schneider is oda meg vissza van érte. És ezt nem is titkolják. Harmadrészt PC pont év elején nyilatkozta, hogy átértékelte a korábbi véleményét a rookie irányítókról.
Nem mellesleg Gruden - aki nálam legalábbis nagyságrendekkel jobban ért a focihoz - a pick kihirdetésekor azt mondta, hogy ha esélyt kap az edzőtáborokban akkor meg fogja verni T-Jax-et és Flynn-t is.
Mindenesetre érdekes lesz mert bő tíz év után lehet igazi verseny a qb posztért és reméljük ebből a csapat fog profitálni.Tessu
Ugyanezt mondom én is! Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül! 😊 Ez a magasság dolog...Wilson 180 cm, az átlag pedig úgy 8-10 cm-vel magasabb...nem is értem, miért vannak ekkora fenntartások az alacsonyabb QB-kkal szemben...de még mindig úgy vagyok, bizonyítson Flynn úgy, hogy van mögötte egy nagyon jó Rookie! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Mindenesetre érdekes lesz mert bő tíz év után lehet igazi verseny a qb posztért és reméljük ebből a csapat fog profitálni.
több mint 13 éve
Hála az égnek QB poszton egészséges versenyhelyzet van, amiből szerintem a csapat mindenképpen profitálni fog, bárki is kezdjen.Mad
Ha másra nem T-Jax arra jó lesz, hogy inspirálja a többieket, mert szerintem jobb már a versenyhelyzettől sem lesz. Én bízom Flynn-ben, az új gyerekről meg majd kiderül mire képes. Adjunk neki esélyt!garrett27
Igen.
PC sokszor elmondta, mindig azon van,hogy versenyhelyzet legyen a csapaton belül. T-Jax pont erre jó ( Ki más miatt érezze fenyegetve magát Flynn, Portis? Esélytelen. ). Amit viszont be kell látni,hogy Flynn nem jött volna ide,ha nem élvez prioritást. Nyilván nem azt mondták neki,hogy "Figyelj Matt. Nem hiszem ,hogy kezdő materia lennél, de mindenki a fülemet rágja,hogy csináljak valamit Qb ügyben. Egyenlő esélyekről indultok, bármi meglehet. T-Jax már ismeri a rendszert és a srácokat, talán ő kedvezeőbb helyzetben is van mint te, de remélem azért aláírsz, mert tényleg karóba húznak,ha senki sem jö..."
Meg lett neki mondva,hogy hacsak kiábrándítóan nem marad alul a kezdésig, övé a poszt. A Miami azért nem annyira rossz opció,hogy egy szinte biztos kedő helyet ne fogadjon el egy kétesélyes dolog ellen.
több mint 13 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Hála az égnek QB poszton egészséges versenyhelyzet van, amiből szerintem a csapat mindenképpen profitálni fog, bárki is kezdjen.Mad
Ha másra nem T-Jax arra jó lesz, hogy inspirálja a többieket, mert szerintem jobb már a versenyhelyzettől sem lesz. Én bízom Flynn-ben, az új gyerekről meg majd kiderül mire képes. Adjunk neki esélyt!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Hála az égnek QB poszton egészséges versenyhelyzet van, amiből szerintem a csapat mindenképpen profitálni fog, bárki is kezdjen.

@KJuraszik
több mint 13 éve
PFF top101 játékosában 4 seahawk
Kam Chancellor, S,
Marshawn Lynch, RB
Alan Branch, DT,
Richard Sherman, CB,

Thomas?!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
Hagyjuk már ezt a T-Jax akár kezdhet is monológot. Nem fog kezdeni amíg Flynn egészséges. És ezt nem csak a szurkolói elvakultság mondatja velem, de a ráció is.
T-Jax < Átlag kezdő Qb
Ezen egy offseason nem változtat.undisputedly
és hagyjuk azt is h Wilson fog kezdenibraxa88
Nem T-Jax-ről beszéltem, szerintem lehet még a rostert sem fogja megélni, a cikk sem róla szól, ezek szerint nem olvastad...Ellenben Wilson. Optimálisan kell neki 1, de inkább 2 év backup-ként az NFL-ben, de képességekben nem biztos, hogy bármennyivel is rosszabb mint Flynn. Persze én is amondó vagyok, hajrá Flynn, váljon be, szimpatikus számomra karácsonyra egy új 15-ös (nekem is az a mezszámom) Seahawks mez...😀Medvepapa
pedig TJax-re van a legnagyobb esély hogy kezd..bár szerintem Flynn a hype miatt ő fog kezdeni. Carrollnak a harmadik éve lesz, most már ki kell rukkolni neki valamivel.
én biztos megnézem az első 3 preseason meccset, mert akkor derül ki mi lehet Flynn-ben, nem a TC alatt.

több mint 13 éve
Hagyjuk már ezt a T-Jax akár kezdhet is monológot. Nem fog kezdeni amíg Flynn egészséges. És ezt nem csak a szurkolói elvakultság mondatja velem, de a ráció is.
T-Jax < Átlag kezdő Qb
és hagyjuk azt is h Wilson fog kezdenibraxa88
Nem T-Jax-ről beszéltem, szerintem lehet még a rostert sem fogja megélni, a cikk sem róla szól, ezek szerint nem olvastad...Ellenben Wilson. Optimálisan kell neki 1, de inkább 2 év backup-ként az NFL-ben, de képességekben nem biztos, hogy bármennyivel is rosszabb mint Flynn. Persze én is amondó vagyok, hajrá Flynn, váljon be, szimpatikus számomra karácsonyra egy új 15-ös (nekem is az a mezszámom) Seahawks mez...😀

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
T-Jax < Átlag kezdő Qb
De ezt nem lehet kommunikálni a srácok felé! T Jax igenis potenciális kezdő. Ismeri a rendszert, láttuk, hogy ha magabiztos, akkor igenis aktív részese egy-egy megnyert mérkőzésnek! Számottevően nagyobb meccsrutinja van, mint Flynnek! Itt a levegőben úszott egy első körös QB draft (lehet, hogy csak ködfelhő és urban legend, de nem zárhatjuk ki) Ennek nem az az üzenete, hogy Flynnek nem kell megnyernie campben a versenyt!
több mint 13 éve
T-Jax < Átlag kezdő Qb
és hagyjuk azt is h Wilson fog kezdeni
több mint 13 éve
T-Jax < Átlag kezdő Qb
Ezen egy offseason nem változtat.