Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 15 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Orton-t árulják egy 2. körösért. Navajon lecsapunk rá?Duff
2. körös? kicsit sok 😀petey
Viszont ahol mi draftolni fogunk már csak mozgássérült QB-k vannak. Át kell gondolni. Csak nehogy Csárlira építsünk!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 861 — Csodabogár
Orton-t árulják egy 2. körösért. Navajon lecsapunk rá?Duff
2. körös? kicsit sok 😀

több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 580
Orton-t árulják egy 2. körösért. Navajon lecsapunk rá?
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
maradjunk annyiban h nem egy kedves programsor 😊a.kacsa
amíg 7 W elég addig nincs gond 😀
több mint 15 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
maradjunk annyiban h nem egy kedves programsor 😊
több mint 15 éve
Köv. szezon ellenfelek:

Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Atlanta, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Chicago, Cleveland, Pittsburgh

nem lesz könnyü 😀Duff
Főleg a félelmetes Arizona lesz komoly ellenfél 😀

Na jólvan, bár nem voltatok jók idén (oda-vissza elverni minket csúnyaság), kölcsönadjuk a 2008-as szlogenünket: Shock the World!!!

Hajrá Hawks, Hajrá NFC West!csongi
Nem értem a dolgot, megint jön az Atlanta és megint megyünk Chicagoba? Nem fordítva kellene?

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Még nem gratuláltam a huszáros hajrátokhoz,most megteszem.
Gratulálok!

Helmut:
http://www.youtube.com/watch?v=23XQeLGNAeA
😊kátrány
😀
Óriási vagy!!!
több mint 15 éve
még a védekezéshez egy kis gondolat. sztem nagyion sokat fog játszani majd cancellara, mert grahamat nagyon szereti brees és sokszor wr-ből indul, és ő az egyetlen ember aki fel tudja méretileg venni vele a versenyt. hawthornet lefutja, milloyt meg Sztem arrébrakja.
több mint 15 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Köv. szezon ellenfelek:

Home: Arizona, San Francisco, St. Louis, Philadelphia, Washington, Atlanta, Baltimore, Cincinnati
Away: Arizona, San Francisco, St. Louis, Dallas, N.Y. Giants, Chicago, Cleveland, Pittsburgh

nem lesz könnyü 😀Duff
Főleg a félelmetes Arizona lesz komoly ellenfél 😀

Na jólvan, bár nem voltatok jók idén (oda-vissza elverni minket csúnyaság), kölcsönadjuk a 2008-as szlogenünket: Shock the World!!!

Hajrá Hawks, Hajrá NFC West!
több mint 15 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Carroll begyűjti nektek ide majd a sok USCs bustot, és embert farag belőlük 😀tenorx
Carroll inkább döntsön,hogy autó vagy motor...
több mint 15 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Még nem gratuláltam a huszáros hajrátokhoz,most megteszem.
Gratulálok!

Helmut:
http://www.youtube.com/watch?v=23XQeLGNAeA
😊

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 580
Köv. szezon ellenfelek:

nem lesz könnyü 😀
több mint 15 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Carroll begyűjti nektek ide majd a sok USCs bustot, és embert farag belőlük 😀
több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 801 — Poloska confirmed
A zakóhoz visszatérve egy gondolat erejére. Az idényben már játszottunk a Saintsel ugye és az a 19:34 szerintem egyáltalán nem olyan vészes, pláne hogy azon a meccsen is műveltünk iszonyat gáz dolgokat, ha Breest valami isteni csoda folyamán kicsit letudnánk korlátozni, mondjuk hogy ne dobjon 4TDt csak 2őt, simán szoros lehetne a mérkőzés. Nincs ez lefutva emberek, nagyon nincs.
több mint 15 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Csatlakozom az előttem szolokhoz!

Gratulálok a győzelemhez és a PO-hoz, bár ilyen alapszakasz után.....na mindegy
A csoport győzelem meglett ami a legfontosabb és azzal együtt a PO is.

Itt már bár mi lehet, még ha a papírforma sima Saints győzelmet mutat is.
Reméljük szoros jó meccs lesz!!!

több mint 15 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Mike Williams-nek nagyon örülök, abban pedig nagyon bízok, hogy Okunk egészséges lesz...(bár ez esélytelennek látszik)

@KJuraszik
több mint 15 éve
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 515 — Seahawks fan
Remélem, hogy Lynch is összeszedi magát... nem negatív yardokat kellene termelnie szombaton.

