Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 613 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
DIGGS SEATTLEBEN!

Ok, nem Stefon a Vikingsból, hanem Quandre a Lionsból egy 5. körösért cserébe és a Lions küd egy 7. kört is. 😉 😊

twitter.com/NFL/status/1186748098128863233
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Én szívem szerint erre a 3 emberre mennék rá a trade deadline előtt:
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

V.Beasley nálam csak a 4. a sorban.
akdestroyer
9,5 millio van a sapkank alatt, illetve az Ifedi-Ansah-Kendricks harmas kivagasaval 6 milliot tudnank sporolni meg.

OJ Howard 3 millioba kerulne.
T. Williams Fel van fuggesztve, decemberben terhet csak vissza, raadasul oreg is.
X. Howard meg sz@r
Beasley kb 6 millioba kerulne, ha jol szamolom
undisputedly
Howard szar, Beasley meg kéne. Oké 😀
braxa88
Bocs. K@rva sz@r. 134 cover snapen engedett 141-es iranyito ratinget az ellenfel QB-jainak 😀

Beasley meg 160 snap alatt 13 pressuret jegyzett, amivel Clowney es JEfferson mogott, Greennel kb holtversenyben a 3. lenne a csapatban, azzal a kulonbseggel, hogy illene abba a pozicioba ami a csokonyos foedzonk vedelmeinek alfaja es omegaja.

Figyelemmel a fentiekre meg arra, hogy kb a legrosszabb passrusher csapat vagyunk, igen, Beasley kellene.
undisputedly
miamiban lehetetlen jól szerepelni. tavaly all-pro volt nálam
beasley meg egy gyenge edgerusher, akit kb minden falcons fan elzavarna
mondjuk 5-6.körért jöhet.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Nem kell talent. Rendszer kell, és nevelni azokat, akik már itt vannak. 😊
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Helmut Zimmer
Én egy ideje úgy vagyok vele, miszerint kis túlzással nincs is jól, rosszul draftoló csapat. Ahogy nincs jó draft sem. Hoppácska! Sihóx sapka.

Jó edzõk vannak viszont.
Akinek van egy rendszere, és abba tudja mit keres, az jó. Viszont felépíteni is tud egy játékost, arra amire használja, az a kulcs.
Aki képes rá, draftzseninek tūnik. Aki nem, annak tehetségtelenek a játékosai. Nyilván ettõl még vannak bustok, vannak idióta játékosok, sérülések, sikertelen projectek.

Most kéne szájbarágósabban ezt még részletezni, blablabla.
De érted, és sokan fogják. Úgyhogy ennyi. Bocsesz mindenkitõl!
A lényeg a draft után van.

🏈 A foci adjon hitet! Hard hitet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha valaki nagyon kellene (most pl Beasley), akkor tuti nem húzzuk be. Ez nálunk népszokás. Hátha nem lesz igazam.
Valaki azért tényleg jó lenne mert meg se tudjuk szagolni az ellen QB -k dezodorját mostanában.
garrett27
Clowney-t is behuztuk. Van remeny 😊
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Ha valaki nagyon kellene (most pl Beasley), akkor tuti nem húzzuk be. Ez nálunk népszokás. Hátha nem lesz igazam.
Valaki azért tényleg jó lenne mert meg se tudjuk szagolni az ellen QB -k dezodorját mostanában.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

akdestroyer
9,5 millio van a sapkank alatt, illetve az Ifedi-Ansah-Kendricks harmas kivagasaval 6 milliot tudnank sporolni meg.

T. Williams Fel van fuggesztve, decemberben terhet csak vissza, raadasul oreg is.
X. Howard meg sz@r
undisputedly
braxa88
Bocs. K@rva sz@r. 134 cover snapen engedett 141-es iranyito ratinget az ellenfel QB-jainak 😀

Beasley meg 160 snap alatt 13 pressuret jegyzett, amivel Clowney es JEfferson mogott, Greennel kb holtversenyben a 3. lenne a csapatban, azzal a kulonbseggel, hogy illene abba a pozicioba ami a csokonyos foedzonk vedelmeinek alfaja es omegaja.

