Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Talk shit,Jadeveon Clowney szezonjanak vege, rettenetesen sajnalom a csokat, es durva belegondolni hogy sztarkent erkezett hozzank top vagy top kozeli edge rusherkent es jovore ilyen 8-9 millios szerzodesert kell majd kuncsorogjon.Alairhaott volna nalunk brutal garantaltert, de top fizut akart... Greed.
Fantomas0429
undisputedly
Get hit.
több mint 5 éve
Jadeveon Clowney szezonjanak vege, rettenetesen sajnalom a csokat, es durva belegondolni hogy sztarkent erkezett hozzank top vagy top kozeli edge rusherkent es jovore ilyen 8-9 millios szerzodesert kell majd kuncsorogjon.Alairhaott volna nalunk brutal garantaltert, de top fizut akart... Greed.
Fantomas0429
több mint 5 éve
Jadeveon Clowney szezonjanak vege, rettenetesen sajnalom a csokat, es durva belegondolni hogy sztarkent erkezett hozzank top vagy top kozeli edge rusherkent es jovore ilyen 8-9 millios szerzodesert kell majd kuncsorogjon.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 5 éve
Mea culpa. Mondjuk az okkal egett mindenki agyaba, hogy a 2015/16-os majd a 2016/2017-es szezonban is az elejen leserult az egesz evre.Yep:Komolyan?! Fantasyban is mindig skippelem pont emiatt.😊O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.Vicces h Keenan Allenről h beégett az emberek memóriájába h sérülékeny. Utoljára 2016-ban hagyott ki meccset.
undisputedly
empty taxi
zavi27
www.pro-football-reference.com/players/A/AlleKe00.htm
empty taxi
több mint 5 éve
Általánosságban kérdezem, hogy féltek már? Lehet, hogy McCoy veszélyesen fog felébredni.A hawks szurkolo mindig fél egy kicsit. A csereiranyitok szoktak ellenunk MVP formaban jatszani. 🙂
GiantsMLBhunter
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Yep:Komolyan?! Fantasyban is mindig skippelem pont emiatt.😊O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.Vicces h Keenan Allenről h beégett az emberek memóriájába h sérülékeny. Utoljára 2016-ban hagyott ki meccset.
undisputedly
empty taxi
zavi27
www.pro-football-reference.com/players/A/AlleKe00.htm

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Komolyan?! Fantasyban is mindig skippelem pont emiatt.😊O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.Vicces h Keenan Allenről h beégett az emberek memóriájába h sérülékeny. Utoljára 2016-ban hagyott ki meccset.
undisputedly
empty taxi
több mint 5 éve
O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.Vicces h Keenan Allenről h beégett az emberek memóriájába h sérülékeny. Utoljára 2016-ban hagyott ki meccset.
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tehatmondjuk 5 mill/ev vagy kevesebbre gondoltal?Az elmult par heten Carson serult volt es meg is ereztuk, iden lejar a szerzodese, ti milyen penzt / szerzodest ajanlanatok neki a hawks helyeben?Futo poszt elertektelenedett es azert oda nem nehez hasznalhato jatekost talalni.
Fantomas0429
En nem koltenek ra sokat, azzal egyutt sem, hogy komplett, modern futo. Blokkol es elkap.
O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.
Cook, Henry, Chubb harmas mas kategoria persze, de az utanuk kovetkezo csoportba mar beleferne szerintem tudas alapjan. Az meg dragabb, mint amit a Seahawks meg tud engedni egy csokkeno salary cap mellett.
undisputedly
En is igy latom bar felek h a hawks nagyon szenvedne a potlassal ezert erdekel h mennyit erhet egy altalad korul irt jatekos.
több mint 5 éve
Az elmult par heten Carson serult volt es meg is ereztuk, iden lejar a szerzodese, ti milyen penzt / szerzodest ajanlanatok neki a hawks helyeben?Futo poszt elertektelenedett es azert oda nem nehez hasznalhato jatekost talalni.
Fantomas0429
En nem koltenek ra sokat, azzal egyutt sem, hogy komplett, modern futo. Blokkol es elkap.
O a futok Keenan Allan-je. Nagyon jol jatszik, a szamai is jok, de sokszor serult es nem kapja meg a neki jaro elismerest.
Cook, Henry, Chubb harmas mas kategoria persze, de az utanuk kovetkezo csoportba mar beleferne szerintem tudas alapjan. Az meg dragabb, mint amit a Seahawks meg tud engedni egy csokkeno salary cap mellett.
több mint 5 éve
Az elmult par heten Carson serult volt es meg is ereztuk, iden lejar a szerzodese, ti milyen penzt / szerzodest ajanlanatok neki a hawks helyeben?
több mint 5 éve
Általánosságban kérdezem, hogy féltek már? Lehet, hogy McCoy veszélyesen fog felébredni.
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 5 éve
Josh Gordont pályára lépését hivatalosan is engedélyezte az NFL.Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 5 éve
youtu.be/tucpuGdXgeUAz idei nem tul acelos vedelem melett legyünk büszkèk a kapitányra! Ugyanaz a szint 2012 ota!
több mint 5 éve
Nem értem a negatív gondolatokat 2 win egymás után az már W Streak 😊
több mint 5 éve
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!én is szívesen olvasom, márcsak a stílus miatt is.
Ez élőben ilyen kardinálisan át sem jött.
