NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
1 099
66
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
20-14 a Barnaknak
több mint 6 éve
Pocic IR... Szép lesz.
több mint 6 éve
Duane Brown és Fluker se játszik. Pocic kérdéses, ha ő se akkor hagyjuk, sok esély a W-re nincs....Így Újra összeállhat az Ifedi-Fant duo a fal két szélén 🙃
braxa88
Egyébként Brown furcsa nekem mert már hetek ota szenved a sérüléssel viszont mindig végigtolta a meccseket erre most extra pihenőnapjaink voltak és pont most lesz bizonytalan a játéka én azért bizok benne hogy aktiv lesz már csak a falemberekcszámának limitáltsága miatt, hivatalosan még nem ruled out a státusza.
több mint 6 éve
Duane Brown és Fluker se játszik. Pocic kérdéses, ha ő se akkor hagyjuk, sok esély a W-re nincs....Az Ifedi vs Myles Garrett párharc is legendásnak ígérkezik!
braxa88

Majd csekkoljátok. 😀
több mint 6 éve
Duane Brown és Fluker se játszik. Pocic kérdéses, ha ő se akkor hagyjuk, sok esély a W-re nincs....
több mint 6 éve
Ha egy lufit felfújnak, az előbb utóbb úgy is kipukkan.kiégés
Hacsak nem leeresztik.
És vajon még mi lehet ANNÁL is rosszabb?
A következő részben kiderül.
akdestroyer
de a Wilson-féle nanobubis víz is mehetne bele
több mint 6 éve
Beszéljünk.Én szeretem a vizuális dolgokat, úgyhogy gyorsan összeütöttem egy táblázatot. Jelmagyarázatot nem adok, szerintem egyértelmű. Lehet vitázni az egyes értékelésekkel, de úgy gondolom nagyjából fedi a valóságot.

