NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Írtam egy hosszabb gondolatmenetet, aztán töröltem, csak arra vagyok kíváncsi, hogy az idei második hazai pályás öntökönrúgás után merre indulunk el. Amilyen hülye vagyok még én szégyellem magam egy ilyen éjszaka után.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Úgy látom a komment kellős közepén ment el az áram, szval kérlek:
Kéne egy TE, egy OG, 2db OT, legalább 2 talent a DL-be (szívesen), egy NCB, és egy FS.
Helmut Zimmer
Fixed.

A viccet félretéve, igen, sajnos szemmel látható vákuumot okozott Dissly kiesése.
De gondolom abban nincs vita köztünk, hogy ennek addig nincs túl sok jelentősége, amíg ennyire rommá vernek a LoS mindkét oldalán.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kéne egy TE....
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
 www.youtube.com/watch?v=Rqy9Bqr5WE4

Na akkor DL és LB sor.

Nagyon sok leírttal egyetértettem az utóbbi napokban, ezért nem is hallattam nagyon a hangom, de azért van pár dolog amire reagálnék.
Előre szólok, terjedelem téren, hát, lehet hogy még robilluma is besírna olvasás közben, szóval így tessék belekezdeni.

1.
Nincs talent a DL sorban. Ezzel nagyon nem értek egyet. Bizonyos szempontból értem, de amúgy no way, ha odaérek a gondolatmenettel, majd kifejtem bővebben.

Nézzük meg az utóbbi hetek D# grade-jeit. A Top6-ban rendre helyet kap a komplett DL sor, és nem ok nélkül, úgy gondolom teljesen helyén vannak ezek a 60-80 közötti grade-k.

Clowney ugye kérdés nélkül talent, de a Woods-Jefferson-Ford-Green kvartett is több a középszarnál, mind fiatalok, tehetségesek, mindegyiknél látom a lehetőséget hogy fasza player lesz. Nem mondom, hogy mind az is lesz, de a lehetőség az adott.
Ha 10-es skálán kellene őket osztályozni tőlem simán megkapják a 6-7-est.

Hogy hol van az error akkor? Nálam a védelmi séma az ahol elhasal az egész egység. Az 10/2. Katasztrófa.
A Browns ellen direkt néztem a DL mozgását, és Carroll bazdmeg...
Nem tudok pontos százalékot, de minimum a játékok felében az volt a játék, hogy a 4 DL ember egyenes vonalban belefut a falba.
Nagyon szeretném vizuálisan is ábrázolni, de lusta vagyok.
Na, ez mi a faszom de tényleg?

És miután megnéztem a LA-49ers meccset, ez az érzés csak még kontrasztosabb lett.
Volt ott egy olyan play, ahol az összes DL ember stuntot csinált, a blitzelő LB visszament zónázni, a másik LB hátulról meg egy késeltetett blitzet csinált, és akkora káoszt okoztak, hogy öröm volt nézni. Két embert sikerült megduplázni, a centernek nem volt embere, hárman meg érintés nélkül jutottak át.
Ilyen impulzusok a mi meccseinken egyszerűen nem érnek.

Az edzőink teljesen elengedték a DL kezét, és itt értek valamennyire egyet Helm-el, egyikük sem annyira talent/elit játékos, hogy magától megoldja a játékot, mindenféle séma nélkül ami segítené. De nem is ez lenne a cél, azaz, hogy úgy telelőjük a falat bluechip playerekkel, ahogy azt pl a 49ers tette.
Lehetőségünk se volt rá, mi nem húzunk minden páratlan évben top5-ben.

A LoS-on jelenleg 2 másik játékunk dominál, és mindkettő a 6-1es védelemhez kapcsolható: Az egyik az 5-10 yardos zóna nagyon kreatív csapdázása, a másik meg LB blitzek amúgy sikeres kivitelezése.
Ezek élnek mint hal a vízben, de magának a DL-nak a mozgatása meg egyszerűen el van hanyagolva, ott a gap előtted, oszt próbáld meg megoldani, de ha nem az se baj, mert úgy is a LB blitz a lényeg. Ha meg besül, akkor 10mp-ig nem lesz nyomás a QB-n.

