Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 5 éve
Valaki írna összefoglalót, vagy elemzést, mert egy percet sem láttam. 😊Nekem nem kell, hogy objektív legyen.
Köszi.
több mint 5 éve
Rendes korulmenyek kozott kb. 5 meccs kell ahhoz, hogy egy csapatot kivideozzanak. Iden a preseason elmaradasa es a covid miatt kb. 7 kellett hozza.Azota rajottek, hogy ez a vedelem a liga egyik leggyengebbje, illetve, hogy a tamadok is kb DK-bol elnek Carson es Penny hianyaban.
Ez van. Irtam nyaron, hogy "Es rusholni kinfog Pc b+?!"
Ugy tunik senki 😀 De legalabb Adams itt van, hogy szivjuk rola a yardokat.
u.i.: RW az Arizona meccs ota szarul jatszik. Eddig birta a tudattal, hogy mindent neki kell megoldani. Nekem mondjuk az sem tetszik, hogy het kozben csinal tobb videos podcastet is. Inkabb pihennie meg keszulnie kellene.
több mint 5 éve
Még egyszer mondom, nem szidjuk RW-t, de mondjuk az első INT az hozzá totál méltatlan volt. Iszonyú nagy terület előtte, sima first down, erre bedobja keresztbe a homályzónába. Egyszerűen érthetetlen volt számomra. Tulajdonképpen annyi történt, hogy éjjel szokás szerint szembe jött a mumusunk. Na de hogy még csak meg se izzadt! Mert a Rams egy teljesen szürke játékkal, simán nyert. Goff nagyjából semmi különlegeset sem művelt, lemenedzselte a meccset. Semmi kockázat, mi úgyis elbaxuk.
Sajnos ez a csapat nem PO érett. A védelem harmatos nokedli. Adams a legjobb pass rusherünk. No comment.
Szerintem az igazi tragédia csak most jöhet. Eagles-Giants-Jets-Washington. Már nem vagyok biztos a 4 W-ben. Ja és előtte a Pintyek kifújják az orrunkat.
Nem tudok optimista lenni. 2 főműsoridős sima zakó, gyalázatos játékkal.
Nagyon magam alatt vagyok, de akkor is Go Hawks! Ha már bérletesek vagyunk a bandwagonon.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Még egy gondolat, és én elengedtem ezt a témát, aztán nyugodtan lehet tovább szajkózni hogy RW gyenge volt. Semmilyen körülmény nem volt ahhoz adott, hogy értékelhető QB teljesítményt tegyen le BÁRKI az asztalra.
Ez pont olyan, mintha áthívnák magamhoz egy Michelin csillagos séfet, de semmilyen alapanyagot nem adok neki, hanem így itt van egy kis só, disznózsír, karalábé, tej, meg maradék nokedli, old meg, aztán miután nyílván nem sikerül, megszülném a nagybetűs megfejtést, és elkezdenék óbégatni, hogy hát ez kurva gyenge lett apukám, kurva gyenge.
Most pont ezt érzem.
több mint 5 éve
Ha megnézzük a csoportot teljes egészében teljesen egészségesen minden csapatot akkor brutális csoport. Amilyen sima csoport W-nek tűnt a Seahawksnak ez annyira necces lesz, sőt ha minden csapat egészséges lesz jövőre hát nem biztos hogy nem utolsó lenne a csoportban a Seattle. Hiába a jó offense, a védelem képtelen lesz ezeket a csapatokat feltartani és akkor még ott a Bucs, Saints, Packers.. Nagyon bekezdett a csapat de annál nagyobb bukás lehet így. Szezon előtt kevésbé gondoltuk ennyire jónak a Seattlet, erre csúnyán rácáfoltak az első jó pár fordulóban majd most kezdik beárazni rendesen őket. Nem kötekedni jöttem félre ne értsétek, szerintem ti is hasonlóan látjátok. Várom a véleményeket. 😊
több mint 5 éve
Az a legfobb gond hogy ha nyerni akarunk gyakorlatilag Wilson nem is hibazhatna, a fal lassan visszahozza a tavalyi emlekeket passrush ellen a vedelem pedig eselytelen hogy meccset a csapatnak. A Schotty pedig ideje lenne hogy elovegye a szar fal mogotti playbookot, nem csak a hosszu bombakat keresni.Meccs egyetlen fenypontja Myers 61yardosa volt
Szerkesztette: 12th member
több mint 5 éve
Nem szidjuk Wilsont, de ma egy teljesen középszerű Goff is jobb volt.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ezért kár volt fentmaradni.Kurvára nem ezt mondta senki
Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.
akdestroyer
Kiforgatod amit írtunk
De mindegy ha neked így jobb akkor legyen betudjuk a fusztráltságodnak
több mint 5 éve
Hát ezért kár volt fentmaradni. Az eredménykövetőben hálaistennek megszületett a hiteles analízis: Wilson szar volt, ma is, meg a múlt héten is, ezért kaptunk ki.
