Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Mattia egy talent 😛Nincs, és jövőre sincs.Fixed.
Ő a miMattia BinottonkStefano Domenicali-nk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
Helmut Zimmer
akdestroyer
Én hálás vagyok Neki! 😀
több mint 6 éve
Egyébként a McD-Diggs-Blair hármas kiváló lenne arra, hogy a nickelhez képest egy kis "átmenettel" leküzdjék Carrollék a 4-3 fétisüket. Diggs és Blair is biztos kezű tacklerek, jó coverage skillekkel, simán működne 3rd downokon... Egyébként preseasonben szó volt arról is, hogy a pass rusht fűszerezni fogjuk LB-ekkel - ehhez képest kis Griffin nem kap snapet, Martin és Mingo már nincs, Barton ezúttal pályán volt néhány play erejéig, természetesen coverageben.
több mint 6 éve
Nincs, és jövőre sincs.Fixed.
Ő a miMattia BinottonkStefano Domenicali-nk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Szerintetek van rá esély egyébként hogy elküldjük Nortont? Tényleg vicc amit művel, 6-2es kezdés után még easy sorsolás után is de én nem láttam edzőt elküldeni szezonközbe.Nincs, és jövőre sincs.
12th member
Ő a mi Mattia Binottonk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
több mint 6 éve
Èn nekem van egy olyan rossz èrzèsem hogy Pete Caroll mindennel tökèletesen meg van elègedve, neki nincs gondja se a play hivassal se offense se deffense oldalon ès mèg abban is benne lenne hogy Rw n kivul minden mas játèkos Linebecker legyen. Ha ti èrtitek hogy miert kèrlek osszátok meg velem/ velünk is.
több mint 6 éve
Szerintetek van rá esély egyébként hogy elküldjük Nortont? Tényleg vicc amit művel, 6-2es kezdés után még easy sorsolás után is de én nem láttam edzőt elküldeni szezonközbe.0%
12th member
több mint 6 éve
Szerintetek van rá esély egyébként hogy elküldjük Nortont? Tényleg vicc amit művel, 6-2es kezdés után még easy sorsolás után is de én nem láttam edzőt elküldeni szezonközbe.
több mint 6 éve
miafasz. 21-0-nál láttam utoljára az eredményt. mi történt? 😮Hagytuk Dan Quinnt állva meghalni. Mással nem tudom magyarázni a játékhívást, de amúgy is szarok vagyunk.
petey
több mint 6 éve
miafasz. 21-0-nál láttam utoljára az eredményt. mi történt? 😮
több mint 6 éve
Ha igy marad minden es Ken Norton marad a DC, vegunk, eselyunk sincs PO-ban (ha bejutunk egyaltalan).nem látom hogy jutnánk be
undisputedly
több mint 6 éve
Ha igy marad minden es Ken Norton marad a DC, vegunk, eselyunk sincs PO-ban (ha bejutunk egyaltalan).
több mint 6 éve
Olvass eggyel lejjebb, de megírtam már múlt héten is, hogy a gradek statisztikai elemzését követően szabályozatlanok vagyunk ...elsősorban rendszerhiba van, és utána következik a képesség! Képességet addig nem lehet rendszer-szinten, átütően javítani, amíg szabályozatlan a rendszer. PC-Norton Jr. nem jó, de már Oaklandban sem volt jó.Ezt nem tudom elengedni gyerekek.Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...Base felallasnak mennie kell. - nem fog
Base felallasnak mennie kell.
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
TT-nek mennie kell. -nem fog
Nincs passrush.- hát nincs. ilyen embernyaggal
Blair az uj kedvenc. - nem fog játszani ha McD és Diggs is 100%os. és T2 ugye a legnagyobb király, neki játszani kell.
braxa88
Faszom, csak én érzem azt hogy a DL képzésünk meg sémánk egy kalap szar, és nem az emberekkel van a legnagyobb baj?
