Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Shannon Sharp becsicskitotta DK-t twitteren, a bugris meg azt se tudta kicsoda Sharp.Mi a sztori?
2 eve meg egy elkepesztoen jozan, ket labbal a foldon jaro fiatalnak tunt DK, de mostanra a legundoritobb, nagykepubb karakter a csapatban szerintem. Nem emlekszem meg egy ekkora gyokerre amiota kovetem a csapatot.
undisputedly
több mint 4 éve
Shannon Sharp becsicskitotta DK-t twitteren, a bugris meg azt se tudta kicsoda Sharp.2 eve meg egy elkepesztoen jozan, ket labbal a foldon jaro fiatalnak tunt DK, de mostanra a legundoritobb, nagykepubb karakter a csapatban szerintem. Nem emlekszem meg egy ekkora gyokerre amiota kovetem a csapatot.
több mint 4 éve
Mai kérdésem... mi zavar a legjobbana Seattle Seahawks működésével kapcsolatban ?1.
1. Évek óta gyenge a Secondary
2. Évek óta gyenge a Passrush
3. Évek óta jellemző, hogy negyedekre eltűnik a támadójáték.
4. Wilson nem lesz MVP
5. az 1. körös draftpickek 2011 óta.
6. Carroll szinte korlátlan hatalma pl. nepotizmusa
7 Jamal Adams trade (inclusive Jamal Adams)
8 TE játék, amely soha nem jön el.
9 Inkonzisztens passzblokkolás.
10 Nem tudjuk futással lenyomni az ellenfél torkán a labdákat.
11 Kevés szerzett labda
12 Sok eladott labda
Akinek van kedve rendezze sorba, de ha sorrendben top 5-öt írtok az is elég.
Az állítások egymással időnként összefüggenek, nem véletlenül van így szerkesztve.
Helmut Zimmer
3.
9.
6.
7.
és a plusz 1:
5. (ez csak eddig zavart, mostantól egy ideig nem fog)
több mint 4 éve
Mai kérdésem... mi zavar a legjobbana Seattle Seahawks működésével kapcsolatban ?hogy az NFC-ben jatszik ( Magas trofeaertek es senki nem mondja meg belole, hogy le volt szedalva az oroszlan )
1. Évek óta gyenge a Secondary
4. Wilson nem lesz MVP
11 Kevés szerzett labda
12 Sok eladott labda
Az állítások egymással időnként összefüggenek, nem véletlenül van így szerkesztve.
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Mai kérdésem... mi zavar a legjobbana Seattle Seahawks működésével kapcsolatban ?1. Évek óta gyenge a Secondary
4. Wilson nem lesz MVP
11 Kevés szerzett labda
12 Sok eladott labda
több mint 4 éve
Óóó Kelly Jennings.Így van. "Hősök" mindig is voltak.Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Teljesen mindegy ki viseli a mezt, mindig jonnek uj "hosok".
Egyszerűen nem volt a csapatnak lelke, nem tudtam igazán rajongani semmiért, ami a pályán történik.
Nem tudom kihordom-e lábon, ha a szezon végén távozik.
Ui: J.Adams megint mitművelt Jézusom, és itt nem is feltétlenül csak a felhőfejesére gondolok.
akdestroyer
undisputedly
PC előtt is volt Tre Flowers. Kelly Jenningsnek hívták. És persze Jamal Adams is csak Brian Russellnek hívták, igaz nem került 2 db 1. körbe....viszont Jennings 1. körös volt, és béééna.
Helmut Zimmer
Hatalmas “hero” volt.
több mint 4 éve
Így van. "Hősök" mindig is voltak.Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Teljesen mindegy ki viseli a mezt, mindig jonnek uj "hosok".
Egyszerűen nem volt a csapatnak lelke, nem tudtam igazán rajongani semmiért, ami a pályán történik.
Ui: J.Adams megint mitművelt Jézusom, és itt nem is feltétlenül csak a felhőfejesére gondolok.
akdestroyer
undisputedly
PC előtt is volt Tre Flowers. Kelly Jenningsnek hívták. És persze Jamal Adams is csak Brian Russellnek hívták, igaz nem került 2 db 1. körbe....viszont Jennings 1. körös volt, és béééna.
több mint 4 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Teljesen mindegy ki viseli a mezt, mindig jonnek uj "hosok".
akdestroyer
több mint 4 éve
Én csak félve írom le, hogy Genyóval sokkal jobban hasonlított az O egy (gyenge) NFL-támadósorra. Wilsonnal inkább amolyan cirkuszi highlight showra hajaz az egész.
több mint 4 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Szerintem itt senki sem neheztel Rád, ha a szezon végén távozol...
akdestroyer
Hiányozni fogsz, de neheztelni nem fogunk.
De nem ez fog történni. Carroll megy, Wilson marad.
Adams trade nem tudom hány kirúgást ér.
Amúgy én nagyon becsülöm Geno-t. Bevállalta, hogy rajta ment el, még akkor is, ha ez azért nem teljesen így van.
