Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Úgy gondolom, több pontnál sem sikerült túl szerencsésen fogalmaznom, most megpróbálom jobban kifejteni mire gondolt a költőSzemre lehet ez az erzese az embernek, de 14, helyen vagyunk a megfutott 1st downok teren 23.8%-al. 20+ yardos futasoknal a 7.-ek nyolc darabbal, mig 40+ yardosbol csak egy darab volt, ami a 12-23 hely koze tesz minket. Ha RW futasait nem szamolom, 4.4-es atlaggal futunk, tehat mukodik ez rendesen.Itt van egy képen összefoglalva az, miért nem szeretem a futóstatisztikákat:
undisputedly

6,2 y/c - papíron pofás, gyakorlatilag meg hadd ne mondjam mennyit ér a képen látható lőlap. Én a futójáték krízise alatt főleg az inkonzisztenciára gondoltam.
Egy 3&2, 3&1, 3&inches, ezek mind mind olyan játékok, ahol elő lehet venni a futójátékot, sőt, 70-80%-os rate-el illik is megcsinálni. Főleg goal line szituációban.
Ez az, ahol nálam nagyon dadog a rendszer, és itt az OL-re nézek szigorúan, mert nálunk egyszerűen pénzfeldobással dől el, hogy egy 3&1-re futunk 5 yardot, vagy bedöntenek -1-en.
Ilyen runblock mellett pedig nem beszélhetünk olyan futójátékról, amire érdemben tudunk támaszkodni.
Lynch idejében egy 3&2 igazi nobrainer volt, bárhol, bármikor, és itt nem a futók közti különbségre célzok, hanem pl a falra, ami akkor sem állt sexy nevekből, viszont top5 volt futásblokkolásban.
Apropó futók.
Igen, engem is kibaszottul idegesít az igen erős fumble-prone, de azért Carson fejét követelni szerintem minimum véleményes. Azért azt ne felejtsük el, hogy ő nagyon-nagyon system-fit, emellett igazi playmaker, amire emellett a fal mellett nagyon szükségünk van, és igen... Minden második meccsen elveszít egy lasztit.
De ha választanom kéne, hogy Carson, vagy egy RB, aki min 200-250 carry-nként veszít labdát, de csak 0,8 yardot átlagol az első kontakt után, akkor 1000x is Carson. Tegye fel a kezét aki a B opciót választja.
Az Egales fala jo, nem szabad hozzajuk merni a D-line nyomasgyakorlasat.Ez WTF. Akkor kihez szabad? 8-2-vel úgy gondolom, hogy muszáj a PO-ra figyelni fél szemmel, és ott olyan OL-ek jönnek majd szembe, mint a Packersé a Dallasé meg az Eaglesé. Ha nem egy one-hit wonder akarunk lenni januárban, akkor igenis ez a mérce.
undisputedly
Ott már nem számít hogy a liga 70%-a ellen megvagyunk. -> Amúgy még ez sem igaz, azt hiszem mindenki emlékszik az első 7 forduló DL számaira, nehéz is lenne elfelejteni.
Az Eagles fala a mérce. Igen lehet ellenük 20-30%-al gyengébben teljesíteni, de a nagybetűs DUPLANULLA passrush, (amihez már volt szerencsénk idén), az egy meccsen sem elfogadható. Itt sem.
Szóval most minden összeállt, és nagyon jól nézett ki, de azért türelemre intenék mindenkit, mert minden körülmény a kezünkre játszott.Minden alatt a D# oldali teljesítményre gondoltam. A 10+ yardos zóna lezárására, a pickekre, Griffinre, Diggsre, a 6 sackre, Clowneyra, a kedvező támadófelállásra és personnelre, Kittle hiányzására, az OT páros rozsdásságára, stb.
---
Marmint az 6 darab eladott labdank? Koztuk a ketto red zone turnover? Lockett serulese? Az, hogy a gyoztes intet se KJ se Wagner nem tudta megfogni, holott a kezukben volt?