Figyelemmel a fentiekre meg arra, hogy kb a legrosszabb passrusher csapat vagyunk, igen, Beasley kellene.
undisputedly
több mint 6 éve
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

akdestroyer

X. Howard meg sz@r
undisputedly
braxa88

több mint 6 éve
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

akdestroyer

X. Howard meg sz@r
undisputedly
több mint 6 éve
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

akdestroyer

X. Howard meg sz@r
több mint 6 éve
Napi Carroll:
 fuzovelkifele.com/2019/10/carrollnak-meg-sem-fordul-a-fejeben-hogy-nekimenjen-negyedikre/

Ezért szeretjük. Ha nem lennének ilyen fásult konzervatív faszságai becsípődései, talán nem is tudnánk ilyen gyermeki őszinteséggel rajongani érte.

I <3 Oldschool

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 095
Azért vitatkozunk, mert egy elég alapos cimbi épp pár napja értekezett nagyon komolyan arról, hogy DL-ben nincs talenthiány, és én komolyan veszem őt. 😊
Helmut Zimmer
Kicsit úgy érzem, hogy ki lettek fordítva a szavaim. Pedig te okos ember vagy, és szerintem pontosan értetted hogy mire akartam kifuttatni a dolgot a kisregényemben, (és az nem az, hogy nincs talenthiány, és minden fasza, azt a kijelentést vitattam, hogy egyáltalán nincs talent. A kettő dolog nem ugyanaz.)

És továbbra se látom, hogy miért kéne jelentősen felülbírálni a véleményemet. Ami ugye az volt, hogy az egész DL félre van menedzselve, és főként ezért vagyunk passrushban a béka picsája alatt, holott a rosterben ennél sokkal több lenne.

Clowney talent. Jó, nem a valaha volt legjobb 1/1-es karrier az övé, de látjuk mit tesz hozzá hétről hétre a falunkhoz. One man show van.
Reed talent. Nem gondolom, hogy különösebben indokolnom kéne, láttuk tavaly, hogy milyen pusztításra képes ott bent.
Ansahról nincs saját véleményem, Bazzani ismeri, és azt mondja, hogy fasza kis player ha véletlenül épp egészséges. Hiszek neki.
Ford-Woods-Jefferson meg mind a fiatal, tehetséges, nem kiforrott játékosok táborát erősítik, akikből látom hogy lehet valami.

Egy ilyen DL-ről én egyszerűen nem tudom azt kijelenteni, hogy nincs benne talent. Van két majdnem elit tehetség, és másik 2 ígéretes fiatal.
Kérdés, hogy neked mi a mérce, ha az hogy Clowney és Reed túloldalán nem Cox és Watt játszik, akkor értem.

És ebben a hitemben a tegnapi meccs csak még jobban megerősített, pont Reed kapcsán, akinek a teljesítménye a 0-val volt egyenlő, holott pontosan tudjuk, hogy tőle a bust olyan messze van, mint kacsának a körtefa.

Szóval inkább azt kéne megfejteni, hogy egy elméletben jó nevekből álló fal, hogyan képes NULLA teljestítményt mutatni passrushban, aminél lejjebb már csak a dupla nulla van, ami ugye a klozet. Tegnap nem voltunk messze tőle.

4 emberrel egyszerűen 0 nyomást tudunk generálni nagyátlagban az egész meccsen. Nullát.

Direkt csak a DL mozgást figyeltem, és az egyenesvonalban a falnak futás saccolt 50%-át ezúttal ünnepélyesen felhúzom 95%-ra. Egyetlen egy stuntot nem láttam, de semmi mást sem.

Írtad az eredménykövetőben ha jól emlékszem, hogy azért, mert ez az emberállományunk nem képes a stuntra, ezt pl nem nagyon tudtam értelmezni. Mármint hogy eljut egy védőfalember az NFL-be és nem képes másik gapet támadni ahhoz képest mint ahova feláll?
WTF? Ha jobban kifejtenéd a technikai oldalról, akkor az sokat segítene. Mert alapvetően tisztában vagyok azzal, hogy körökkel jobban érted ezt a játékot mint én, épp ezért szeretek képbe kerülni azzal, hogy miben vagyok vakon.

