Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Csudaszép volt!
Mondjuk én József Attilától gondoltam volna átiratot, mondjuk azzal a címmel, hogy :
Anyád!!!

Carroll 70!!!!
Pocic IR

Jó lenne olvasni Unditól egy életmű összefoglalót! 😊
Helmut the Dystopian Ride
Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Virágokat tépnek,
Napsugárban élnek
Milyen sokan, mások!...
Engem megfogott egy
Ismeretlen átok.

Nem adott az élet
Nyugodalmat, békét,
Feldúlta lelkemnek
Végső menedékét;
Nincs már egy reményem,
Szivemből már régen
Eltüntek az álmok...
Megfogott, megölt egy
Ismeretlen átok!

/Ady/
undisputedly
több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Carroll 70!!!!
Pocic IR

Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Virágokat tépnek,
Napsugárban élnek
Milyen sokan, mások!...
Engem megfogott egy
Ismeretlen átok.

Nem adott az élet
Nyugodalmat, békét,
Feldúlta lelkemnek
Végső menedékét;
Nincs már egy reményem,
Szivemből már régen
Eltüntek az álmok...
Megfogott, megölt egy
Ismeretlen átok!

/Ady/
undisputedly
Nem vagyok egy sírós fajta, de ezt megkönnyeztem.
Szívem szerint költenék én is egyet, de erre itt már szükség nincsen. 😊

több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014
Carroll 70!!!!
Pocic IR

Az én útaimon
Nem nyílnak virágok,
Sötétség vesz körül,
Csillagot nem látok...
Virágokat tépnek,
Napsugárban élnek
Milyen sokan, mások!...
Engem megfogott egy
Ismeretlen átok.

Nem adott az élet
Nyugodalmat, békét,
Feldúlta lelkemnek
Végső menedékét;
Nincs már egy reményem,
Szivemből már régen
Eltüntek az álmok...
Megfogott, megölt egy
Ismeretlen átok!

/Ady/
több mint 4 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Carroll 70!!!!
Pocic IR

több mint 4 éve
Az van, hogy annyira új ez a dolog, hogy a csapatok jelentős része ezt már nem TE-re játssza, és nem a 7-esen. Csak nálunk ott a meglepetés ereje.
Azt mondod hogy a week 6-7-re a defek feltörik majd, aztán vége a dalnak, felkerül a tavalyi lemez?
akdestroyer
Nem mondtam ilyet, addig még van 5 -6 hét.
A Patses meg a Payton-féle rekordöntögető Broncos O# sem volt túl cizellált, hiányoztak ott is lapok a playbookból, viszont az amiből dolgoztak, annyira be volt gyakorolva, hogy hiába tudta az ellenfél mi jön, nem ért oda. Ha nagyon-nagyon szar volt a matchup, akkor Manningpapa áthívta a játékot, oszt meg volt oldva.

Jó, nyilván szar példa, mert Wilson távoli félhomályos profilból sem egy Manning, de ha tényleg tudtak csiszolni a tavalyi alapon az szerintem kurva jó, mert pont adhat annyi pluszt, hogy nem zuhanunk megint össze - mert egy kiváló rendszer építőkockái amúgy adottak.

Wilson deep balljait, Metcalf tömegét meg Lockett gyorsaságát nem tudod a semmiből szintetizálni. Nekünk itt van minden hozzávaló, csak főzni kéne belőle, és végre nem valami szart.

Azt mondtad Wilsonon is sokat dolgoztak, én ezt nem láttam, ehhez az én szememnek még kicsi a minta, de ha így van akkor azt vágod, hogy belerakta az offseasonba azt a melót, amit már évek óta hiányolsz. 😀
Azért ez előrelépés nem? 😀

Ui: Remélem belefértem 15 sorba.
akdestroyer
NEM sikerült, de engedjük el. Ő jó.... inkább szórakoztató, de lényeglátó
több mint 4 éve
Az van, hogy annyira új ez a dolog, hogy a csapatok jelentős része ezt már nem TE-re játssza, és nem a 7-esen. Csak nálunk ott a meglepetés ereje.
Azt mondod hogy a week 6-7-re a defek feltörik majd, aztán vége a dalnak, felkerül a tavalyi lemez?
akdestroyer
A Patses meg a Payton-féle rekordöntögető Broncos O# sem volt túl cizellált, hiányoztak ott is lapok a playbookból, viszont az amiből dolgoztak, annyira be volt gyakorolva, hogy hiába tudta az ellenfél mi jön, nem ért oda. Ha nagyon-nagyon szar volt a matchup, akkor Manningpapa áthívta a játékot, oszt meg volt oldva.