undisputedly
A szezonzárón nem fognak így együtt állni a csillagok,pedig ott is nyerni kéne... 😀
Marmint micsoda? 😀 Iden 2db eladott passza van? 😀Wilson annyira kevés INT-et dob, hogy simán fejbe tudom tartani az utolsó 3 szezon pick-jeit. 😀
undisputedly
De itt nem erre gondoltam, hanem arra hogy van egy olyan jó szokása, hogy ha INT-et dob az nagyon csúnya. 😀
Nincsenek felpattanó, meg kezek között átcsúszó labdák, vannak viszont olyanok (mindegyik kb. 😀) amiket ilyen döntés előz meg:
Peters pick-jére még mind emlékszünk, de pl. az Amukamara illetve Desmond King kezébe dobott laszti is igazi Peterman-nívódíjas megoldás volt. 😀
Kepzeld el mi lett volna, ha Diggs, Hollister es Clowney melle meg Minkah-t is elhozzuk a Miamibol 😀Elképzeltem már... Milliószor... 😕
undisputedly
több mint 6 éve
Én csak a játéktudása miatt nem bántam amúgy, remélem, az év végére küldhetünk neki egy gyűrűt | (végül is ő is megérdemli a végső offside miatt 😀 de abbahagytam 😊 ) |Oda szursz ahol faj :/ Pedig adtunk mi nektek (kozvetve) egy Bennettet!Koszonjuk meg a Patriotsnak. (Eloszor Coleman, majd Hollister, aztan Gordon...)Ez a minimum, a 2015 februári utolsó play után 😊
undisputedly
Wyatt
undisputedly

több mint 6 éve
Oda szursz ahol faj :/ Pedig adtunk mi nektek (kozvetve) egy Bennettet!Koszonjuk meg a Patriotsnak. (Eloszor Coleman, majd Hollister, aztan Gordon...)Ez a minimum, a 2015 februári utolsó play után 😊
undisputedly
Wyatt
több mint 6 éve
Koszonjuk meg a Patriotsnak. (Eloszor Coleman, majd Hollister, aztan Gordon...)Ez a minimum, a 2015 februári utolsó play után 😊
undisputedly

több mint 6 éve
Shaquem Griffin annyi snapet kapott mind Ansah, csak egyel kevesebbet mint Green, Collier pedig inaktív. ez durva kritika
több mint 6 éve
Vessetek egy pillantast a "Pressure" rublikakra jobb oldalt:Hagyd a faszba, hogy Reed és Woods 2 gap 😊
i.imgur.com/IXtpVG9.png
Hollister (ex-Pats) a legjobbra ertekelt tamadonk, harmadik helyen pedig Gordon (ex-Pats), aki 27 snapet volt fent.
i.imgur.com/ubHak6u.png
undisputedly
több mint 6 éve
Vessetek egy pillantast a "Pressure" rublikakra jobb oldalt:i.imgur.com/IXtpVG9.png
Hollister (ex-Pats) a legjobbra ertekelt tamadonk, harmadik helyen pedig Gordon (ex-Pats), aki 27 snapet volt fent.
i.imgur.com/ubHak6u.png
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
DEMAGÓG! 😊 és hát őszintén: Elértünk már idén bármit, tisztán a futójátékkal?Szemre lehet ez az erzese az embernek, de 14, helyen vagyunk a megfutott 1st downok teren 23.8%-al. 20+ yardos futasoknal a 7.-ek nyolc darabbal, mig 40+ yardosbol csak egy darab volt, ami a 12-23 hely koze tesz minket. Ha RW futasait nem szamolom, 4.4-es atlaggal futunk, tehat mukodik ez rendesen. Arrol nem is beszelve, hogy a rengeteg play action is a futason alapszik. A run game a tamadojatekunk alapja.
akdestroyer
Tegnap este is folyamatosan ilyen 3&6, 3&8 meg 3&15-öknek kellett nekimenni. (És a fumble-proneról most bölcsen nem is írok semmit.) És nem csak a liga egyik legjobb fala ellen volt ez így, hulladék DL-ek ellen se sikerült még dominálni, egyszer se.Ez az NFL. Nincs olyan csapat amelyik gond nelkul futna es ne lennenek neha neheszsegei. Kalapemeles Salah elott, mert jo gameplannel jott ki. 20 pontot engedett a 9ers D, annak nagyreszet turnover utan.
Vannak ilyen fellángolások, nagyon látványos amikor néha kiszalad egy 10-15 yard, csak ez pont semmit nem ér, amikor a következő két futásból megteszünk 3 yardot, a 3&7-et meg leütik, és megy az egész drive a lecsóba, És utána hiába néz ki nagyon jól a játékos lőlapján a 15 yardos futás, csak hát pontokat nem osztanak érte.akdestroyer
Miután a futást sikeresen öltük, már csak a passzjáték maradt, ahol szintén sokat segített, hogy RB, FB meg TE is volt egyszerre a pályán, mert így már csak 2 WR-nek maradt hely a LoSon, (elmaradtak a LB-WR mismatchek), ez pedig kiváló DB munkával ujjgyakorlat volt nekünk. DakdestroyerNem is tehettek volna meg, hogy tobb elkapoval alljanak fel, mivel nem maradt nekik egeszseges. Kittle (TE) ugye serult volt alapbol, Sanders kapott egy utest, a 2. felidoben nem johetett vissza. Amugy sem volt eleg elkapojuk, ezert is tradeeltek Sandersert. Ami nem lett kiemelve, iden most jatszottunk a legkemenyebben, dadogott is sokszor a labda az elkapok kezeben az utesek utan:
twitter.com/BabyLead/status/1194143736399200257?s=20
twitter.com/thEMANacho/status/1194099159957196802?s=20
Ez a ket utes a safety parostol nagyon jol mutatja milyen kemenyen jatszottunk (9ers is). Ehhez tegyuk hozza, hogy JG nem jatszik jol es o a csapat gyengepontja. Shanny semazgat, probalja palastolni a gyengesegeit, de 10 yard fole nem igen megy a dobas.
