Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Én sokáig azt hittem hogy Sanyi accountjat te kezeled, és igy eled ki azt az oldalad, ami a Helmut image-be nem fér bele.
🤷‍♂️
funkyparduc
Kezdem magam úgy érezni, mintha a Széttörve c. filmnek lenne egy Seattle-i kapcsolat c. spinoffja, és az itt és most írodna ezen a fórumon. Kinek van még multiaccountja kezeket fel? Tessék ezt abbahagyni.
akdestroyer
Dehát erre Te is tudod a választ...lelked mélyén... mi mind a Te lefojtott énjeid vagyunk.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898
Én sokáig azt hittem hogy Sanyi accountjat te kezeled, és igy eled ki azt az oldalad, ami a Helmut image-be nem fér bele.
🤷‍♂️
funkyparduc
Kezdem magam úgy érezni, mintha a Széttörve c. filmnek lenne egy Seattle-i kapcsolat c. spinoffja, és az itt és most írodna ezen a fórumon. Kinek van még multiaccountja kezeket fel? Tessék ezt abbahagyni.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Átmentünk nagyon offtopicba.
Inkább szídjuk a passrusht, de ez... 😀
akdestroyer
Mondja, aki az egészet elindította... 😀
Amúgy ami nincs, azt nem lehet szidni 😛
Dissident Aggressor
Én azt szeretném kérdezni (ha már Braxa előkerült hogy hol van ?) hogy hol van Dissident Aggressor??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Az nem Te vagy? 😀
Helmut Zimmer
🤷‍♂️
funkyparduc
En egeszen addig, amig Betyar el nem kezdett meg par accounton/neven kommentelni.

Szerintetek Seahawks edzseseken, mielott a Rams-szel jatszanak, a C es G 3 yarddal hatrebbrol gyakorol, hogy felkeszuljon Donaldra? 😀
undisputedly
Ok de ez nem igazán válasz a kérdésemre 😊
Hol van az Aggressor?
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 832 — SuperBowl Champions 2013/2014
akdestroyer
Dissident Aggressor
Én azt szeretném kérdezni (ha már Braxa előkerült hogy hol van ?) hogy hol van Dissident Aggressor??🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Az nem Te vagy? 😀
Helmut Zimmer
🤷‍♂️
funkyparduc
En egeszen addig, amig Betyar el nem kezdett meg par accounton/neven kommentelni.

Szerintetek Seahawks edzseseken, mielott a Rams-szel jatszanak, a C es G 3 yarddal hatrebbrol gyakorol, hogy felkeszuljon Donaldra? 😀
több mint 5 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
akdestroyer
Dissident Aggressor
Rózsa Sándor (betyár)
Az nem Te vagy? 😀
Helmut Zimmer
🤷‍♂️

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
akdestroyer
Dissident Aggressor
Rózsa Sándor (betyár)
Az nem Te vagy? 😀
több mint 5 éve
Helmut Zimmer
Ne haragudj de mégse írok semmit. Elkezdtem kivideózni azokat a jeleneteket amiket a meccs alatt élőben kijegyzeteltem, de aztán faszom, igazából minden szar volt. Azt meg tök feleslegesnek éreztem, hogy az összes képen bekarikázzak mindent, hogy ez is szar, meg az is szar. 😀

A történelmien szar idei védelmünket párosíts össze a 2016-os OL parádéval meg játékhívásokkal, és akkor kb el tudod képzelni mi volt a Rams ellen.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
akdestroyer
Dissident Aggressor
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Carroll after Seahawks third loss in four games: "I believe, we are going to start making the plays...And I believe that we are going to start taking care of the football...And I believe these guys are going to hang together, because they are great people." (Bell)

Akkor jó!
funkyparduc
Nem ugy hangzik, mint egy sikeres NFL edzo. "Jo sracok ezek, jo emberek, szoval nyerni fogunk" 😀

PErsze outcoachingol teged minden masodik meccsen az ellenfer, elb@sztad a draft tokenket evekre, megroviditetted a liga egyik legjobb iranyitojanak premium eveit, de azert kaptal egy 5 eves hosszabbitast 😀 😀
undisputedly
Sanya igazán szólhatna néhány jó szót .
Helmut Zimmer
Szia 😊
Azzal kezdeném remélem már jobban vagy ? Ha sajnos nem akkor mielőbbi jobbulást kívánok néked.

