Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Amúgy én vagyok jelenleg az egyetlen ezen a fórumon, aki nem meneszté azonnal hatállyal Carrollt?
akdestroyer
Nem
Koordinátorotokat? Azonnal.
braxa88
akiket PC tart a csapatnál... Ken Norton karrierjét konkrétan megmentette az Oakland kaland után. 😊
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Szeretek pozitív utópiában gondolkodni, ezért bedobok egy ilyet.

Mi lenne az a minimum eredmény, amiért megbocsájtjátok neki ezt a sok fájdalmat? 😁
Hanni
49ers elleni megnyert NFC donto + Pats elleni megnyert SB.

Viccen kivul: szerintem nem az eredmeny a lenyeg. A csapat szempontjabol mindegy, hogy 8-8 vagy 12-4 lesz a merleg, mert a rajatszashoz nem vagyunk meg fejben. Az meg, hogy hol draftolunk PC alatt teljesen mindegy.

Én egy olyan jatekkoncepciot szeretnek latni, ahol nem erzem azt, hogy teljesen esetleges az, hogy mit hivunk, es mit sikerul vegrehajtani a palyan.
Ahogy irtak mar tobben: ha kiveszed RW-t akkor egy bottom 5 csapat vagyunk.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Amúgy én vagyok jelenleg az egyetlen ezen a fórumon, aki nem meneszté azonnal hatállyal Carrollt?
akdestroyer
Nem
Koordinátorotokat? Azonnal.
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 610 — Poloska confirmed
Szeretek pozitív utópiában gondolkodni, ezért bedobok egy ilyet.

Mi lenne az a minimum eredmény, amiért megbocsájtjátok neki ezt a sok fájdalmat? 😁
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
akdestroyer
Nem, én 3 éve menesztettem volna. Év végén kiraknám.
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
akdestroyer
Nem

és nem azért mert olyan remek HC, hanem szeretem nézni ahogy az oldalvonal mellett rágcsálja a fél kilós rágóját és néha-néha olyan bambán néz, hogy hangosan felröhögök.

Szerkesztette: BigBaltazar

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 610 — Poloska confirmed
a 49ers a jelenlegi formajaban a meleg szart is kiveri a csapatbol.
funkyparduc
A tegnapijukhoz hasonló meccset vizionálok, csak nekünk nincs egy Mekefrínk.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897

több mint 6 éve
A vasárnap este egy képen.

A címe lehetne: When 4-3 meets man coverage

Szerintem a Falcons ebben a playben már tisztán ráment a 4-3base egyház megtrollkodására, amikor látták, hogy képesek vagyunk egy 10personnel ellen is így felállni. 😀
Úgyhogy a snap előtt kimozgatták Kenjon Barnert a vonal mellé, és csináltak egy 00personnelt.
Mi persze hamar megtaláltuk a tökéletes választ, Bobby Wagner mozgott ki vele a boxból, wide openbe. 😀

Miután KJ Wright is coverage munkán volt fent egy WR ellen, azt azért megnéztem volna, hogy ki szerel egy gyors slantet futó, és a fal mögé bedobott labdát elkapó WR-t. Kb röhögve ment volna az endzone-ig.

Már ha sikerül megverni valakinek az emberét, de hát a pisztolyt a saját fejünkhöz tettük, mert a jobb oldalon bunchba felállt gárda (normális OC hívással), úgy szopatta volna le a man coverage-ünket keresztező útvonalakkal, hogy öröm lett volna nézni.

Ezt egy Matt Ryan simán megoldja, hála Istennek a csere QB egy 5 yardos halott játékot választott.

Sírok.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Kijottek a grade-ek. Ha valaki (mas csapat szurkoloja is esetleg) erdeklodik valamilyen premium stat irant, nyugodtan irjon egy privat uzenetet:

Szerk: Clowney 7x nyomasgyakorlassal. Rajta kivul az egesz vedofal 3x gyakorolt nyomast. Vicc.
Tamadoknal 3 emberes show. RW-Lockette-Carson. Jamarco Jones egy kerek 0.0-at hozott pass blokkban, nem is tudom mit kellett hozza tennie, minden playben atengedte az ellenfelet?

