Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Tedric Thompson IR
🤔

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Jól látok? Szerda van?

De vajon jól látja-e Carroll a feladatát? El. Ez itt a kérdés.
Rajta múlik a csapat sorsa. A démonok meg egyre csak sokasodnak.
Nem állunk nyerésre.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Lehet, hogy a szopóroller után "televágtuk a falat top 10-es játékosokkal", de szerintem nálatok leginkább a koncepció hiánya a baj a draftjaitoknál. Bár annyira nem ismerem a csapatotokat, de csomó picket nagyon nem értettem. És jó pár első körös draftotok finoman szólva is pofára esés lett. Míg minálunk általában sérülteket draftoltunk, meg balhésokat, meg akik abbahagyták (csak nem első körben), ti addig bustokat (Ifedi, Collier?). Meg azért néha jól jön az első körös pick, ez nálatok, ha jól emlékszem párszor kimaradt.
A mi DL-unkban egyébként Armstead, DeeFord, Jones nem top 10-es pick. Jones pl 6. körös. Thomas, DeForest és most Bosa azok. Ezek közül Thomas sajnos nem nagyon váltja be a reményeket. Viszont a rendszer most jó. Tehetséges srácok ÉS koncepció, rendszer is kell véleményem szerint. Nálunk ez most összeállni látszik.
diverdoc
Nem, nálunk a folyamatos túltolás a baj. Sok a draftolt játékos, és nincs mindenkire elég idő és figyelem, ami azért gáz mert kevés az igazán NFL ready igazolásunk. 1. évében Kancellár sem volt az. Thomas kezdett, de Milloy oktatta, Sherman mellett Browner CB-nek tűnt. Vannak kivételek persze, mint Wright, Wagner, Willson (és akkor még csak a W-t soroltam, érted 😉 ) Baj, hogy nem tartunk meg sokakat (Clark,Richardson, stb). Baj, hogy állandóan matekol valamit a rendszeren Carroll. És valóban baj, hogy nem engedhetjük meg a tankolást. Viszont a frontok kivételével tele vagyunk playmakerrel.
Ez ilyen.
Ami a rendszereteket illeti, az ugyanaz a baloon scooped mids rendszer, mint a Patsé, és a Saintsé. Koncentráltok a támadó játék elejére, 2-3 ütemben brutálisak vagytok, előtte közepesek, 3+ ban meg nem léteztek, csak még nem találkoztatok olyan támadósorral, ami tartósan fel tud tartani 3+ fölött.
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Lehet, hogy a szopóroller után "televágtuk a falat top 10-es játékosokkal", de szerintem nálatok leginkább a koncepció hiánya a baj a draftjaitoknál. Bár annyira nem ismerem a csapatotokat, de csomó picket nagyon nem értettem. És jó pár első körös draftotok finoman szólva is pofára esés lett. Míg minálunk általában sérülteket draftoltunk, meg balhésokat, meg akik abbahagyták (csak nem első körben), ti addig bustokat (Ifedi, Collier?). Meg azért néha jól jön az első körös pick, ez nálatok, ha jól emlékszem párszor kimaradt.
A mi DL-unkban egyébként Armstead, DeeFord, Jones nem top 10-es pick. Jones pl 6. körös. Thomas, DeForest és most Bosa azok. Ezek közül Thomas sajnos nem nagyon váltja be a reményeket. Viszont a rendszer most jó. Tehetséges srácok ÉS koncepció, rendszer is kell véleményem szerint. Nálunk ez most összeállni látszik.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
peet_24 Seattle Seahawks 337
Még lehetne a kor, mint visszavonulásra okot adó tényező, csak a pali közel hetven évesen is olyan energikus, hogy meggyullad a szájában a rágó... (nyilván semmi rosszat nem kívánok neki)

Szerkesztette: peet_24
több mint 6 éve
Allennek nem igazán van lánya. Jody a tesója, és már 10 éve vezeti a Seahoxot valójában.
Helmut Zimmer
Köszi a kiigazítást, nyilván Jodyra gondoltam. A lánya dolgot a nemzetisportban olvastam valamikor, aztán hiába volt már itt szó a dolgról, valahogy az maradt meg a fejemben. 😀
Az az információ viszont, hogy már Paul idején is ő volt a főcápa itten, nekem is új, köszi.

