Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Annyit kellett volna csinalnod, hogy a google-be beirod "michael bennett flag burning", majd elolvasod az elso 3 talalatod, hogy meggyozodj, ez a kep fake.
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487

mivanaszerdávaleromlott?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ércsük ám. Van egy táblázat, ami, ahogy a többi ilyen táblázat, semmit sem bizonyit. És bizonyítani akarod, hogy egyvalamit nem bizonyit.
Naszóval, ha màr viccelünk, vicceljünk.
ulpianus
hát ha ezt bizonyítani kell az régen rossz!
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ércsük ám. Van egy táblázat, ami, ahogy a többi ilyen táblázat, semmit sem bizonyit. És bizonyítani akarod, hogy egyvalamit nem bizonyit.
Naszóval, ha màr viccelünk, vicceljünk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?
Helmut Zimmer
Azokat Carroll soron kívül behúzza a drafton. 😀

(Lásd Collier, McDowell, N.Jones, etc...)
akdestroyer
Baszod 😊 Legalább te értsd már, hogy a táblázatot akarom megérteni...
De amúgy jó a duma.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
ha valaki parrymester, és agyonveri a blokkot, de lassú disznó, tehát nem ér oda azzal mi van?
Helmut Zimmer
Azokat Carroll soron kívül behúzza a drafton. 😀

(Lásd Collier, McDowell, N.Jones, etc...)

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Az olyat legjobb átképezni bírkózóvá.
ulpianus
Marmint OL?
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Helmut Zimmer
Az olyat legjobb átképezni bírkózóvá.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Clowney tovabbra is az elmult evek legjobb dealje:

twitter.com/SethWalder/status/1186791223572467712?s=20
undisputedly
Helmut Zimmer
Ha szerencseje van a csapatanak, es legalabb olyan gyakorisaggal duplazzak, mint Clowney-t, akkor a vezetes osszeteszi a ket kezet, hogy igy csak egy eppen tr@gyasz@ar masik END-et kellene keriteniuk Ansah helyett, es beindulna a sack eso.

Szerk: Ezzel a lassusaggal nagyon nem ertek egyet. Akkor mar inkabb a merev tartas miatt nem jonnek neki.
undisputedly
😊 Ne haragudj de én semmit nem állítottam, azt kérdeztem, hogy a mátrix hogyan veszi figyelembe, ha valaki megnyeri a párharcot, de nem ér oda.
Olyat kezdesz fejtegetni, amiről én nem mondtam egy szót sem 😊
több mint 6 éve

undisputedly
Helmut Zimmer
Ha szerencseje van a csapatanak, es legalabb olyan gyakorisaggal duplazzak, mint Clowney-t, akkor a vezetes osszeteszi a ket kezet, hogy igy csak egy eppen tr@gyasz@ar masik END-et kellene keriteniuk Ansah helyett, es beindulna a sack eso.

Szerk: Ezzel a lassusaggal nagyon nem ertek egyet. Akkor mar inkabb a merev tartas miatt nem jonnek neki.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve

undisputedly
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Én egy ideje úgy vagyok vele, miszerint kis túlzással nincs is jól, rosszul draftoló csapat. Ahogy nincs jó draft sem. Hoppácska! Sihóx sapka.ulpianus
Nem csak te gondolod így, a számok is ezt bizonyítják. Legalábbis hosszú távon. You cannot beat the draft.

peterk2005
Ez az állítás semmilyen tekintetben sem igaz. Sorry
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én egy ideje úgy vagyok vele, miszerint kis túlzással nincs is jól, rosszul draftoló csapat. Ahogy nincs jó draft sem. Hoppácska! Sihóx sapka.ulpianus
Nem csak te gondolod így, a számok is ezt bizonyítják. Legalábbis hosszú távon. You cannot beat the draft.

Ugyanakkor rövid távon lehet jobban és rosszul is dratolni, és szerintem ebben azért nem minden faktor random. Abban például, hogy a hóx a '10-es évek elején olyan ordas jól draftolt, a szerencsén kívül szerintem annak is szerepe volt, hogy úttörők voltak néhány új szempont bevezetésében/használatában (SPARQ). Nem minden ennek köszönhető, de az ilyesmi adhat időlegesen verseny előnyt, amit ki is lehet használni. Csak aztán nem szabad beleszeretni, és eljutni oda, hogy már nem látja az ember a fától az erdőt.