i.imgur.com/zUF2kjh.png
 i.imgur.com/pOYSJeZ.png

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly
Még két nap, de amúgy nem állok sehol. 😀
Jelenleg ott tartok hogy a hétvégi playcalling traumatizált.
akdestroyer
ezt más művészember úgy hívja "ihlet"... 😀
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly
akdestroyer
Neked nem szabadna Seahawks meccseket nézned. #Csakegyjavaslat

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
undisputedly

több mint 6 éve
akdestroyer
#holvanakepregeny
több mint 6 éve
Amúgy azoknak, akik mást gondolnak a stábról mint 3 hónapja, Bundi aranynívódíjas kommentjével válaszolnék:
De különben ott a másikoldalon Sea fórumon nagyon furcsák a tagok főleg ez a Akdestroyer !Be kel,hogy valjam nagyon idegesít!!!!Főleg azért mert folyamat szembe megy a saját állításaival és ezt egyszerűn természetesnek is veszi,hogy ezzel így minden rendben van !Egyik hónapban ezt állítom másikban meg homlokegyenest mást🤔🤔
(Mint ha amnéziás lenne az ember vagy én nem is tudom)
Persze nem állítom,hogy nincs mögötte tudás mert van,csak szerintem ez a tudás eléggé felszínes főleg úgy ahogy ő ezt elő adja!
Tehát itt értem azt,hogy úgy fejezi ki magát,hogy az sokkal több tudást selytessen,mint ami ténylegesen a rendelkezésére áll!
Hiszen ha valaki mögött annyi tudás lenne mint amit ő láttat velünk akkor nem kerülne folyamat ellenmondásba saját magával! (Erre az ellentmondásra Helm papa is sokszor probálja emlékeztetni különben😃)
És az a durva,hogy ott a fórumon kajálják az embert és szinte senkinek nem tünik fel a rengeteg ellentmondás abban amit állít!Rengeteg példát tudnék felhozni megerősítésként de álljon itt csak a legutóbbi: Nézd meg mit nyilatkozott október elején Carol mesterről és mit írt tegnap!!!!!!! (Nagyon dúrva,hogy milyen ordas nagy ellentmondás van a kettő irománya között)
Plusz szerintem amít tegnap írt azt az itteni Helm papa írására alapozza!!!! (Szóval van egy kis plágium szaga 😃De ezt majd Helm papa megmondja)
Bundi1986
Én megtanultam a leckét egy életre. Ne gondolj december végén mást, mint október elején mert akkor hülye vagy.

több mint 6 éve

😀
Annak, hogy a második félifő helyett F1-et néztem, van köze ahhoz, hogy nem akarom a székházat rágyújtani a komplett staffra? 😀
akdestroyer
... szerintem lesz köze a kúrva hosszú repülőúthoz, és a biztonsági őrzéshez is...
Nem tudom jobb döntés volt -e megnézni, hogy a Ferrari újabb győzelmet dob el, mint a Seahawks front officet anyázni…. 😀 😀 😀
több mint 6 éve

😀
Annak, hogy a második félifő helyett F1-et néztem, van köze ahhoz, hogy nem akarom a székházat rágyújtani a komplett staffra? 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Ha valaki azt mondja ev elejen, hogy felidonel 6-2 lesz az allas, alairtam volna.

Viszont a maradek meccseken, en max. 2 gyozelmet latok (Tampa, Arizona).
A Ramset ketszer nem kapjuk el egy evben,
a 49ers a jelenlegi formajaban a meleg szart is kiveri a csapatbol.
A november-december kijozanito lesz mindenkinek, azert abban igy benne van egy DC csere.

De kit lehetne hozni Norton helyere?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
1. Szóval a büszke halászsasból, szánalmas dögevők lettünk. Mi ez, ha nem identitásválság???

2. Fontosabb kérdés, hogy eltűr-e Carroll bárkit, aki nagyon másképpen gondolkozik a D-ről, mint ő? Kris Richardot nem tűrte.

