Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Annyit kellett volna csinalnod, hogy a google-be beirod "michael bennett flag burning", majd elolvasod az elso 3 talalatod, hogy meggyozodj, ez a kep fake.
több mint 6 éve
mivanaszerdávaleromlott?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ércsük ám. Van egy táblázat, ami, ahogy a többi ilyen táblázat, semmit sem bizonyit. És bizonyítani akarod, hogy egyvalamit nem bizonyit.hát ha ezt bizonyítani kell az régen rossz!
Naszóval, ha màr viccelünk, vicceljünk.
ulpianus
több mint 6 éve
Ércsük ám. Van egy táblázat, ami, ahogy a többi ilyen táblázat, semmit sem bizonyit. És bizonyítani akarod, hogy egyvalamit nem bizonyit.Naszóval, ha màr viccelünk, vicceljünk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Baszod 😊 Legalább te értsd már, hogy a táblázatot akarom megérteni...ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?Azokat Carroll soron kívül behúzza a drafton. 😀
Helmut Zimmer
(Lásd Collier, McDowell, N.Jones, etc...)
akdestroyer
De amúgy jó a duma.
több mint 6 éve
ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?Azokat Carroll soron kívül behúzza a drafton. 😀
Helmut Zimmer
(Lásd Collier, McDowell, N.Jones, etc...)
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Marmint OL?ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?Az olyat legjobb átképezni bírkózóvá.
Helmut Zimmer
ulpianus
több mint 6 éve
ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?Az olyat legjobb átképezni bírkózóvá.
Helmut Zimmer

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
😊 Ne haragudj de én semmit nem állítottam, azt kérdeztem, hogy a mátrix hogyan veszi figyelembe, ha valaki megnyeri a párharcot, de nem ér oda.Ha szerencseje van a csapatanak, es legalabb olyan gyakorisaggal duplazzak, mint Clowney-t, akkor a vezetes osszeteszi a ket kezet, hogy igy csak egy eppen tr@gyasz@ar masik END-et kellene keriteniukClowney tovabbra is az elmult evek legjobb dealje:ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?
twitter.com/SethWalder/status/1186791223572467712?s=20
undisputedly
Helmut ZimmerAnsah helyett, es beindulna a sack eso.
Szerk: Ezzel a lassusaggal nagyon nem ertek egyet. Akkor mar inkabb a merev tartas miatt nem jonnek neki.
undisputedly
Olyat kezdesz fejtegetni, amiről én nem mondtam egy szót sem 😊
több mint 6 éve
Ha szerencseje van a csapatanak, es legalabb olyan gyakorisaggal duplazzak, mint Clowney-t, akkor a vezetes osszeteszi a ket kezet, hogy igy csak egy eppen tr@gyasz@ar masik END-et kellene keriteniukClowney tovabbra is az elmult evek legjobb dealje:ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?
undisputedly
Helmut Zimmer
Szerk: Ezzel a lassusaggal nagyon nem ertek egyet. Akkor mar inkabb a merev tartas miatt nem jonnek neki.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Clowney tovabbra is az elmult evek legjobb dealje:ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?
undisputedly
több mint 6 éve
Clowney tovabbra is az elmult evek legjobb dealje:twitter.com/SethWalder/status/1186791223572467712?s=20
több mint 6 éve
Ez az állítás semmilyen tekintetben sem igaz. SorryÉn egy ideje úgy vagyok vele, miszerint kis túlzással nincs is jól, rosszul draftoló csapat. Ahogy nincs jó draft sem. Hoppácska! Sihóx sapka.ulpianusNem csak te gondolod így, a számok is ezt bizonyítják. Legalábbis hosszú távon. You cannot beat the draft.
peterk2005
több mint 6 éve
Én egy ideje úgy vagyok vele, miszerint kis túlzással nincs is jól, rosszul draftoló csapat. Ahogy nincs jó draft sem. Hoppácska! Sihóx sapka.ulpianusNem csak te gondolod így, a számok is ezt bizonyítják. Legalábbis hosszú távon. You cannot beat the draft.