Williams jó, hogy aláírt. 😊

több mint 15 éve
Carroll még nem mondta el h ki kezd szombaton.
AMi viszont biztos, h baker és Pitts nem játszhat. Ami azért gáz, mert ha Okung megint klidől pár playrea faszom kivan vele is h miden meccsen fáj valamije...) akkor Andrewsnak kell majd beállnia...
Okung-Polombus-Spencer-Gibson-Locklear ugye jelenleg a kezdő fal.
Stokley játéka is kérdéses, ő nagyon kéne
Mike Williams hosszabított, 3 évesz szerződést irt alá 😊
több mint 15 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Én értem, hogy nyomást akarunk gyakorolni a folyamatos blitzel (egyébként változatos a repertoárunk), de sem az under zónákat, sem a LOS+10-15 zónát nem tudjuk így stabilan megvédeni. Helmut Zimmer
Meg az evad elejen, de mar tavaly is errol panaszkodtam, hogy ez a dolog igy ebben a formaban teljesen ertelmetlen. Azota sem valtozott sokat a kep. Ellenfel QB-re raeresztik a blitz szakaszt, majd tole szepen kivart utcso pillanatban megy a screen pass, bele az ures zonaba, ahol emberunk megcsinalja lazan a 3-5 yardokat, mire a masodik sor kepes levadaszni. Es ezt akar egymas utan otszor is bemutatjak. Rossz nezni az egeszet.
Amugy miket fel nem fedezel. C2.. 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
zombi package, amiből anno blitzleltünk rendesen. 3 Dline, tatupu és 7 backa.kacsa
hát ja... de nyomást csak Clemons és Brock tud csinálni azt is csak akkor ha az egész front7 bliccel...braxa88
De ezek a folyamatos bliccelgeteseink sokszor teljesen foloslegesnek tunnek, mert nyomjak ellenunk a siman megcsinalt screen passzokat.endorphyn
Akkor a megfejtés!
Magam is elcsodálkoztam, képzeljétek, Cover 2 sémát követünk 😊 Sőt igazából valamiféle Tampa Cover 2 megoldást. :rolleyes:

Néztem a meccseket és nem nagyon ismertem rá, azon túl, hogy persze fel lehet fedezni a séma alapelveit, illetve jó néhány elemét (pl, amikor a hátul balekoló Thomas-Babs párosnak megteszi azt a szívességet az ellenfelek WR-je, hogy a már elkapott lasztit kiejti).

Én értem, hogy nyomást akarunk gyakorolni a folyamatos blitzel (egyébként változatos a repertoárunk), de sem az under zónákat, sem a LOS+10-15 zónát nem tudjuk így stabilan megvédeni. A rendesen kifaragott, kigyakorolt, kiérlelt, stb C 2 játékok egyik hatalmas előnye éppen az lenne, hogy ezeket a "levédekezhetetlen" rövid routeokat elég jól meg lehet fogni (egyébként vasárnap sikerült).

Ha mi tényleg C2 t akarunk nyomni az utóbbi 2 év draft húzásait (Thomas kivételével) nem értem. Mindegy is!
több mint 15 éve
Mai napi találós kérdésem (igazából poén 😊 )

Szerintetek, mi milyen védelmi alapsémát játszunk ?!?! 😀Helmut Zimmer
zombi package, amiből anno blitzleltünk rendesen. 3 Dline, tatupu és 7 backa.kacsa
hát ja... de nyomást csak Clemons és Brock tud csinálni azt is csak akkor ha az egész front7 bliccel...braxa88
De ezek a folyamatos bliccelgeteseink sokszor teljesen foloslegesnek tunnek, mert nyomjak ellenunk a siman megcsinalt screen passzokat.

-- TIME I'AM! --
több mint 15 éve

hát ja... de nyomást csak Clemons és Brock tud csinálni azt is csak akkor ha az egész front7 bliccel...
több mint 15 éve
Egyébként a közvetítés alatt Faragó Ricsi végre kimondta a frankót, hogy az állandóan b......tott NFC Westből az utóbbi 5 évben 2 csapat játszott SB-t. Azért ez nem véletlen! Most gyenge a csoport, de néhány év múlva lehet, hogy tőlünk fognak tartani, feltéve, hogy jól draftolgatunk, meg kötünk néhány jó üzletet, mint pl.: Williams, Lynch, Washington.
Megcsináltuk a történelmet, negatív mutatóval megyünk a PO-ba. Na és? Ez csak az első eset, szerintem lesz több is a következő években. Minden csoda 3 napig tart. Ha pedig valamilyen csoda folytán megvernénk a Saints-et mindenki újra rólunk beszélne, csak teljesen más előjellel. Ilyen a média, meg a szurkolók. Tegnap temetni akarnak, holnap a vállukra vesznek.
Innentől kezdve az egész divíziónknak fogok szurkolni, (persze csak a külsősök ellen) hogy levakarjuk az NFC West-ről a sarat! Go Seahawks!

több mint 15 éve

zombi package, amiből anno blitzleltünk rendesen. 3 Dline, tatupu és 7 back
több mint 15 éve
a 9ers, Rams, Cards "lelkes" asszisztálása is 😀
petey
azert, mert jobbak voltunk anno nem hiszem, hogy elnezest kellene kernunk. Ilyen alapon barki barhova bejut az lesz a valasz, hogy "jah, benak az ellenfelek". Vagy, hogy Hofit idezzem a 2002 -es valasztasi harc utani egyik nyilatkozatra utalva: "na na na naaa! Mi nem vesztettunk, csak nem volt eleg szavazatunk." 😊endorphyn
mint írtam egy erős csapat jött ide. ne csak ezt az egyet ragadd ki endo 😊
petey
mindegy, hagyjuk

-- TIME I'AM! --