3. Carroll kirúgása esélytelen.
Helmut Zimmer
1. Pont ez a baj, hogy az identitasunkat RW kellene mar adja. KEszen all ra. Liga legjobb QB-ja. Amikor a Browns ellen elszallt a mikrofon, o hivta a jatekokat, TD is lett. Szabadjara kellene engedni, de nem fogjuk. Es az lesz amit te is irtal. A gyenge csapatokat megverjuk, de csak alig, a jobbaktol meg egyertelmu vereseget szenvedunk, csak hogy iden polarizalodott a lgia ilyen szempontbol, mert van 25 sz@r, meg 7 kiemelkedo, tehat boven ossze lehet szedni 10 gyozelmet, de ha jon majd a 9ers-Philly-Vikings trio, kapkodhatjuk a levegot.

2. Megtur amugy, mert Quinn alatt pl agresszivebb volt a playcalling, most pedig LB-ekre kihegyezett zonakat meg covereket hiv ez a szerencsetlen Norton, es ezt is engedi.

3. Valoban, raadasul nincs is felette egy tulajdonosi controll, szoval akkor valtunk majd, ha o nyugdijba megy. Neki senki sem fogja azt mondani, hogy "Pete, koszi, de elszallt feletted az ido".

több mint 6 éve
Szerintem mostanra átszakadt a gát, rettenetesen játszik a csapat egész idényben (volt tán 2 jó/tisztességes meccsünk?)

Seattle identitása amúgy nem tudom, hogy ma mi. Mindig is eredményes franchise volt ez, de csak időnként igazán jó. Holmgren érában is 3-4 valóban jó szezonunk volt, Carroll alatt 12-13-14-15(?). Ez sokkal több, mint amit a Lions, Bills, Browns örök triumvirátus együtt elmondhat. 9 ersnek ez a 4. jó idénye az utóbbi 15, vagy mégtöbb évben, Ramsnek, Pintyeknek ennyi sem adatott.
Szóval kicsit elkényeztetett a sors minket.

Annyi van, nagyon sok a válságban lévő franchise (mienknél nagyobb válságban), és elejtjük a nagyon gyengéket és betegeket: Pitt, Cards, Rams, Cicák, stb. A kevésbé gyengék, és az egészségesek megvernek minket (Saints, Ravens). Szóval a büszke halászsasból, szánalmas dögevők lettünk. Mi ez, ha nem identitásválság???

Carroll a sajtótájékoztatón elmondta, hogy mindenki "terrific jobot" végzett, megünnepelte a straight road wint, megkönnyezte saját nagyságát.
Leples bitang ám Carroll, ha tényleg gáz lesz, oda fogja hajítani Ken Nortont a kamion elé. Nem a szurkolók, és a szakírók nyomására, hanem mondjuk, amikor Bobby Wagner mondja, hogy elég, vagy szerencsétlen KJ Wright, aki úgy játszik szarul, hogy egy olimpiai 10000-t fut be minden meccsen teljes menetfelszerelésben, és gyanítom hazafelé a busztól az otthonáig alszik.

Fontosabb kérdés, hogy eltűr-e Carroll bárkit, aki nagyon másképpen gondolkozik a D-ről, mint ő? Kris Richardot nem tűrte.

Carroll kirúgása esélytelen. Utoljára győztes edzőt a Bears rugott ki, előtte a Chargers. Utóbbi esetben Schottenheimer apukáját hajították ki, aki egy hallatlanul nagy formátumú csávó volt) egy 14-2-es alapszakasz, és egy szoros divisional PO Pats vereség után (11 pro bowlert adott a csapat).
Utóbbihoz kellett egy olyan AJ Smith, akihez fogható nárcisztikus, önimádó faszt rég nem hordott a föld a hátán, de legalább teljhatalma volt, és úgyamúgy a régi iskola szerint, de értett a focihoz, és hiteles volt.
Na teljhatalma, és hitelessége van egyáltalán valakinek Seattleben? Fel meri ezt valaki vállalni felelősséggel? Naugye! Félek, hogy amíg meg lesz a 9-10 győzelem, itt nem lesz változás!

ha játszik Ryan vasárnap akkor nem lesz egyszerű menet. 450yard + 4TDt kéne ellensúlyozni a Wilson, Lockett, Carson triónak, valamint a báboknak.
braxa88
azt azért nem gondoltam volna hogy Schaubbal is ott lesz a több mint 450 yard. édesistenem 😀
és persze nem lesz semmi változtatás.
braxa88
En megkovetem magam amugy, es a teljes edzovaltas mellett vagyok. En voltam ugye a "veszelyes dolog a jot lecserelni jobb remenyeben" mozgalom zaszlovivoje, de ebben a ligaban nem nyersz, ha magad ellen dolgozol, mindezt szemellenzovel a fejeden. Ha nem vagy kepes onreflexiora, veged.

