Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
diggs out. hát perszekezdjen csak t2mult héten ramseyt rögtön rátette a rams juliora
elképesztő ez a maradiság...
több mint 6 éve
Mit gondoltok arrol hogy Penny iránt vannak érdeklődők szerintetek elengedné PC? Nem igazán tényező és snapet se nagyon kap én nyugodt szivvel engedném el viszont Carson mögött kb többiek még annyit se rotálodtak ugyhogy ha ő kidőlne meg lennénk lőve.
több mint 6 éve
Tuti szoros lesz.. 21-18 ide😊
több mint 6 éve
34-9 ide.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Az ilyen simának tuno meccseket szoktuk rendre elbalfaszkodni. Ha csereQB ellen kell kiallni az nekunk nem jo omen. 😁Kivancsi vagyok schaubbol is HoF QB-t csinál-e a sec.
Azert legyen: 20-17 ide.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Őszintébb lenne a mosolyom, ha lenne helyett épkézláb OT, akit be tudunk állítani a helyére. Mert nincs.Azért az Atlanta ellen csak nyerni kéne.Matt Ryan nélkül pedig tényleg kötelező lenne a W, ami további örömre adhat okot, hogy Ifedi lehet nem tudja vállalni a meccset... sajnos😶
4 komplett meccset láttam a lockdown D#-üktől, az elég meggyőző volt.
De amúgy igazi roncsderbire számítok. 😀
akdestroyer
12th member
És akármilyen hihetetlen, de ott azért még nem tartunk, hogy egy PS játékos, vagy utcáról berángatott kutyasétáltató jobb alternatíva legyen.
Számomra az álom-scenario még mindig az lenne, hogy egy 2.körért tradelünk egy D.Brown kaliberű emberért és akkor lenne egy Brown-Iupati-Britt-Jones-újember sorunk ami még vállalható is lehetne, az 5 éve tartó RT szarakodás helyett.
több mint 6 éve
Azért az Atlanta ellen csak nyerni kéne.Matt Ryan nélkül pedig tényleg kötelező lenne a W, ami további örömre adhat okot, hogy Ifedi lehet nem tudja vállalni a meccset... sajnos😶
4 komplett meccset láttam a lockdown D#-üktől, az elég meggyőző volt.
akdestroyer
több mint 6 éve
Azért az Atlanta ellen csak nyerni kéne.4 komplett meccset láttam a lockdown D#-üktől, az elég meggyőző volt.
több mint 6 éve
Ha McD a játékra kész akkor T2 mellet kezdhet. Igen Blair és Diggs pad (akinek kisebb sérülése van, 99% sztem h inaktiv lesz)Ifedi, Duane, Ansah, Flowers is Q
Hill és Jefferson out.
Kurvajó.
Matt Ryan edzett, gondolom játszik is
több mint 6 éve
Vic Beasley. de ő is szar.Üzenjünk
braxa88

(Sorrendben balról jobbra: ak, undi, braxa)
😀
több mint 6 éve
😀 😀 tök jó hogy Seahawks drukkerek vagyunk!! Ez ilyen same shit different dayVic Beasley. de ő is szar.Ki mozdítható ebből a halmazból?Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?nem.
Én egy második kört hozzávernék a Jetshez. Cap meg van.
Már ha akarunk idén a PO-tól valamit egy one&done-on kívűl.
akdestroyer
speed edgerusher kell.
braxa88
Rámozdulunk egyáltalán valakire?
Talán pont te írtad egy hónapja Carroll fiatalokkal akarja megoldani. Azóta azért lefolyt egy kis víz a dunán, Collier öltözőszekrényén pedig bekapcsolt a vörös bust-keresőfény.
Ansah-ot se értem. Ő porcelán volt, nem szar. Most fordítva. Úgy látszik egyszerre csak az egyiket tudja.
akdestroyer
WR: tök jó, hogy draftoltunk hármat, és need a WR.
DE: tök jó hogy draftoltunk az 1.körben DE-t, és need a DE
DIggs, S: tök jó hogy draftoltunk két S-t, és tradelünk S-ért, mert need a S.
és tök jó hogy draftoltunk két LB-t, (+a preseason legjobbja Calitrot kivágtuk), és Kendricks 85%okat pályán van meccsenkénti 2-3-4 missed tackleért és 122-es passer ratinggel dobálnak rá.
braxa88
több mint 6 éve
Vic Beasley. de ő is szar.Ki mozdítható ebből a halmazból?Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?nem.
akdestroyer
speed edgerusher kell.
braxa88
Talán pont te írtad egy hónapja Carroll fiatalokkal akarja megoldani. Azóta azért lefolyt egy kis víz a dunán, Collier öltözőszekrényén pedig bekapcsolt a vörös bust-keresőfény.
Ansah-ot se értem. Ő porcelán volt, nem szar. Most fordítva. Úgy látszik egyszerre csak az egyiket tudja.
akdestroyer
WR: tök jó, hogy draftoltunk hármat, és need a WR.
DE: tök jó hogy draftoltunk az 1.körben DE-t, és need a DE
DIggs, S: tök jó hogy draftoltunk két S-t, és tradelünk S-ért, mert need a S.
és tök jó hogy draftoltunk két LB-t, (+a preseason legjobbja Calitrot kivágtuk), és Kendricks 85%okat pályán van meccsenkénti 2-3-4 missed tackleért és 122-es passer ratinggel dobálnak rá.