És szerintem a coachingnak is van elszámolnivalója, bőven.
Mert a sémák pont erre lettek kitalálva, pl hogy adott esetben maszkírozzák a hiányosságokat.

És ha eszembe jut az Atlanta elleni PO meccs, ahol atomjaira szedtek minket egy kb közepes szintű de kibaszott kreatív hívássokkal felvértezett DL-el, meg eszembe jut a tegnap, vagy a Browns ellen hívott passrush-csomag akkor rögtön sírni támad kedvem, és ezen az érzésen az se nagyon változtatna, ha maga Erin Andrews kérne fel egy baszásra.

Az a baj, hogy passrush nélkül nem csak PO menetelés nem lesz, hanem kb SEMMI SEM.
akdestroyer
Lehet, hogy lejöttetek a SPARQ-ról? Nincsen nyers erő, kevés a bullrush, lassúak? Csak egy tipp...

www.playerprofiler.com/nfl/jadeveon-clowney/

www.playerprofiler.com/nfl/jarran-reed/

www.playerprofiler.com/nfl/poona-ford/

www.playerprofiler.com/nfl/rasheem-green/

www.playerprofiler.com/nfl/quinton-jefferson/

www.playerprofiler.com/nfl/lj-collier/
több mint 6 éve
Metcalf.
faszom. Wilson ekkorát nem hibázhat.
 twitter.com/CorbinSmithNFL/status/1186496064704008192

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Besz@rsz.... Ligautolsok vagyunk QB hit gyakorisagban, meg az ezerrel tankolo Miami is jobb nalunk 😀

undisputedly
Atyavilág!
Ez a grafikon jobban fáj, mint a 2 vereség.
Persze Clarkot el kellett engedni...

Remélem Norton eltakarodik legkésőbb a szezon végén. A rájátszás ha meg is lesz, semmi keresnivalonk ott.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Besz@rsz.... Ligautolsok vagyunk QB hit gyakorisagban, meg az ezerrel tankolo Miami is jobb nalunk 😀

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

Egyikük se lenne borzasztóan drága, mindhárom bőven mozdítható, és amúgy hatalmas needre érkezne.

akdestroyer
mindegyik ára (min) 1.kör
mondjuk Penny és Collier után simán...

több mint 6 éve
T.Williams WAS
X.Howard MIA
OJ.Howard TB

Egyikük se lenne borzasztóan drága, mindhárom bőven mozdítható, és amúgy hatalmas needre érkezne.

több mint 6 éve
Figyelem a gondolatmeneteket, sok az igazság és sz@r a helyzet. Ami viszont így utólag feltűnt, hogy Collier-t még csak a közeli képeken se láttam, nemhogy a meccsen akció közben. Akkor most ő a szokásos 1. körös bust, vagy még adjunk neki időt? ET óta amúgy se nagyon megy nekünk az '. körös draft, lehet nem véletlen az állandó lefelé trade.
garrett27
Collier egyszer tűnt fel, mikor Lamar úgy megszopatta hogy hasraesett.
Eglsz csapatnak zsinórban 3 meccs sack nélkül. (B.Jackson mostani sackje nem az)

"jó" látni hogy a drafton vágyott Chauncey Gardner-Johnson mennyire jól tolja a Saintsben nickel CB/S/LB poszton. | Kendricks vasárnap 3 missed tackle |
Blairt meg hiába dícsérjük, McD egészséges akkor ugyanúgy marad T2 a kezdőben, Hill is egészséges lesz akkor Blair inakítv. Carroll elképesztően csökönyös öreg fasz.

amúgy jó lenne a többi hazai meccsen nem adni két return TDt az ellenfélnek és akkor meccsben is lehetne lenni (saints: puntblokk és fumble után, ravens: int és fumblereturn td).