En azt vettem eszre az eddigi 15+ ev szurkoloi letem alatt, hogy 2 modon lehet eros, kompetitiv csapatot osszerakni egy rajatszasra/szezonra.

1. ut: Tankolsz evekig, penzt gorgetsz at megelozo evekrol es olyan rostert pakolsz ossze, aminek nincs parja (49ers ezt csinalta most). Ekkor nem kell olyan nagy zsezinek lenned ev kozbeni sema kiigazitasban, mert a jatekos quality elfedi a hibaidat. Legyenek egyertelmu elvek es akkor minden ok (pl 13-as Hawks)

2. ut: Flexibilis vagy es ev kozben valos valtoztatasokat hajtasz vegre a rosteren es a seman is, mivel a roster onmagaban nem eleg eros (pl Payton es a Saitns vagy BB es a Pats). Ha tobb even at hatul draftolsz es 16 helyett 18-19 meccset jatszol egy evben, akkor ez az ut marad neked az egyetlen jarhato, mert a roster minosege nem lehet hosszu eveken at elit.

2010-2016 kozott kb ment az elso fazisa a PC projectnek, ami az 1. ut volt, bivaly rosterrel.

2016- kozott a masodik szakasz amikor RW kore kellene epiteni a csapatot es flexibilisebben belemenni a meccsek gameplanjeibe.

Megsuvegelendo, de a Cable-evek sz@pasa utan ugy tunt belatta Pete, hogy a top3 roster evek elmultak, es beleptunk a Top3 QB eveibe. De nem...a liga leggyengebb passzvedelme ellen nem passzolunk, raadasul eljottek aNorton-evek es a LB mania is.

Az always compete is eltunt, kulonben Ifedi es TT nem lenne rosteren mar.

6-2-vel allunk, de menjen mindenki.
undisputedly
több mint 6 éve
ha játszik Ryan vasárnap akkor nem lesz egyszerű menet. 450yard + 4TDt kéne ellensúlyozni a Wilson, Lockett, Carson triónak, valamint a báboknak.
braxa88
azt azért nem gondoltam volna hogy Schaubbal is ott lesz a több mint 450 yard. édesistenem 😀
braxa88
En megkovetem magam amugy, es a teljes edzovaltas mellett vagyok. En voltam ugye a "veszelyes dolog a jot lecserelni jobb remenyeben" mozgalom zaszlovivoje, de ebben a ligaban nem nyersz, ha magad ellen dolgozol, mindezt szemellenzovel a fejeden. Ha nem vagy kepes onreflexiora, veged.

En azt vettem eszre az eddigi 15+ ev szurkoloi letem alatt, hogy 2 modon lehet eros, kompetitiv csapatot osszerakni egy rajatszasra/szezonra.

1. ut: Tankolsz evekig, penzt gorgetsz at megelozo evekrol es olyan rostert pakolsz ossze, aminek nincs parja (49ers ezt csinalta most). Ekkor nem kell olyan nagy zsezinek lenned ev kozbeni sema kiigazitasban, mert a jatekos quality elfedi a hibaidat. Legyenek egyertelmu elvek es akkor minden ok (pl 13-as Hawks)

2. ut: Flexibilis vagy es ev kozben valos valtoztatasokat hajtasz vegre a rosteren es a seman is, mivel a roster onmagaban nem eleg eros (pl Payton es a Saitns vagy BB es a Pats). Ha tobb even at hatul draftolsz es 16 helyett 18-19 meccset jatszol egy evben, akkor ez az ut marad neked az egyetlen jarhato, mert a roster minosege nem lehet hosszu eveken at elit.

2010-2016 kozott kb ment az elso fazisa a PC projectnek, ami az 1. ut volt, bivaly rosterrel.

2016- kozott a masodik szakasz amikor RW kore kellene epiteni a csapatot es flexibilisebben belemenni a meccsek gameplanjeibe.

