Seattle Seahawks
63 feliratkozó
több mint 15 éve
Mit mondtok emberek?A D# nagyot játszott,Charlie meg game managerként jó volt a meccsen,ez az O playbook mondjuk édes kevés lesz a Saints ellen,de nem baj,a bírok majd kapnak egy borítékot 😛
több mint 15 éve
Pizsama kollega szavaival élve: "Szerintem ez egy küzdelmes, de amúgy szar meccs volt. NFC Worst, as usual..."Nagyon kevés lesz ez. Nem látom a szakmai stábban azt a potenciált,hogy Brees-t képesek lennénk megfojtani.
Viszont pozitívum,hogy nem kaptunk opening drive TD-t, sőt pont,hogy mi adtunk.
több mint 15 éve
már tavaly lehetett tudni, hogy átrakták 2:20-ra 😊
több mint 15 éve
engem is meglepett a késői kezdés de muszáj lesz maradni....nincs mese!!! 😊
@KJuraszik
több mint 15 éve
? Amugy holnap reggel kilenckor nagyon egyben kell lennem es nekem a naptarba is a 22.15 -os kezdes van. Erre keszultem. Na nem mintha kifogast keresnek. Majd megnezem felvetelrol.Uristen, akkor ez ma nekem kimarad. 😕endorphynPapír 😂Hanni
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Uristen, akkor ez ma nekem kimarad. 😕endorphynPapír 😂
több mint 15 éve
Uristen, akkor ez ma nekem kimarad. 😕Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??endorphynIgen. Remélem érdemes lesz fentmaradni.Sebii
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??endorphynIgen. Remélem érdemes lesz fentmaradni.
több mint 15 éve
Urak, tenyleg hajnali kettokor lesz a meccs??
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Néha,néha befogok nézni a követőbe. De TV-n nézem.
több mint 15 éve
Redi for ordörsz komándánt *salute* :cool: Én itt leszek bár közbe tanulok 😀
több mint 15 éve
Kell az egyensúly. Pár vérmes St.Louise drukker biztosan lesz 😀Lehetséges hogy leszek 😊habibén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:undisputedly
több mint 15 éve
Lehetséges hogy leszek 😊Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:undisputedlyKi lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88
több mint 15 éve
Én is Tv-n nézem majd. DE azért frissítgetem a követő topicot :cool:Ki lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊braxa88
több mint 15 éve
Ki lesz eredmény követőben?undisputedlyén nem. végre nem gépen kell a meccset nézni 😊
több mint 15 éve
Ki lesz eredmény követőben?
több mint 15 éve
Szerintem ha bejutunk mindig is stigma lesz rajtunk. Amugy meg persze, zuzzuk le a kosokat meg mindenkit! Carrolnak mindenkeppen jobban jonne ki a merleg 😊David Hawtorne dicsosegere:Elolvastam köszi.
http://12thmanrising.com/2010/12/31/aint-nothing-but-a-heat-wave/endorphyn
Amúgy gondolkoztam ezen a negatív mérleg okozta dilemmán.
Arra jutottam,hogy nem úgy kell felfogni mint egy stigmát, az elkövetkezendőkben. Nem szabotáltuk a többi csapatot annak érdekében,hogy ilyen pocsékul teljesítsenek. Az NFL szabályrendszere kimondja,hogy a csoportgyőztes megy a PO-ba, és ha ez negatív mérleggel történik akkor negatívval. Csapjuk meg a Kosokat és a WildCardra is úgy menjünk ki,hogy jöjjön bárki széttépjük őket 😊undisputedly
Boldog uj evet minden forumozonak! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Mindenkinek boldogabb, szebb és jobb újévet kívánok kedves tengeri csirke szurkoló társak illetve mélyen tisztelt ellenfeleink szurkolói 😀
több mint 15 éve
"Charlie's ready to go"Carroll said Hasselbeck would be a game-time decision.
több mint 15 éve
Boldog Új Évet kívánok minden Seahawks szurkolónak és minden fórumozónak!!! 😊
több mint 15 éve
Boldog Új Évet kívánok minden Seahawks szurkolónak!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Charlie kezd, és készen áll a meccsre, de Matt is edzett és Caroll is meglepődött rajta, 50°%-os a teljesítménye, szal sztem néha láthatjuk majd őt
több mint 15 éve
Nem edzett csütörtökön Hassie, ma este jön ki a hivatalos injury report. Buliból hazaérve mindenki megtekintheti majd 😊szerintem nem fog játszani és erősen a futójátékra és a rövid passzokra próbáltok majd dolgozni.