Miután az elbaszott coverage munkákat most nem tudom elemezni, mert nem nagyon volt (az egész meccsen 3 elváltást írtam föl, amiből 2-őt ki sem tudott használni az Eagles) az lenne a kérdésem hogy a védelem javulásáról/csapdázásairól írjak-e elemzést, vagy gyűjtögessem az energiáimat a vasárnapi rangadóhoz?
akdestroyer
a védelem javulásával még kicsit várjál, mikor olyan csapat jön szembe ahol van valami offenz is 😀
több mint 5 éve
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!Tőlem csinálhatod, mert szeretem az elemzéseid, de Doug Pederson idénre valami szinkron nélküli, alulkomponált lófaszt tett le az asztalra playbook címén.
Miután az elbaszott coverage munkákat most nem tudom elemezni, mert nem nagyon volt (az egész meccsen 3 elváltást írtam föl, amiből 2-őt ki sem tudott használni az Eagles) az lenne a kérdésem hogy a védelem javulásáról/csapdázásairól írjak-e elemzést, vagy gyűjtögessem az energiáimat a vasárnapi rangadóhoz?
akdestroyer
több mint 5 éve
Azért fontos, mert mūködik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Na azokat nem írtam. Este pótolom ezt a tévedésemet is.Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!R-S-R route volt?
akdestroyer
Helmut Zimmer
Mond már el kérlek hogy miért fontos ez. Mert érzem hogy az, csak nem tudom összerakni miért.
Emberezés ellen értem hogy hasznos, kibillenti a védőjét a ritmusából, és könnyíti az elszakadást.
Igazából zónázás ellen is értem a hasznát, egy sima go routenál sokkal fluidabban tudják a védők átadni az embert egymásnak, míg egy RSR játéknál sokkal könyebben lehet zavarba hozni a safety vagy DB sort, akik a megtorpanás (látszólagos comeback útvonal) miatt nem lépnek fel az emberre ill. tolódnak időben - ugyanez emberezésnél is működhet egy cover1 esetén.
De az, hogy ezek az útvonalak hogyan kapcsolódnak a QB játékához, az ütemekhez, az olvasáshoz, vagy hogy hogyan befolyásolják a playhívások dinamikáját, azt nem tudom.
Már pedig a téma Wilson játéka kapcsán merült fel, tehát gyanítom hogy ezen oldalról tudsz valami újat mondani, amit mi nem tudunk.
Nem vagy te elsőáldozó szűzlány, és nem egy menetre akarlak elvinni, szóval hadd ne kelljen már tovább járnom a násztáncot. 😀
Szóval oszd meg kérlek a gondolataidat az RSR játékunkkal kapcsolatban, mert szétvet a kíváncsiság.
A következő írásomban ígérem fel fogom használni a tanultakat.
több mint 5 éve
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett!R-S-R route volt?
akdestroyer
több mint 5 éve
Mindent egybevetve ez egy rém gyenge meccs volt. Semlegesként max az első negyedet bírtam volna. Szerintem nem volt itt lődörgés, mentek ezerrel, de ennyire futotta. DK-nak volt egy nagy estéje és ha nem csúszik át az ölén a laszti, akkor a TD is meglett volna. Így is az utóbbi évek legnagyobb fogása a fickó. Közben azon is agyaltam, hogy nehogy Lockett berágjon, mivel már nem ő az első számú WR. Rá azért nagy szükség van, mert fű alatt közlekedik és mindig figyelni kell rá, akármit csinál is közben DK.Az interjuk alapjan szerintem kizart hogy beragjon, az egesz O# egysegkent jatszik ,gondolkozik es mindig elmondjak orulnek egymas sikerenek es ehhez a kulcs h egy lefoglalja a vedok figyelmet a masik neha megtud logni.
garrett27
A gondolatmenetedet tovabb szovogetve nekem inkabb a Wagner-Adams duo lesz ket kapitany egy egysegben szitu, meg mem.most nem latvanyos de nekem olyan erzesem van
több mint 5 éve
Én tegnap éjszaka végiglapoztam az Eagles elleni meccset, a coverage munkákat videózva, (egy mai cikkírás céljából) és arra jutottam, hogy a védelem kurva jó munkát végzett! Ez élőben ilyen kardinálisan át sem jött.
több mint 5 éve
Mindent egybevetve ez egy rém gyenge meccs volt. Semlegesként max az első negyedet bírtam volna. Szerintem nem volt itt lődörgés, mentek ezerrel, de ennyire futotta. DK-nak volt egy nagy estéje és ha nem csúszik át az ölén a laszti, akkor a TD is meglett volna. Így is az utóbbi évek legnagyobb fogása a fickó. Közben azon is agyaltam, hogy nehogy Lockett berágjon, mivel már nem ő az első számú WR. Rá azért nagy szükség van, mert fű alatt közlekedik és mindig figyelni kell rá, akármit csinál is közben DK.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Èrthető kosz a valaszokat. A hetfoi meccsnel es mar egyszer iden volt olyan erzes h ez a meccs lehetne sokkal veszelyesebb is viszont ha igy lenne akkor rakapcsolnanak, de biztos vagyok benne hogy ez csak Wilson zsenije hogy amikor para van szintet lep es huzza a csapatot is!Mit gondoltok a 4. kiserletekrol ,orulunk h tokos lett a playcalling?
Tavalyig ha jol tudom a hawks volt a leg konzervativabb 4. kiserlet tekinteteben iden viszont a filozofiaval ez is valtozott, de ahogy az O playhivasoknal itt is olyan mintha meg keresnenk a hatart mit hogy lehet es mikor, bar lehet csak bele kepzelem.