Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀Bocsi, az én hibám! Seahawks rugdalózóba öltöztettem a gyereket. Ez volt a Colts ellen is, a másik két meccsen viszont nem az volt rajta: jött is az L.
undisputedly
Szoval csutortokon mi legyen rajta? Szavazzatok.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Kb 18 ev alatt eloszor drukkoltam 9ers sikerert, erre ezt se tudjak megtenni. 😀
több mint 4 éve
attól nem félek sajnos hogy nem lesz más :/seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
Kellett hozzá 3meccs az a baj🙃rosszabbak nem lehetunk vele az biztos
12th member
akdestroyer
több mint 4 éve
seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kit fogok így bekarikázni az összes képen??? 😥
Kellett hozzá 3meccs az a baj🙃rosszabbak nem lehetunk vele az biztos
12th member
több mint 4 éve
seahawkswire.usatoday.com/2021/10/03/seahawks-sidney-jones-right-cornerback-49ers-tre-flowers/Kellett hozzá 3meccs az a baj🙃rosszabbak nem lehetunk vele az biztos
több mint 4 éve
Mit tippeltek a SF49-Rams duóra, mi lesz az 5.fordulót követően a mérleg?Rams jelenleg klasszisokka jobb csapat, mint mi. Ugyan csoportrangado, tehat barmi megtortenhet, de McVay mindig (tobbnyire) outcoachingolja PC-t, szoval az vereseg lesz.
Én jelenleg így látom:
1-4 48%
2-3 44%
3-2 8%
akdestroyer
9ers jo kerdes. A vedelmuk botrany gyenge hatul. Ha a passrush nem er oda, haladni fogunk tudni. Viszont az offensuk ha jol ertem YAC kozpontu passzok es futojatek. Tehat altalaban hosszu drajvokat visznek. Na most a mi vedelmunk szinten botrany hatul, de ha JimmyG nem tudja megdobni Flowerst, akkor is boven megolik ar orat es vegig mennek 15 playbol.
Tudom, szentsegtores, de remelem mindketto rivalis ellen kikapunk es 1/4 lesz a merleg. Akkor talan az oltozoi harc is meg a nyilatkozatok is beindulnak. Minel diszfunkcionalisabbak vagyunk, annal nagyobb esely van PC tavozsara (ami meg igy is alacsony %)
több mint 4 éve
Mit tippeltek a SF49-Rams duóra, mi lesz az 5.fordulót követően a mérleg?Én jelenleg így látom:
1-4 48%
2-3 44%
3-2 8%
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Mióta Pete Carroll itt van folyamatosan ugyanazon a védelmi alapsémán van a csapat, ami egy keretrendszer, viszonylag egyszerű szabályokkal. Ennek akkor volt mélysége, amikor Kris Rich- RichSherman-Earl Thomas-Kam Chancellor és mondjuk Maxi "belakták". Azóta talent hiány van mind az edzői vízióban, mind a játékosok játékintelligenciája terén.Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Év közben kívülről DC-t hozni nem szoktak. Vagy a DC-nek vagy a keretnek kéne playbookot tanulni olyan szinten h kb. Véget ér az alapszakasz mire megvan a playbook nagyrésze.
Oszi
Magyarul ha megy Norton, valszeg belső előléptetés következne, tippre a passing game coordinator Andre Curtis lépne eggyel előrébb.
empty taxi
Amíg Carroll marad nem lesz más rendszer, az alapoktól eltérni nem lehet. Ken Norton "bűne", hogy nem képes DB fejjel gondolkodni, ahogy Kris képes volt, és merőben más perspektívából közelítette meg a játékot . Norton egy LB edző volt, és az is maradt.
több mint 4 éve
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Év közben kívülről DC-t hozni nem szoktak. Vagy a DC-nek vagy a keretnek kéne playbookot tanulni olyan szinten h kb. Véget ér az alapszakasz mire megvan a playbook nagyrésze.
Oszi
Magyarul ha megy Norton, valszeg belső előléptetés következne, tippre a passing game coordinator Andre Curtis lépne eggyel előrébb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát ha már másképp nem lehet megoldani. Ez most nem gonoszság akart lenni, de nem olcsó dolog vasárnaponként beszedni egy levél vérnyomáscsökkentőt.Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
garrett27Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.Ne verjen meg az Isten, de Flowers nem volt véletlenül szoros kontakt???
garrett27
Medvepapa
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
garrett27
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.Ne verjen meg az Isten, de Flowers nem volt véletlenül szoros kontakt???
garrett27
Bár az alapján amit coverben csinál Ő nem tud szoros kontakt lenni...
Szerkesztette: Medvepapa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 4 éve
Everett covid IR. Ha még ez is végigfut a csapaton, akkor tényleg mehet a szezon a levesbe.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Ez nem igaz.Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb.Pontosan, ez egy remek meglátás!
peet_24
Én hétről-hétre telezokogom az online kispárnát az aktuális WTF dolgok miatt, és elmondom minden szarnak az egészet, de közben valahol a szívem mélyén pontosan tudom hogy lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb.
