Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Nos, a zsebbájvík miatti szünetre való tekintettel egy mókás többrészes minijátékra invitálok minden kedves (és kedvetlen) szíhókot!Adott a kép, jöhetnek a tippek, hogy ki van rajta meg hogy mikor.
Epic moment lesz mindegyik, de a mezszámok sajnos lekoptak a képről, úgyhogy rediturámblö! 😊
több mint 5 éve
"Carroll said Ken Norton recently led a defensive meeting where every player rattled off their assignments and who they had to be communicating with and Carroll said that it was clear that was a turning point. Adds it was one of the most remarkable meetings he'd been a part of."Nekem az volt a benyomasom a tegnapi meccsen hogy ez volt az elso alkalom amikor tenyleg az ellenfelbol keszultunk fel es az ő offensukre reagaltunk mem pedig egy elore megirt semat eroltettunm volna 4 negyeden keresztul, a 11. hetre csak osszejott 😂
Hát lássuk!
funkyparduc
több mint 5 éve
"Carroll said Ken Norton recently led a defensive meeting where every player rattled off their assignments and who they had to be communicating with and Carroll said that it was clear that was a turning point. Adds it was one of the most remarkable meetings he'd been a part of."Hát lássuk!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Negyedenkent.Így elsőre:Áááá nem, ő nem olyan, hiszen meccsenként csak 2-3 ilyen megmozdulása van.
Vszínűbb h Adams volt a fegyelmezetlen.
Egyedüli mentesítés az lenne ha késleltetett safety blitzet hívott volna Norton, akkor mondjuk ez meg azért brainfart mert Adams akk miért áll le farkasszemet nézni az OL-lel?
Szal itt szvsz Adams ink a hunyó, mint Norton, persze a playcall is lehet f@szság a fegyelmezetlen végrehajtástól függetlenül.
empty taxi
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Teg-nap hozzászólása!!!! 😀 😀 😀hogy stílszerű legyél:Na ugye, hogy ugye?Hiányzott már az Elittől egy kis "én megmondtam" életérzés 😀 😀 😀
diverdoc
Helmut Zimmer
HOL VANNAK MOST A KÁROGÓK!!!!!????!!!!44444!!!!NÉGY
petey
(most hogy lábadoztam követtem az otthoni politikai híreket)
több mint 5 éve
hogy stílszerű legyél:Na ugye, hogy ugye?Hiányzott már az Elittől egy kis "én megmondtam" életérzés 😀 😀 😀
diverdoc
Helmut Zimmer
HOL VANNAK MOST A KÁROGÓK!!!!!????!!!!44444!!!!NÉGY
több mint 5 éve
Az a jó, hogy még sokáig marad a Ken Norton jr.- Adams tengely, a Seattle szurkolók mind filmroom elemzők lesznek. 😀Konyebb lesz ivos játèkot kitalalni es jatszani meccsnapon!
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
Az a jó, hogy még sokáig marad a Ken Norton jr.- Adams tengely, a Seattle szurkolók mind filmroom elemzők lesznek. 😀így képzik az edzők a scouting utánpótlást 😀
Helmut Zimmer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az a jó, hogy még sokáig marad a Ken Norton jr.- Adams tengely, a Seattle szurkolók mind filmroom elemzők lesznek. 😀
több mint 5 éve
Így elsőre:Áááá nem, ő nem olyan, hiszen meccsenként csak 2-3 ilyen megmozdulása van.
Vszínűbb h Adams volt a fegyelmezetlen.
Egyedüli mentesítés az lenne ha késleltetett safety blitzet hívott volna Norton, akkor mondjuk ez meg azért brainfart mert Adams akk miért áll le farkasszemet nézni az OL-lel?
Szal itt szvsz Adams ink a hunyó, mint Norton, persze a playcall is lehet f@szság a fegyelmezetlen végrehajtástól függetlenül.
empty taxi
több mint 5 éve
Így elsőre:Vszínűbb h Adams volt a fegyelmezetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mélyen szakmaiatlan a poszt, mert én kevesebbet tudok a fociról, mint amennyit itt többen már elfelejtettek róla, de ez mi volt?
A snap pillanata, a futó már el is indul: nem lesz futás, vagy Murray fog futni.

Murray hátralép, első szándékból már tuti nem lesz futás, középen meg biztosan nem. Adams nem jön előre, nem mozog emberrel. Murray hátralép, nézi az első célpontokat, de sok az ember, valószínűleg a futóra is jutni fog. Edmonds közben kerül.

Murray tovább hátrál, kicsi idő, az első célpontoknál óriási tumultus, fordítja tovább a tekintetét. Adams előtt elmegy a TE, elvileg adja át Diggsnek nem? Diggs meg átadja Edmondsot Adamsnek gondolom. Diggs lemaradt, Murray azt látja, hogy vagy a TE, vagy Edmonds üres lesz.