Carroll az ő teremtménye, nem fogja a klub legsikeresebb edzője torkára tenni a kést.
Helmut Zimmer
Erre jutottam én is. Ezt csak áttétesen az NFC-West teheti meg, amiben adott esetben elhullunk.

A többit férfiasan megvallva nem is nagyon értettem, úgyhogy nagyon várom már a kommented directors cutját. 😀

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
AK!

Kúrva jó, csak Allennek nem igazán van lánya. Jody a tesója, és már 10 éve vezeti a Seahoxot valójában. Carroll az ő teremtménye, nem fogja a klub legsikeresebb edzője torkára tenni a kést. Braxának írtam, hogy a 2 coord Carroll szerelme, nagyon nehezen fog váltani.

Amúgy Ken norton nem volt ennyire szar tavaly.
A baj sokak szerint az all aspect def, ami a támadójátékok páros astral dragonjára (sosem látott Yetijére, megállíthatatlan erejére) reflektál ami az 1-3(4) ütemig tartó támadójátékra, csak ezt jelenleg 1-2 csapat próbálgatja. Tényleg forradalmi, csak éppenséggel nem működik (erről majd írok). A lényeg, hogy az egyetlen csapat, aki tényleg próbálkozik 1-3 ütemig tud programozottan támadni az a Falcons. 1 félidőre elég is volt, aztán ők is visszaváltottak, és a 2 döntő szegmensre koncentrálva leradíroztak minket.
több mint 6 éve
Hogy is ne érteném, kell az erős csoport az erős Seattlehez.
Helmut Zimmer
Én ennél kettővel még hátrább léptem, és onnan vetettem számot az utóbbi 4 évünkről.

Arra jutottam, hogy a mi igazi tragédiánk nem Carroll begyöpösödése, vagy az hogy a vesztes SB után elengedte a csapat kezét, nem az évek óta elbaszott moneyball draftok vagy az agyhalott FA munka, és nem is a csapat elidentitástalanosodása.

A mi igazi tragédiánk az NFC West 2015 óta tartó mélyrepülése.
Hogy miért? Kifejtem bővebben.

Az utóbbi napokban nagyon jól elhelyeztétek Carrollt a Seattle-i táplálékláncban. Nos, jelen pillanatban nagyobb a hatalma, mint Belichicknek a NE-ben. Az egyetlen személy aki még lépésre jogosult a sakktáblán, az Jody Allen, de mindnyájan tudjuk, hogy ő magától nem fog sakkot adni a fehér királynak.
Miért is tenné? 6-2 van, még évek óta PO aspiráns csapat.

De továbbmegyek, ha idén egy 10-6 után blowout-al kapitulálunk a WC körben, jövőre meg tolunk egy 8-8-at hasonló kilátástalan játékkal, Carroll akkor is marad. Ezt mind tudjuk, és ezért vagyunk a legtöbben nagyon-nagyon kétségbeesve. Nemcsakhogy nincs fény az alagút végén, de még az irány sincs meg, hogy merre a kijárat.

Carrollt egy dolog tudja jelenleg elmozdítani, és az a népharag. Ehhez mondjuk egy 5-11 vagy 6-10 szezon kell. Afölött maximum egy-egy koordinátor kirúgását látom mint következményt, ami egészen pontosan a 0-val egyenlő, hisz jelenleg mindkét csapatrész identitását ő adja. És itt a következő sakk, amit mi szurkolók kapunk, hiszen ő ahhoz túl jó edző, Wilson meg túl jó QB, hogy a csapatot ilyen szinten beleállítsa a földbe.

És akkor most nézzünk vissza az NFC-Westre, a mi személyes waterloo-nkra, ahol az utóbbi években történtek a mi sorsunkat is megpecsételték. Hogyan?
Azt állítom, hogy ha nem zuhan be az NFC-West úgy, ahogy 2015 után bezuhant, akkor ma nincs Carroll, vagy nem ez a Carroll van.

