Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Helyes, A 8 heti Seahawks - Jags meccsre megtanulja a playbookot és jöhet a nagy revenge game! Following Russell Wilson's injury, the Seahawks are working out QB Blake Bortles.
— Field Yates (@FieldYates) October 12, 2021
több mint 4 éve
...pedig igény az lenne rá 😊Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Gondolj bele, hogy a Steelers szurkolóknak mennyire nehéz Tomlinról rasszista megnyilvánulásokat találni...
Vagy csak olyan levelezés, ahol a draft értékelés során testszégyenít, mert alacsonynak nevezi Wilsont, vagy kövérnek Carpentert, mindegy.
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Willie Parker
több mint 4 éve
respekt és tiszteletMiért ül tolókocsiban mikor csak a keze fáj? 🤔Ezzel a gesztussal vállal szolidalitást a 49-ers rosterrel.
peach
Pont ez a végtelenül önzetlen hozzáállása ért anno Walter Payton díjat.
<3
akdestroyer
több mint 4 éve
Mer a merevítővel a kezében megfutná a first downt.... 😊Miért ül tolókocsiban mikor csak a keze fáj? 🤔
Cuki kesztyű.
tomz
peach
több mint 4 éve
Miért ül tolókocsiban mikor csak a keze fáj? 🤔Ezzel a gesztussal vállal szolidalitást a 49-ers rosterrel.
peach
Pont ez a végtelenül önzetlen hozzáállása ért anno Walter Payton díjat.
<3
több mint 4 éve
Miért ül tolókocsiban mikor csak a keze fáj? 🤔
Cuki kesztyű.
tomz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Csere-érett alkatrész....Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Mennyire ezen gondolkodtam én is, hogy csak lehetne találni valami terhelőt, mondjuk amikor ET mutogatott a kiskocsiról...
Vagy csak olyan levelezés, ahol a draft értékelés során testszégyenít, mert alacsonynak nevezi Wilsont, vagy kövérnek Carpentert, mindegy.
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Mi volt a vélemény PC-ről a beszélgetés során?
peet_24
több mint 4 éve
OFF:Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Gondolj bele, hogy a Steelers szurkolóknak mennyire nehéz Tomlinról rasszista megnyilvánulásokat találni...
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Willie Parker
Hát azért engem simán hófehérkéztek tanítványaim. De nem sértődtem meg, meg rájöttek, hogy nem akarok én nekik rosszat, szóval szerettek. Mai napig kapok képeslapokat, meg tartjuk a kapcsolatot.
több mint 4 éve
Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Mennyire ezen gondolkodtam én is, hogy csak lehetne találni valami terhelőt, mondjuk amikor ET mutogatott a kiskocsiról...
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
Mi volt a vélemény PC-ről a beszélgetés során?
több mint 4 éve
mondod a számlaszámot?! 😀Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Osszedobunk egy ugyvedi munkakoltsegre? 😀
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 4 éve
Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Gondolj bele, hogy a Steelers szurkolóknak mennyire nehéz Tomlinról rasszista megnyilvánulásokat találni...
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek.....Osszedobunk egy ugyvedi munkakoltsegre? 😀
Gond le lenne tudva.
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Lehet kéne egy független vizsgálat mondjuk a Patriotsnál, vagy bárhol ahonnan előkerülnek Pete Carroll levelek..... Vagy csak olyan levelezés, ahol a draft értékelés során testszégyenít, mert alacsonynak nevezi Wilsont, vagy kövérnek Carpentert, mindegy.
Gond le lenne tudva.
több mint 4 éve
Mai belső ( egykori évfolyamtársak+haverok más sulikból) heti surveyünk megerősíti Undit, és AK-t.A többség semmilyen szinten sem Wilsont tartja felelősnek a kialakult helyzetért, annak ellenére, hogy kimutathatóan "passzívabb, óvatosabb a játéka". Sőt ezt a döntő többség nem éli meg problémaként egy 17 játékhetes szezonban.
Hozzáteszem, hogy közel 80% azt írta, hogy teljesen értelmetlen a Wilson felelősség téma, amíg a védelem ennyire infernális.
Wilson értékelése nálunk amúgy B és B+ határán billeg, de nagy szórással 3-14 helyig mindenütt megtalálható. Tavaly év elején A/A+ volt év végére B- lett.
Ennél többet nem szeretnék írni a témáról, mert ennyire kaptam engedélyt és ezt is csak azért, mert az "egy szíven lőtt magyar Wilson fan" annyira meghatott mindenkit, hogy azt mondták OK, ezt megírhatom. (Azt azért többen megkérdezték, hogy mi a faszt keresek egy magyar NFL rajongói oldalon.)
A helyzet az, hogy a Hawks nem annyira téma a Chiefs, Raiders, Steelers inkább.
Anonim survey volt-ez ötletkérőbb technika, mert nálunk rávarrják egymás orrára az Urak, hogy ki mit mondott 7 éve. Én mai napig megkapom, hogy mert én hittem Chan Gailey támadójátékában. Szóval, ha azt akarod, hogy szívből jövő vélemények jöjjenek némi fanboy érzéssel, akkor anonim.
Nem csinálunk egy surveyt mi is, amit mondjuk bármelyik fórumtag kitölthet, most attól függetlenül, hogy kinek szurkol. Mondjuk az anonim lenne a fasza, de ahhoz szerintem nincsenek meg a technikai feltételek.
Összepattinthatnánk egy kérdéssort!
több mint 4 éve
2021 Season promo.This Winter.... 😀 😀 😀
Tőlem.
