Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Horrorrok horrorrja

seahawkswire.usatoday.com/2019/11/06/seahawks-russell-wilson-nfc-offensive-player-week/
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 686 — Seahawks fan
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora upgradet jelent majd Gordon. Én sokat várok a dologtól, még akkor is, ha hasonló eszköztárral dolgozik, mint az új kollegái.

Ha nem bassza el magát itt is, akkor a Lockett-DK-Gordon sor azért akármelyik védelemnek melegpálya lesz.

Már csak egy olyan OL kéne, amelyik nem botrányosan, csak közepesen szar passprotectionben, és nem is írom tovább...

| ...még PO is lehet a dologból! |
akdestroyer
...már a Metcalf, mind Lockett páros is Top, de vajon mennyire Top??! 😊 😊 😊
Helmut Zimmer
Nekünk nagyon! Ha a def így "hasít" ezután is, akkor csak az RW-TL-DK trióban bízhatunk. Na meg Girdon ha bejön

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora upgradet jelent majd Gordon. Én sokat várok a dologtól, még akkor is, ha hasonló eszköztárral dolgozik, mint az új kollegái.

Ha nem bassza el magát itt is, akkor a Lockett-DK-Gordon sor azért akármelyik védelemnek melegpálya lesz.

Már csak egy olyan OL kéne, amelyik nem botrányosan, csak közepesen szar passprotectionben, és nem is írom tovább...

akdestroyer
...már a Metcalf, mind Lockett páros is Top, de vajon mennyire Top??! 😊 😊 😊
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897

több mint 6 éve
Ha valaki csak a fórumot nézné^^
 twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1191717121480364035?s=20
 twitter.com/SamuelRGold/status/1191152304642240512?s=20

Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.
Ami a 4. Kört illeti...Mindenki higgadjon le a picsába 7-2.
Helmut Zimmer
Visszajön majd PS-re szerintem
Wyatt
Meglátjuk. Metcalf mekkorát sprintelt már az elkapás után! Őt egyetemesen benézték oly sokan, de ez már legyen az ő bajuk.
Helmut Zimmer
Jamel Dean CBt verte agyon ott, kinek combine 40yardja 4.30, de ami még fontosabb 3-coneja 7.02 (DK 7.38)
braxa88
Ebből is látszik, hogy a combine értékelés, "megszakértés" mennyire fontos...
főleg, hogy a gyakorlatot 5 dekányi textilben hajtják végre, hiszen a meccsen is így szokás....
… ja és nem tízszer csinálnak meg minden gyakorlatot.

Mindegy örülök, hogy így alakult.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

Jennings waivelve, ezzel egy 4. Kör elhussant. Helyén Flash, amúgy Haynesnek kellett a hely.
Helmut Zimmer
Wyatt
Meglátjuk. Metcalf mekkorát sprintelt már az elkapás után! Őt egyetemesen benézték oly sokan, de ez már legyen az ő bajuk.
Helmut Zimmer
Jamel Dean CBt verte agyon ott, kinek combine 40yardja 4.30, de ami még fontosabb 3-coneja 7.02 (DK 7.38)
több mint 6 éve

Helmut Zimmer
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Helmut Zimmer

több mint 6 éve
Teljesen eldobtam az agyamat mikor pár hete Miami meccset néztem és láttam hgy Webb a kezdő LT.
😀
braxa88
Nálunk is ő volt a nagybetűs megoldás a vakoldal megvédésére, szóval no surprise. 😀

Leírhatjuk hogy ő a tackle-ök Osweilere?

több mint 6 éve
Leesett a meseautómról a kipufogó, úgyhogy érzésem szerint ma estére a kipufogó lesz kész, nem a képregény. 😀

Talán csinálnom kéne egy patreon oldalt, és akkor nem nekem kéne azt az elrozsdásodott szart hegesztgetni, hanem simán kifizetém belőle a szerelőt, és egyből lenne időm Jamarcus Webb-el viccelődni. 😀

Ilyen ez a popszakma.
akdestroyer
Teljesen eldobtam az agyamat mikor pár hete Miami meccset néztem és láttam hgy Webb a kezdő LT.
😀
több mint 6 éve
Leesett a meseautómról a kipufogó, úgyhogy érzésem szerint ma estére a kipufogó lesz kész, nem a képregény. 😀

Talán csinálnom kéne egy patreon oldalt, és akkor nem nekem kéne azt az elrozsdásodott szart hegesztgetni, hanem simán kifizetém belőle a szerelőt, és egyből lenne időm Jamarcus Webb-el viccelődni. 😀

Ilyen ez a popszakma.

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 115 — WHO DAT!!!!
Helmut Zimmer
Van olyan csapat a ligában aki ennyire balfék módon draftolt az elmúlt 3 évben mint mi?
funkyparduc
Szerintem nézz meg pár csapatot akik szinte mindig top 5 ben húznak és mégsem jutnak előre..