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Ki mozdítható ebből a halmazból?Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?nem.
akdestroyer
speed edgerusher kell.
braxa88
több mint 6 éve
Az a legnagyobb need. Erdekes, de tobb WR is jart nalunk tryouton az elmult napokban, jelezve, hogy aktivan probaljuk upgrade-elni a poziciot, ami nem is csoda, mert Dissley celpontjait nem igen tudjuk szetosztani. Lockett jo, Metcalf egyelore inkabb csak deep ballokra hasznalhato, Brown nem kepes emberezesnel elszakadni... es a visszatero Dickson sem a szeparaciojarol hires.Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?nem.
akdestroyer
speed edgerusher kell.
braxa88
több mint 6 éve
Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?nem.
akdestroyer
speed edgerusher kell.
több mint 6 éve
Leonard Williams eladó. Érdekelne minket a top-gázsival?Én egy második kört hozzávernék a Jetshez. Cap meg van.
több mint 6 éve
óriási, ez nálam megér egy képregényt önmagában.Mea Culpa. A sajat egyugyusegem okan nem esett le, hogy ak kollega mulasztasa ellen protestalsz.Nincsen sok választás. Azért nincsen mert elkúrtam.
undisputedly
Nem kicsit.
Nagyon.
A Bowl.hu-n ilyen böszmeséget még nem csináltak, mint amit én csináltam. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigflémeltem az utolsó másfél-két napot. Teljesen világos volt, hogy amit a talentekről mondok az nem igaz.
És eközben nem csináltam semmit 7 napig!
Semmit!
Ha el kell számolni az olvasóimnak, hogy mit csináltam a 7 nap alatt, akkor mit mondok?...
#ak-gate
akdestroyer
több mint 6 éve
Mea Culpa. A sajat egyugyusegem okan nem esett le, hogy ak kollega mulasztasa ellen protestalsz.Nincsen sok választás. Azért nincsen mert elkúrtam.
undisputedly
Nem kicsit.
Nagyon.
A Bowl.hu-n ilyen böszmeséget még nem csináltak, mint amit én csináltam. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigflémeltem az utolsó másfél-két napot. Teljesen világos volt, hogy amit a talentekről mondok az nem igaz.
És eközben nem csináltam semmit 7 napig!
Semmit!
Ha el kell számolni az olvasóimnak, hogy mit csináltam a 7 nap alatt, akkor mit mondok?...
#ak-gate
több mint 6 éve
Mea Culpa. A sajat egyugyusegem okan nem esett le, hogy ak kollega mulasztasa ellen protestalsz.Annyit kellett volna csinalnod, hogy a google-be beirod "michael bennett flag burning", majd elolvasod az elso 3 talalatod, hogy meggyozodj, ez a kep fake.cseppetsem érdekel a kép aképregényem érdekel natyon...
undisputedly
PS gondolhatod mit túrtam legyen neki likas zászlós képe, nem vót, csak ijen gyúlékony
sutianap
több mint 6 éve
Szolgálati közlemény: Szerdán ünnep volt, a család pedig az első. Összecsapni meg nem akarom. Részenként kell nekem vagy 3-4 óra.
Vegyétek úgy hogy bye-week van. 😊
Jövő héten minden lesz! Minden IS!
Fellebbentjük a fátylat AR titkos gyerekkoráról! Végre minden értelmet nyer!
Részletek szerdán!
Amúgy köszi a támogatást, örülök hogy vannak akik élvezik ezt az unikum trash-élményt! 8D
Én, a magam részéről, már sosem tudok ugyanúgy nézni a Vissza a Jövőbe filmekre. 😀
több mint 6 éve
Annyit kellett volna csinalnod, hogy a google-be beirod "michael bennett flag burning", majd elolvasod az elso 3 talalatod, hogy meggyozodj, ez a kep fake.cseppetsem érdekel a kép aképregényem érdekel natyon...
undisputedly
PS gondolhatod mit túrtam legyen neki likas zászlós képe, nem vót, csak ijen gyúlékony
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
hát ha ezt bizonyítani kell az régen rossz!Ezen statok, grafikonok, tablazatok celja nem te vagy. Te szereted alaposan, egy hatarozott cel vagy barmifele ertelem alapjan elemezni adott dolgot. Mert kulonben minek csinaljuk?
Helmut Zimmer
Itt a cel annyi, hogy NAGYON egyszeruen ertelmezheto legyen (erstd. a Buta Billy is ercse), es LATVANYOS. Szines, szagos, szupcsi. Ami elso ranezesre kozol valami jo nagyot. Aztan, hogy igazabol baromsag, hasznalhatatlan, az lenyegtelen. Kattintast generaljon. Vagyis ahogy Gobbels (Hitler propaganda minisztere) mondta: Ha nagy tomegekhez akarsz szolni, vidde le a szinvonalat. Nagyon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Tippre a pass rush win rate azt értékeli, hogy hányszor verted meg az aktuális emberedet és double teamet.Baszod 😊 Legalább te értsd már, hogy a táblázatot akarom megérteni...ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?Azokat Carroll soron kívül behúzza a drafton. 😀
Helmut Zimmer
(Lásd Collier, McDowell, N.Jones, etc...)
akdestroyer
De amúgy jó a duma.
Helmut Zimmer
Benne van az is, hogy átjutottál backfieldre, az is, h mennyi pressure-t hit-t és sack-t értél el.
A double teamezés tovább értelmezendő, gondolom ott play by play elemzést vettek alapul mindenkinél???
több mint 6 éve
Erre mit lépsz:pbs.twimg.com/media/EHakIPuUYAUWQt-?format=jpg&name=4096x4096
Szerkesztette: Willie Parker