Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
én semha okungbármilyen csoda folytán sérült marad hosszabb távon, akkor sztetek carpentert átrakják LT-nek? mert azért mégis jobb megoldás lenne mint colombusa.kacsaén nem hiszembraxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ha okungbármilyen csoda folytán sérült marad hosszabb távon, akkor sztetek carpentert átrakják LT-nek? mert azért mégis jobb megoldás lenne mint colombusa.kacsaén nem hiszem
több mint 13 éve
ha okungbármilyen csoda folytán sérült marad hosszabb távon, akkor sztetek carpentert átrakják LT-nek? mert azért mégis jobb megoldás lenne mint colombusa.kacsaLehet, de egyenlore Carpenter se volt az az oriasi teljesitmeny.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
ha okungbármilyen csoda folytán sérült marad hosszabb távon, akkor sztetek carpentert átrakják LT-nek? mert azért mégis jobb megoldás lenne mint colombus
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Jó lesz ez, a új O-line jól blokkol a futóknak, hát még ha összeszoknak. Lynch, Washington, Forsett és Clayton között meg lehet variálni a futó play-eket. Rice és M. Williams meg elkap majd néhány TD-t bármelyik irányítótól.1.Okung nincs, Polombus meg nem aza szint. Moffitt és Carpenter is messzevan még a kezdő szinttől
A passz elleni védelem necces...krankovics
2.Clayton nem lesz rosteren
több mint 13 éve
krankovics
407
Jó lesz ez, a új O-line jól blokkol a futóknak, hát még ha összeszoknak. Lynch, Washington, Forsett és Clayton között meg lehet variálni a futó play-eket. Rice és M. Williams meg elkap majd néhány TD-t bármelyik irányítótól. A passz elleni védelem necces...
több mint 13 éve
Felkerult TYT -re a meccs! Plusz 2010-es Seahawks evkonyv
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Duff
3 133
A 4. negyedet már nem sikerült megnéznem, de addig a Clayton gyerekkel nem nagyon sikerült megbékélnem... Bár gondolom ugyis a Lynch, Wash, Forsett trioval vágunk neki az első hétnek.Jennings még mindig fos, egy jó CB nagyon kéne. Ok, h Browner nem volt rossz, de azért szívesebben néznék egy elitebb CB-t Trufant mellett. Futás ellen meg jók vagyunk, de félek, h megint 30th, 32th-k lesz a pass defenseünk...
TJ nem kapott sok időt, az az egy negyed alapján nem sokat bizonyított, de adjunk még neki időt. Jesus jól tolta, de én őt vmiért nemszeretem, néha jó, néha meg olyan fakezű^^ Portisből meg ugye nem sokat láttam.
Az O-line elég gyér volt, de ha egyénekre bontjuk, nem áll szar nevekből, csak össze fog az állni vaze. Köv meccsen meg jó lenne már látni a kezdő WR-eket, de szerintem Tate nagyon jó volt tegnap.
több mint 13 éve
Igen, mert akkor azonnal el kellett volna hagynunk a termet, mert ez esetben posernek szamitunk! 😀Az igazi true szurkolo minden korulmenyek kozott kint van a meccsen es nem a kenyelmes karosszekben uldogelve nezi. Ha mar itt tartunk.. 😀endorphynDe jó, hogy nem true manowar fanok vagyunk... 😀Helmut Zimmer
(OFF: Helmut nem tudom mond -e neked valamit, meg lehet, hogy nem is birtad, de meghalt Jani Lane. Orias kedvencem volt az ipse.)
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Az igazi true szurkolo minden korulmenyek kozott kint van a meccsen es nem a kenyelmes karosszekben uldogelve nezi. Ha mar itt tartunk.. 😀endorphynDe jó, hogy nem true manowar fanok vagyunk... 😀
több mint 13 éve
Kozben felkerult mar a Dallas meccs is, csak a mienk nem. Az eredmenyt se neztem meg meg. Siessenek mar, holnap utazom el es nincs kedvem egy hetet varni!!
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Tudom 😂Az igazi true szurkolo minden korulmenyek kozott kint van a meccsen es nem a kenyelmes karosszekben uldogelve nezi. Ha mar itt tartunk.. 😀endorphynNyertél. 😀Hanni
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Az igazi true szurkolo minden korulmenyek kozott kint van a meccsen es nem a kenyelmes karosszekben uldogelve nezi. Ha mar itt tartunk.. 😀endorphynNyertél. 😀
több mint 13 éve
Az igazi true szurkolo minden korulmenyek kozott kint van a meccsen es nem a kenyelmes karosszekben uldogelve nezi. Ha mar itt tartunk.. 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Fent kellett volna maradni mint az igazi true szurkolók 😛 (viccelek, nehogy magára vegye valaki 😊 )
több mint 13 éve
Valahova felkerült már a hajnali meccs? 😊Madjaja, mar varom. TYT-n meg nincs sajna.
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Es persze Portis Lajos nemzetkozi sakknagymester rokona is.. 😛Na csak figyeljétek ezt a Portis gyereket! Úgy kapkodja a lábát, mint a hétszentség. A TD szép dobás volt, futásból, szinte keresztbe. Szurkolok neki.ez a portis nem a rézbőrűek volt futójának valami rokona? mert akkor nem csoda ha jól tud futni 😊herpaderp
Okung meg még mindig porcelán!garrett27
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
braxa88
12 534
unokatesójaNa csak figyeljétek ezt a Portis gyereket! Úgy kapkodja a lábát, mint a hétszentség. A TD szép dobás volt, futásból, szinte keresztbe. Szurkolok neki.ez a portis nem a rézbőrűek volt futójának valami rokona? mert akkor nem csoda ha jól tud futni 😊herpaderp
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na csak figyeljétek ezt a Portis gyereket! Úgy kapkodja a lábát, mint a hétszentség. A TD szép dobás volt, futásból, szinte keresztbe. Szurkolok neki.ez a portis nem a rézbőrűek volt futójának valami rokona? mert akkor nem csoda ha jól tud futni 😊
több mint 13 éve
Sebii
3 536
+ a fél kezdő nem játszott.
több mint 13 éve
szaba
10 549
Persze, látszott a lockout hatása. Ez főleg az ilyen helyzetekben jön ki, mikor teljesen új rendszerbe kerül egy FA - vagy rookie.Amúgy amit én láttam, abban sok jó nincs nálatok... De mégis, Leon Washington ügyes volt néha.szabamessze van még a rajt, még csak 2hete dolgoznak együtt Cable-lel, Tarvarisszal 1hete...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Amúgy amit én láttam, abban sok jó nincs nálatok... De mégis, Leon Washington ügyes volt néha.szabamessze van még a rajt, még csak 2hete dolgoznak együtt Cable-lel, Tarvarisszal 1hete...
több mint 13 éve
szaba
10 549
Amúgy amit én láttam, abban sok jó nincs nálatok... De mégis, Leon Washington ügyes volt néha.
több mint 13 éve
Na csak figyeljétek ezt a Portis gyereket! Úgy kapkodja a lábát, mint a hétszentség. A TD szép dobás volt, futásból, szinte keresztbe. Szurkolok neki.Okung meg még mindig porcelán!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.