Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintetek ezt azóta kibeszélték, és azóta országos cimbik??! ( bocs, ha már volt)mit kell ezen kibeszélni Helmut? 😊
http://www.ticketsolutions.com/blogs/intentional-foul/nfl/chris-clemons-destroys-tarvais-jackson/Helmut Zimmer
több mint 13 éve
braxa88
12 534
lynch nem játszhat szombaton vmi sérülés miatt.a PUPon lévő négyes első hétre nem lesz még bevethető.
több mint 13 éve
Szerintetek ezt azóta kibeszélték, és azóta országos cimbik??! ( bocs, ha már volt)http://www.ticketsolutions.com/blogs/intentional-foul/nfl/chris-clemons-destroys-tarvais-jackson/
több mint 13 éve
Lehet, hogy érdemes lenne összeszedni Kelvin Hayden-t. Nem rossz ő csak sokat sérült.... ha 4-5 meccsre Jennings mentesítene minket, már előrébb lennénk...Pedig nálunk eddig egészen jól rehabilitálódtak az ex első körösök. Kár, hogy Balmernak nem jött össze.
Balmer lépés várható volt. Nem alkotott maradandót!
Carpenter felváltva gyakorol Brockkal, Bryanttal , és Clemonssal!
A TCk alapján csendben befejeztük a sémaváltást. Úgy néz ki feladtuk a transzformált D elvét, 3-4 es felállásokat használunk .....Helmut Zimmer
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Lehet, hogy érdemes lenne összeszedni Kelvin Hayden-t. Nem rossz ő csak sokat sérült.... ha 4-5 meccsre Jennings mentesítene minket, már előrébb lennénk...Balmer lépés várható volt. Nem alkotott maradandót!
Carpenter felváltva gyakorol Brockkal, Bryanttal , és Clemonssal!
A TCk alapján csendben befejeztük a sémaváltást. Úgy néz ki feladtuk a transzformált D elvét, 3-4 es felállásokat használunk .....
több mint 13 éve
Hat nem meglepo. Egyenlore a futojatekunk harmatgyenge. Igaz, a fal sokat tett azert, hogy ez igy legyen. Amugy Tauanak volt par szep megmozdulasa legutobb.Lehet, hogy egy kicsit vékonynak tartják a Lynch-Forsett vonalat. Erre utal az is, hogy Washingtont többet akarják használni a támadásoknál is.garrett27meglepő. nem volt jó Balmer de azt hittem azért rosteren leszbraxa88Az RB Vai Taua jött az általa megüresedett kerethelyre.iktriad
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Lehet, hogy egy kicsit vékonynak tartják a Lynch-Forsett vonalat. Erre utal az is, hogy Washingtont többet akarják használni a támadásoknál is.meglepő. nem volt jó Balmer de azt hittem azért rosteren leszbraxa88Az RB Vai Taua jött az általa megüresedett kerethelyre.iktriad
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
meglepő. nem volt jó Balmer de azt hittem azért rosteren leszbraxa88Az RB Vai Taua jött az általa megüresedett kerethelyre.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
meglepő. nem volt jó Balmer de azt hittem azért rosteren lesz
több mint 13 éve
Kentwan Balmert kitette a Seahawks.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Hawthorne nem játszhat kisebb sérülés miatt a Broncos ellen, így Wright lesz a kezdő MLBThurmond ujra edz
több mint 13 éve
Köszi az infót! A lényeg meg úgyis majd a pályán dől el.volt egy 4 meccses eltiltása valóban. azonban utána perre ment a táplálék-kiegészítőt gyártó céggel szemben, mert tévesen tüntették fel a cucc összetételét, ezért került tiltott szer a szervezetébe. a pert megnyerte (azaz önhibáján kívül kapott büntit) és több pénzt kapott kártérítésként, mint amennyit játékosként. mondom, jó fej.mire gondolsz vele kapcsolatban?Nem volt neki valamilyen rendőrségi biznisze? Kábszer meg hasonlók?garrett27
emberileg jó fej, csapatjátékos, tény, hogy átlagos képességűDiamondsHead44
szerk: megtaláltam: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=270888#p270888DiamondsHead44
több mint 13 éve
volt egy 4 meccses eltiltása valóban. azonban utána perre ment a táplálék-kiegészítőt gyártó céggel szemben, mert tévesen tüntették fel a cucc összetételét, ezért került tiltott szer a szervezetébe. a pert megnyerte (azaz önhibáján kívül kapott büntit) és több pénzt kapott kártérítésként, mint amennyit játékosként. mondom, jó fej.Nem volt neki valamilyen rendőrségi biznisze? Kábszer meg hasonlók?garrett27Mintha emberünk egy kicsit problémás lenne! Mármint Vobora.garrett27mire gondolsz vele kapcsolatban?