Megsuvegelendo, de a Cable-evek sz@pasa utan ugy tunt belatta Pete, hogy a top3 roster evek elmultak, es beleptunk a Top3 QB eveibe. De nem...a liga leggyengebb passzvedelme ellen nem passzolunk, raadasul eljottek aNorton-evek es a LB mania is.

Az always compete is eltunt, kulonben Ifedi es TT nem lenne rosteren mar.

6-2-vel allunk, de menjen mindenki.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
braxa88
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Ezt itt hagyom, fieldgullsrol. Minden szavaval egyetertek:

Brian Schottenheimer’s 2nd half playcalling

This might have been a Pete Carroll directive, but Schottenheimer was terrible with his playcalls to close this game out. Up 24-0 is not time to run the clock out for the entire half, it’s time to keep scoring. There’s no reason to have been that conservative and run-heavy for all but one drive in the 2nd half. I had a feeling Pete Carroll would overcompensate for the surprising pass-first approach last week by trotting out that gameplan against the worst pass defense in the NFL , but to watch them actually do it is really baffling.

Ken Norton Jr

I am comfortable advocating for his firing. This isn’t the most talented defense the Seahawks have had, but it is hardly lacking in good players. It is a horribly coached unit that does almost nothing at an above-average level, regardless of whether it’s a normal or advanced statistic. I am horrified at the thought of what this game would’ve looked like if Matt Ryan was healthy. Matt Schaub is the third backup QB the Seahawks have played this year and they struggled against all of them. What I do know is that Norton’s never-ending love of linebackers on wide receivers is tiresome. And my goodness, never again with Jarran Reed dropping into coverage. Norton was fired by the Oakland Raiders for a reason, and I think he should not be retained through 2020. I’ll delve into the shittiness of this defense in-depth next week.
undisputedly
Ez teljesen igaz, kicsit beleolvasgattam facebook hozzászólásokba, elég sokan oda meg vissza voltak a LB-ek munkájától lol. Ahogy írtátok, a def pont azért szar mert full marhaságokat játszatnak velük. Blair tetszett, kíváncsi mennyi snapet fog még kapni. Britt acl gyanús, akkor gondolom season out.. kicsi Hunt felkötheti a gatyát.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Idegenbeli győzelem után, 6-2-nél edzőváltáson gondolkodunk. Hát ha ezért nem néznek hülyének minket, akkor semmiért. Pedig abszolút jogos a dolog. Amit a védelem a 2. félidőben művelt.... Az ellenfél váltott, ami várható volt, mi meg csak lestünk. Shaub 4 év után beszáll kezdőként és nyugodtan dobálgat. Clowney meg Ansah már olyan frusztráltak voltak, hogy nem érnek oda a QB-hoz, hogy nem győztek beugrálni. Reed meg sehol semmi, pedig hogy vártuk.
Én már azt se bánnám ha az Öregnek megköszönnénk, érdemei elismerése mellett, mert így egyszerűen nem lehet tovább lépni. Ő már nem fog stílust váltani. Norton meg kuka.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Ezt itt hagyom, fieldgullsrol. Minden szavaval egyetertek:

Brian Schottenheimer’s 2nd half playcalling

This might have been a Pete Carroll directive, but Schottenheimer was terrible with his playcalls to close this game out. Up 24-0 is not time to run the clock out for the entire half, it’s time to keep scoring. There’s no reason to have been that conservative and run-heavy for all but one drive in the 2nd half. I had a feeling Pete Carroll would overcompensate for the surprising pass-first approach last week by trotting out that gameplan against the worst pass defense in the NFL , but to watch them actually do it is really baffling.

Ken Norton Jr

I am comfortable advocating for his firing. This isn’t the most talented defense the Seahawks have had, but it is hardly lacking in good players. It is a horribly coached unit that does almost nothing at an above-average level, regardless of whether it’s a normal or advanced statistic. I am horrified at the thought of what this game would’ve looked like if Matt Ryan was healthy. Matt Schaub is the third backup QB the Seahawks have played this year and they struggled against all of them. What I do know is that Norton’s never-ending love of linebackers on wide receivers is tiresome. And my goodness, never again with Jarran Reed dropping into coverage. Norton was fired by the Oakland Raiders for a reason, and I think he should not be retained through 2020. I’ll delve into the shittiness of this defense in-depth next week.