Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 13 éve
tudják h mit kell mutatni 😊
több mint 13 éve
ESNP-n adni fogja a meccset, kényelmesebb lesz így nézni 😊
több mint 13 éve
Az gáz hogy itt ültem eddig úgy vártam a meccset, és nem értettem miért nem kezdődik, mire rájöttem hogy ott még rohadtul szerda van? 😕Hanni
😊
több mint 13 éve
Az gáz hogy itt ültem eddig úgy vártam a meccset, és nem értettem miért nem kezdődik, mire rájöttem hogy ott még rohadtul szerda van? 😕
több mint 13 éve
nem is az eredmény hogy megnyeri-e az ember a Ps-t nullára, de hogy hogy mozog az új playa, csapatrészek. pesze ilyenkor senki sem rakja ki az egész playbookot 😀 viszont arra tényleg jó hogy mások ellen mennyire villog aki TC-ben hasít.Ez most nem sokat fog mondani szerintem, meg amugy sem. Mora alatt 4-0-as eloszezont hoztunk, aztan mi lett a vege.. Mondjuk az csapat rekord volt 😊endorphynSzerintem idén is döntő lesz az, hogy a saját csoportunkban minél jobb mutatót érjünk el...Ennyi, minden csapatnak, de pláne az nfcw-ben.
Sonics
Mielőtt megjósoljátok hogy mennyi lesz a mérlegetek nem árt megnézi a PS meccseket, de pláne az új QB-tokat... 😊petey
hasonló hülyeség az ESPN PR-je már most 😂
több mint 13 éve
Ez most nem sokat fog mondani szerintem, meg amugy sem. Mora alatt 4-0-as eloszezont hoztunk, aztan mi lett a vege.. Mondjuk az csapat rekord volt 😊Szerintem idén is döntő lesz az, hogy a saját csoportunkban minél jobb mutatót érjünk el...Ennyi, minden csapatnak, de pláne az nfcw-ben.
Sonics
Mielőtt megjósoljátok hogy mennyi lesz a mérlegetek nem árt megnézi a PS meccseket, de pláne az új QB-tokat... 😊petey
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Ennyi, minden csapatnak, de pláne az nfcw-ben.AZ a baj hogy tavaly 4/4-et hoztunk, aztán mégse lett szupáábóóóó 😀
több mint 13 éve
Szerintem idén is döntő lesz az, hogy a saját csoportunkban minél jobb mutatót érjünk el...Ennyi, minden csapatnak, de pláne az nfcw-ben.
Sonics
Mielőtt megjósoljátok hogy mennyi lesz a mérlegetek nem árt megnézi a PS meccseket, de pláne az új QB-tokat... 😊
több mint 13 éve
Szerintem idén is döntő lesz az, hogy a saját csoportunkban minél jobb mutatót érjünk el...Mindenképpen pozitívba kell lenni ellenük. Negatív mérleggel még egyszer nem jutunk el a PO-ba.
Egyszer volt Budán kutyavásár... 😀
több mint 13 éve
Mármint nekem. 88cal már nyerhető a csoport és talán el is érünk ennyi győzelmet.bengals 1/1 esélyes. espn power rankingjában a veretes 32.helyzést érték el. ha van qb aki nem dobálja szét a defeneset akkor az Dalton...braxa88bengals otthon verni kell.braxa88CLE, CIN, DAL a legjobban megjósolhatatlan.12
több mint 13 éve
braxa88
12 534
holnapi meccsen nem játszik: Mike Williams, Red Bryant, Kris Durham, Kentwan Balmer, Deon Butler, Cameron Morrah, Roy Lewis, Colin Cole, Walter Thurmond
több mint 13 éve
braxa88
12 534
bengals 1/1 esélyes. espn power rankingjában a veretes 32.helyzést érték el. ha van qb aki nem dobálja szét a defeneset akkor az Dalton...bengals otthon verni kell.braxa88CLE, CIN, DAL a legjobban megjósolhatatlan.12
több mint 13 éve
bengals otthon verni kell.braxa88CLE, CIN, DAL a legjobban megjósolhatatlan.
több mint 13 éve
szerintem le kell győzni az idegen pályás fóbiánkat, és akkor esetleg sweepelhetjük a csoportot, meg a könnyebb meccseket is hozni kell, 9-7 is összejöhet akár.Ez egy teljesen új csapat, én abban bízom, hogy nem adjuk oda az első 1-2 negyedet O# = 0, ahogy a réginél volt szokás, ezután már mindegy az eredmény...idén.
lélektani szempontból nagyon fontos lesz, hogy hogyan kezdünk. a bye week előtti 5 meccsből 3-at legalább nyerni kell, 49ers, cardinals ellen mindenképp, és a többi 3-ból amelyiket tudjuk. kövezzetek meg, de úgy gondolom hazai pályán megüthetjük a falconst, sokat kell majd birtokolnunk a labdát, hogy lenntartsuk az offense-üket a pályáról, meg defense/special teams téren kell majd pár nagy play, és mondjuk egy 24-20 meglehet. egy ilyen győzelem hatalmasat dobna a játékosok önbizalmán, utána már bármi megtörténhet.