szerk: megtaláltam: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=270888#p270888
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Nem volt neki valamilyen rendőrségi biznisze? Kábszer meg hasonlók?mire gondolsz vele kapcsolatban?főleg, hogy Curry szerződését 2 évvel lecsökkentették. Hajrá VoboraHöriMintha emberünk egy kicsit problémás lenne! Mármint Vobora.garrett27
több mint 13 éve
mire gondolsz vele kapcsolatban?Mintha emberünk egy kicsit problémás lenne! Mármint Vobora.garrett27leigazoltátok Vobora-t http://twitter.com/#!/Liz_Mathews/statuses/105738177901371394főleg, hogy Curry szerződését 2 évvel lecsökkentették. Hajrá VoboraHöri
olcsóbb lesz mint Curry :rolleyes:DiamondsHead44
emberileg jó fej, csapatjátékos, tény, hogy átlagos képességű
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
A draft előtt sok mindent gondoltam volna róla, de azt, hogy ekkora gond lesz egy volt Wake Forest diák moráljával, és pályán mutatott magatartásával, azt nem hittem volna!Helmut ZimmerAz a gond Curryvel, hogy jelen pillanatban tobbet torodik azzal, hogy szep Biblia idezetetkkel pakolja tele a twitteret, mint azzal, hogy ne csinaljon hulyesegeket.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Mintha emberünk egy kicsit problémás lenne! Mármint Vobora.leigazoltátok Vobora-t http://twitter.com/#!/Liz_Mathews/statuses/105738177901371394főleg, hogy Curry szerződését 2 évvel lecsökkentették. Hajrá VoboraHöri
több mint 13 éve
braxa88
12 534
tetszene ha a 2008as draft Mr. Irrelevantja szorítaná ki a 2009es draft 1/4es pickjét 😀
több mint 13 éve
nem kéne Carlson értékét rombolni Curryvel 😂 😂Maybin, Curry, Tyson Jackson, Jason Smith, DHB, Larry English, ja és Moroe, meg Bébicsöcs micsoda névsor. Élen a 2009 es class. Mondjuk azt sem merem kijelenteni, hogy Vackor Mikiből valaha domináns játékos lesz!!!
több mint 13 éve
leigazoltátok Vobora-t http://twitter.com/#!/Liz_Mathews/statuses/105738177901371394főleg, hogy Curry szerződését 2 évvel lecsökkentették. Hajrá Vobora
több mint 13 éve
curry, carlson trade alap is megvan már akkor
több mint 13 éve
leigazoltátok Vobora-t http://twitter.com/#!/Liz_Mathews/statuses/105738177901371394olcsóbb lesz mint Curry :rolleyes:
STL Curtain
több mint 13 éve
Lehet hogy igaz, amit a forumokon csiripelnek. Szóval Currynek egy dobása maradt... azt is Bradleynek köszönheti....Fültanuk szerint nem lehetett nem hallani, ahogy PC üvöltött vele... zengett a ház. NEm lennék meglepve, ha keresnénk az utódját. Mondjuk elmondhatjuk, hogy Mora is behúzta a maga bustját, innen gratulálunk neki.
A draft előtt sok mindent gondoltam volna róla, de azt, hogy ekkora gond lesz egy volt Wake Forest diák moráljával, és pályán mutatott magatartásával, azt nem hittem volna!
több mint 13 éve
Szerintem a lockout-os huza-vona miatt tolódik minden. Tavaly esetleg már a PS-ban lehetett látni az erővonalakat, az offense-defense állapotát, most viszont mindez az alapszakasz első néhány meccsére marad. Ez most egy kísérletezgető év, csak az a baj, hogy nekünk már vagy a harmadik. Én még bírom, türelmes vagyok (a Fradi idei teljesítményén is csak edződöm), de ha valaki sok meccs után sem jön be, akkor ne legyünk szívbajosak.
több mint 13 éve
garett!Neked teljesen igazad van, szerintem a playhívás átalakításával, illetve a fal javulásával drasztikusan jobb lesz a helyzet.
Én a falnak adnék egy kis türelmet.(a Seahawks sapka ettől még jogos)
Elég sok preseason meccet megnéztem. Három -négyolyan rookie játékos van, akire azt tudom elsőre mondani, hogy nem erről a bolygóról érkeztek. Akik tényleg kiemelkednek az eddig látottak alapján azok így első blikkre Von Miller, Dareus, és Corey Liuget- persze látunk még szép , vagy ígéretes megmozdulásokat pl. Ald Smithtől, jó lesz Solder, és ígéretes QB teljesítményeket is látunk, és Ingram sem tűnik rossznak.
Még PP is csak "majd jó lesz ő" kategória, AJ Green is ejtegeti a lasztikat. Azért fújunk csak Carpra, mert nem láttátok Carimit azon a gyönyörű meccsen, ahol a Bills D kiosztott 9 sacket a Bears Onak. Carimi sem volt egy centivel sem jobb, mint Carp, őt 1 az 1-ben döntötte össze Bullrushal az 5-ös. és az a durva, hogy 1. meccsnapra náluk is lesz használható fal!
Én nem vagyok O guru, de azt tudom, hogy ha van csapategység, amelynél minen egyes kihagyott közös edzésnap 3-szorosan számít az az Oline. 3 hete edzenek, kimaradtak a minicampek. Még a snapcountra figyel a legjobban, nehogy zászlóerdőt kapjon, keresi a ritmust a többiekkel. A többiek is keresik vele. Teljesen új rendszert tanul. Nem fog működni az első éles meccsen, de én hiszem, hogy össze fog ez állni sok sok munkával.