Murray tovább hátrál, Diggs elindul felfelé, veszi fel a TE-et (vagy legalábbis tüzet olt), ha már Murray feje fordult. Adams pedig előre jön. Miért? Hogy megakadályozzon egy falembernek belöbbölt labdát? (Ők elkaphatnak egyáltalán?) Van 2 ember a területén, a qb meg nem fog mindenkin keresztülfutni…

Adams megy előre, de 10 yardra a labdától és Murray-től és a rush is kezd odaérni. Edmonds megy tovább kifele, a TE pedig Diggs területére tart. Murray türelme kifizetődött, bárhova dobja lágyan, Edmonds alááll.
Értem: ösztön, meg nem annyira jó a coverige skill. De ez nettó fegyelmezetlenség nem? (ami végül is edzői hiba is) Ha marad, akkor viszonylag nagy eséllyel kivédekeztük volna? (tudom: nincs ha, de feltételezve). Vagy előre kellett mozognia? Mondjuk hogy a TE kitakarta Edmondsot? Gyengének tűnő duma.
Jah az eredmény: TD persze
több mint 5 éve
En is szeretlekNa ugye, hogy ugye?Hiányzott már az Elittől egy kis "én megmondtam" életérzés 😀 😀 😀
diverdoc
Helmut Zimmer

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Igaz-igaz. 😊Jets nem NFC East, mondjuk az idei East teljesitmeny alapjan lenne helye. 😊Na ugye, hogy ugye?Nem vagyok benne biztos, hogy Murray a legalkalmasabb QB arra, hogy a passzvedekezesunket tamadja. A tegnap betett elemzos youtube video nagyon jol korbejarta, hogy a vedelemben olyan problemak vannak, amiket nagyon nehez menet kozben korrigalni, foleg mivel az edzok a ludasak nagyreszt.
diverdoc
A kovetkezo 4 meccsunk az NFC-East ellen lesz, jelenleg ok a liga leggyengebb 4 csapata kb., szoval egy kis onbizalmat lehet ellenuk szerezni, de ettol meg a rajatszasban a TB, NO, GB szeru csapatokat kellene majd megverni, az mar teljesen mas liga lesz.
Ha hozzuk a papirformat, a ket utolso kemenyebb meccsre 11-3-as merleggel fordulunk (mekkora mak mar, hogy a West iden az East-tel jatszik), minden szep lesz es jo, majd PO-ban kapunk egy hatalmas pofont. Ne legyen igy.
undisputedly
Blevi
több mint 5 éve
Na ugye, hogy ugye?Hiányzott már az Elittől egy kis "én megmondtam" életérzés 😀 😀 😀
diverdoc
több mint 5 éve
Jets nem NFC East, mondjuk az idei East teljesitmeny alapjan lenne helye. 😊Na ugye, hogy ugye?Nem vagyok benne biztos, hogy Murray a legalkalmasabb QB arra, hogy a passzvedekezesunket tamadja. A tegnap betett elemzos youtube video nagyon jol korbejarta, hogy a vedelemben olyan problemak vannak, amiket nagyon nehez menet kozben korrigalni, foleg mivel az edzok a ludasak nagyreszt.
diverdoc
A kovetkezo 4 meccsunk az NFC-East ellen lesz, jelenleg ok a liga leggyengebb 4 csapata kb., szoval egy kis onbizalmat lehet ellenuk szerezni, de ettol meg a rajatszasban a TB, NO, GB szeru csapatokat kellene majd megverni, az mar teljesen mas liga lesz.
Ha hozzuk a papirformat, a ket utolso kemenyebb meccsre 11-3-as merleggel fordulunk (mekkora mak mar, hogy a West iden az East-tel jatszik), minden szep lesz es jo, majd PO-ban kapunk egy hatalmas pofont. Ne legyen igy.
undisputedly
több mint 5 éve
Na ugye, hogy ugye?Nem vagyok benne biztos, hogy Murray a legalkalmasabb QB arra, hogy a passzvedekezesunket tamadja. A tegnap betett elemzos youtube video nagyon jol korbejarta, hogy a vedelemben olyan problemak vannak, amiket nagyon nehez menet kozben korrigalni, foleg mivel az edzok a ludasak nagyreszt.
diverdoc
több mint 5 éve
Na ugye, hogy ugye?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
gedam
6 476
Wilson is jo volt most, es a vedelem is mutatott eletjeleket, de azert azt jegyezzuk meg, hogy a cards 115 yardot buntette magat hatra, joreszt balfaszsagokkal, szoval ok is kellettek a W-hez erosen.sztem fájt a válla végig. kicsit riversesen engedte el a bogyót mindig, nem vitte végig a dobómozdulatot
Murray tunt inkabb most kicsit dekoncentralnak. A kozvetitesben sokszor latszott az arca, nem erezte most ezt a meccset.
funkyparduc