Amúgy érdekes megnézni a passrush gradeket (fordulónként). Clowney-t leszámítva 70-es érték felett csak 3 ember járt idén. Ez a 3 ember: Wagner, Wright és Kendricks.
Ez egy felháborítóan szar statisztika. A fal passrush-a egy demó fos, nulla.
De ezt szerintem ti is érzitek, azaz hogy a nevekhez képest mélyen alulteljesít az egység. Ez nem talenthiány. Ez coaching.

Talenthiány az OL-ben van. Meg a secondary-ben.

Amit nem tudok eldönteni hogy ez mennyire Norton, és mennyire Carroll. Az biztos hogy mindketten benne vannak.

Aminek örülhetünk, hogy Reed érkeztével sokat javulhat az egység, Clowneyt nem lehet majd állandóan duplázni, de a fal másik oldalának (Ford/Woods-Jefferson/Ansah) is könnyebb lesz, folyamatos 1v1 párharcokkal, mert a center mindig a másik oldal felé segít majd.

2.
És akkor a LB sor.

Én úgy gondolom, hogy a LB sor rálépett a secondary által kikövetett útra. Láttuk hogy a LoB hogy lett túlhasználva, kifárasztva. Először jöttek a lelki rövidzárlatok, majd szép lassan megérkeztek a sérülések is, az Arizona elleni TNF meg bevégezte az egészet, mint Jézus.

A LB sornál is látom ezeket a tüneteket. 2 éve rajtuk áll vagy bukik a védelem. Passrush nincs, secondary nincs, közben KJ Wright LB1 számokat hoz évek óta, Wagnerre meg szavak sincsenek, de ez pont úgy nem fenntartható mint a turnover mutató. Idénre kipukkadt a lufi. Nem mondom hogy nincs visszaút, de ahhoz legalább az egyik egységet gatyába kéne rázni.

Amúgy meg a statisztikák csalókák. Ott van pl a rengeteg mistackle.
A DL-nál, meg a DB sorban nem biztos hogy tudom, mi az oka, de a LB sornál pont látom a hibát.

Volt egy goal line játék az egyik meccsen, ahol Wagner a másik oldalról ért oda az elkapóhoz. Nem is az ő dolga volt, 2 védő is volt köztük, (akik közben moziztak), valahogy mégis odaért, de a szerelést már nem tudta megcsinálni, mert késésben volt, és rossz volt a szög is.

Na most 80 LB-ből 75 nem is ért volna oda, Wagner megtette, de a playből mégis annyi került csak papírra hogy: 1 mistackle.

Vagy ott van a Steelers elleni mistackle-henger. Ott se került bele a statisztikába, hogy KJ Wright embere JuJu, Kendricksé meg James Washington volt. Elég sokszor.
Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy JuJunak volt másfél yard előnye egy testesebb TE-hez képest, és már nem volt jó a szög a szerelésnél, mert úton voltunk - már ha odaértünk.

És a faszkorbácsot itt is partvonal mellett kéne csattogtatni, amikor egy 10-ás támadó felállásnál is képesek vagyunk feltenni a base 4-3-at. De folyamatosan.

De hát valahol mondjuk értjük hogy miért. 2 épkézláb cornert nem tudunk a gyepre tenni, mégis akkora jampik vagyunk, hogy simán elengedjük a liga szerintem legjobb NCB-jét. Minden évre kell egy ilyen kötelező FA balfaszság.

Vissza a LB sorra. Szóval túl sok terhet raktunk a nyakukba, és most recseg-ropog az egész rendszer.
Rekord mennyiségű tackle-t kell megcsinálniuk, WR-eken kell védekezni, helyt kell állni coverageben mert a sec fos, és a passrush is rajtuk áll vagy bukik. Ezt így nem lehet.

És a DL-al ellentétben itt nincsenek jó érzéseim. Amíg Flowers-Taylor-Amadi kaliberű CB-k rohangálnak hátul, addig javarészt marad a 4-3 vagy a 6-1.

Pedig egyéni képességekben továbbra is ligaelitnek tartom az egységet, Kendricksnél nem tudok jobb LB3-at mondani, és LB2-őt is csak a Dallasból.