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Van olyan csapat a ligában aki ennyire balfék módon draftolt az elmúlt 3 évben mint mi?
funkyparduc
rengeteg

| Blair, Metcalf, Griffin, Dissly, Carson, Dickson, Flowers + Jones, Penny (3.körben ahova való jó pick lett volna 😀 ) vagy Green |

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Helmut Zimmer

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Szerintem nyerünk amúgy. Nem azért mert overall jobbak vagyunk, mert kurvára nem 😀, egyszerűen csak ezen a meccsen pont jobbak leszünk. Meg azért, mert idén kurva jól bejöttek a jóslataim eddig.

Láttam hogy Shermané a legalacsonyabb engedett passer rating, majd DK ésvagy Lockett segít neki, hogy ne nyomja tovább az esélyesség terhe.
akdestroyer
Sherman konkrétan olyan mint Mici néni a luxustakarítónő, hogy csak szemmagasságban takarít, de ott nagyon.
több mint 6 éve
Szerintem nyerünk amúgy. Nem azért mert overall jobbak vagyunk, mert kurvára nem 😀, egyszerűen csak ezen a meccsen pont jobbak leszünk. Meg azért, mert idén kurva jól bejöttek a jóslataim eddig.

Láttam hogy Shermané a legalacsonyabb engedett passer rating, majd DK ésvagy Lockett segít neki, hogy ne nyomja tovább az esélyesség terhe.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Te figyi mar! Miert Harry Potter az avatarod?
ulpianus
Kegyeleti okokból nincs magyarázat. 😊
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Helmut Zimmer
Te figyi mar! Miert Harry Potter az avatarod?

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
több mint 6 éve
jóvan, akkor lófaszt se nyerünk.

Viszont a 9-ers meccs előtt eszembe jutott egy fontos dolog, ez pedig a 78- as Le Mans.
A Porsche két géppel a 936/78, és a 935/78-as géppel nevezett. Utóbbi az érdekes, ez ugyanis a kiforrott 935 széria utolsó direkt Le mansra épített harcosa, amely Moby Dick néven vonult be a történelembe. Fehér volt, hosszú aerodinamikai elemeket kapott, és a 3.2 es boxer teljesítményét 850 lóerőre lőtték (rossz nyelvek szerint 1000 fölé 😊 ) A 0-160-0-t 6 mp alatt tudta, és a Mulsanne egyenesben megfutotta a 367-et. Mégsem nyert, a bajnok a Renault Alpine lett egy kisebb 2.0-ás V6-osa, nyitott karosszériával, és a 936-osok is elverték a Moby Dicket.
Az van, hogy ugyan baromi erős volt a Porsche, de még Le manban is csak 2 padlógázas szakasz van, ahol kijött a 300 lóerő különbség. Miután azonban vannak kifejezetten technikás "szaggatott" szakaszok", ahol sajnos nem nagyon tudott felépülni a 2 hatalmas turbóban a nyomás, ezeken a szakaszokon a Renault a kis könnyű kasztnival nagyon el tudott menni, mert a Moby Dick csak szenvedett (milyen irónikus a Porsche a legnagyobb verést a Porschéről elnevezett kanyarban kapta, és a Ford sikánban).
Most ez csak így eszembe jutott. 😊
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
@CAR, ARI, MIN
Ez mind hozható, kétszer az SF sem biztos, hogy nyer, úgyhogy szerintem meglesz a PO. Bár ezt már az idény előtt is fixre vettem 😊
Wyatt
Jólértem? 😀
Írtál 4db 50-50es meccset, és ha mindet hozzuk akkor meglesz a PO? 😀
Ezen a vonalon kiindulva, akár meg is nyerhetjük mind a 7 meccset az első kiemeléshez. 😀

Itt 2 kötelező meccs van, (CAR, ARI), és akkor ezen felül kell 2 két meglepetésgyőzelem.

Amit amúgy én simán kinézek a gárdából, szóvan lassan kezdem magam így érezni:

akdestroyer
Ez oké, de nem fér bele olyan b@lfaszkodás mint ami a Saints ellen ment, mert az full kabaré volt. Diggsre kiváncsi leszek nagyon, egyébként a meglepetés győzelemmel maximálisan egyetértek😊
több mint 6 éve
A hétből szerintem négyet nyertek, így meglesz a PO, így értem.

több mint 6 éve
@CAR, ARI, MIN
Ez mind hozható, kétszer az SF sem biztos, hogy nyer, úgyhogy szerintem meglesz a PO. Bár ezt már az idény előtt is fixre vettem 😊
Wyatt
Jólértem? 😀
Írtál 4db 50-50es meccset, és ha mindet hozzuk akkor meglesz a PO? 😀
Ezen a vonalon kiindulva, akár meg is nyerhetjük mind a 7 meccset az első kiemeléshez. 😀

Itt 2 kötelező meccs van, (CAR, ARI), és akkor ezen felül kell 2 két meglepetésgyőzelem.

Amit amúgy én simán kinézek a gárdából, szóvan lassan kezdem magam így érezni:

több mint 6 éve
jóég milyen lassú
 twitter.com/JohnPGilbertNFL/status/1191708842620604416

Ngakuet el kell hozni nyáron

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
nem lesz itt PO. igazából ha kettőt nyerünk innen az már a papírforma borulása.

ezért is írtam ezt a TB meccs után:
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffba
braxa88
braxa88
@CAR, ARI, MIN