Nektek.
akdestroyer
több mint 4 éve
Ez az RW hivoknek (wow, botrany ez alapjan Garoppolo):MOST adjuk el, most sokat ér 😀 ! Szerintem a Raiderst most meg lehetne győzni, és most ideadná Gruden a fele királyságát. Kábel - Wilson reunion..... és egyben búcsúkoncert! 😀 😀 😀
Russell Wilson leads the league in avoiding turnover-worthy plays AND in making big-time throws, per PFF pic.twitter.com/4WDWu3h2Vu
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 11, 2021
undisputedly
több mint 4 éve
Ez az RW hivoknek (wow, botrany ez alapjan Garoppolo):Russell Wilson leads the league in avoiding turnover-worthy plays AND in making big-time throws, per PFF pic.twitter.com/4WDWu3h2Vu
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) October 11, 2021
több mint 4 éve
Plural! 😀Imádom, a propagandát, amit nyomatsz !Van egy olyan gentleman's agreement, hogy földön lévő emberbe nem rúgunk!
Ja persze itt mindenki azt mondja évek óta, hogy minden szuper csillagos ötös.
😀 😀 😀
Mátol minden másképp volt....
Helmut Zimmer
De még a Bibliába is beleírták, lásd: "Bocsáss meg nekik Atyám, nem tudják mit cselekszenek." AK 17:26
akdestroyer
több mint 4 éve
Imádom, a propagandát, amit nyomatsz !Van egy olyan gentleman's agreement, hogy földön lévő emberbe nem rúgunk!
Ja persze itt mindenki azt mondja évek óta, hogy minden szuper csillagos ötös.
😀 😀 😀
Mátol minden másképp volt....
Helmut Zimmer
De még a Bibliába is beleírták, lásd: "Bocsáss meg nekik Atyám, nem tudják mit cselekszenek." AK 17:26
több mint 4 éve
Mint akinek begipszelték a nyakát a célpont irányába. 😀Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
A Saints 2-3 éve 2 első kört adott a drafton egy középszar DE-ért (nevezzük csak Mr.Davenportnak).
Nyílván nem volt jó döntés, (nem csak utólag, hanem már akkor sem), és nem ez az általános hozzáállás, de MINDIG van 2-3 csapat aki az észszerűségen felül hajlanadó kifizetni.
RW esetében legalább 4 csapat írná alá AZONNAL az 1+1-et, tehát a licitháború innen indulna.
akdestroyer
Remelem azert elmeleti szinten marad ez a kerdes, PC-t kib@sszak, es RW marad. Mondjuk RW kulsosegeibol is elegem van, de vele konnyebb lenne ujjaepiteni.
Szerintem az idei Stafford trade lehet mervado. Mindketto azonos szintu QB, es korban is ugyanott vannak (32-33), meg Watson 26 eves csak, szoval erte nyilvan tobbet adnanak.
Staffordert ketto 1. kort, egy 2. kort es Goffot adta a Rams ugy, hogy ok PO csapat, szoval elso kor hatuljaban huznak.
undisputedly
Bazzani
Bazz, Geoff szellemileg rookie,. 😊
több mint 4 éve
Evekig "csodaltuk" a jatekat itt 😊Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
A Saints 2-3 éve 2 első kört adott a drafton egy középszar DE-ért (nevezzük csak Mr.Davenportnak).
Nyílván nem volt jó döntés, (nem csak utólag, hanem már akkor sem), és nem ez az általános hozzáállás, de MINDIG van 2-3 csapat aki az észszerűségen felül hajlanadó kifizetni.
RW esetében legalább 4 csapat írná alá AZONNAL az 1+1-et, tehát a licitháború innen indulna.
akdestroyer
Remelem azert elmeleti szinten marad ez a kerdes, PC-t kib@sszak, es RW marad. Mondjuk RW kulsosegeibol is elegem van, de vele konnyebb lenne ujjaepiteni.
Szerintem az idei Stafford trade lehet mervado. Mindketto azonos szintu QB, es korban is ugyanott vannak (32-33), meg Watson 26 eves csak, szoval erte nyilvan tobbet adnanak.
Staffordert ketto 1. kort, egy 2. kort es Goffot adta a Rams ugy, hogy ok PO csapat, szoval elso kor hatuljaban huznak.
undisputedly
Bazzani
több mint 4 éve
Az olyan mintha kivonnál egy első kört a dologból. Emberünk a tengert nem találná el. Ő a biztosíték arra, hogy véletlenül se nyerjünk.Ti most miről beszéltek?Szvsz attol is fugg, ki adna. 2db top6-os elso kor meg top5-os 2. joval tobbet er, mint a 15-20 koruliek, abbol 3db elso lenne a minimum.
akdestroyer
undisputedly
több mint 4 éve
A kovetkezo 3 meccs nyerheto. A liga egyik leggyengebb iranyitojaval jatszo Steelers, egy kozepes Saints es a Jax. Utana bye week. 4 hetig tehat nem jon szembe eros csapat, addigra pedigRW is visszaterhet akar.Egy jo edzoi stab Geno-val a center alatt is boven kompetitiv lenne ezen a 3 meccsen. Mondjuk olyan nekunk nincs. Titkon remenykedem tovabbra is a nagy veresegekben. jovo szeptemberben mar nem akarom PC-t a csapatnal tudni.
Szerk: Amugy nfl mem oldalakon Jamal Adams cover skilljeinek ekezese nagyot megy a heten 😀
Szerkesztette: undisputedly