Én már múlt héten is írtam a probléma ott van (és szerintem ennek tudható be az elmúlt két vereség)
Hogy nincs értékelhető futó teljesítmény.Legalábbis olyan amit komolyan venne az ellenfél.
A most aktív futók max rotációs játékosok.
3 kezdő kaliber futónk sérült.(ezek közül bármelyik képes 50-60 yardra bármikor.Plusz nálunk rotációba vannak/lennének használva ami így mérkőzésenként 100-150 yardot jelenthet/ne.
Egyszerűen nem tudunk konzisztens haladni futással.
Szörnyű volt nézni ahogy a futó kísérleteink elhaltak főleg a Bills ellen.(rengeteg még mínuszos is lett ott)
És szerintem eddig a passz játékunk azért tudott sikeres lenni mert volt egy normális és komolyan vehető RB kettősünk/hármasunk akik mint ahogy írtam is fentebb(számok) tekintélyt parancsolt.
Na már most hogy ez nincs így viszonylag könnyű szerrel megfogták a passz játékunkat.
Én abban hiszek hogy megfelelő minőségű futó teljesítmény nélkül egyszerűen nem tud jól működni a mi támadógépezetünk.
Én így látom de továbbra se állítok semmit mint ahogy mondani szoktad csak annyit hogy hajrá Seahawks 😉

+1
Nem tudom hogy ez csak egyszeri alkalom vagy mi de ha ilyen szinten tolja tovább a védelem az simán egy liga középszer alulról minőségben.
Lehet a statok nem támasztják alá bár ezt nem tudom (azt sem tudom hol tudnám jobban körül járni😃) De látszatra az eddigiekhez képest szembetűnően minőségi a fejlődés.
Ha ehhez nem nem eset volna látványosan össze az offenz +Wilson (mert jelenlegi formájában max.középszer hangsúlyozom JELENLEGI FORMA mielőtt még AK haragja lecsapna reám.Akkor ez a csapat elég formás lehetne bár ebben tudom sok a ha.
több mint 5 éve
Carroll after Seahawks third loss in four games: "I believe, we are going to start making the plays...And I believe that we are going to start taking care of the football...And I believe these guys are going to hang together, because they are great people." (Bell)

Akkor jó!
funkyparduc
A ,,start taking care of the football" résznél mondja valaki, hogy nem arra asszociált egyböl, hogy kivesszük RW kezebol a meccseket , és újra 70%-ba futni fogunk
Marsellus Wallace
IS, de... Carroll mindenképpen kamion elé dobta Wilsont, és Schottenheimert.
Megvan a felelős. Egyszer odaadtam Neki, pick 6et dobott, nincs 2 gyűrűnk.... hülye voltam, mert megint odaadtam.
Tökéletesen érted.

Én 7 éve azt érzem, hogy van itt egy keserédes viszony. Szerintem Carroll nem tartja elég jó irányítónak Wilsont, hogy paradigmát váltson.
több mint 5 éve
Marsellus Wallace Seattle Seahawks Baylor Bears 46

Akkor jó!
funkyparduc
A ,,start taking care of the football" résznél mondja valaki, hogy nem arra asszociált egyböl, hogy kivesszük RW kezebol a meccseket , és újra 70%-ba futni fogunk
több mint 5 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 612 — Poloska confirmed
Ha adja isten eljutunk a PO-ba.
Az első szembejövő, jó napot kifogó Brees-Brady-Rodgers vajon megdöntené az '51-ben felállított 554 yardos passz rekordot? 😀
több mint 5 éve

Akkor jó!
funkyparduc
Nem ugy hangzik, mint egy sikeres NFL edzo. "Jo sracok ezek, jo emberek, szoval nyerni fogunk" 😀

PErsze outcoachingol teged minden masodik meccsen az ellenfer, elb@sztad a draft tokenket evekre, megroviditetted a liga egyik legjobb iranyitojanak premium eveit, de azert kaptal egy 5 eves hosszabbitast 😀 😀
undisputedly
Sanya igazán szólhatna néhány jó szót .
több mint 5 éve

Akkor jó!
funkyparduc

több mint 5 éve

Akkor jó!

több mint 5 éve
Valaki írna összefoglalót, vagy elemzést, mert egy percet sem láttam. 😊

Nekem nem kell, hogy objektív legyen.
Köszi.
Helmut Zimmer
A kütyüt vedd le előtte, ha nem akarsz megint magyarázkodni a dokinak.
tomz
Nem nézem meg,a Bills meccset sem, ezt sem. Bills fórumon, ahova írok (nem ez az) a haverok írták, hogy a múlt héten MVP formában játszó Allen... nem volt nagyon rossz, de nem nem játszhat minden héten a Seattle ellen. 😊
Cards védelem beárazta a mienket.
több mint 5 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Valaki megfejthetné mi van Disslyvel. Ha nem is tudta végigtolni a szezonokat, nagy tehetségnek tűnt. Most meg szürke középszer alatt játszik. Igaz jött Olsen, de úgy tűnik tényleg messze van már a Pantherses formájától.
garrett27
Én azt gondoltam, hogy mivel DK-t leveszik és nincs futó, a TE állomány lép elő és rövid passzokkal (mert ugye a fal is lyukas) megyünk előre (+Lockett nyilván). Nem használjuk ki őket, egysíkúak voltunk tegnap. Megint az volt az érzésem, mint a Bills ellen. Ők megcsinálták a házi feladatot, mi nem. Nem alkalmazkodunk, nem módosítunk, nem hangolunk át.
több mint 5 éve
Azert fura, mert Russel nyilatkozta valahol meg a szezon elejen, hogy MVP akar lenni.
Es az elso harmadaban a szezonnak ugy is jatszott.

