Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor napi aktualitás:visitseattle.org/visitor-information/marijuana-in-seattle/
Nem tidom miért jutott eszeembe.
több mint 6 éve
Na bazd 😊Lófasz lesz itt Nikola nem passzjáték! 😕
De ha ezek utan sem passzoltok, csak maszatoltok a vacak futasokkal, meg Wilson megiramodasaival, akkor vicci lesz
Wyatt
több mint 6 éve
Na bazd 😊 De ha ezek utan sem passzoltok, csak maszatoltok a vacak futasokkal, meg Wilson megiramodasaival, akkor vicci lesz

több mint 6 éve
Az ex-Jag LB Dekoda Watson repült Gordon miatt.twitter.com/TomPelissero/status/1190376669246361600
Carrollnak azért jobb esélye lehet erre a ligaátlagnál. Nem rossz WR depth chart.Josh Gordon in da house.szóval ha a Peccnek nem sikerült megnevelnie, majd Carrollnak sikerül. hány hétre lehet fogadni?
Cruyffista
petey
twitter.com/MikeClayNFL/status/1190371112930033664
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Josh Gordon in da house.szóval ha a Peccnek nem sikerült megnevelnie, majd Carrollnak sikerül. hány hétre lehet fogadni?
Cruyffista
több mint 6 éve
Josh Gordon in da house.
több mint 6 éve
En nagy szurkoloja vagyok, orulok, ha igy veled 😊Mondjuk Metcalffal kapcsolatban minden kritikus elbaszta, nem kicsit, rettenetesen.... mondom én, akinek retteneteseen tele van a fasza kerollalAll-time WR-csapat lehetne itt Gordonnal és Metcalffel, konkrétan mindketten futhatnák ugyanazt a 3 útvonalat 😀Uj Linebecker a csapatnál?Jó special teamer lesz. 😊
Fantomas0429
Amúgy Nick Perry, Mo Wilkerson, vagy Eric Berry leprások, vagy mi van velük? Nem látom, hogy bármelyiknek lenne sérülése. Ha egészségesek, mindhárom tudna emelni a D-n.
Ha waiveren lecsúszik hozzánk azért Gordonnak is örülnék. Azért ő egy krva jó receiver, csak hát ugye a mariska...
SONICS-SEAHAWKS
Wyatt
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Mondjuk Metcalffal kapcsolatban minden kritikus elbaszta, nem kicsit, rettenetesen.... mondom én, akinek retteneteseen tele van a fasza kerollalAll-time WR-csapat lehetne itt Gordonnal és Metcalffel, konkrétan mindketten futhatnák ugyanazt a 3 útvonalat 😀Uj Linebecker a csapatnál?Jó special teamer lesz. 😊
Fantomas0429
Amúgy Nick Perry, Mo Wilkerson, vagy Eric Berry leprások, vagy mi van velük? Nem látom, hogy bármelyiknek lenne sérülése. Ha egészségesek, mindhárom tudna emelni a D-n.
Ha waiveren lecsúszik hozzánk azért Gordonnak is örülnék. Azért ő egy krva jó receiver, csak hát ugye a mariska...
SONICS-SEAHAWKS
Wyatt
több mint 6 éve
Köszi èreztem hogy valami nem stimmel a gondolatmenettel.Eric Berry a tèrdelős balhè miatt nem kell sehova már jóideje nem? De lehet faszsagot irtam.Berry abban nem volt benne tudtommal. Bár Eric, de Reid volt az, aki azóta már Panther.
Fantomas0429
kristóf17
több mint 6 éve
Eric Berry a tèrdelős balhè miatt nem kell sehova már jóideje nem? De lehet faszsagot irtam.Berry abban nem volt benne tudtommal. Bár Eric, de Reid volt az, aki azóta már Panther.
Fantomas0429
több mint 6 éve
Eric Berry a tèrdelős balhè miatt nem kell sehova már jóideje nem? De lehet faszsagot irtam.
Szerkesztette: Fantomas0429
több mint 6 éve
All-time WR-csapat lehetne itt Gordonnal és Metcalffel, konkrétan mindketten futhatnák ugyanazt a 3 útvonalat 😀Uj Linebecker a csapatnál?Jó special teamer lesz. 😊
Fantomas0429
SONICS-SEAHAWKS

több mint 6 éve
Uj Linebecker a csapatnál?Jó special teamer lesz. 😊
Fantomas0429
több mint 6 éve
Uj Linebecker a csapatnál?
több mint 6 éve
csak saját felelősségre.S egyesek még rá mondták, hogy nem elég fekete😂
twitter.com/ciara/status/1189519142300336128/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189519142300336128&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
csak saját felelősségre.Pénz&Sárm!
twitter.com/ciara/status/1189519142300336128/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189519142300336128&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fseattle-seahawks
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Hat a Goodwin -Evans paros jelenleg otodik es hatodik elkapott yardban a ligaban.Evans a szélén még jó matchup a Flowers-Griffin duónak mert sebességben és magasságban fel tudják vele venni a versenyt, inkább a slotban lesz érdekes Godwin a LBk ellen...
Nem latom, hogy mikent fogjuk oket limitalni.
Gondolom az a mesterterv, hogy LB-t allitunk rajuk. Wagnerék vért fognak izzadni a pályán.
funkyparduc
De a Flowers vs Evans párharc is az lehet ha Evans comeback routokat fut mert Flowers végig csak a hosszú passzoktól fog tartani
több mint 6 éve
Hat a Goodwin -Evans paros jelenleg otodik es hatodik elkapott yardban a ligaban. Nem latom, hogy mikent fogjuk oket limitalni.
Gondolom az a mesterterv, hogy LB-t allitunk rajuk. Wagnerék vért fognak izzadni a pályán.
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
És ezzel a kezdővel mit vártok a Tampa Bay ellen? Szerintem csak annyi biztos, hogy 20-30 pont között szerzünk, de ezentúl.... passz.
Ugyanúgy látok egy 30-10 arányú győzelmet, mint azt, hogy 20-40-re kikapunk.
több mint 6 éve
Na és Diggs vagy Blair lesz bevetve?Diggs nem is edzett, ő most sérült.
Hanni
Blair-McDougald duó kezdhet. ez azért igéretes páros.
Ed Dickson visszatérésre kész, egy solid játék jó lenne tőle hogy a TEposzt is létezzen
több mint 6 éve
Na és Diggs vagy Blair lesz bevetve?
több mint 6 éve
Labdamágnes!!!Tedric Thompson IRNa a turmovergyárnak annyi.
🤔
funkyparduc
Helmut Zimmer