És akkor most visszakanyarodnék a DL-ra, mert a tackle grade-k ott is visítanak.
Miután semmi váratlant nem húzunk, nem csak passrush nincs, de futásnál is kiblokkolnak mindenkit a faszba, és ha oda is ér, természetesen le fog csúszni a szerelésről. Ennek a számait látjuk undi listáin. Önmagában a DL futás ellen is terített betli lenne, a LB sor az, aki remekül tömi a lyukakat, és öli a futást, így a front-7 együtt viszont top3, és az is marad a szezon végéig, ahogy ezt már írtam is korábban.

Akkor összefoglalok, én a talent hiányt egyedül a DB sorban tartom égetőnek, de közben meg a másik 2 egység is alulteljesít, mert szerintem sokszor szar a séma, Ken Norton meg mehet picsába ahova akar, jövőre kell a DC upgrade.

Még egy megjegyzés: Írta valaki, hogy a D# visszaesése 1 évvel KNjr érkezése után-ra datálható, azt csak csendben jegyzem meg, hogy viszont pont egybeesik azzal, amikor Carroll úgymond visszavette a gyeplőt a szabadesésben, na, hátul pont azóta álltunk bele a földbe. 😀

(A tavalyi év végét leszámítva, ahol azért komolyabbat villantottunk, hogy aztán az idei évben megint mindenkinek karrier-hájg számokat engedjünk.)

Elégedetlen vagyok, na.

Megoldás: Kellenek a playmakerek a védelembe, és várjuk vissza Dan Quinnt. 😀
akdestroyer
több mint 6 éve
Na akkor DL és LB sor.

Nagyon sok leírttal egyetértettem az utóbbi napokban, ezért nem is hallattam nagyon a hangom, de azért van pár dolog amire reagálnék.
Előre szólok, terjedelem téren, hát, lehet hogy még robilluma is besírna olvasás közben, szóval így tessék belekezdeni.

1.
Nincs talent a DL sorban. Ezzel nagyon nem értek egyet. Bizonyos szempontból értem, de amúgy no way, ha odaérek a gondolatmenettel, majd kifejtem bővebben.

Nézzük meg az utóbbi hetek D# grade-jeit. A Top6-ban rendre helyet kap a komplett DL sor, és nem ok nélkül, úgy gondolom teljesen helyén vannak ezek a 60-80 közötti grade-k.

Clowney ugye kérdés nélkül talent, de a Woods-Jefferson-Ford-Green kvartett is több a középszarnál, mind fiatalok, tehetségesek, mindegyiknél látom a lehetőséget hogy fasza player lesz. Nem mondom, hogy mind az is lesz, de a lehetőség az adott.
Ha 10-es skálán kellene őket osztályozni tőlem simán megkapják a 6-7-est.

Hogy hol van az error akkor? Nálam a védelmi séma az ahol elhasal az egész egység. Az 10/2. Katasztrófa.
A Browns ellen direkt néztem a DL mozgását, és Carroll bazdmeg...
Nem tudok pontos százalékot, de minimum a játékok felében az volt a játék, hogy a 4 DL ember egyenes vonalban belefut a falba.
Nagyon szeretném vizuálisan is ábrázolni, de lusta vagyok.
Na, ez mi a faszom de tényleg?

És miután megnéztem a LA-49ers meccset, ez az érzés csak még kontrasztosabb lett.
Volt ott egy olyan play, ahol az összes DL ember stuntot csinált, a blitzelő LB visszament zónázni, a másik LB hátulról meg egy késeltetett blitzet csinált, és akkora káoszt okoztak, hogy öröm volt nézni. Két embert sikerült megduplázni, a centernek nem volt embere, hárman meg érintés nélkül jutottak át.
Ilyen impulzusok a mi meccseinken egyszerűen nem érnek.

Az edzőink teljesen elengedték a DL kezét, és itt értek valamennyire egyet Helm-el, egyikük sem annyira talent/elit játékos, hogy magától megoldja a játékot, mindenféle séma nélkül ami segítené. De nem is ez lenne a cél, azaz, hogy úgy telelőjük a falat bluechip playerekkel, ahogy azt pl a 49ers tette.
Lehetőségünk se volt rá, mi nem húzunk minden páratlan évben top5-ben.

