Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 13 éve
gondolom minden Hawks fan betéve ismeri a RealRobReportot, de hátha, elég jó lett a mai felkerült rész ishttp://www.youtube.com/watch?v=aa4qlICKH8U

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én biztosra mentem, és a 12_es szàmú fehér mezt vettem meg! 😊 Kiràly! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Nem fogynak a Flynn mezek...Nyugi, megnyerjük vele az első pár meccset és rögtön hiánycikk lesz! (Bár úgy lenne!)
http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/02/QB_kerdes_mez_oldalrol/krankovics
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Nem fogynak a Flynn mezek...http://seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/02/QB_kerdes_mez_oldalrol/
több mint 14 éve
1/1-ből fussa rá.Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀MedvepapaKettőt meccsenként? 😮
Nem lehet olcsó
Wyatt
vesz mellé bónusznak kellert is
több mint 14 éve
Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀MedvepapaKettőt meccsenként? 😮
Nem lehet olcsó

több mint 14 éve
Azért kétlem, hogy Smith bácsi megint megússza 4 IC-vel...😊 Ennyit csak a mi secondary-nknek fog odaadni a 2 meccsen! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 14 éve
Petey nyugi, Wild Card-ra még idén is jók lesztek...😀Medvepapamint tavaly? 😊
..ja és TJax lesz a kezdő
több mint 14 éve
Petey nyugi, Wild Card-ra még idén is jók lesztek...😀
több mint 14 éve
Főleg a Cards szurkolóknak...😊, bár a figura alapján jogos! 😊 Van egy olyan érzésem, hogy mindkettő karcolni fog...MedvepapaTi karcolgattok mi meg aprítunk =) persze a Ramsnek is jó védelme lesz..
több mint 14 éve
Főleg a Cards szurkolóknak...😊, bár a figura alapján jogos! 😊 Van egy olyan érzésem, hogy mindkettő karcolni fog...
több mint 14 éve
Azért az Angry Birdsről inkább a Cards védelme ugrik be több embernek is (a figura alapján mindenképp) és fognak is karcolni 😊
több mint 14 éve
Engem személy szerint jobban izgat az idénnyel kapcsolatban, hogy ilyen sorsolás mellett is lesz-e Top 10-es a védelmünk, vagy esetleg még előrébb is lép. Nagyon bízok a secondary-ben.Egyébként már fantázianeve is van ennek a résznek: Angry Birds! 😀 Hogyha emellé javul a pass rush is, az irányítónak már "csak" a labdára kell figyelnie, és egy jó pass pro. mellett ez akár T-Jax is lehet. Bár nagyon remélem, hogy nem ő lesz!!! 1 év van a szerződéséből, időpocsékolás lesz, ha ő játszik.
több mint 14 éve
Ha Flynn nem képes kiszorítani egy T-Jax szintű QB-t a kezdőből, akkor a tökönszúrás inkább a GM-nek, meg a játékosmegfigyelőknek jár. (Nekem meg legalább nem kell magyarázkodnom otthon az asszonynak. 😂 )
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 14 éve
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕garrett27hát ha így van, akkor meg is érdemlitek. (mármint a FO nem ti itt)
több mint 14 éve
T-Jax lesz a kezdő (sorry petey)
több mint 14 éve
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕garrett27és ők ezt honnan veszik?
/migyá jön petey és megmondja h TJax lesz a kezdő/
több mint 14 éve
A PFM szerint T-Jax áll nyerésre QB fronton. Tökön szúrom magam, ha idén is vele kell végig szerencsétlenkednünk a szezont! 😕
több mint 14 éve
Sherman vs Mike Williams: http://www.youtube.com/watch?v=7el5T4mYpLU&list=UUtblLfYa5QmFUndxGGdp24g&index=4&feature=plcpTetszik, köszi! Baromi jók ezek az atomfizikus viták az öltözőben! Bobby Wagnerrel meg tuti nem állnék le birkózni.
hattttttttttalmas 😀😀😀Dbraxa88
Jó a másik film riport is. Lynch-et rendesen feliratozni kellett. Egyszerű, mint a barlangrajz, de hatalmas fazon. Bírom a betonkocka fejét!
több mint 14 éve
Sherman vs Mike Williams: http://www.youtube.com/watch?v=7el5T4mYpLU&list=UUtblLfYa5QmFUndxGGdp24g&index=4&feature=plcphattttttttttalmas 😀😀😀D
több mint 14 éve
faszom már offseasonban. nagyon kéne már egy kis foci...
több mint 14 éve
Hauschka és Wiggs cut, Irvin pedig megy a ST-be kickernek...ez már egyértelmű...kérdés, hogy behozzuk-e McCoyt a QB háziversenybe... 😀 😂 Viccet félretéve, aki Flynn-t akarja, azt mondja, hogy ez csak parasztvakítás azért hogy motiválja a többieket is, és vannak akik elhiszik, hogy valódi versenyhelyzet van...én mindenesetre kétlem, hogy akár Flynn-t, akár mást kineveznek kezdőnek augusztusig. 😊
több mint 14 éve
Mekkora szappanoperát kreálnak ebből a QB kérdésből! Én is szeretném lecsekkolni, hogy mit tud Flynn, de a vége úgyis az lesz, hogy a legjobb formát mutató fog játszani. Vagy Carrollék csak ködösítenek.Kitelik tőlük. A Field goal háziverseny viszont tetszett. Remélem soha nem lesz szükség rá, hogy Lutui rúgjon! 😂