Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Gondolom mar sokan olvastatok de erdemes ezekbol szemezgetni :

www.fieldgulls.com/2020/11/19/21578977/seahawks-28-cardinals-21-winners-and-losers-carlos-dunlap-carlos-hyde
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
Tőlem jó lesz?
Ha igen ma este összeütök valamit, holnap reggelre.
akdestroyer
Tőled bármi. és ha nem veszett volna el az űrben a válaszom a PM-edre, akkor ezt tudnád 😊
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
Tőlem jó lesz?
Ha igen ma este összeütök valamit, holnap reggelre.

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Zanzásítva
Amit én leszűrtem
Volt értelmezhető futó játék(minőségi futó a mérkőzés keretben )
És máris jött a W
Rózsa Sándor (betyár)
Védelmwt is kiemelhwtjük szerintem több szép jatekot is mutattak kevesbe voltak fogalmatlanok mint eddig.
12th member
Na egyik volt évfolyamtársam szerint is jobb volt de a Szekonderiben még mindig óriás fogalmátlanság. azt írta, hogy a 3. Cards TD az "meg mi volt?"

Nagyon vicces így, de amúgy tényleg jobban vagyok 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
 fuzovelkifele.com/2020/11/helyreallt-a-vilag-rendje/
Rózsa Sándor (betyár)
...nem nagyon olvasom őket... 😊 .
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
 fuzovelkifele.com/2020/11/helyreallt-a-vilag-rendje/
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 232 — The Mathematician
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F1120%2Fr778304_1296x729_16-9.jpg
Seahawks TE Greg Olsen leaves with fascia injury; team fears rupture
Seahawks tight end Greg Olsen suffered an injury to the fascia in his left foot late in Thursday night's 28-21 win over the Cardinals, and the team fears it is a rupture, coach Pete Carroll said.

:s

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
Osszefoglalo alapjan Dunlap nagyot jatszott, de en se lattam.

Kovetkezo negy meccs kotelezo gyozelem: Jets, Giatns, Washington, Eagles.

DK-nek lehet szoritani a minel tobb yardert es 6 pontosert 😊
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 095 — Csodabogár
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
újra süt a nap

több mint 5 éve
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
Nem is nézed meg ?
(Még a rövid verzióját sem )
Rózsa Sándor (betyár)
nem
több mint 5 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
Zanzásítva
Amit én leszűrtem
Volt értelmezhető futó játék(minőségi futó a mérkőzés keretben )
És máris jött a W
Rózsa Sándor (betyár)
Védelmwt is kiemelhwtjük szerintem több szép jatekot is mutattak kevesbe voltak fogalmatlanok mint eddig.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várom az elemzéseket.
Helmut Zimmer
Nem is nézed meg ?
(Még a rövid verzióját sem )
több mint 5 éve
Várom az elemzéseket.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Zanzásítva
Amit én leszűrtem
Volt értelmezhető futójáték(minőségi futó a mérkőzés keretben )
És máris jött a W
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
 youtu.be/S1N5t_xrujo

Èrdekessèg!
Eddig szidtam Ken Nortont mert egy fasz de mivel nem èrtek a playek.olvasasahoz nem tudtam miert egy fasz, megneztem ezt a videot es mostmar èrtem . Jezusom es meg mekkora bráner az ember.
Bold: szerintem ideny kozbe nem.lesz kirugva!
Fantomas0429
Kicsit elsikkadt, pedig rettenetesen jó anyag, és nagyon jól bemutatja a problémákat, a fegyelmezetlenség, szinkronhiba, butaság tekintetében- tehát a csapatjáték, és az edzői munka hiányáról.
Helmut Zimmer
Ez egy redkivul jo video, koszi a linket Fantomas.

Vicc, hogy nem lett kirugva meg KNJ. Mondjuk igazabol PC-nek sajat magat kellene kirugni, tudjuk, hogy nem fog megtortenni.

Az NFL tortenetenek egyik leggyengebb vedelmet latjuk, hogyeim es uraim.
több mint 5 éve
 youtu.be/S1N5t_xrujo

Èrdekessèg!
Eddig szidtam Ken Nortont mert egy fasz de mivel nem èrtek a playek.olvasasahoz nem tudtam miert egy fasz, megneztem ezt a videot es mostmar èrtem . Jezusom es meg mekkora bráner az ember.
Fantomas0429
Kicsit elsikkadt, pedig rettenetesen jó anyag, és nagyon jól bemutatja a problémákat, a fegyelmezetlenség, szinkronhiba, butaság tekintetében- tehát a csapatjáték, és az edzői munka hiányáról.
Helmut Zimmer
Nekem kurva sokat tudott segíteni, főleg hogy a Bills elleni D#-et én is próbáltam megfejteni, sikertelenül.
Erre itt van maslival átkötve ingyen.

A legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy a Dunbar jelenség nem bug volt hanem feature.

Az is hihetetlen hogy J.Adams-el mennyire nem tudunk mit kezdeni.
Pont olyan mint amikor a világ minden pénzéért elhozod a sztár LT-t a csapathoz, hogy aztán centerben próbálgasd.
Vicc.
Két első kört fr.QB-ért szoktak adni.

Nálam hosszú évek óta ez az első olyan pillanat, amikor úgy gondolom hogy jobban meglennék PC nélkül, mint vele.

Ezt eddig sosem gondoltam így, és ez most így egy kicsit meg is ijeszt.
akdestroyer
Az egesz egy szomoru tragikomedia es nem ertem.az egeszet, hogy tortenhet ez meg marmint ennyi mimden egyszerre 1-1 dolog nem stimmel az ok de hogy minden problema legyen a D# ben az hihetetlen !
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
 youtu.be/S1N5t_xrujo

Èrdekessèg!
Fantomas0429
Helmut Zimmer
Nekem kurva sokat tudott segíteni, főleg hogy a Bills elleni D#-et én is próbáltam megfejteni, sikertelenül.
Erre itt van maslival átkötve ingyen.

A legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy a Dunbar jelenség nem bug volt hanem feature.

Az is hihetetlen hogy J.Adams-el mennyire nem tudunk mit kezdeni.
Pont olyan mint amikor a világ minden pénzéért elhozod a sztár LT-t a csapathoz, hogy aztán centerben próbálgasd.
Vicc.
Két első kört fr.QB-ért szoktak adni.

Nálam hosszú évek óta ez az első olyan pillanat, amikor úgy gondolom hogy jobban meglennék PC nélkül, mint vele.

Ezt eddig sosem gondoltam így, és ez most így egy kicsit meg is ijeszt.

több mint 5 éve
 youtu.be/S1N5t_xrujo

Èrdekessèg!
Fantomas0429
több mint 5 éve
AK engem meggyőztèl , az RW egyhaz indulhatna akar allami tamogatasert is ezzel a kis bemutato anyaggal !!
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
ui. Hogy miért ezt játsszuk azt egyszer szívesen leírom
Helmut Zimmer
Várjuk! 🙂

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Mai kisfilmünk címe:
akdestroyer
Hát ez kurva jó volt. Ilyen elemzést még, sokat, minden meccsről! 😊
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Nagyon jó az ilyet olvasni, mert így nekem laikusnak is közelebb kerül ennek a nagyszerű komplex játéknak a megértése (na jó, ettől még nem fogom érteni, csak még jobban szeretni). 😊
Biztos nem játszott olyan jól RW ezen a meccsen sem, mint tette azt a szezon elején, de attól ő még szerintem az egyik legjobb.
Szezon elején a védelmek úgy lehettek a Hox-szal, hogy úgy is futnak többnyire... erre beindult a RW henger... Most erre is készülnek már a védelmek és az az O fal továbbra sem képes minimális levegőt sem hagyni RW-nak.
több mint 5 éve
A holdnak nincs sötét oldala, mert valójában minden oldala sötét.

Megkomponált ütem terület játékokat játszunk misslead hegyekkel a 0 ütemben, ezeket áthívni gyakorlatilag alig lehet, mert felborul a játék egyensúlya. Ráadásul ebből eltűnt a (komolyan vehető) futójáték.
Ha nem így lennének megkomponálva a játékok a zseb még ennyit sem tartana, és nem tudnánk felzabálni a 15 yardot ennyire rövid idő alatt.
A rendszert 6 meccs alatt feltörték, átállítani meccs közben nem a QB dolga, de ezen meccs közben nagyon változtatni nem is nagyon lehet, mert teljesen más filozófiával kéne felállni. De a mini Bye week elég lesz a kiigazításhoz

Köszönöm

ui. Hogy miért ezt játsszuk azt egyszer szívesen leírom
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
AK: baromi jo iras! Koszonjuk! 👌

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lynch ezekben a nehéz időkben mi jót csinál?