Szerintem ragorcsolt ő erre most egy kicsit, es abbol jonnek az olyan WTF IC-k amikor siman futhatott volna, de o azert is eroltette a passzt.

Nem jatszott jol, de nem rajta ment el ez.
funkyparduc
Hogy lehet egy gyereket úgy nevezni, hogy Win?!!!
több mint 5 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701

Köszi.
Helmut Zimmer
A kütyüt vedd le előtte, ha nem akarsz megint magyarázkodni a dokinak.
több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan
Tegyünk azért valamit a másik serpenyőbe is. Nem volt a kezdő center, a két kezdő futó, Griffin, Adams ki-be jár a meccs és a gyengélkedő között, stb. Így azért nem egyszerű.
Nyilván PC filozófiája alapján jön a következő ember, de néha osztálykülönbség van a két ember között.
Nem baj, majd draftolunk. Ja hogy Adamsért kiürítettük a zsebünket, meg amúgy se tudunk draftolni.
Ezt a gárdát most még mindig RW tartja valamennyire a víz felett, de egy esetleges sérüléssel nagyjából a Jets szintjét támadnánk a jelenlegi formát tekintve.
Hogy egyébként Norton mit keres még a csapatnál, az nálam megfejthetetlen.

Valaki megfejthetné mi van Disslyvel. Ha nem is tudta végigtolni a szezonokat, nagy tehetségnek tűnt. Most meg szürke középszer alatt játszik. Igaz jött Olsen, de úgy tűnik tényleg messze van már a Pantherses formájától.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Azert fura, mert Russel nyilatkozta valahol meg a szezon elejen, hogy MVP akar lenni.
Es az elso harmadaban a szezonnak ugy is jatszott.

Szerintem ragorcsolt ő erre most egy kicsit, es abbol jonnek az olyan WTF IC-k amikor siman futhatott volna, de o azert is eroltette a passzt.

Nem jatszott jol, de nem rajta ment el ez.

több mint 5 éve
Jó, nekem tényleg nincs jogom most hozzászólni a meccshez, aludtam mélyen a meccs alatt, DE!

Ki az aki miatt fennmaradunk évek óta és végignézzük a nézhetetlen meccseket?
Ki az aki miatt kis túlzással évek óta mindig van remény?

Na ugye! Ettől persze lehessen leírni, ha nem játszik jól.

Elmondom miért lehessen, és miért mindegy is.
A miért lehessen nagyon technokrata szemszögből egyszerű egyszerű. Amíg nem lehet kimondani tényeket -ha tények- meg sem lehet őket javítani. Node nem a mi dolgunk megjavítani, tehát ha leírjuk, ha nem a dolgok nem változnak...tehát mindegy is.

Van néhány erős topic , de szerintem a Seattle topic az egyik legszínvonalasabb, és ha másnak nem is, de ennek a közösségnek értéket ad, ha érvelünk és kiállunk az igazunk mellett.

Azért utálom az ilyen szerintem csak a kezdőknek, eleve hülyéknek, meg az ebből élőknek fontos sport "szépségversenyeket", mint az MVP, mert determinálják a játékoshoz való viszonyt, és nem engedik hogy annak lássa a sportolót, ami. Ha valaki egyéni címekre vágyik, menjen egyéni sportba, ez nem erről szól.
Én Wilsont például pont azért szeretem, mert ezt érti. Szerintem nem lesz MVP soha, és szerintem képtelen egyenletes színvonalon lehozni egy idényt-és ennek az okai nem is feltétlenül csak benne keresendőek, de benne is (Bills ellen nem volt felkészült igazán-az okát nem tudom).
De talán pont ettől végtelenül emberi, benne van a fantasztikus kreatív alkotás és a bukás lehetősége. Nem akarom azt a hőst látni benne, aki "egyedül legyőzi" az ellent, ez egy hülyeség. A legtöbb hősöm emberi volt, és időről időre elbukott.
Einstein a kozmológiai állandót vagy 3 alkalommal vonta vissza. Max Planck úgy alapította meg a fizika egy ágát, hogy élete végéig nem hitt a létezésében. Lobacsvszkij kényszer-gyógykezelésre akarta küldeni magát.

Egyébkén meg aki meg akar sértődni úgyis talál erre okot.
több mint 5 éve

Köszi.
Helmut Zimmer
Estére készülök egyel. Hálistennek van alapanyag hozzá.

több mint 5 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 687 — Seahawks fan

Köszi.
Helmut Zimmer
Jedi elmetrükk: Te ezt nem akarod tudni!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve

Köszi.
Helmut Zimmer
Minden szar.

Szivesen.