Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
ezzel nem lehet vitatkozniNem lesz bust az első körösöd, ha nincs draftcetlid az első körökben.akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
Ezek utan biztosan kikapunk 😀
undisputedly
petey
Egy helyen is rengeteg mulhat.
undisputedly
petey
-insert fekete fejkopogtatós srác meme-
funkyparduc
insta win
több mint 5 éve
Nem lesz bust az első körösöd, ha nincs draftcetlid az első körökben.akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
undisputedly
petey
-insert fekete fejkopogtatós srác meme-
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Szurkoljatok a nevemben!majd add meg a dílered nevét 😛
Tegnap belenéztem a Bills meccsbe próbaképpen, de csak felkúrtam magam írd és mond 3 drive alatt (leginkább a bíráskodáson).
Bedobtam a lila bogyeszt, majd átkapcsoltam a Pats meccsre, és nagyon durva dolgot láttam, az emberarcú Belichicket, szóval tényleg erős a cucc, amit kapok. 😊
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
akkor most örüljek mert nektek most 2 évig nem kell korán bekapcsolódni a draftnézésbe? 😛 😀Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
undisputedly
több mint 5 éve
Ezt nem kell magyarazni. Mindig orom, ha rossz a csoporttarsak draft pozicioja.Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
petey
több mint 5 éve
Szurkoljatok a nevemben! Tegnap belenéztem a Bills meccsbe próbaképpen, de csak felkúrtam magam írd és mond 3 drive alatt (leginkább a bíráskodáson).
Bedobtam a lila bogyeszt, majd átkapcsoltam a Pats meccsre, és nagyon durva dolgot láttam, az emberarcú Belichicket, szóval tényleg erős a cucc, amit kapok. 😊
több mint 5 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊2 helyet, ja 😀 bár ez nem tudom miért akkora öröm, mivel kurvára loaded a jövő draft
undisputedly
több mint 5 éve
Hajnalban lesz valaki?screenshotolás hogy megy?
Igazi D# roncsderbi és pontözön van kilátásban.
Ha sok pénzem lenne, megraknám 2000 euróval az over 52,5-öt.
akdestroyer
több mint 5 éve
Hajnalban lesz valaki? Igazi D# roncsderbi és pontözön van kilátásban.
Ha sok pénzem lenne, megraknám 2000 euróval az over 52,5-öt.
több mint 5 éve
A keresztem (Meglepodnetek, mert SEAhawkson kivul kifejezetten optimista ember vagyok 😊 )Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Az örök realista pesszimista. 😉
undisputedly
BigBaltazar
több mint 5 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Az örök realista pesszimista. 😉
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 5 éve
Kikapott a Cardinals es a 9ers is megverte a Ramst, ami duplan jo nekunk, hiszen elobbitol atvehetjuk a csoport vezeteset, utobbi pedig rontott a draft poziciojan 😊Ezek utan biztosan kikapunk 😀
több mint 5 éve
Aláirom 😂Komolytalan defense ellen nem volt nehéz!😊Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
Fantomas0429
zavi27
Fantomas0429
zavi27
több mint 5 éve
Komolytalan defense ellen nem volt nehéz!😊Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Fantomas0429
zavi27
Fantomas0429
több mint 5 éve
Ez a komolytalan O# felpakolt nekunk 30 pontot!!!!A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Fantomas0429
zavi27
több mint 5 éve
A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Komolytalan offense ellen nem nehéz virítani!😊
Fantomas0429
több mint 5 éve
A Cardinals meccset erdemes nezni, nagyon jol jatszik a D#- uk.Ez a csoport jovore megbrutalabb lesz!
több mint 5 éve
Az a srác úgy tűnt el, mintha itt sem lett volna soha... rohadt jól közvetített.haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Amúgy meg ez tényleg egy színvonalas topic, és igen AK nagyon sokat emel rajta.
Helmut Zimmer
petey
több mint 5 éve
haromt 😊 ő is hiányzik (SHANNY TAKARODJ!!) 😀@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
Köszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
peach
Helmut Zimmer
Szerkesztette: petey
több mint 5 éve
@akdestroyerKirály vagy Peach! 😊 Végre valaki kimondta, hogy az NFL.hu mennyire király volt. Döme írásai istenem de jók voltak. JJ Tiller milyen jókat írogatott.
-on-
peach
több mint 5 éve
@akdestroyerKöszönöm az írásaidat, bevallom könny csorbult a szemem sarkában mert elöntött a nosztalgia, mivel a bowl/nfl. hu fórum aranykorát idézed meg. Azokat az időket mikor még tele volt az oldal ilyen és ehhez hasonló tartalmakkal. Azokat mikor még a focié volt a főszerep. Bevallom kicsit irigyellek is, hogy még ilyen rajongással igyekszel tanulni, időt nem sajnálva figyeled a csapatod játékát, rezdüléseit. Nekem már nem megy, ennyire sose ment, de most úgy érzem hiányzik ez a lelkesedés. Gratulálok.
-on-
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !Túlbecsülsz, fingom sincs mivel függ ez össze. De mindig szívesen tanulok valami újat, szóval?
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Köszönöm szépen. Eagles ellen is esetleg megszámolod! 😊Valaki segítene nekem!Az Arizona ellen az egész meccsen 3 db ilyet találtam a 28 passzkísérletből:
Meg tudnátok mondani, hogy az utóbbi 2 meccsen hány R-S-R (Run-Stop-Run) route volt, amiből lett játék? Olyan routek érdekelnek, ahol volt a route közben számottevő ütemváltás (értsd lassítás-megállás-mondjuk mint a curl) és tovairamodás.
Helmut Zimmer
1.)
2.negyed, Lockett, egyből egy 20 yardos TD lett belőle.
2.)
3.negyed, Metcalf, incomplete lett, mégis idevettem, mert egy 50 yardos DPI-t dobtak Petersonra - nálam ez egy sikeres játék.
3.)
3.negyed, Metcalf, kb 20 yardért, Petersont szopotta újfent
Ezeket a jeleneteket bármelyik 10 perces highlight videóban is megtalálod.
Ezeken kívűl írd és mond 0 ilyen volt, de úgy, hogy még az incomplete passzoknál (illetve célba nem vett TE/elkapók) se nagyon mozogtak így.
Na.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnél ebből kihozni, ha már fél órát elszórakoztam ezzel. 😀
akdestroyer
Ha megnézed ezzel a szemmel a meccseinket, utána szerintem nem kell az én magyarázatom !
több mint 5 éve
Nemsokára vège az alapszakasznak mar jopar meccset lattunk, mit gondoltok K.J rol? Jovore elkoszonunk vagy maradhatna meg?
En minden meccsen latok tole nagyon pozitiv megmozdulasokat es alairom h lelassult de szerintem a rossz vedelmi sema felnagyitja a hibait.
En meg egy evre hagynam vagy kettore ameddig Brooks ugyis rookie penzen jatszik .
Ti mit gondoltok?
Amugy Carson, Pocic es Griffin jatszik a hetvegen.
több mint 5 éve
Én 10-et látok... A felső sárga nyílnál két játékos szinte egybeforr, a túlsónak nem látszik a kobakja, mert épp pattan felfele.Igen, a helyes megfejtés 10, dehát az is bazmeg...
Reggio1914