A boldog békeidőkben, 2012-2013 környékén, gyakorlatilag volt olyan pillanat, hogy a liga top10 csapatából 3-at is a mi csoportunk adott. Ugye volt egy Palmerrel leszállóágban lévő de még mindig kőkemény Arizona, meg volt két fiatal feltörekvő csapat, de olyannyira feltörekvő, hogy az NFC döntő alapján a Hawks és a 49-ers is top5 brigád volt.
(Annak a boncolgatása, hogy az akkori csoporton belüli versenyhelyzet, miként hozta ki PC-ből a legjobbat, és miként lehetetlenítette vagy nyomta el a balfaszságait, külön kisregényt érdemelne.)

Ugrunk két évet, meg egy megnemfutott 1yardos playt. Mit látunk. Az Arizona szépen lassan beleállt a földbe, de jó mélyen, a Colin-féle 49-ers ugyanezt tette, a Rams meg már alapból ott volt, és a tavalyi szezonig gyakorlatilag a liga bohóccsoportja voltunk.

Mi következett ebből? Gyakorlatilag az, hogy Carroll megtehetett bármit. Megtehette azt, hogy 3 évre automatára kapcsolja a csapatot, hogy az 15 és 17 között szépen széthulljon a picsába darabjaira. Meg lett spórolva az edzői munka, inkompetens embereket tartottunk nagyon magasan, el lettek bohóckodva a draftok, széthullott az öltözői kultúra, meg a csapat identitása. Aztán tavalyelőtt visszavette az irányítást, és meghozta a várt személyi döntéseket - a rosszakat. K.Richardot elküldte, Norton-t felemelte.

Mindezeknek volt bármi tétje? Aligha. A csoport minden évben röhögve megvolt, hogy aztán a rájátszásban az első adandó alkalommal kizúgjunk a faszba. Méghozzá gyalázatos játékkal. Az hogy elbasztuk a második gyűrűnket egy elchokerkedett play miatt, az egy dolog. De aztán volt még két lövésünk.

A Carolina meg az Atlanta személyében ugyanis két, az adott évben szárnyaló, és későbbi SB résztvevő csapatot kaptunk, és úgy gondolom hogy mindkettő bőven verhető lett volna. Ha nem adunk 1-1 félidő előnyt nekik.
De megtettük, mert mintha nem is készültünk volna az ellenfélre. Aztán a halftime adjusment után mindkétszer majdnem megcsináltunk a comebacket, és ez egyik alkalommal se a garbage time-nak szólt. Csak hát addigra már 3 TD volt a hátrány, két pontgyáros O# ellen.

De van még a terítőn egy Dallasi szégyenfolt is, ahol a franchise QB-nk 50 percen keresztül handoffokhoz asszisztált, hogy aztán 10 perc alatt megmutassa, hogy simán nyerhető meccset sikerült kőkeményen elbaszni. Az edzői szinten. Következmény? Szintén semmi.

És annyi ilyen elbaszott momentum van az elmúlt évekből, hogy talán fel se tudom sorolni mindet. Szóval nem állítom hogy a gyenge csoport volt az OKA, (mert az ott rágózik a vonal mellett) de kőkeményen a katalizátora volt a leépülésnek.

Ha 2017-ben találkozunk ezzel az Cardinalssal, ezzel a Ramssel, és ezzel a 49-ersel, úgy lemegyünk kutyába mint a szar. És akkor nem tehette volna meg Carroll, hogy folyamatosan elchokerkedjen meccseket, hogy Penny-kre meg Collier-ekre szórjon el első körös pickeket, mert hamar toltunk volna 10-6 helyett egy 6-10-et és Allen azonnal picsánrúgja, mert csoportgyőzelem híján, egy ilyen Westben, a WC hely annyira messze lett volna, mint kacsának a körtefa.

És 2 kimenetele lett volna a dolognak:
1.Carroll megy
2.Carroll felnő a feladathoz, meghozza a jó döntéseket, elhagyja a balfaszságait és marad.

És mindkettővel előrébb lennénk mint most.

Erre a (fenti) két bekezdésre akartam kifuttatni az egész gondolatmenetet.