Jovore 4 pickunk lesz az elso 3 korben es Frank Clark miatt is johet meg egy 3. kor a kompenzacional. Boven van mivel hazardirozni. RW MVP szezonban van, es akarmennyire elit QB, az ilyen szezonok ritkan jonnek (nezd meg Bradyt, Rodgerst stb.) Ezt meg kellene lovagolni es iden beletenni a tradeekbe a draft capitalt.undisputedly
Clarkot eltradeltétek, trade után nem jár kompenzációs pick. (VIszont Earl Thomas után jöhet, ha nem volt azt kiütő igazolásotok a nyáron. Ezt most meg nem mondom neked, te biztosan emlékszel, hogy volt-e.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
PC undorral a hangjaban nyilatkozott a TT altal benyelt 50 yardosro, szoval van rememy.
undisputedly
Az örök álmodozó. De persze a remény hal meg utoljára.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
PC undorral a hangjaban nyilatkozott a TT altal benyelt 50 yardosro, szoval van rememy.
több mint 6 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 737 — no es importante
Akkor T.T. menjen a picsába... Mert vicc az egész ember. Egyébként vasárnap kaptunk zászlót?
Oszi
 www.nflpenalties.com/team/seattle-seahawks?year=2019

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Tipp: T2 marad a kezdő, mert hát nem lehet változtatni mert a válozás az rossz!!! Kendrickset se lehet cserélni, vagy Ifedit, vagy Brittet, vagy 4.nek nekimenni.
Diggs csak a két sérült miatt jött biztosítéknak, és amúgy is csak STben fog játszani. De még 1-2 hétig inaktiv lesz.
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Akkor T.T. menjen a picsába... Mert vicc az egész ember. Egyébként vasárnap kaptunk zászlót?
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 549 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
DIGGS SEATTLEBEN!

Ok, nem Stefon a Vikingsból, hanem Quandre a Lionsból egy 5. körösért cserébe és a Lions küd egy 7. kört is. 😉 😊

twitter.com/NFL/status/1186748098128863233
iktriad
wow, kinti lions drukkerek nagyon kiakadtak. allitolag Diggs a sec vezere volt. remeljuk ez azt jelenti, hogy TT-t soha tobbe nem latjuk.
undisputedly
Az idei éve elég gyenge volt (coverben nem találta a helyét, sok szerelést elrontott, nem szerzett labdát), de ha visszatalál a régi formájához akkor ennyiért hatalmas fogás.
😕

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Diggs korrekt S. És még két és fél évig viszonylag olcsóért játszik.
T2 szevasz.
McD-Blair-Diggs. Mindhármat sokat akarom látni a pályán, egyszerre
több mint 6 éve
DIGGS SEATTLEBEN!

Ok, nem Stefon a Vikingsból, hanem Quandre a Lionsból egy 5. körösért cserébe és a Lions küd egy 7. kört is. 😉 😊

twitter.com/NFL/status/1186748098128863233
iktriad
wow, kinti lions drukkerek nagyon kiakadtak. allitolag Diggs a sec vezere volt. remeljuk ez azt jelenti, hogy TT-t soha tobbe nem latjuk.
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 036
Lockettről már lehet beszélni, mint Top 10 WR!? steelwolf
Necces. Hopkins, Julio, Adams, Thomas, Evans, Tyreek, Allen, Thielen, OBJ, Diggs azért biztosan előtte van. Aztán ott van még Hilton, Juju, Kupp, Edelman, Cooper. És akkor az éppen felépülő AJ Green, vagy a szabadügynök AB még nem került szóba. Plusz az idén berobbanó fiatalok, Godwin, Chark, Sutton. Én nagyon kedvelem a játékát, az egyik legjobb connection a ligában Wilsonnal, de szerintem túlzás top10-ről beszélni.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 549 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lockettről már lehet beszélni, mint Top 10 WR!?