A LoS-on jelenleg 2 másik játékunk dominál, és mindkettő a 6-1es védelemhez kapcsolható: Az egyik az 5-10 yardos zóna nagyon kreatív csapdázása, a másik meg LB blitzek amúgy sikeres kivitelezése.
Ezek élnek mint hal a vízben, de magának a DL-nak a mozgatása meg egyszerűen el van hanyagolva, ott a gap előtted, oszt próbáld meg megoldani, de ha nem az se baj, mert úgy is a LB blitz a lényeg. Ha meg besül, akkor 10mp-ig nem lesz nyomás a QB-n.

Amúgy érdekes megnézni a passrush gradeket (fordulónként). Clowney-t leszámítva 70-es érték felett csak 3 ember járt idén. Ez a 3 ember: Wagner, Wright és Kendricks.
Ez egy felháborítóan szar statisztika. A fal passrush-a egy demó fos, nulla.
De ezt szerintem ti is érzitek, azaz hogy a nevekhez képest mélyen alulteljesít az egység. Ez nem talenthiány. Ez coaching.

Talenthiány az OL-ben van. Meg a secondary-ben.

Amit nem tudok eldönteni hogy ez mennyire Norton, és mennyire Carroll. Az biztos hogy mindketten benne vannak.

Aminek örülhetünk, hogy Reed érkeztével sokat javulhat az egység, Clowneyt nem lehet majd állandóan duplázni, de a fal másik oldalának (Ford/Woods-Jefferson/Ansah) is könnyebb lesz, folyamatos 1v1 párharcokkal, mert a center mindig a másik oldal felé segít majd.

2.
És akkor a LB sor.

Én úgy gondolom, hogy a LB sor rálépett a secondary által kikövetett útra. Láttuk hogy a LoB hogy lett túlhasználva, kifárasztva. Először jöttek a lelki rövidzárlatok, majd szép lassan megérkeztek a sérülések is, az Arizona elleni TNF meg bevégezte az egészet, mint Jézus.

A LB sornál is látom ezeket a tüneteket. 2 éve rajtuk áll vagy bukik a védelem. Passrush nincs, secondary nincs, közben KJ Wright LB1 számokat hoz évek óta, Wagnerre meg szavak sincsenek, de ez pont úgy nem fenntartható mint a turnover mutató. Idénre kipukkadt a lufi. Nem mondom hogy nincs visszaút, de ahhoz legalább az egyik egységet gatyába kéne rázni.

Amúgy meg a statisztikák csalókák. Ott van pl a rengeteg mistackle.
A DL-nál, meg a DB sorban nem biztos hogy tudom, mi az oka, de a LB sornál pont látom a hibát.

Volt egy goal line játék az egyik meccsen, ahol Wagner a másik oldalról ért oda az elkapóhoz. Nem is az ő dolga volt, 2 védő is volt köztük, (akik közben moziztak), valahogy mégis odaért, de a szerelést már nem tudta megcsinálni, mert késésben volt, és rossz volt a szög is.

Na most 80 LB-ből 75 nem is ért volna oda, Wagner megtette, de a playből mégis annyi került csak papírra hogy: 1 mistackle.

Vagy ott van a Steelers elleni mistackle-henger. Ott se került bele a statisztikába, hogy KJ Wright embere JuJu, Kendricksé meg James Washington volt. Elég sokszor.
Ez a gyakorlatban annyit jelentett, hogy JuJunak volt másfél yard előnye egy testesebb TE-hez képest, és már nem volt jó a szög a szerelésnél, mert úton voltunk - már ha odaértünk.

És a faszkorbácsot itt is partvonal mellett kéne csattogtatni, amikor egy 10-ás támadó felállásnál is képesek vagyunk feltenni a base 4-3-at. De folyamatosan.

De hát valahol mondjuk értjük hogy miért. 2 épkézláb cornert nem tudunk a gyepre tenni, mégis akkora jampik vagyunk, hogy simán elengedjük a liga szerintem legjobb NCB-jét. Minden évre kell egy ilyen kötelező FA balfaszság.

