Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 4 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Holnap állítólag lesz valami meccs.
Semmi hsz?
W?

több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Legalább a Brown ügyet megoldottuk. Ez is valami!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 834 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerk: Amugy abban nem sok koszonet lenne, szerintem 3 perc utan cseret is kernek 😀
undisputedly
Már előrébb lennénk veled, mit Malik McDowellel akiért kvázi-első kört adtunk.
akdestroyer
Koszonom a megelolegzett bizalmat 😀 Vizesnyolcasnak elmennek szerintem, habar lehet arra sem lenne megfelelo a kondiciom 😀

Malik amugy keretet fogott a liga egyik legerosebb rosteren (Cleveland). Nem szoktam emberek ellen szurkolni, talan kapernick volt az egyetlen ilyen, de azert most neki sem kivanok sok sikert 😊 Sz@rrago alak.
több mint 4 éve
Szerk: Amugy abban nem sok koszonet lenne, szerintem 3 perc utan cseret is kernek 😀
undisputedly
Már előrébb lennénk veled, mit Malik McDowellel akiért kvázi-első kört adtunk.

több mint 4 éve

empty taxi
MIAFASZ?! 😀

Passzt levédekezni meg ki fog, beáll majd undi, vagy mi a terv? 😀
akdestroyer
Reed tuloldalan ment a csata ugye a No.2. CB-ert, ugy tunik whitherspoon elveszitette az orok igeret Tre Flowers ellen, igy eltradeltuk, mert olyan nagyon eros volt az egyseg, hogy egy 2023-as 5. koros pick tobbet er, mint iden levedekezni a passzokat 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 643 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

empty taxi
MIAFASZ?! 😀

akdestroyer
Sidney Jones, ha már ti is adtatok érte nekünk egy 6. kört. Washington államban megy neki a játék.
több mint 4 éve

empty taxi
MIAFASZ?! 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De jol jonnenek most azok az elso korok. Odaadhatnank Gilmore-ert a Patsnek es lenne egy elit CB-nk. Az SS poszton meg kinone magat Blair egy elit jatekossa. Bilibe log a kez 😊
több mint 4 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Wright a Raidersben. Nem vagyok boldog, ő azért sokat tett a csapatért, de hát ez a biznisz. Mondjuk az nem baj hogy nem az NFC West-ben kötött ki. Sherman meg jöjjön haza, kell a rutin ebbe a CB sorba. Ja meg tudás is.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 643 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött a QB Jake Luton a jagsből az 53-ba, Mannion repült miatta. Tavalyi 6. körös pick, aki kezdett pár meccsen, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
több mint 4 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Cserélgetni tudunk, de ha nem, akkor így:
DT- Geno Atkins volt nálunk viziten ez állítólag jól sikerült, őt én szerettem mindig is, beférne. Akiknek nincs csapata tudtommal: Jurrell Casey, Kawann Short, Damon Harrison. Mind öreg.
CB2- Desmond Trufant helyi gyerek, a bátyja kvázi legenda nálunk, kérdés, hogy mennyi maradt nála a tankban, amit tudok, hogy Tre Flowerst nem akarom már sokáig Seahawks mezben látni. Carrollékat ismerve a Witherspoon-Sidney Jones duó lesz a szélső CB páros. Tipikus 'Hawks CB-k mindketten, ha beválnak az nagyon nagy nyereség.
NCB- Blair/Amadi/Tre Brown, itt nem lesz változás, szerintem bőven vállalható mind3.
C- itt a legjobb opció FA-ról Austin Reiter. Jobb lenne ő, mint Pocic barátunk?
RT- reméljük, hogy Forsythe jó lesz, addig is Shell, aki kb Ifedinél egy hangyafasznyit jobb. 😕 Itt Mitchell Schwartz óriási lenne, de ha ő nem vonul vissza, akkor is csak Kansasben fog játszani szerintem. Ricky Wagnert be lehet próbálni, hátha...
WR4-5- Erre tök jó lehet Fulgham, Golden Tate, Stills, de amúgy Swain is.
több mint 4 éve
Szerintem is lesz még mozgás, a 3QB is szokatlan mifelénk, de a 11 OL-t is feleslegesnek érzem.

Érdekesebb kivágások tegnapról, belőlük lehetne szemezgetni:
- Jacob Hollister TE
- Travis Fulgham WR
- Benadrick McKinney LB
- Desmond Trufant CB
SONICS-SEAHAWKS
DT, CB2, NCB (lehet, hogy Blair-t konvertaljak), C, RT, WR4-5

Ezek a nagyon gyenge vagy egyenesen hianyzo pontok a rosteren.
több mint 4 éve
SONICS-SEAHAWKS Seattle Seahawks Washington Huskies 134 — andrasbora@gmail.com
Szerintem is lesz még mozgás, a 3QB is szokatlan mifelénk, de a 11 OL-t is feleslegesnek érzem.

Érdekesebb kivágások tegnapról, belőlük lehetne szemezgetni:
- Jacob Hollister TE
- Travis Fulgham WR
- Benadrick McKinney LB
- Desmond Trufant CB
több mint 4 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Ez az 5 rb 4 wr felállás valami jópofa poén amit csak én nem értek?
Sebii
5 RB tuti nem marad rosteren.
garrett27
Majd leigazoljuk Fitzgeraldot!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Sebii
5 RB tuti nem marad rosteren.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
több mint 4 éve
Penny csak túlélte az első kört. Szerintem lesz még mozgás, úgyhogy jobb lesz ha kapkodja a lábait.

több mint 4 éve
Malik McDowell rostert fogott a Clevelandben. Ami nagy szo, mert az a liga kb. legerosebb rostere, ha a QB-t nem szamitjuk.

Nagyon remelem, hogy vegrehajtatjuk a feencsajz fele fennallo tartozasat a clevelandi fizetesen. Ugye eltett egy rakas penzt, de nem akart jatszani, a birosag nekunk adott igazat, de forintban szamolva egy cirka 230 millios osszeget ha minden igaz azota sem utalt vissza.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 211 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ti sem akartatok lemaradni az NFL csapatok körében most nagyon népszerű "adjuk jövő évi 6. kört a jagsnek" trendből. Az egykori Washington egyetem csillag Sidney Jones érkezik a DB sorba.
több mint 4 éve
Ki érzi amúgy a Penny cutot a levegőben? Csak én?
akdestroyer
Érik a dolog. Nem kis mellényúlás volt ilyen magasan húzni.
CB fronton meg nálam teljes káosznak tűnik a dolog. Innen is hozunk, onnan is hozunk, de hogy ki fog kezdeni és főleg ki fog bentragadni a kezdőben.....
Van egy olyan érzésem, hogy nem ebben a szezonban fogy el a Seahawks bandwagonra a jegy.

több mint 4 éve
Ki érzi amúgy a Penny cutot a levegőben? Csak én?

több mint 4 éve
Fényes győzelem ide, vagy oda, túl jól ismerem már Carrolt.
Én továbbra sem vagyok róla meggyőzve, hogy az első alapszakaszmeccs elé nem a szokásos xanax+kishubi kombóval kell majd leülnöm - a chokerkedés miatti agyvérzés elkerülése végett.