Jó, nyilván szar példa, mert Wilson távoli félhomályos profilból sem egy Manning, de ha tényleg tudtak csiszolni a tavalyi alapon az szerintem kurva jó, mert pont adhat annyi pluszt, hogy nem zuhanunk megint össze - mert egy kiváló rendszer építőkockái amúgy adottak.

Wilson deep balljait, Metcalf tömegét meg Lockett gyorsaságát nem tudod a semmiből szintetizálni. Nekünk itt van minden hozzávaló, csak főzni kéne belőle, és végre nem valami szart.

Azt mondtad Wilsonon is sokat dolgoztak, én ezt nem láttam, ehhez az én szememnek még kicsi a minta, de ha így van akkor azt vágod, hogy belerakta az offseasonba azt a melót, amit már évek óta hiányolsz. 😀
Azért ez előrelépés nem? 😀

Ui: Remélem belefértem 15 sorba.

több mint 4 éve
akdestroyer
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Idén nem fogok elemezni, és 15. sornál hosszabb megfejtéseket nem olvasom el.
Ebbe belefér a "Volt TE játék". TE játék valójában eddig sem volt,és most sincs, mert Wilson nem dob forgalomba, ahogy eddig sem dobott. Át vannak osztva a routek.
Hogy a Drivet meg a Deep overt Everett futja, attól ez nem TE játék. Persze üdítő látni, hogy átengedik a nyomást, és megy egy klasszik TE passz. Az van, hogy annyira új ez a dolog, hogy a csapatok jelentős része ezt már nem TE-re játssza, és nem a 7-esen. Csak nálunk ott a meglepetés ereje. Stick meg Stab útvonalak nincsenek, de szerintem nem is lesznek.

Majd lesznek felállások az egy oldalra rakott TE párossal a'la Rams.

...hogy nagyjából ugyanazt a sémát játszotta az O, mint tavaly.
Szóval ez inkább tűnik egy átgondolt reorgnak, mint forradalomnak.
De ezzel nincs is baj.
A tavaly szezon eleji O# egy kiváló alap szerintem, ami egy kicsi finomhangolással nagyon ütőssé teheti a támadójatékunkat.

Tavaly is folyamatosan finomhangoltuk az egységet, csak pont nem a jó irányba. A mostani irány viszont nekem nagyon tetszik.

Hogy mondjak egy példát, a tavalyi szezon végére drámaian csökkent a play action játékok száma, amiket Wilson azért eléggé érzett, és amelyekkel rendszerint akkor is tudtunk haladni, amikor amúgy gatyán volt az O#.
Hogy miért? Nem tudom.

Vasárnap kaptam belőle megfelelő mennyiséggel. Nem tudok pontos számot mondani, de érzésre 33% fölött volt az arány.

Volt TE játék! Nagyon sokat tett hozzá az összképhez, és nagyon fontos lesz majd a jövőben is, hogy kellően diverz legyen a playbookunk. Dissly visszatérese a Jediénél is jelentősebb lehet.

A futás-passz arány is ideális volt, úgy mértünk légicsapást a Colts secondaryra, hogy közben azért Carsont is etettük rendesen, végig volt egyfajta harmónia a hívásokban, azaz végig tudtuk csinálni azt amit a meccs előtt elterveztünk.

Ennek örülök.
Meg a W-nek. Akkor is ha minden téren gyenge volt a Colts, aki elég régóta drukker az pontosan tudja hogy a szeptemberjeink zömmel nem erről szóltak, égtünk már meg hasonló csapat ellen - lásd 2-3 éve a Denveri nyitót.
Szóval joggal lehetünk elégedettek.

Aggályok:
Hoztuk a kötelezőt, jó az alap, de ez kb pont ennyit is ér, az igazi értékmérő csak ezután következik.

