Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nincs, és jövőre sincs.
Ő a mi Mattia Binottonk Stefano Domenicali-nk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
Helmut Zimmer
Fixed.
akdestroyer
Mattia egy talent 😛
Én hálás vagyok Neki! 😀
több mint 6 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Egyébként a McD-Diggs-Blair hármas kiváló lenne arra, hogy a nickelhez képest egy kis "átmenettel" leküzdjék Carrollék a 4-3 fétisüket. Diggs és Blair is biztos kezű tacklerek, jó coverage skillekkel, simán működne 3rd downokon... Egyébként preseasonben szó volt arról is, hogy a pass rusht fűszerezni fogjuk LB-ekkel - ehhez képest kis Griffin nem kap snapet, Martin és Mingo már nincs, Barton ezúttal pályán volt néhány play erejéig, természetesen coverageben.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Nincs, és jövőre sincs.
Ő a mi Mattia Binottonk Stefano Domenicali-nk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
Helmut Zimmer
Fixed.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szerintetek van rá esély egyébként hogy elküldjük Nortont? Tényleg vicc amit művel, 6-2es kezdés után még easy sorsolás után is de én nem láttam edzőt elküldeni szezonközbe.
12th member
Nincs, és jövőre sincs.
Ő a mi Mattia Binottonk…. teljesen alkalmatlan a posztjára, de nem hisszük, hogy létezne jobb.
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Èn nekem van egy olyan rossz èrzèsem hogy Pete Caroll mindennel tökèletesen meg van elègedve, neki nincs gondja se a play hivassal se offense se deffense oldalon ès mèg abban is benne lenne hogy Rw n kivul minden mas játèkos Linebecker legyen. Ha ti èrtitek hogy miert kèrlek osszátok meg velem/ velünk is.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szerintetek van rá esély egyébként hogy elküldjük Nortont? Tényleg vicc amit művel, 6-2es kezdés után még easy sorsolás után is de én nem láttam edzőt elküldeni szezonközbe.
12th member
0%
több mint 6 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
több mint 6 éve
miafasz. 21-0-nál láttam utoljára az eredményt. mi történt? 😮
petey
Hagytuk Dan Quinnt állva meghalni. Mással nem tudom magyarázni a játékhívást, de amúgy is szarok vagyunk.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 086 — Csodabogár
miafasz. 21-0-nál láttam utoljára az eredményt. mi történt? 😮

több mint 6 éve
Ha igy marad minden es Ken Norton marad a DC, vegunk, eselyunk sincs PO-ban (ha bejutunk egyaltalan).
undisputedly
nem látom hogy jutnánk be
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha igy marad minden es Ken Norton marad a DC, vegunk, eselyunk sincs PO-ban (ha bejutunk egyaltalan).
több mint 6 éve
Ok, hat ezt a meccset meg coachingot felejtsuk el...
Base felallasnak mennie kell.
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
Base felallasnak mennie kell. - nem fog
TT-nek mennie kell. -nem fog
Nincs passrush.- hát nincs. ilyen embernyaggal
Blair az uj kedvenc. - nem fog játszani ha McD és Diggs is 100%os. és T2 ugye a legnagyobb király, neki játszani kell.
braxa88
Ezt nem tudom elengedni gyerekek.

Faszom, csak én érzem azt hogy a DL képzésünk meg sémánk egy kalap szar, és nem az emberekkel van a legnagyobb baj?

Csak én érzem azt, hogy egy JJWatt-Cox-Donald-Bosa fallal ugyanígy 0 nyomást tudnánk generálni, mert a DL munka címén már jó ideje csak csoportos faszverés zajlik?
akdestroyer
Olvass eggyel lejjebb, de megírtam már múlt héten is, hogy a gradek statisztikai elemzését követően szabályozatlanok vagyunk ...elsősorban rendszerhiba van, és utána következik a képesség! Képességet addig nem lehet rendszer-szinten, átütően javítani, amíg szabályozatlan a rendszer. PC-Norton Jr. nem jó, de már Oaklandban sem volt jó.

Iszonyatos zavar van a fejekben. Egy offseasont blitzhappy sémákra építettünk, majd a Clooney trade után kidobtuk az emberekkel együtt. Értelmezhetetlen ami történik.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Pass Rush? Majd legközelebb. A védelemben rendet kell rakni, mert én az amatőr is kezdem látni a problémákat.
A Falcons 1-7re most elmegy 1 hétre (ja nem, 2, bye week), Qinn-nek neg küldjünk repjegyet, rontani nem fog az tuti

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
Blair az uj kedvenc. - nem fog játszani ha McD és Diggs is 100%os. és T2 ugye a legnagyobb király, neki játszani kell.
braxa88
Ezt nem tudom elengedni gyerekek.

Faszom, csak én érzem azt hogy a DL képzésünk meg sémánk egy kalap szar, és nem az emberekkel van a legnagyobb baj?

Csak én érzem azt, hogy egy JJWatt-Cox-Donald-Bosa fallal ugyanígy 0 nyomást tudnánk generálni, mert a DL munka címén már jó ideje csak csoportos faszverés zajlik?

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
braxa88
Oszt a belső D falembereket mifasznak küldjük el zónázni????? 😊 😊 Nem elég, hogy amúgy sem találják a helyüket, még szopatjuk is őket. KJ Wright-tól azt várjuk, hogy a pályát játssza be, védjen meg egy nagyjából 8-10 yard sugarú zónát....
több mint 6 éve
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
undisputedly
több mint 6 éve
Próbálom definiálni az érzéseimet.

www.youtube.com/watch?v=x5wQeBLQ194

Asszem valójában szekunder szégyenérzetem van... 😕
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Hunt-ra is kíváncsi leszek, mennyire tudja pótolni Britt-et. Iszonyatosan nagy katyvasz van a védelemben, Norton szerintem lassan valamelyik lb-t befogja safety-nek is.., de azért volt itt 3&sokra futás is, nem csalódtam.
több mint 6 éve
kiváncsi vagyok T2, King, Jamar Taylor, Clowney mai pff gradejeire 😀

nemtudom ki a szarabb. Norton, Schott vagy Carroll. sajna utóbbi dönt mindenben így ő. kurvára ideges vagyok arra amit idén művel.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
TT-nek mennie kell.
Nincs passrush.
Blair az uj kedvenc.
több mint 6 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Erősek vagytok félek is tőletek.De most egy kérdést tennék fel.A kompenzációs szabálytalanság.Sárga zászló után minden megtett yard törlődik.Tehát az első sárga után nem adnak meg semmit ha a támadó szabálytalan.Innen nézve hogyan lehet figyelembe venni egy második szabálytalanságot ha az első után minden semmissé válik?Lehet hülye kérdés de a válaszokat köszönöm.

Szerkesztette: roppihe
több mint 6 éve
Azt is írjuk fel amikor J.Jones-on Cody Barton védekezett. Spolieres leszek, nem sikerült.
A 4-3 viszont egy vallás. Nem lehet megtagadni. Valahogy beleírom majd a képregénybe.

több mint 6 éve
3. és 12: 3 LB a pályán.
braxa88
Az megvolt amikor 3 play-el később Wagner kiment a vonal mellé az elkapóval?

több mint 6 éve
3. és 12: 3 LB a pályán.
több mint 6 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
diggs out. hát perszekezdjen csak t2
mult héten ramseyt rögtön rátette a rams juliora
elképesztő ez a maradiság...
braxa88
Elvileg a héten alig tudott edzeni egy hetek óta meglévő hamstring sérülés miatt.