Vissza a LB sorra. Szóval túl sok terhet raktunk a nyakukba, és most recseg-ropog az egész rendszer.
Rekord mennyiségű tackle-t kell megcsinálniuk, WR-eken kell védekezni, helyt kell állni coverageben mert a sec fos, és a passrush is rajtuk áll vagy bukik. Ezt így nem lehet.

És a DL-al ellentétben itt nincsenek jó érzéseim. Amíg Flowers-Taylor-Amadi kaliberű CB-k rohangálnak hátul, addig javarészt marad a 4-3 vagy a 6-1.

Pedig egyéni képességekben továbbra is ligaelitnek tartom az egységet, Kendricksnél nem tudok jobb LB3-at mondani, és LB2-őt is csak a Dallasból.

És akkor most visszakanyarodnék a DL-ra, mert a tackle grade-k ott is visítanak.
Miután semmi váratlant nem húzunk, nem csak passrush nincs, de futásnál is kiblokkolnak mindenkit a faszba, és ha oda is ér, természetesen le fog csúszni a szerelésről. Ennek a számait látjuk undi listáin. Önmagában a DL futás ellen is terített betli lenne, a LB sor az, aki remekül tömi a lyukakat, és öli a futást, így a front-7 együtt viszont top3, és az is marad a szezon végéig, ahogy ezt már írtam is korábban.

Akkor összefoglalok, én a talent hiányt egyedül a DB sorban tartom égetőnek, de közben meg a másik 2 egység is alulteljesít, mert szerintem sokszor szar a séma, Ken Norton meg mehet picsába ahova akar, jövőre kell a DC upgrade.

Még egy megjegyzés: Írta valaki, hogy a D# visszaesése 1 évvel KNjr érkezése után-ra datálható, azt csak csendben jegyzem meg, hogy viszont pont egybeesik azzal, amikor Carroll úgymond visszavette a gyeplőt a szabadesésben, na, hátul pont azóta álltunk bele a földbe. 😀

(A tavalyi év végét leszámítva, ahol azért komolyabbat villantottunk, hogy aztán az idei évben megint mindenkinek karrier-hájg számokat engedjünk.)

Elégedetlen vagyok, na.

Megoldás: Kellenek a playmakerek a védelembe, és várjuk vissza Dan Quinnt. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
TE Will Dissly (Achilles) is out for the Seahawks and S Delano Hill (elbow) is set to miss the game after being listed as doubtful. DE Ziggy Ansah (ankle), T Duane Brown (biceps), G D.J. Fluker (hamstring), DT Quinton Jefferson (oblique), S Bradley McDougald (back) make up Seattle’s questionable contingent.
Fantomas0429
Legalabb vegre megnezhetjuk mit tud Blair ugy tűnik, de azert remélem a tobbségük bevethető lesz
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
TE Will Dissly (Achilles) is out for the Seahawks and S Delano Hill (elbow) is set to miss the game after being listed as doubtful. DE Ziggy Ansah (ankle), T Duane Brown (biceps), G D.J. Fluker (hamstring), DT Quinton Jefferson (oblique), S Bradley McDougald (back) make up Seattle’s questionable contingent.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem vagyok hétör. Az más kérdés, hogy mint irányítót, nem kedvelem

több mint 6 éve
gedam 6 476
Bold: Wilson az első int-et idén Thomasnak dobja!
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek
Wyatt
Nem rossz csapat a Ravens. Lamar-t pedig altalanossagban nem ismerik el olyan jonak, mint amilyen. Sem a szakik, sem a szurkolok. ET nyilvanvaloan vert fog izzadni, hogy picket szerezzen es minel jobban beleronditson a levesunkbe. Az OL-juk pedig boven jobb, mint a mi passrushunk. Raadasul ugye a QB run opciojaval is szamolni kell.