A szerintem fő kérdések:
1.) Mi lesz akkor, ha nem tudjuk leerőszakolni az ellenfél torkán az akaratunkat úgy, ahogy a Colts-én, hanem ki kell lépnünk a konfortzónánkból. Lesz-e arra is válaszunk?
1/a.)10+ pontos hátrányban tudunk-e majd akkor is haladni, ha az ellenfél passzra készül?

2.) Mi lesz ha dominálnak minket a falaknál? - amire lássuk meg minden esély megvan.
2/a.) ...Ha egy potensebb OL ellen nem tudunk 4 emberrel semmiféle nyomást generálni. Nyaljuk-e majd megint a yardokat, mint kacsa a nokedlit, amikor az ellenfél QBjanak csillió ideje lesz megtalálni az üres embert?

2/b.) ...Ha egy potensebb DL elveszi a futást. Ez esetben nem is az a kérdés hogy tudunk-e majd passzolni, sokkal fontosabb, hogy tudunk-e majd futni? Tudunk-e váltani, lesz-e B terv?
Tavaly sokszor nem volt.

Ami még aggaszt, hogy idén villámrajtot vett az egész NFC West. És igazából egyik csoportellenfelünk se túl jó matchup a számunkra. 😀

Nagyon nagy vérfürdőre számítok majd a csoporton belül, ez a 6 meccs még a szokásosnál is fontosabb lehet majd. Ha az Arizona tudja a nyitóheti formát tartani, kérdés, hogy lesz-e meccs ahol mi számítunk majd az esélyesebbnek? 😀

Az a szomorú hírem, hogy Carrol az egyetlen reményünk.
Én se örülök neki, de ez az igazság, a keretben nincs contender-potenciál, RW meg nem tud mindent (is) megoldani.
In Pete we trust. 😀

Ui: Az hogy RW az MVP az vótmá?

<3
akdestroyer
több mint 4 éve
látom Dissly még mindig szolgáltat örömre okot a hálószoba magányában 😀 van ami nem változik 😀
petey
Ezt visszautasítom!
Örömöt az szolgáltat, amikor a meccs előtt bevágódok a kanapéba, felszisszentek egy jéghideg alkoholmentes citromos Gössert, miközben Erin Andrews arról beszél a képernyőn, hogy mennyire kurva hideg van odaát, a messzi Lambeau Field-en - amely ténnyel a mellbimbója a pamutpulcsin keresztül is jól láthatóan kollerál.
De ez már offtopic. 😀

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
De ezzel nincs is baj.
A tavaly szezon eleji O# egy kiváló alap szerintem, ami egy kicsi finomhangolással nagyon ütőssé teheti a támadójatékunkat.

Tavaly is folyamatosan finomhangoltuk az egységet, csak pont nem a jó irányba. A mostani irány viszont nekem nagyon tetszik.

Hogy mondjak egy példát, a tavalyi szezon végére drámaian csökkent a play action játékok száma, amiket Wilson azért eléggé érzett, és amelyekkel rendszerint akkor is tudtunk haladni, amikor amúgy gatyán volt az O#.
Hogy miért? Nem tudom.

Vasárnap kaptam belőle megfelelő mennyiséggel. Nem tudok pontos számot mondani, de érzésre 33% fölött volt az arány.

Volt TE játék! Nagyon sokat tett hozzá az összképhez, és nagyon fontos lesz majd a jövőben is, hogy kellően diverz legyen a playbookunk. Dissly visszatérese a Jediénél is jelentősebb lehet.

A futás-passz arány is ideális volt, úgy mértünk légicsapást a Colts secondaryra, hogy közben azért Carsont is etettük rendesen, végig volt egyfajta harmónia a hívásokban, azaz végig tudtuk csinálni azt amit a meccs előtt elterveztünk.

Ennek örülök.
Meg a W-nek. Akkor is ha minden téren gyenge volt a Colts, aki elég régóta drukker az pontosan tudja hogy a szeptemberjeink zömmel nem erről szóltak, égtünk már meg hasonló csapat ellen - lásd 2-3 éve a Denveri nyitót.

Aggályok:
Hoztuk a kötelezőt, jó az alap, de ez kb pont ennyit is ér, az igazi értékmérő csak ezután következik.