Funfact: Ha egy grafikonon görbével ábrázoljátok a draft-success ratet, majd egy másik grafikonon az adott évi team-success ratet, és ezt két-három évvel eltolva egymásra teszitek, csodát fogtok látni.
10-12 között 4-5-5 normális embert sikerült húzni a csapatba (nem is akármilyeneket), ugyanez a szám 13-15 között 1-3-2.
Szerintem ennyi.
Annak is a fele már nem itt játszik.
A 2016-os draft is kabaré, (ha kivesszük a két kiváló védőfalembert), de a 2017-es évjáratot is csak a 7.körös random találatok húzzák ki a klozetból.
A 2018-as lehetne a fény az éjszakában, ha az elején nem balfaszkodunk ,de még így is korrekt.
2019 meg eddig Meh. De korai még ítéletet hozni.
De beszéljünk Helm felvetéséről is, azaz hogy a 2013 óta draftoltak közül, hányan kapták meg a 2. szerződésüket? (Csak komolyan vehető embert ér mondani!) Az elmúlt 7 évből kb 3?
több mint 6 éve
Beszelunk az elmult 3 ev draftoljainak hozzaadott ertekerol? ( www.pro-football-reference.com/teams/sea/draft.htm#draft::none )...én asszem már elmondtam a véleményem a témábanpont 2 hete...
Engem az idei draft kifejezetten zavar. Mind a DE, mind a S pozicio need. Az 1. es 2. korunket ide lottuk, de annyira sem jok/egeszsegesek, hogy aktiv keretre tegyuk oket.
Szerk: A ket T-nk a 30. (Brown) es 46. (Ifedi) legjobb a 60 ertekelt T kozul. Ez a rangsor azt meri, hogy a snap utani 2,5 masodpercben kepesek-e megtartani az ellenfelet.
twitter.com/SethWalder/status/1181605309799899139?s=20
A PFF-nel viszont Ifedi a liga legrosszab passblocking Tacklje 72/72. Adodoik a kerdes, megis miert nem probaljuk meg massal a posztot, ha mar "always compete"? Garrett orulhet..
twitter.com/JohnPGilbertNFL/status/1181378109121208320?s=20
PC szerint ez IFedi legjobb jateka amit valaha latott tole XDXD NEM BIROM, MENTAL BREAKDOWN
twitter.com/Joe_Fann/status/1182019586318712832?s=20
undisputedly
ez ilyen.
több mint 6 éve
Beszelunk az elmult 3 ev draftoljainak hozzaadott ertekerol? ( www.pro-football-reference.com/teams/sea/draft.htm#draft::none )Engem az idei draft kifejezetten zavar. Mind a DE, mind a S pozicio need. Az 1. es 2. korunket ide lottuk, de annyira sem jok/egeszsegesek, hogy aktiv keretre tegyuk oket.
Szerk: A ket T-nk a 30. (Brown) es 46. (Ifedi) legjobb a 60 ertekelt T kozul. Ez a rangsor azt meri, hogy a snap utani 2,5 masodpercben kepesek-e megtartani az ellenfelet.
twitter.com/SethWalder/status/1181605309799899139?s=20
A PFF-nel viszont Ifedi a liga legrosszab passblocking Tacklje 72/72. Adodoik a kerdes, megis miert nem probaljuk meg massal a posztot, ha mar "always compete"? Garrett orulhet..
twitter.com/JohnPGilbertNFL/status/1181378109121208320?s=20
PC szerint ez IFedi legjobb jateka amit valaha latott tole XDXD NEM BIROM, MENTAL BREAKDOWN
twitter.com/Joe_Fann/status/1182019586318712832?s=20
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Spoiler...2020. február 2., vasárnap amikor a Patriots megnyeri a Super Bowlt, a képregény megjelenik nyomtatott formában is. Hatalmas siker lesz. Akdestroyer szerződés köt a DC universum elnökével. Megszületik a új superhős: Pete The Grey-headed Seahawk.
Amúgy megint zseniálisat alkottál. Gratula.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Ha egy lufit felfújnak, az előbb utóbb úgy is kipukkan. Hacsak nem leeresztik.
És vajon még mi lehet ANNÁL is rosszabb?
A következő részben kiderül.
több mint 6 éve
Felmegyek hozzád szerdába délben,Csókolom, megnézem anyád mit főz ebédre,
Ez még él!
KÉPREGÉNYT!
FEGYVERBE!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Fluker sérülésével valszeg Jamarco Jones kezd vasárnap#73 RG
twitter.com/Cyoplasm/status/1182140831441928193
twitter.com/Cyoplasm/status/1182141427871993857
twitter.com/Cyoplasm/status/1182141866013147136
több mint 6 éve
Képregényt!!!!!
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
PFF top 5 vedo es tamado jatekos a Rams ellen. Jol szemlelteti, hogy iden az Offense viszi elore a csapatot es a D meg csak keresi onmagat. Offense oldalon a legjobb 5 jatekosunk atlagban 83/100 pontot kapott, mig ugyanez vedo oldalon 75/100. A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Szerintem téged érdekelni fog, és azt várom, hogy mi is átrendezzük a sorokat. Egy régi cikk, egy régi kedves ismerősről.
twitter.com/PFF/status/1180268117039226886?s=20
twitter.com/PFF/status/1180177518588039168?s=20
Szerk: Unatkozott Dissly es megosztotta a filozofiai fejtegeteseit:
twitter.com/bcondotta/status/1181757505631731713?s=20
undisputedly
bleacherreport.com/articles/181634-who-is-raiders-defensive-coordinator-john-marshall
több mint 6 éve
Szolgálati közlemény: Heti képregényünk elmarad, bye weeken vagyok. 😊
akdestroyer
Azt hiszed megtehete?
Ez már túlnőtt rajtad. 😀
több mint 6 éve
Ja akkor sry, nem figyeltem. 😀Ha megnezed, a te kepeden egyes csapatok meg csak 3 meccset jatszottak 😀A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Erre a statisztikára gondolt a sporttárs.
undisputedly
Kicsit csapatunk a 6. helyen, de kicsit csalóka a kép.
-A NE még nem találkozott releváns O#-el (Jets, Bills, Dolphins nem az!). Bár elég elit a védelmük, de főleg passz ellen, futás ellen nem top 2, inkább 5-10 között, a szezon végén kb ide fog beállni.
- A Buccaneers első helye sem reális, csak jelenleg sokkal egyszerűbb szétpasszolni őket.
Az alapszakasz végén az Eagles-Bears-49ers-Bills négyest várom a top 5-be, magunk mellé.
akdestroyer
5. het utan a 4. legobbak vagyunk ypg tekinteteben 😉
undisputedly
Bold: Reed érkeztével top2 leszünk futás ellen az év végén y/g mutatóban.
Egy biztos: Ha Carroll filozófiája nem is a legmodernebb (azaz öld a futást, és fuss), de legalább maradéktalanul meg tudja valósítani. 😊
Szolgálati közlemény: Heti képregényünk elmarad, bye weeken vagyok. 😊
több mint 6 éve
Ha megnezed, a te kepeden egyes csapatok meg csak 3 meccset jatszottak 😀A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Erre a statisztikára gondolt a sporttárs.
undisputedly
-A NE még nem találkozott releváns O#-el (Jets, Bills, Dolphins nem az!). Bár elég elit a védelmük, de főleg passz ellen, futás ellen nem top 2, inkább 5-10 között, a szezon végén kb ide fog beállni.
- A Buccaneers első helye sem reális, csak jelenleg sokkal egyszerűbb szétpasszolni őket.
Az alapszakasz végén az Eagles-Bears-49ers-Bills négyest várom a top 5-be, magunk mellé.
akdestroyer
5. het utan a 4. legobbak vagyunk ypg tekinteteben 😉
több mint 6 éve
A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Erre a statisztikára gondolt a sporttárs.
undisputedly
több mint 6 éve
PFF top 5 vedo es tamado jatekos a Rams ellen. Jol szemlelteti, hogy iden az Offense viszi elore a csapatot es a D meg csak keresi onmagat. Offense oldalon a legjobb 5 jatekosunk atlagban 83/100 pontot kapott, mig ugyanez vedo oldalon 75/100. A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).Köszi öreg! 😊
twitter.com/PFF/status/1180268117039226886?s=20
undisputedly
több mint 6 éve
PFF top 5 vedo es tamado jatekos a Rams ellen. Jol szemlelteti, hogy iden az Offense viszi elore a csapatot es a D meg csak keresi onmagat. Offense oldalon a legjobb 5 jatekosunk atlagban 83/100 pontot kapott, mig ugyanez vedo oldalon 75/100. A runstopper Al Woods es Poona a top3-ban, jelezve, hogy foleg itt voltunk jok (jelenleg ypg tekinteteben top5 futaselleni vedelmunk van, habar korai meg ezeket a szamokat nezni).twitter.com/PFF/status/1180268117039226886?s=20
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!Hochuli
Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Akkor kicsoda a történetben Marty anyja, Loréjn a bálból? Ha ez nincs meg, nem lesz folytatás.
Ötleteket kérek!
akdestroyer

Állat vagyok, ami enni kér...