Jason Myers nélkül meg erősebbek lennénk, többet érne ha a kickffokat tolná Dickson és minden FG és XP helyett rámennénk a 4.re vagy 2pontosra. Ebben biztos vagyok. 100%.
"Örülük" hogy ekkora a bizalom Myers iránt, de mégis mi a tökömért?! Mit tett le ami miatt minden 50+osnak neki kell menni? 53ról rugdossa mikor 40 körül se fix? és adjunk az ellenfél offensenek jó fieldpozíciót. Majd Carroll másnap nyilatkozza h jó döntés volt.
Miközben Frank Reich saját térfelén megy neki a 4.nek... vagy éppen Harbaugh 4&2nek a TDért, majd pár perccel később Carroll puntol.

ha játszik Ryan vasárnap akkor nem lesz egyszerű menet. 450yard + 4TDt kéne ellensúlyozni a Wilson, Lockett, Carson triónak, valamint a báboknak.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 762 — a new hope (again)
asszem a topic a lejtő végére ért. 😊
Helmut Zimmer
Ne aggodj, beindul majd ha cserelunk Beasleyert aki LEO-t fog jatszani es jon majd vele egyutt Quinn is.
undisputedly
Csak vigyétek már őket!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Értem az ellenvéleményeket, sőt, ezek alapján erősen gyanítom hogy én járok tévúton... Ennek ellenére én akkor is látok fantáziát a DL rosterben (és ezek szerint csak én). 😀

És igen, közben azt is látom, hogy a pályán meg nem köszön vissza ebből semmi, és Clowneyt leszámítva mindenki egy nagy nulla. És csak csóválom fejem, és nem értem miért. Tényleg nem.

(Amúgy jegyzeteltem, és Clowneyt kihúzva a papírról, az első nagy play amit megcsinált a DL, az a negyedik negyed közepén egy negatív yardos szerelés (sack?) volt Woods által, nem emlékszem pontosan.
Előtte kb 47 percen leresztül nem volt semmi. Ez kb tragédia amúgy.)
akdestroyer
Nem olyan nagy ordongosseg 😊
PC es a stab azt gondolta, hogy a Green/1. koros rusher/Asah/Mingo/Jacob Martin otos megoldja a ketto DE posztot, a DT poziciok pedig adottak voltak egy jo allomannyal.

Augusztus vegen jott egy nagyon jo lehetoseg es a Mingo/Martin kettosert meg egy 3. korert elhoztunk egy elit DE-et. Mingo amugy nem jatszik Houstonban, MArtin pedig osszesen 3 szerelest jegyez iden, szoval elmondhatjuk, hogy egy 3, kor vegi pickert szereztunk egy posztjan kimagaslo jatekost.

Ezert mindenkeppen dicserjuk meg a stabot. Ansah sulytalan jatekaval - a serulesei ellenere - nem szamolt PC, ebben biztos vagyok. Azt gondoltak, hogy plugin and play jatekos lesz aki megoldja az egyik DE posztot. Nem igy lett. Collier 1. koros DE, teljesen sulytalan es tragya eddig, ez viszont megint felrohato PC-nek. Green eddig nem fejlodott semmit iden, ezt nem lenne jogos felemlegetni, mert ez benne van.

En ketto lehetseges trade-et latok meg a heten.
1. TE (Howard a Tampabol talan, habar Arians nem szivleli PC-t, szoval ez rontja az eselyeinket)
2. DE (Beasley-t arulja a Falcons, pont veluk jatszunk a heten, tehat a tape-jet amugy is rongyosra nezi PC es Schotty. O klasszikus LEO lehetne)