A másik 21 ember kifogástalanul játszott. A coaching is párját ritkította.
több mint 5 éve
Lesz valaki este?Ne higgyetek neki, csak kamuzik! :p
Egy youtube linkért bármit megteszek majd!
akdestroyer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Lesz valaki este?Majd meséljetek milyen volt! 😊
Egy youtube linkért bármit megteszek majd!
akdestroyer
Rom-komot nézek...nem tudom miről szól, de 30 perc múlva el kell tennem telefonom. ..addig próbálok kómába esni.
több mint 5 éve
Anash papiron jo igazolas volt, hiszen elotte a Lionsban nem volt rossz. Ugyan zenitjen mar tul volt, de meg mindig jo igazola lehetett volna. Csakhogy annyira lelassult a serulesek miatt, hogy NFL palyara nem lett volna szabad engedni. Szornyu volt nezni.Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
Hat eleg harmatos eddig.... 0 sack, egy meroszam alapjan sincs a top 15ben.
Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.
Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
feki
több mint 5 éve
Azért én még emlékszek a hatlamas - Ansaht meg kell szerezni bármi áron- kampányra itt a fórumon... 😉😃Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
Kerdes: szerintetek ennek fenyeben jo dontes volt nem szerzodni vele? Vagy nekunk meg o is jo lenne?
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
Az ugynoke elhitette vele, hogy elit, elit penzt is kell kapnia, pedig nem az. Ennek a huzavonanak a levet issza iden.
Nalunk minden bizonnyal hozott volna egy tavalyihoz hasonlo szezont, mar az a 6-7 meccs nagy segitseg lett volna, de ez a vedelem igy is, ugy is rossz amig KNJ iranyitja.
undisputedly
több mint 5 éve
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.Én abban, hogy Goffot meg tudjuk törni. Ő nincs fent a J. Allen polcon, inkább lent csücsül Garoppolo mellett, és nyomással könnyen zavarba hozhatő.
Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
undisputedly
Kérdés persze, hogy hány ember kell a pressurehoz, mert ha 6, akkor azt azért McVay megoldja.
Igazából nem tudom miben bízzak, az esélytelenek nyugalmával ülök le este, aztán várom, hogy DangeRuss varázsoljon.
több mint 5 éve
Egyertelmuen a Rams az eselyes. Semmi mast nem kel tenniuk, mint passzolni. A vedelmukre ugysem tudunk feltenni 7 pontot minden tamadasnal, igy szinte default gyoznek.Maximum a labdaeladasokban latom most a lehetoseget.
több mint 5 éve
A múlt hetire azt gondoltam, higy látunk egy jó meccset, és behúzzuk a W-t.Ennek fényében a maira a tippem egy nagy L.
Remélem ez is annyira jön be, mint a múlt heti.
több mint 5 éve
Holnap jön szembe a hawks nemezise!En semmi jot, McVay is szet fogja szedni a vedelmet sok gyors rovid passzokkal. Es Pocic kidolesevel valamint a mult heti OL performance utan nemtudom Donaldod mennyire tudjuk semlegesiteni majd. Kevesbe vagyok kepbe a Rams vedelmebvel hogy egysegkent mennyire jok most de Ramsey Metcalf parharcra kivancsi leszek nagyon.
Mit vártok/tippeltek a meccsre?
funkyparduc
Vedelmi oldalrol a mult het utn jo hir h Dunbar nem lesz igy AK-nak remeljuk nem kell uj emberrol portret kesziteni😀
Bizok benne hogy valami csoda folytan nyerunk nagyon kene a gyozelem csoporton belul de tul sok matchup nem a javunkra billen.
több mint 5 éve
Holnap jön szembe a hawks nemezise! Mit vártok/tippeltek a meccsre?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
youtu.be/r61xXd2Ej9kJopofa fickonak tunik!
En csak highlightot lattam rolla ,valakinek esetleg elkepzeles mit varhatunk tole? Hasznos lesz mint Dunlap vagy Anash fele oregedo roosterpotlek?
több mint 5 éve
Ansah bohocnak is rossz, Clowney elit futas elleni defensive end, nagyon ritka fizikalis adottsagokkal, de szereny passrush repertoarral.A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
funkyparduc
Ansah 2.0
feki
több mint 5 éve
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait.Jó döntés.
funkyparduc
Ansah 2.0
több mint 5 éve
A tegnapi Titans meccs miatt szembejott velem Clowney, es megneztem a pff statjait. Hat eleg harmatos eddig.... 0 sack, egy meroszam alapjan sincs a top 15ben.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 5 éve
Indiana Jones lesz az. Kézenfekvő a párhuzam RW menekülései és a kőgolyó között 😊