Látunk sok példát arra, hogy hogyan képesek csapatok évekre beleszürkülni 7-9 és 9-7 közé, (lásd Cowboys), és jöhet bármi, a HC ott fog tapsikálni a partvonal mellett, mert annyira nem szar, hogy elküldjék. És mi is ugyanide estünk le, és semmire se megyünk azzal, hogy +1 győzelem miatt általában PO-ba jutunk, mert ott is csak feltörlik velünk a padlót mielőtt lekapcsolják a lámpákat.

De én látom a fényt az alagút végén!
Bekeményült a csoport, és jövőre ez csak még rosszabb lesz.
És ez volt a legjobb ami velünk történhetett, mert ennek (az amúgy PO aspiráns) langyos hígfosnak amit mi jelentünk, mostantól vége!
Ha semmi sem változik, 1 éven belül mi is a földbe állunk.
(De már idén is simán benne van egy leolvadás 6-2-ről, tavaly a Carolina már lediktálta a receptet. A 2x 49ers, 1x Rams, az pedig lehet még 0-3.)

És akkor végre lesz tétje. Mindennek. Nem lesznek félmunkák, meg elbohóckodott szeptemberek, mert számítani fog minden meccs, és minden hiba vissza fog ütni keményen.

És én ennek személyszerint nagyon örülök!

UI: Amit én gondolok Carrollról, meg a jövőről:

Hülyék lennénk ha elküldenénk, simán a legjobb edzők között van. Csak a torkához kell rakni a kést - eddig nem volt erre a szerepre senki, most a csoport megtette helyettünk.

1.El kell engedni végre az elbaszott expirementeket, pl a Norton féle DL a boxban, a LB meg 20méter mélyen coverage-ben félét is.
2.Hozni egy normális DC-t, és hagyni dolgozni. (Quinnt visszavárjuk.)
3.Hozni egy modern, analitikát ismerő OC-t, és hagyni dolgozni.
(4.Picsánrúgni és elföldelni és sóval behinteni a DL edzőt, és hozni valaki mást, mert vicc ami ott megy. Ez ilyen személyes kívánság.)

Ha ez megvan és működik, Carroll pedig a saját feladatával foglalkozik, akkor az fog kijönni az egyenlet végén, hogy ő amúgy egy TOP5 HC, mert az.

Ha ez nem megy, akkor meg el kell válni, csak a szépre emlékezve.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
En most par hetig absztinenciat fogadok a forumtol es an nfl cikkektol/statisztikaktol, mert annyit foglalkoztam mostanaban a temaval, hogy telejsen kiegtem, de ma nezegettem bovebben a PFF elit statokat es azt a megallapitast tettem magamban, hogy a legjobb merleggel allo csapatok rostere overall nem erosebb, mint a mienk, csak mashogy oszlik el.

A sikerhez iden ugy latszik 2db 70+ Tackle es 2db 70+DE kell, a tobbi pozicioban a 60 koruli tisztes zongoracipelo eleg nagyjabol azzal, hogy itt-ott akad meg par jobb fajta jatekosod (es ugye egy normalis QB)
Green Bay: Bakthiari (72), Bulaga (76); Smith (81) Smith (74) Qb-ARod
9ers: Brunskill (75), Staley (74), Skule (69); Bosa (86), Ford (89) Qb-JG
Saints: Ramczyk (85), Armstead (81); Jordan (82), Davenport (76) Qb-Brees
Dallas: Smith (75), Collins (89); Lawrence (79); Quinn (62) @ Passrushban (80); Qb-Dak

Na most ehhez kepest SEAHAWKS:
Brown (64) / Fant (52), Ifedi (54), Clowney (85), Ansah (58) / Green (55)
Qb - RW (91)

Tehat kell a jo fal, ami ugy indul, hogy vegyel 2db jo T-t. LAss csodat, hol van jo fal:

Cserebe a Hawks Tacklejei a legrosszabbak a ligaban (Brown ugye serult most, igy Ifedi es Fant van ertekelve):

"Germain Ifedi ranks dead last among all qualifying offensive linemen in pressure percentage allowed at 11.64%. George Fant, who has been Duane Brown’s replacement in recent weeks, ranks just four spots above Ifedi, as he’s allowed pressure on a whopping 11.02% of his 131 pass-blocking snaps. Brown’s impending return from injury keeps Seattle from the true depths of this list.