Jovore 4 pickunk lesz az elso 3 korben es Frank Clark miatt is johet meg egy 3. kor a kompenzacional. Boven van mivel hazardirozni. RW MVP szezonban van, es akarmennyire elit QB, az ilyen szezonok ritkan jonnek (nezd meg Bradyt, Rodgerst stb.) Ezt meg kellene lovagolni es iden beletenni a tradeekbe a draft capitalt.
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Figyelem a gondolatmeneteket, sok az igazság és sz@r a helyzet. Ami viszont így utólag feltűnt, hogy Collier-t még csak a közeli képeken se láttam, nemhogy a meccsen akció közben. Akkor most ő a szokásos 1. körös bust, vagy még adjunk neki időt? ET óta amúgy se nagyon megy nekünk az '. körös draft, lehet nem véletlen az állandó lefelé trade.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Értem az ellenvéleményeket, sőt, ezek alapján erősen gyanítom hogy én járok tévúton... Ennek ellenére én akkor is látok fantáziát a DL rosterben (és ezek szerint csak én). 😀

És igen, közben azt is látom, hogy a pályán meg nem köszön vissza ebből semmi, és Clowneyt leszámítva mindenki egy nagy nulla. És csak csóválom fejem, és nem értem miért. Tényleg nem.

(Amúgy jegyzeteltem, és Clowneyt kihúzva a papírról, az első nagy play amit megcsinált a DL, az a negyedik negyed közepén egy negatív yardos szerelés (sack?) volt Woods által, nem emlékszem pontosan.
Előtte kb 47 percen leresztül nem volt semmi. Ez kb tragédia amúgy.)

több mint 6 éve
@ak

Clowney elit jatekos, passrushban is a legjobb a csapatban. Ki mas van meg a szelen?
Collier: Tragya, ertekelhetetlen, mentsegere legyen mondva, hogy ujonc, habar 1. koros, szoval valami eletjelet varnal
Ansah: Minosithetetlenul jatszik. Megettek a serulesek, vagy tobb ido kell amig formaba jon
Green: Kvazi rookie, de tragya

Kozepen:
Poona: Elit...futas ellen. Passrushban hasznalhatatlan
Al Woods: Meglepoen jo, de foleg futas ellen, passrushban nem
Reed: 1 meccse volt, most jott vissza, nem nyujtott semmit tegnap
Jefferson: Rotacios passrusher DT

Magyaran van egy Clowney meg egy futas elleni Poona-Woods kettos es remenykedhetunk abban, hogy Reed beindul. Igenis talenthiany van. Irtam lentebb is... a Ravens ellen Wagner volt a 2. legjobb passrusherunk. Ilyen nem fordulhatna elo egy telitett falban. Greenbol es Collierbol talan lesz valami, de szinte biztos, hogy legkorabban jovore. Ez igy nagyon keves. Belegondolni is szornyu, hogy ha Clowney nem esik le az olunkbe, akkor milyen fallal mentunk volna neki az evnek.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Azért vitatkozunk, mert egy elég alapos cimbi épp pár napja értekezett nagyon komolyan arról, hogy DL-ben nincs talenthiány, és én komolyan veszem őt. 😊
Helmut Zimmer
Kicsit úgy érzem, hogy ki lettek fordítva a szavaim. Pedig te okos ember vagy, és szerintem pontosan értetted hogy mire akartam kifuttatni a dolgot a kisregényemben, (és az nem az, hogy nincs talenthiány, és minden fasza, azt a kijelentést vitattam, hogy egyáltalán nincs talent. A kettő dolog nem ugyanaz.)

És továbbra se látom, hogy miért kéne jelentősen felülbírálni a véleményemet. Ami ugye az volt, hogy az egész DL félre van menedzselve, és főként ezért vagyunk passrushban a béka picsája alatt, holott a rosterben ennél sokkal több lenne.

Clowney talent. Jó, nem a valaha volt legjobb 1/1-es karrier az övé, de látjuk mit tesz hozzá hétről hétre a falunkhoz. One man show van.
Reed talent. Nem gondolom, hogy különösebben indokolnom kéne, láttuk tavaly, hogy milyen pusztításra képes ott bent.
Ansahról nincs saját véleményem, Bazzani ismeri, és azt mondja, hogy fasza kis player ha véletlenül épp egészséges. Hiszek neki.
Ford-Woods-Jefferson meg mind a fiatal, tehetséges, nem kiforrott játékosok táborát erősítik, akikből látom hogy lehet valami.