én legalábbis ebben bízom 😊herpaderp
Sztem nem lesz itt söprés, hacsak a birkák nem búbolnak meg mindenkit...
több mint 13 éve
a cincy meccset én is simára várom. de ugyis az lesz, hogy bukunk vmi könnyűt aztán megbasszuk a giantset vagy vki erőset 😊 olyan 7-8 győzelem a reális így minden meccs nélkül sztem
több mint 13 éve
Duff
3 133
Ha ilyen Awesome marad a D és főleg a secondary, akkor nem hiszem, h a Ryan-White-Jones trio ne szedné darabokra őket. De legyen igazad 😊1 - SEA @ SF -- Wszerintem le kell győzni az idegen pályás fóbiánkat, és akkor esetleg sweepelhetjük a csoportot, meg a könnyebb meccseket is hozni kell, 9-7 is összejöhet akár.
2 - SEA @ PIT -- L
3 - ARI @ SEA -- W
4 - ATL @ SEA -- L
5 - SEA @ NYG -- L
6 - -
7 - SEA @ CLE -- W
8 - CIN @ SEA -- L*
9 - SEA @ DAL -- L*
10 - BAL @ SEA -- L
11 - SEA @ STL -- L
12 - WAS @ SEA -- W
13 - PHI @ SEA -- L
14 - STL @ SEA -- W
15 - SEA @ CHI -- W
16 - SF @ SEA -- W
17 - SEA @ ARI -- L
7-9 (* az egyiket hozni kell 8-8 és climbed the division)12
lélektani szempontból nagyon fontos lesz, hogy hogyan kezdünk. a bye week előtti 5 meccsből 3-at legalább nyerni kell, 49ers, cardinals ellen mindenképp, és a többi 3-ból amelyiket tudjuk. kövezzetek meg, de úgy gondolom hazai pályán megüthetjük a falconst, sokat kell majd birtokolnunk a labdát, hogy lenntartsuk az offense-üket a pályáról, meg defense/special teams téren kell majd pár nagy play, és mondjuk egy 24-20 meglehet. egy ilyen győzelem hatalmasat dobna a játékosok önbizalmán, utána már bármi megtörténhet.
én legalábbis ebben bízom 😊herpaderp
több mint 13 éve
braxa88
12 534
1 - SEA @ SF -- Wbengals otthon verni kell.
2 - SEA @ PIT -- L
3 - ARI @ SEA -- W
4 - ATL @ SEA -- L
5 - SEA @ NYG -- L
6 - -
7 - SEA @ CLE -- W
8 - CIN @ SEA -- L*
9 - SEA @ DAL -- L*
10 - BAL @ SEA -- L
11 - SEA @ STL -- L
12 - WAS @ SEA -- W
13 - PHI @ SEA -- L
14 - STL @ SEA -- W
15 - SEA @ CHI -- W
16 - SF @ SEA -- W
17 - SEA @ ARI -- L
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 - SEA @ SF -- Wszerintem le kell győzni az idegen pályás fóbiánkat, és akkor esetleg sweepelhetjük a csoportot, meg a könnyebb meccseket is hozni kell, 9-7 is összejöhet akár.
2 - SEA @ PIT -- L
3 - ARI @ SEA -- W
4 - ATL @ SEA -- L
5 - SEA @ NYG -- L
6 - -
7 - SEA @ CLE -- W
8 - CIN @ SEA -- L*
9 - SEA @ DAL -- L*
10 - BAL @ SEA -- L
11 - SEA @ STL -- L
12 - WAS @ SEA -- W
13 - PHI @ SEA -- L
14 - STL @ SEA -- W
15 - SEA @ CHI -- W
16 - SF @ SEA -- W
17 - SEA @ ARI -- L
én legalábbis ebben bízom 😊
több mint 13 éve
1 - SEA @ SF -- W2 - SEA @ PIT -- L
3 - ARI @ SEA -- W
4 - ATL @ SEA -- L
5 - SEA @ NYG -- L
6 - -
7 - SEA @ CLE -- W
8 - CIN @ SEA -- L*
9 - SEA @ DAL -- L*
10 - BAL @ SEA -- L
11 - SEA @ STL -- L
12 - WAS @ SEA -- W
13 - PHI @ SEA -- L
14 - STL @ SEA -- W
15 - SEA @ CHI -- W
16 - SF @ SEA -- W
17 - SEA @ ARI -- L
7-9 (* az egyiket hozni kell 8-8 és climbed the division)
több mint 13 éve
Remélem tolni is úgy fog, ahogy húzni, mert a meccsen inkább tolnia kell! 😂még Lynch: http://www.youtube.com/watch?v=q1t1pd46st8&feature=relatedezután el is várjuk tőle, hogy elhúzza casey hamptont és ray lewist az idei meccseken 😛herpaderp
0:37től 😂braxa88
Szegény akkora gyökér, hogy teljesen megkedveltem. Bízok benne, főleg ha végre lesz előtte egy jó takarító személyzet.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még Lynch: http://www.youtube.com/watch?v=q1t1pd46st8&feature=relatedezután el is várjuk tőle, hogy elhúzza casey hamptont és ray lewist az idei meccseken 😛
0:37től 😂braxa88
több mint 13 éve
Visszaterve egy mondat erejeig Brockra, mai motivalo twitter postja sokat elmond rola 😊"Meetings meetings meetingsssZzzzz"
Kesobb:
"Practice time......now I'm up!!!!"
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Mondtam, hogy nem egyetemi oktató, de óriási arc a maga egyszerűségében!De legyőzött egy kisteherautót 😀Helmut ZimmerAjj ne már mért lőtted le a poént tök izgultam 😀Hanni
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
De legyőzött egy kisteherautót 😀Helmut ZimmerAjj ne már mért lőtted le a poént tök izgultam 😀