24-38 kozott varok mindketto csapattol (onero, tamadok). Aztan, hogy ki hol all meg, mennyi labdat ad el stb, azt lehetetlen megmondani.
undisputedly
lamarról inkább teljesen végletesen gondolkodnak az emberek. amilyen a játéka. akik szeretik mvp várományosnak gondolják, a héterek, mint vájet, totál csődnek.
most is megszavazták kint a hét ground játékosának (tehát azért sokan szeretik) és szagértők az 5. helyre rakják az mvp várományosoknál.
vszeg az igazság a kettő között van. erős, atletikus, gyors és könnyed, nem csak lábbal, fejben is. 22 éves kora ellenére jól olvassa a játékot, jó srác, karizmatikus, küzdő, igazi vezér. olyan skill setje van, ami nem volt még az nfl-ben. ezért mvp. mindamellett főleg a számokon kívül nagyon pontatlan még. (egyébként azt vettem észre, hogy jobbra még csak-csak tud dobálni, de balra tényleg nagyon gyengusz.) nagy hiányossága még, hogy nem igazán vigyáz a labdára és szinte tuti, ha two-minute drill kell a nyeréshez, akkor buktuk a meccset. szóval úgy néz ki, mint egy reményteljes 22 éves qb, semmi esetre sem mvp még (bár vannak ilyen megmozdulásai) és nem bust (bár vannak ilyen megmozdulásai).
több mint 6 éve
 sports.mynorthwest.com/711778/seahawks-jarran-reed-will-impact/

Kozben tobben is elkezdtek leugrani a Reed bandwagonrol, legalabbis ami az azonnali impactjat illeti. Nagyon kivancsi vagyok a passrushra.
undisputedly
Szagértők.

Azt mondják hogy ettől nem lesz egyből 5 sack-ünk a következő meccsen mert ez nem így működik.

Hát de bazdmeg, pont így működik.
Hogy megtalálod a hiányzó láncszemet, azt az elemet amitől kiegyensúlyozottá válik a rendszered, és akkor az nem csak a saját impactját hozza, hanem az egész egység varázsütésre feljavul.
(Például Clowney játéka is akit nem lesz egyszerű Reed mellett instant kettőzni.) Millió példa van erre.

Én vasárnap MINIMUM 3 sack-et, és DL feltámadást várok.

több mint 6 éve
gedam 6 476

Kozben tobben is elkezdtek leugrani a Reed bandwagonrol, legalabbis ami az azonnali impactjat illeti. Nagyon kivancsi vagyok a passrushra.
undisputedly
mer ki fog passzolni?
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014

több mint 6 éve
Eleg sok fajta ertekeleshez hozzaferni igy, de nagyon maceras kiprintscreenelgetni oket, szoval a tobbi adat csak keresre. Addig ide teszem ezt az overall ertekelest a Ravensre fokuszalva:
undisputedly
Ezeket ebben a formában inkább ne. Sőt, a korábbiakat is töröld inkább. A felhasználési feltételek tételesen és kifejezetten tiltják az adatok publikálását. Márpedig a screenshot megosztása publikálás. Ha a Google beindexelheti és ráakadnak, csak gondot okozol magadnak.

Szóval az ilyent inkább privátban (úgy nem is tiltják), vagy ha meg akarsz osztani adatot, akkor imásold ki és szövegesen rakd be. És ne mindent, hanem csak specifikusan azt az 1-2-t ami érdekes. Az se teljesen kóser, de határmezsgye, ott már vitatható/nem egyértelmű, hogy publikálásnak számít-e.
peterk2005
USA joghatosag ala rendel minden jogvitat a Terms of Use (most nem nezem meg, de alpereskent szerintem jogom lenne europai birosaghoz is), marpedig USA jog szerint ervelheto a "fair use", tekintettel arra, hogy nem profitalok a tartalom megosztasabol semmilyen modon, nem kereskedelmi jelleggel teszem, hanem edukacios cellal azert, hogy az o altaluk letrehozott nyers adatokon alapulo meroben ujszeru osszefuggeseket es tendenciakat keressunk. Nem hiszem, hogy gond lenne 😊