A szerintem fő kérdések:
1.) Mi lesz akkor, ha nem tudjuk leerőszakolni az ellenfél torkán az akaratunkat úgy, ahogy a Colts-én, hanem ki kell lépnünk a konfortzónánkból. Lesz-e arra is válaszunk?
1/a.)10+ pontos hátrányban tudunk-e majd akkor is haladni, ha az ellenfél passzra készül?

2.) Mi lesz ha dominálnak minket a falaknál? - amire lássuk meg minden esély megvan.
2/a.) ...Ha egy potensebb OL ellen nem tudunk 4 emberrel semmiféle nyomást generálni. Nyaljuk-e majd megint a yardokat, mint kacsa a nokedlit, amikor az ellenfél QBjanak csillió ideje lesz megtalálni az üres embert?

2/b.) ...Ha egy potensebb DL elveszi a futást. Ez esetben nem is az a kérdés hogy tudunk-e majd passzolni, sokkal fontosabb, hogy tudunk-e majd futni? Tudunk-e váltani, lesz-e B terv?
Tavaly sokszor nem volt.

Ami még aggaszt, hogy idén villámrajtot vett az egész NFC West. És igazából egyik csoportellenfelünk se túl jó matchup a számunkra. 😀

Nagyon nagy vérfürdőre számítok majd a csoporton belül, ez a 6 meccs még a szokásosnál is fontosabb lehet majd. Ha az Arizona tudja a nyitóheti formát tartani, kérdés, hogy lesz-e meccs ahol mi számítunk majd az esélyesebbnek? 😀

Én se örülök neki, de ez az igazság, a keretben nincs contender-potenciál, RW meg nem tud mindent (is) megoldani.
In Pete we trust. 😀

<3
akdestroyer
látom Dissly még mindig szolgáltat örömre okot a hálószoba magányában 😀 van ami nem változik 😀

több mint 4 éve
De ezzel nincs is baj.

Hogy miért? Nem tudom.

Ennek örülök.

Aggályok:

A szerintem fő kérdések:

Tavaly sokszor nem volt.

In Pete we trust. 😀

<3

több mint 4 éve
Tegnapi meccsről:

Fáradt vagyok nagyon, mi az üzenet? 😃
funkyparduc
...hogy nagyjából ugyanazt a sémát játszotta az O, mint tavaly. Pár új elemet láttam, és ebből 2-3 elem fal blokkolásban van. Végre elengedtük a team up blokkokat, más a húzásnál az ütem, és a spacing (az ugye a gap ellenpárja) ilyenek.
Az látszik, hogy dolgoztak Wilson zseb mozgásán. Metcalftól, Lockettől elvett routokat Dissly, Everett, Lockett Baldwin routjait megörökölte. A route futáson nagyon sokat dolgozhattak.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 618 — Poloska confirmed
Nem akarok gonosz lenni, de elfelejtettétek a legnagyobb pozitívumát a tegnapnak.

Lockett végre elengedte a férfi hiúság azon kellemetlen részét, amikor még valaki azt gondolja, hogy van elég haja 😀
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Penny közben IR, soha nem tudott végigjátszani egy szezont. El kellene már engedni ezt a projektet.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Tegnapi meccsről:

Fáradt vagyok nagyon, mi az üzenet? 😃

több mint 4 éve
Tegnapi meccsről:
több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Tegnapi meccsről pár gondolat:
+Chris Carson. Nem kap túl nagy hypeot általában, de brutális tegnap is mit melózott. Egy rémálom lehet ellene játszani, olyan erővel és dinamizmussal fut, hogy teljesen felőrli az ellenfél védőit. Nem jegyzeteltem, de talán csak 1 minusz yardos futása volt az egész meccsen és rendre szétfejelte a védőket és hozta a kontakt után a yardokat. Abszolút elit RB.
+Shane Waldron. Voltak kifejezetten tetszetős hívásai, a kedvencem Everett TD-je volt, amikor is kiküldte őt wideoutba. Örültem a jet sweep hívásoknak is, kellenek az ilyen kreatív playek, hogy ne csak a futás és a play-action menjen 0-24-ben.
+Védőfal. Kicsit csalóka volt a dolog, mert a Cotls támadófal nem volt a helyzet magaslatán, de előtört belőlem az optimizmus, amikor azt láttam ,hogy 4 emberrel is tudtunk nyomást generálni és nem kell minden 2. playben Bobbyt vagy Adamset küldeni blitzre. Mone és Green játéka tetszett kifejezetten.
+Diggs. Talán egy hosszabb elkapást emgedélyezett az első félidőben, ahol eléggé lemaradt zónázás közben. Ezen kívül nagyon szépet védte a pálya hátsó felét.
+Dissly. Csak 3 elkapása volt, de ahogy elnyomta a Cotls linebackert mint a cigicsikket az megdobogtatta a sziven. Remélem, hogy végre egészséges tud maradni és akkor egy jó kis párost fognak alkotni Everettel.