Én élvezem, hogy látunk egyértelmű passzokat. Kevesebbet kell azon gondolkozni, hogy vajon mire gondolt a költő. Nem megyek bele a matematikus magányossága c eposzba. 😀
több mint 4 éve
Megnéztem és még a tizenperces összefoglaló is sok(k) volt.Gratu a győzelemhez, megérdemelt volt, de tudod legközelebb NFL csapatot kell legyőzni. 😊Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
Hanni
Willie Parker
Helmut Zimmer
Olyan, mintha két nyugdíjas veterán boxoló egymásnak feszült volna, de mindkettőjüknek petyhüdtek lennének az izmai már, s nincs bennük erő! A lábmozgásuk csoszogás, helyben toporgás.
Fogvédő minek, hiszen már nem harapnak. A szemüveg is otthon maradt a Cavinton mellett.
Viszont egy ritmusra, tűpontosan tudnak maguk alá fosni. Csak elfelejtettek pelenkát hozni, így nagyon csúnya lett a végkifejlet és sokat kell utánuk takarítani!
több mint 4 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de RW nélkül nekem ez az egész nem volt ugyanaz.Egyszerűen nem volt a csapatnak lelke, nem tudtam igazán rajongani semmiért, ami a pályán történik.
több mint 4 éve
1.) Mennyire tele van a tököm azzal, hogy ennél a csapatnál mindenki kifordul magából.2.) 6 évig tanítottam az egyetemen jobb sorsra érdemes, nehéz körülmények közül kiemelt, vagy zűrös hátterű tehetséges fiatalokat, még sincs semmiféle kulturális hozzáférésem ehhez a kommunikációhoz . Lehet ideje levonnom a megfelelő következtetéseket. Elment mellettem az idő, korszerűtlen vagyok, vagy a nyugati parti egyetemek tehetséggondozása sokkal átgondoltabb, mint a Seahawksé.
több mint 4 éve
...és sackelték közben?!Russell Wilson, on IR for the first time in his career, is on the field running a mock 2-minute drive by himself during pregame warmups. Calling/changing plays at the line of scrimmage and all. pic.twitter.com/3bJ6jGt873
— Brady Henderson (@BradyHenderson) October 17, 2021
Barnaby
több mint 4 éve
Russell Wilson, on IR for the first time in his career, is on the field running a mock 2-minute drive by himself during pregame warmups. Calling/changing plays at the line of scrimmage and all. pic.twitter.com/3bJ6jGt873
— Brady Henderson (@BradyHenderson) October 17, 2021
több mint 4 éve
Az elmúlt 3 meccs 1. félidői (6 negyed) alatt 14 pontot szereztünk.... wáoooo!!!!!!Biztos azért gondolták, hogy így jobb lesz, mert a megelőző 3 meccsen 6 negyed alatt 62 pontot szereztünk, és mégis 1-2 volt a mérleg.
Tavaly egész évben 4 olyan meccsünk volt, amikor az 1 félidőben 10 pont alatt maradtunk- és egy nullázásunk. Na az már megvolt.
Óriási... én érzem a kiemelkedő edzői munkát.
több mint 4 éve
Köszönöm szépen a kedvességed! A meccset majd valamikor pótolom. Vagy nem.Gratu a győzelemhez, megérdemelt volt, de tudod legközelebb NFL csapatot kell legyőzni. 😊Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
Hanni
Willie Parker
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Gratu a győzelemhez, megérdemelt volt, de tudod legközelebb NFL csapatot kell legyőzni. 😊Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Hanni
Willie Parker
több mint 4 éve
Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Welcome to my world!
Hanni
több mint 4 éve
Taylorról egyelőre jó híreket olvasni, reméljük tényleg nem csak rizsa, és semmi komoly.Viszont attól, ahogy BigBen dobálja a labdákat, eskü szemrákot kaptam, pedig csak a 40 perces kivonatot néztem meg reggel.
több mint 4 éve
Ennel nagyobb es megalazobb veresegek kellene PC menesztesehez (mar ha, egyaltalan van ra mikroszkopikus esely).
több mint 4 éve
Megint teljesen szar volt a gameplan.Geno fejben lassú, de leginkább azért, mert még bizonytalan, ez minden mozdulatán látszik, fél ütemekkel van lemaradva. -> de ez javulni fog.
Ezért sem értem, hogy az OC-nak miért kellett egy félidő, hogy átvegye a kontrollt, és belenyúljon a meccsbe.
Az OL olyan, amilyen. Nem jó a passz védelem, de ebben benne van Geno határozatlansága.
Adams ennyit tud, ő ennél nem lesz szofisztikáltabb csávó soha
A védelem nem volt valójában jobb, bár mintha látszottak volna törekvések....
Taylor??? 😕
Collins ügyes volt 😊
Braxnak igaza van Brown tekintetében.
több mint 4 éve
A Pittsburgh meccset követően nem változott a konszenzus.Csere-érett alkatrész....Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Mennyire ezen gondolkodtam én is, hogy csak lehetne találni valami terhelőt, mondjuk amikor ET mutogatott a kiskocsiról...
Vagy csak olyan levelezés, ahol a draft értékelés során testszégyenít, mert alacsonynak nevezi Wilsont, vagy kövérnek Carpentert, mindegy.
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Mi volt a vélemény PC-ről a beszélgetés során?
peet_24
Helmut Zimmer