Csak én érzem azt, hogy egy JJWatt-Cox-Donald-Bosa fallal ugyanígy 0 nyomást tudnánk generálni, mert a DL munka címén már jó ideje csak csoportos faszverés zajlik?
akdestroyer
Iszonyatos zavar van a fejekben. Egy offseasont blitzhappy sémákra építettünk, majd a Clooney trade után kidobtuk az emberekkel együtt. Értelmezhetetlen ami történik.
több mint 6 éve
Pass Rush? Majd legközelebb. A védelemben rendet kell rakni, mert én az amatőr is kezdem látni a problémákat. A Falcons 1-7re most elmegy 1 hétre (ja nem, 2, bye week), Qinn-nek neg küldjünk repjegyet, rontani nem fog az tuti
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Ezt nem tudom elengedni gyerekek.Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...Base felallasnak mennie kell. - nem fog
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
Blair az uj kedvenc. - nem fog játszani ha McD és Diggs is 100%os. és T2 ugye a legnagyobb király, neki játszani kell.
braxa88
Faszom, csak én érzem azt hogy a DL képzésünk meg sémánk egy kalap szar, és nem az emberekkel van a legnagyobb baj?
Csak én érzem azt, hogy egy JJWatt-Cox-Donald-Bosa fallal ugyanígy 0 nyomást tudnánk generálni, mert a DL munka címén már jó ideje csak csoportos faszverés zajlik?
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Oszt a belső D falembereket mifasznak küldjük el zónázni????? 😊 😊 Nem elég, hogy amúgy sem találják a helyüket, még szopatjuk is őket. KJ Wright-tól azt várjuk, hogy a pályát játssza be, védjen meg egy nagyjából 8-10 yard sugarú zónát....Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...Base felallasnak mennie kell. - nem fog
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
braxa88
több mint 6 éve
Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...Base felallasnak mennie kell. - nem fog
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
több mint 6 éve
Próbálom definiálni az érzéseimet.www.youtube.com/watch?v=x5wQeBLQ194
Asszem valójában szekunder szégyenérzetem van... 😕
több mint 6 éve
Hunt-ra is kíváncsi leszek, mennyire tudja pótolni Britt-et. Iszonyatosan nagy katyvasz van a védelemben, Norton szerintem lassan valamelyik lb-t befogja safety-nek is.., de azért volt itt 3&sokra futás is, nem csalódtam.
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok T2, King, Jamar Taylor, Clowney mai pff gradejeire 😀nemtudom ki a szarabb. Norton, Schott vagy Carroll. sajna utóbbi dönt mindenben így ő. kurvára ideges vagyok arra amit idén művel.
több mint 6 éve
Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...Base felallasnak mennie kell.
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
több mint 6 éve
Erősek vagytok félek is tőletek.De most egy kérdést tennék fel.A kompenzációs szabálytalanság.Sárga zászló után minden megtett yard törlődik.Tehát az első sárga után nem adnak meg semmit ha a támadó szabálytalan.Innen nézve hogyan lehet figyelembe venni egy második szabálytalanságot ha az első után minden semmissé válik?Lehet hülye kérdés de a válaszokat köszönöm.
Szerkesztette: roppihe
több mint 6 éve
Azt is írjuk fel amikor J.Jones-on Cody Barton védekezett. Spolieres leszek, nem sikerült.A 4-3 viszont egy vallás. Nem lehet megtagadni. Valahogy beleírom majd a képregénybe.
több mint 6 éve
3. és 12: 3 LB a pályán.Az megvolt amikor 3 play-el később Wagner kiment a vonal mellé az elkapóval?
braxa88
több mint 6 éve
3. és 12: 3 LB a pályán.
több mint 6 éve
diggs out. hát perszekezdjen csak t2Elvileg a héten alig tudott edzeni egy hetek óta meglévő hamstring sérülés miatt.
mult héten ramseyt rögtön rátette a rams juliora
elképesztő ez a maradiság...
braxa88