Egyáltalán nem gondolom, hogy PC után ne jöhetne valaki, aki 2x rosszabb.
Az utóbbi 3 évben igen sok Lions meccset megnéztem. Én láttam a gödör alját.
Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg Bazzát, hogy mennyire állhat magasan a szar egy csapatban.
akdestroyer
A Lionsnak is jobb a sorsa, mert legalabb remenyuk van egy jobb jovore, es ez az egesz liga a remenyekl szol. Azt kell eladni, hiszen nyerni csak 1/32-ed resze nyerhet a csapatoknak.
Nalunk mar nincs remeny, pontosan latjuk hogyan doglodik a lo 5-6 eve, es hogy csak egyre rosszabb lesz.
több mint 4 éve
Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb.Pontosan, ez egy remek meglátás!
peet_24
Én hétről-hétre telezokogom az online kispárnát az aktuális WTF dolgok miatt, és elmondom minden szarnak az egészet, de közben valahol a szívem mélyén pontosan tudom hogy lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb.
Egyáltalán nem gondolom, hogy PC után ne jöhetne valaki, aki 2x rosszabb.
Az utóbbi 3 évben igen sok Lions meccset megnéztem. Én láttam a gödör alját.
Ha nekem nem hisztek, kérdezzétek meg Bazzát, hogy mennyire állhat magasan a szar egy csapatban.
több mint 4 éve
Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy ha nem PC akkor ki.Ezen gondolkodtam már én is. És arra jutottam, hogy minden fos állapot mögött megbújik egy még annál is szarabb. PC visszavonul valami presidentnek (mint Elway) és mondjuk öreg barátjából HC-t csinál. Azért nem mondhatod, hogy az Ifjú Észak kinevezése nem csalna mosolyt az arcokra (
Erre viszont még 3 évet várni kell 😊
akdestroyer
több mint 4 éve
Ja, neki semmi baja. Én utaztam a távoli Münchenből a magyar egészségügyi rendszer szívébe. Csak annyira félek, hogy anyám jött, és fogja a kezem..... 😀 😀 😀Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Megvárjuk. 😊
És miután most anyámmal vagyok egy orvosi váróban, ahova zsipsz zsupsz könnyű 90 perc alatt oda is értünk (alig 10 km) még mindig nem fogok tudni felelni. 😊
De Tomz jó nyomon jár.
Helmut Zimmer
Anyukának meg jobbulást!
akdestroyer
(Köszi)
több mint 4 éve
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?Szerintem nem ez a kérdés, hanem hogy contender-e a Seahawks vagy sem. Sherman elvileg azért nem írt alá az offseasonben sehova, meg az első hetekben, mert várta, hogy olyan helyre mehessen, ahol van esélye a gyűrűért harcolni. Az, hogy a Buccaneersből két CB is kiesett rövidebb-hosszabb időre konkrétan elég jó alap volt a tárgyaláshoz a két fél részéről, bár én már az első sérülésnél azt hittem, hogy meghúzza ezt a lépést a Tampa Bay
garrett27

több mint 4 éve
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Ha jönne egy új DC, kb semmilyen változás nem lenne, ugyanúgy, ahogy az O# oldalon, ahol már a 3.-at fogyasztjuk. Szóval egyetértek peet_24-el, tökmindegy.
Oszi
Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy ha nem PC akkor ki.
Erre viszont még 3 évet várni kell 😊
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?Állítólag telefonálgattunk neki a szezon elején, de aztán az lett mondva, hogy T.Flowers személyében megtaláltuk a CB1-et.
garrett27
több mint 4 éve
Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Megvárjuk. 😊
És miután most anyámmal vagyok egy orvosi váróban, ahova zsipsz zsupsz könnyű 90 perc alatt oda is értünk (alig 10 km) még mindig nem fogok tudni felelni. 😊
De Tomz jó nyomon jár.
Helmut Zimmer
Anyukának meg jobbulást!
több mint 4 éve
Sherm Bucs. Tényleg nem fért volna be ebbe a világtalan cb sorba?
több mint 4 éve
Tudod, van olyan, hogy szakmai, és magán-élet. Miután tegnap Münchenből BP-ig vezettem, és ma előadásokat tartottam, ezért sajnos nem láttam a kérdésedet.Helmut ZimmerMegtudjuk valaha mit takarnak az adatok?
akdestroyer
De Tomz jó nyomon jár.
több mint 4 éve
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀Az Ifjú Észak mennyire saját magától hülye? PC diktálja az elveket, ő meg rajzolja az X-eket? Ha igen, akkor teljesen mindegy, maradhat is...
Oszi
több mint 4 éve
Játszunk a gondolattal. Valami csoda miatt Nortont elküldenék a picsába szezon közben. (Szerintem esélytelen) Kit látnátok szívesen helyére, persze maradva a realitások talaján. Gondolom ha szezon közepén kivágnák megb@szta a ló, mert aki jönne tudna-e érdemi változást hozni? Rosszabb nem lenne az biztos😀