-Flowers. Nem égették annyira látványosan, mint a múltban többször, de azért most is engedélyezett bőven elkapást. Továbbra is rejtély számomra mit látnak benne.
-Fuller. Oké értem, én hogy Bucknerrel nézett sokszor farkasszemet, de továbbra is nagy probléma a centerposzt. Jackson érkezésével talán a guard gondjaink nem lesznek és akkor el lehet majd menedzselni ezt a szezont gyenge centerrel is, de ide mindenképp kell majd valaki a következő évre.
-Pass protection. Nem volt kriminális, de még mindig nem tudjuk konzisztensen védeni Russt. Ha nem ment volna a futás és nem tudtunk volna ennyi playactiont játszani, akkor nagy bajban lettünk volna.

Mikor volt egyébként utoljára olyan, hogy az első 2 driveból TD-t csináltunk?

Szerkesztette: Sebii
több mint 4 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Szerintem jó volt ez így szezonkezdetnek. Volt TE játék, Carson jól hasított, lassan a D is bemelegedett, Wilson meg 4 TD. Mentek a lézerek Lockettnek. Nekem tetszett a dolog.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 618 — Poloska confirmed
Holnap állítólag lesz valami meccs.
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
Engem nem zavar, ha L lesz, de ezekből ha nyomokban lenne valami, annak örülnék:
-normális driveok, lécci most csináljunk az első negyedben first down-t!
-stabil futójáték
-nem teljesen reménytelen D, pl. ne Wagnerek álljanak màr fel elkapókkal szemben
-az új OC-től kicsit kreatívabb playhívás

Ha kikapunk, de reménykeltő a játék, akkor nincs katasztrófa.
funkyparduc
Szerintem ebből több is megvalósult 😀
több mint 4 éve
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
Engem nem zavar, ha L lesz, de ezekből ha nyomokban lenne valami, annak örülnék:
-normális driveok, lécci most csináljunk az első negyedben first down-t!
-stabil futójáték
-nem teljesen reménytelen D, pl. ne Wagnerek álljanak màr fel elkapókkal szemben
-az új OC-től kicsit kreatívabb playhívás

Ha kikapunk, de reménykeltő a játék, akkor nincs katasztrófa.

több mint 4 éve
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
Barmi benne van, szoros pontgazdagtol, szoros fg haborun at valamelyik csapat kiuteseig.

En egyelore azon gondolkodom, hogyan adagoljam be asszonynak, hogy nyarbucsuztato nyaralas kozben a szallodaban akarok maradni, hogy streamelhessem a meccset 😀
undisputedly
Egy élet alatt egyszer neked is fájhat este a fejed nem? 😊
Há nehogymá!
Egyenjogúság van, vagymi.
akdestroyer
Sajnos nem igy megy 😀 A nyaralasok az o felsegterulete. Viszont kompromisszumkent ma nezhetem a meccset, cserebe holnap 8 oras hajokazos programra kell menni a “dogles” helyett.

Remelem megeri es nem lesz szenvedes a meccs. Jo szurkolast mindenkinek!
több mint 4 éve
Semmi hsz?
W?
akdestroyer
Barmi benne van, szoros pontgazdagtol, szoros fg haborun at valamelyik csapat kiuteseig.

En egyelore azon gondolkodom, hogyan adagoljam be asszonynak, hogy nyarbucsuztato nyaralas kozben a szallodaban akarok maradni, hogy streamelhessem a meccset 😀
undisputedly
Egy élet alatt egyszer neked is fájhat este a fejed nem? 😊
Há nehogymá!
Egyenjogúság van, vagymi.

több mint 4 éve
Semmi hsz?
W?
akdestroyer

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Metcalf–Jasin meccsre nagyon rá vagyok pörögve😊)