Maximum, ha a bowl.hu felol megkeresnek, hogy szedjem le ilyen formaban, mert bizonyithatoan forgalmat general nekik a megosztas, ami kozvetve vagy kozvetlenul reklam- vagy egyeb bevetelekhez vezet es ok nem akarnak kockaztatni akkor leszedem, addig viszont nem kell aggodni 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Eleg sok fajta ertekeleshez hozzaferni igy, de nagyon maceras kiprintscreenelgetni oket, szoval a tobbi adat csak keresre. Addig ide teszem ezt az overall ertekelest a Ravensre fokuszalva:
undisputedly
Ezeket ebben a formában inkább ne. Sőt, a korábbiakat is töröld inkább. A felhasználési feltételek tételesen és kifejezetten tiltják az adatok publikálását. Márpedig a screenshot megosztása publikálás. Ha a Google beindexelheti és ráakadnak, csak gondot okozol magadnak.

Szóval az ilyent inkább privátban (úgy nem is tiltják), vagy ha meg akarsz osztani adatot, akkor imásold ki és szövegesen rakd be. És ne mindent, hanem csak specifikusan azt az 1-2-t ami érdekes. Az se teljesen kóser, de határmezsgye, ott már vitatható/nem egyértelmű, hogy publikálásnak számít-e.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nyertetek idén már nehezebb meccset is, otthon a keleti parti ellenféllel szemben léptek most pályára, ahol nincs védelem.

A támadók szép számokat hoznak, de ezt mondjuk konkrétan a Miami lemészárlása eredményezi.

A Chiefs ellen nem volt kérdés, a Browns ellen annyira sem, lemákolták a harmadik számú irányítóval játszó Steelerst hosszabbításban, meg volt két szoros W az 1/1-es és a jövő évi top 3-as csapat ellen. Szép az a 450 yard meccsenként, de nekem valahogy egyáltalán nem annyira meggyőző ez a játék ahhoz, hogy Seattle-ben ne hazai sikert várjak

Szerkesztette: Wyatt

több mint 6 éve
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek
Wyatt
Nem rossz csapat a Ravens. Lamar-t pedig altalanossagban nem ismerik el olyan jonak, mint amilyen. Sem a szakik, sem a szurkolok. ET nyilvanvaloan vert fog izzadni, hogy picket szerezzen es minel jobban beleronditson a levesunkbe. Az OL-juk pedig boven jobb, mint a mi passrushunk. Raadasul ugye a QB run opciojaval is szamolni kell.

24-38 kozott varok mindketto csapattol (onero, tamadok). Aztan, hogy ki hol all meg, mennyi labdat ad el stb, azt lehetetlen megmondani.
több mint 6 éve
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
Persze, hogy nyertek

több mint 6 éve
szerintem a FF és FR nagyon felhúzza azt a gradet
braxa88
Biztosan. Amugy 24 pontot kapott 100-bol a szerelesre. Volt 2 elrontottja. Erdekes kerdes, hogy miert van ennyi elrontott kiserlet, pedig evekkel ezelott meg PC-tol tanultak a szerelesi technikat a ligaban. Nem ketlem, hogy egyeni kepessegek miatt, de reszben talan a rossz schema miatt erkezunk rossz szogbol?
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
szerintem a FF és FR nagyon felhúzza azt a gradet
több mint 6 éve
Ezt braxanak (Cleveland ellen vegre nem volt teljesen elveszve, de meg igy is karrierje legrosszabb szezonjat futja):
 i.imgur.com/pTkAE3d.png

Russ pedig a legjobb QB:

Nyomas alatt is a legjobb, az elotte levok ertekelhetetlenul keves snapet jatszottak:
 imgur.com/TjkHfWW.png
Playactionben is a legjobb:
 imgur.com/vOKh7Cq.png
Tiszta zsebbol:
 i.imgur.com/lrhmi7j

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
funkyparduc
Gigabold: Nem dob az alapszakaszban egy INT-et se!
Ha összejön, akkor azért egy sörre összedobhattok.
akdestroyer
Benne vagyok!
Egy láda sör a tied, ha bejon!

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
funkyparduc
Gigabold: Nem dob az alapszakaszban egy INT-et se!
Ha összejön, akkor azért egy sörre összedobhattok.

több mint 6 éve
gedam 6 476
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂
funkyparduc
nem
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy
braxa88
Nyerünk? 🙂

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
funkyparduc
ha nyerünk, legyen úgy