Egy ilyen DL-ről én egyszerűen nem tudom azt kijelenteni, hogy nincs benne talent. Van két majdnem elit tehetség, és másik 2 ígéretes fiatal.
Kérdés, hogy neked mi a mérce, ha az hogy Clowney és Reed túloldalán nem Cox és Watt játszik, akkor értem.

És ebben a hitemben a tegnapi meccs csak még jobban megerősített, pont Reed kapcsán, akinek a teljesítménye a 0-val volt egyenlő, holott pontosan tudjuk, hogy tőle a bust olyan messze van, mint kacsának a körtefa.

Szóval inkább azt kéne megfejteni, hogy egy elméletben jó nevekből álló fal, hogyan képes NULLA teljestítményt mutatni passrushban, aminél lejjebb már csak a dupla nulla van, ami ugye a klozet. Tegnap nem voltunk messze tőle.

4 emberrel egyszerűen 0 nyomást tudunk generálni nagyátlagban az egész meccsen. Nullát.

Direkt csak a DL mozgást figyeltem, és az egyenesvonalban a falnak futás saccolt 50%-át ezúttal ünnepélyesen felhúzom 95%-ra. Egyetlen egy stuntot nem láttam, de semmi mást sem.

Írtad az eredménykövetőben ha jól emlékszem, hogy azért, mert ez az emberállományunk nem képes a stuntra, ezt pl nem nagyon tudtam értelmezni. Mármint hogy eljut egy védőfalember az NFL-be és nem képes másik gapet támadni ahhoz képest mint ahova feláll?
WTF? Ha jobban kifejtenéd a technikai oldalról, akkor az sokat segítene. Mert alapvetően tisztában vagyok azzal, hogy körökkel jobban érted ezt a játékot mint én, épp ezért szeretek képbe kerülni azzal, hogy miben vagyok vakon.

És szerintem a coachingnak is van elszámolnivalója, bőven.
Mert a sémák pont erre lettek kitalálva, pl hogy adott esetben maszkírozzák a hiányosságokat.

És ha eszembe jut az Atlanta elleni PO meccs, ahol atomjaira szedtek minket egy kb közepes szintű de kibaszott kreatív hívássokkal felvértezett DL-el, meg eszembe jut a tegnap, vagy a Browns ellen hívott passrush-csomag akkor rögtön sírni támad kedvem, és ezen az érzésen az se nagyon változtatna, ha maga Erin Andrews kérne fel egy baszásra.

Az a baj, hogy passrush nélkül nem csak PO menetelés nem lesz, hanem kb SEMMI SEM.

több mint 6 éve
Kint vannak a PFF grade-ek. Holnap printscreenelhetek, ha van ra igeny, addig a top5:

Vedok:
1. Clowney 82.7 overall (legjobb passrusherunk, 4 siettetessel. rajta kivul nincs senki 1-nel tobbel es a masodik legjobb passrusherunk is Wagner...)
2.Flowers 80.4 overall (meglepo,de futas es passy ellen is jo volt, es szerelesek teren is
3. Al Woods 76.9 overall
4. Poona 76.8 overall (legjobb vedonk volt futas ellen 81 ponttal)
5. Wagner 75.6 (legbiztosabb szerelonk lett 82 ponttal)

KJ overall 49., de o volt a masodik legbiztosabb szerelonk. Kendrics 55 ovrall, azonban 27.9-el Taylor elott legrosszabb szerelonk volt, 3 szerelest is hibazott. Green lett a legrosszabb vedonk 37.7-el.

Tamadok:
1. Malik Turner 84.4-el
2. Carson 71.1
3. Fant 69.5
4. Prosise 69.5
5. RW 69

Iupati elit szinten futas blokkolt, 84 ponttal, Fant 79-et kapott ugyanerre, Malik volt meg jo, mas kiemelkedo teljesitmeny nem igen volt. Legrosszabb Jamarco volt overall 47-el, passzblokkban kulonosen gyenge,34-es szammal.