Ugyanakkor rövid távon lehet jobban és rosszul is dratolni, és szerintem ebben azért nem minden faktor random. Abban például, hogy a hóx a '10-es évek elején olyan ordas jól draftolt, a szerencsén kívül szerintem annak is szerepe volt, hogy úttörők voltak néhány új szempont bevezetésében/használatában (SPARQ). Nem minden ennek köszönhető, de az ilyesmi adhat időlegesen verseny előnyt, amit ki is lehet használni. Csak aztán nem szabad beleszeretni, és eljutni oda, hogy már nem látja az ember a fától az erdőt.
Jovore 4 pickunk lesz az elso 3 korben es Frank Clark miatt is johet meg egy 3. kor a kompenzacional. Boven van mivel hazardirozni. RW MVP szezonban van, es akarmennyire elit QB, az ilyen szezonok ritkan jonnek (nezd meg Bradyt, Rodgerst stb.) Ezt meg kellene lovagolni es iden beletenni a tradeekbe a draft capitalt.undisputedlyClarkot eltradeltétek, trade után nem jár kompenzációs pick. (VIszont Earl Thomas után jöhet, ha nem volt azt kiütő igazolásotok a nyáron. Ezt most meg nem mondom neked, te biztosan emlékszel, hogy volt-e.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
PC undorral a hangjaban nyilatkozott a TT altal benyelt 50 yardosro, szoval van rememy.Az örök álmodozó. De persze a remény hal meg utoljára.
undisputedly
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
PC undorral a hangjaban nyilatkozott a TT altal benyelt 50 yardosro, szoval van rememy.
több mint 6 éve
Akkor T.T. menjen a picsába... Mert vicc az egész ember. Egyébként vasárnap kaptunk zászlót?www.nflpenalties.com/team/seattle-seahawks?year=2019
Oszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tipp: T2 marad a kezdő, mert hát nem lehet változtatni mert a válozás az rossz!!! Kendrickset se lehet cserélni, vagy Ifedit, vagy Brittet, vagy 4.nek nekimenni.Diggs csak a két sérült miatt jött biztosítéknak, és amúgy is csak STben fog játszani. De még 1-2 hétig inaktiv lesz.
több mint 6 éve
Akkor T.T. menjen a picsába... Mert vicc az egész ember. Egyébként vasárnap kaptunk zászlót?
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Az idei éve elég gyenge volt (coverben nem találta a helyét, sok szerelést elrontott, nem szerzett labdát), de ha visszatalál a régi formájához akkor ennyiért hatalmas fogás.DIGGS SEATTLEBEN!wow, kinti lions drukkerek nagyon kiakadtak. allitolag Diggs a sec vezere volt. remeljuk ez azt jelenti, hogy TT-t soha tobbe nem latjuk.
Ok, nem Stefon a Vikingsból, hanem Quandre a Lionsból egy 5. körösért cserébe és a Lions küd egy 7. kört is. 😉 😊
twitter.com/NFL/status/1186748098128863233
iktriad
undisputedly
😕
több mint 6 éve
Diggs korrekt S. És még két és fél évig viszonylag olcsóért játszik. T2 szevasz.
McD-Blair-Diggs. Mindhármat sokat akarom látni a pályán, egyszerre
több mint 6 éve
DIGGS SEATTLEBEN!wow, kinti lions drukkerek nagyon kiakadtak. allitolag Diggs a sec vezere volt. remeljuk ez azt jelenti, hogy TT-t soha tobbe nem latjuk.
Ok, nem Stefon a Vikingsból, hanem Quandre a Lionsból egy 5. körösért cserébe és a Lions küd egy 7. kört is. 😉 😊
twitter.com/NFL/status/1186748098128863233
iktriad
több mint 6 éve
Lockettről már lehet beszélni, mint Top 10 WR!? steelwolfNecces. Hopkins, Julio, Adams, Thomas, Evans, Tyreek, Allen, Thielen, OBJ, Diggs azért biztosan előtte van. Aztán ott van még Hilton, Juju, Kupp, Edelman, Cooper. És akkor az éppen felépülő AJ Green, vagy a szabadügynök AB még nem került szóba. Plusz az idén berobbanó fiatalok, Godwin, Chark, Sutton. Én nagyon kedvelem a játékát, az egyik legjobb connection a ligában Wilsonnal, de szerintem túlzás top10-ről beszélni.
több mint 6 éve
Lockettről már lehet beszélni, mint Top 10 WR!?