Vedo oldalon pedig Clowney mellett nincs passrush, foleg a szelso DE-ek gyengek, de ha megnezed a liga legerosebb csapatainak a rosteret, ott sincs igazabol jobb atlag, de nekik a kulcs poziciokban van elit jatekosuk.

Szvsz egy jo LEO/DE es egy jo T kellene a csapatba, es a vedok edzoit azonnal cserelni. Akkor lenne eselyunk barki ellen.

U.i.: Remelem nem gondoljatok komolyan, hogy a csapat -es egyben a liga egyik szamszerusithetoen- legjobb vedojet nem akarjatok megtartani, csak azert mert sokat ker. LOL Ilyen jatekost, mint Clowney csak akkor szerzel biztosan, ha top3-ban draftolsz, piacra engedni FA-kent blodseg.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Draftra visszatérve utóbbi két év legjobb húzása Michael Dickson volt. 😀
Oszi
még
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Draftra visszatérve utóbbi két év legjobb húzása Michael Dickson volt. 😀
több mint 6 éve
Ez az ACL serules a centerek eseteben mennyire lehet hatassal a jovojere?
Visszaterhet a kovetkezo szezonban 100%os formaban?
funkyparduc
rohadt egy dolog, de most bízzunk abban, hogy Hunt jobb lesz és a nagyfizus Britt-től akár nyáron meg is lehetne válni.
több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
Az, és a legnagyobb tanulsága, hogy, ha a frontodat tele tudod pakolni tehetséges játékosokkal, nem kell nagyon kompromisszumokat kötni.
Helmut Zimmer
Hát utána már valóban nem. 😀

De ezt a fajta építkezést, amit a 49-ers csinált, azaz hogy televágta prémium játékosokkal a falat, csak a draft elejéről tudod megoldani megbízhatóan. (Nyílván arra is van példa hogy 2.-3.körben találsz elit passzsiettetőt, csak erre komolyan építeni/tervezni nem lehet). A piacról se megy, mert a jóisten pénze meg drafttőkéje se elég egy ilyen manőverhez.
A 49-ers 5 évet szopott elég keményen ahhoz, hogy top10-en belüli pickekkel felépítse ezt a falat, nem egyszer ilyen 2-3-4 győzelmes szezonokkal.
Ez azért elég nagy kompromisszum volt. 😊

De tény, most aratásidő van.

Én amúgy örülök neki, hogy egyre bivalyabbnak nézni ki az NFC-West.
Te biztos érteni fogod, hogy miért.
akdestroyer
Hogy is ne érteném, kell az erős csoport az erős Seattlehez. Ezért is sajnáltam a Harbaugh korszak végét, (bár a csávó egy agresszív bohóc volt, és bohóc azóta is).
Ami a rivalizálást illeti, Divernek leírtam, itt nincs rivalizálás, mi utoljára nagyon nagyon régen húztunk top 10 játékost. Mi nem tudnánk felmenni egy Bosáért, mert annyi pickünk nincs. Hozzáteszem el is fecséreljük a lehetőséget. Carp-Enter, Bruce Irvin, Percy Harvin, Ifedi, Collier (lassan ide kerülhet) luxuspickek, mint Penny, aki nem szar, csak minek.
Amúgy nem látom a koncepciót a védelemben. Ahogy írtam korábban, ugyanazt a játékost draftoljuk évek óta, csak ennek az embernek (Jefferson, Collier, Green nincs meg igazán a pozija) Simán felállnék 3-4 el. Mi ma transzformált 5-2- vel állunk fel, ami 4-3.

Hozzá kell azonban tenni valamit, a 9-ers témához. A 9ers nem szórja el a prémium pickeket, hanem építkezik, és az O fal nincs tele magas draft pickekkel, mégis rendben van. Sokkal jobban játszanak labda nélkül mint mi...labdával az egy nagyon más kérdés. De ez 10 éve így van. Justin Smith- Sopoaga- Aldon Smith -Ahmad Brooks tengely mögött a két Willissel, és Bowmannel…
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Nfl.com rol áruljuk Pennyt állìtólag
SEATTLE SEAHAWKS: Sell running back Rashaad Penny. There's no pressing need to get rid of the 2018 first-round pick, but Penny is not, by any stretch, Seattle's every-down back of the future. Chris Carson has carried the ball at least 21 times in each of the Seahawks' last four games, while Penny has just 22 carries on the year and none since Week 5. Penny is not yet worth pennies on the dollar, and there are teams out there (Detroit, Chicago, Philadelphia, Atlanta) that could use a jolt in the backfield. Potential compensation: 2020 third-round pick
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
funkyparduc
Szerintem, ez még a "legszerencsésebb" sérülés. Simán visszatérhet jövőre, forma esés nélkül. Persze ezeh műtét és rehab kell.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
Az, és a legnagyobb tanulsága, hogy, ha a frontodat tele tudod pakolni tehetséges játékosokkal, nem kell nagyon kompromisszumokat kötni.
Helmut Zimmer

De ezt a fajta építkezést, amit a 49-ers csinált, azaz hogy televágta prémium játékosokkal a falat, csak a draft elejéről tudod megoldani megbízhatóan. (Nyílván arra is van példa hogy 2.-3.körben találsz elit passzsiettetőt, csak erre komolyan építeni/tervezni nem lehet). A piacról se megy, mert a jóisten pénze meg drafttőkéje se elég egy ilyen manőverhez.
A 49-ers 5 évet szopott elég keményen ahhoz, hogy top10-en belüli pickekkel felépítse ezt a falat, nem egyszer ilyen 2-3-4 győzelmes szezonokkal.

akdestroyer
tegyük hozzá hogy Buckner évek óta jó, Bosa meg már rögtön, de Solomon Thomas gyenge, Armstead csak idén jó igazán. + ottvan Dee Ford egy már bizonyított 10+sackes speededgerusher.

nálunk meg a kiégett Ansah, a semmirenemjó Collier, egy 3.körös Green, Clowney aki elfogja kérni az összes pénzt a több offside mint QB hitre, meg Jefferson akinek nagyon nincs is meg a posztja.
És ezekből Ansah, Clowney, Jefferson + Reed és Woods is FA lesz

Én lehet Ngakuenek adnék egy Clarkszerű pénzt nyáron+Reedet hosszabbítanám és olcsón Woodsot. Többi menjen. Aztán bízni benne, hogy az Ngakue-Reed-Ford(Woods)-Green(Collier) DL jobb mint a mostani.

elkalandoztam

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Hivatalosan is vége Britt szezonjának.
Oszi
Hál istennek Hunt nem tűnt teljesen elveszettnek.
BigBaltazar
 twitter.com/Cyoplasm/status/1189058801032298496
braxa88
Bizony feltűnően ügyes volt pass védelemben....ezért aztán a lehető legtöbbet futottunk a 2. félidőben. 😀
több mint 6 éve
Oszi
BigBaltazar
 twitter.com/Cyoplasm/status/1189058801032298496
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Oszi

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.
funkyparduc
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
több mint 6 éve
 youtu.be/bSBaTnlQ3Gg

Érdekes lehet.

több mint 6 éve
Szeretek pozitív utópiában gondolkodni, ezért bedobok egy ilyet.

Mi lenne az a minimum eredmény, amiért megbocsájtjátok neki ezt a sok fájdalmat? 😁
Hanni
Abból indulsz ki, hogy itt valami összeomlás lenne, ha a nagymester távozna. Miért lenne? Tényleg olyan jó munkát végez ez a stáb? 13-31 a legyőzött csapatok mérlege!!!!

Másképpen:
Lehet ennél rosszabb ez a védelem Clowneyval, JReeddel, Forddal, Wagner-Wright duóval, Flowerssel Griffel?
Mi történne az O-val? Elkezdenénk passzolni, hajjajjajajaajj!

Ha találnánk tehetséges, karizmatikus korszerű vezetőedzőt, amilyen PC volt 10 éve, akkor tolhatnánk egy GreenBayt. Tényleg horrorrok horrorrja lenne.

De nem lesz itt váltás, nincs ember, aki meg merné tenni és lesz jobb ez a csapat még bőven.