Szóval örömtüzeket azért még ne gyújtsunk, az Eagles fala pl kiválóan beárazza majd a passrush-unkat. Ha ott is ismételni tudunk, akkor majd leírom, hogy elindult valami...akdestroyerAz Egales fala jo, nem szabad hozzajuk merni a D-line nyomasgyakorlasat. Annak is orulnunk kell, ha Q.Jeff visszatertevel es Reed felebredesevel sikerul Clowney contract year teljesitmenyet meglovagolva egy kozepes passrusht osszetenni. Nekunk tobbre nincs is szuksegunk (nyilvan minel jobb annal boldogabbak vagyunk, de hogy gameplan szinten lehessen kreativan dolgozni, legalabb kell a kzoepes szint).
Szóval most minden összeállt, és nagyon jól nézett ki, de azért türelemre intenék mindenkit, mert minden körülmény a kezünkre játszott. akdestroyerMarmint az 6 darab eladott labdank? Koztuk a ketto red zone turnover? Lockett serulese? Az, hogy a gyoztes intet se KJ se Wagner nem tudta megfogni, holott a kezukben volt?
Rengeteg hibaval jatszottunk, magunk ellen dolgoztunk (a 9ers is egyebkent), de igy is jott a W. Ez remek, de eddig meg egy meccset se jatszottunk ahol ne lottuk volna tokon magunkat. Ezeket a hibakat decemberre ki szoktuk javitani, szoval van potencial boven a csapatban.
Megdobta a szokásos balfasz interszepsönjét, amiről már a release pillanatában ordított, hogy pick lesz, de a nyomást is borzasztóan kezelte. akdestroyerMarmint micsoda? 😀 Iden 2db eladott passza van? 😀 Aligha szokasos "balfasz int". Nyilvan, ha interception, valami rosszul sikerult, de ha az a labda 10 centivel fentebb megy, tokeletes TD. Jo volt az elgondolas, de RW is lenyilatkozta, hogy rosszul hajtotta vegre. Ennyi.
Gordont volt az egyetlen stabil pont, csak őt meg 3 negyeden át kurvára nem vettük elő. Carson nem volt rosszakdestroyerMivel meg nem tudja a teljes playbookot. A clutch 1st downt ero elkapasa Sherm mellett epic szep volt. Carson nem rossz? A csavo sorozatban szorja a labdakat. Ha lenne alternativa, mar nem lenne a kezdoben. Egyelroe nem tehetunk amst, mint tamogatjuk.
És igen, nem beszéltem a TE-ekről, hát nálam Hollister eddig az év FA igazolása Clowney mögött akdestroyerHa jol emlekszem, minketto trade keretein belul jott, nem FA-kent, de a lenyeggel egyetertek. +1 Kepzeld el mi lett volna, ha Diggs, Hollister es Clowney melle meg Minkah-t is elhozzuk a Miamibol 😀
A bírói munkáról csak egy szót, kurvára hazalejtett a pálya, folyamatosan a mi kárunkra tévedtek, és ezeken amúgy kurva sok múlt. akdestroyerOcsmany volt az elso felido. Konkretan a birok toltak a 9ers O-t. Cserebe a vegen meg nekik neztek be (?) a kerdeses 1st downt.
A kommentátoroktól: Ricsi Seahawks-hater, és nekem pl ezt nagyon nehezen veszi be gyomrom. Azt hogy szereti a Chiefst, hát faszom legyen, szurkoljon nekik, akár ellenünk is, de hogy minden kibaszott semleges TV-s meccsen hallgatni kell ezeket a pici szurkálódásokat, meg sóhajtozást, amikor szerencsének van...
Ez nekem nagyon visszás.
akdestroyer
Engedd el. Ne nezz magyar kozvetitest.
Ja majdnem elfelejtettem, Ifedi egy kretén.Bucknert megkertek a meccs utan, hogy vezesse le mi tortent abban a jatekben:
akdestroyer
" Pretty sure the guys got to him and I saw one of the linemen take the ball from him and was just wondering 'what the hell is this dude doing?' you know what I mean? He tried to run with it, which was crazy, so I tried to wrap him up and get the ball out. "
Magyaran, WTF, miert probalt vele futni, ez bolond?! 😀
undisputedly
több mint 6 éve
és hát őszintén: Elértünk már idén bármit, tisztán a futójátékkal?Szemre lehet ez az erzese az embernek, de 14, helyen vagyunk a megfutott 1st downok teren 23.8%-al. 20+ yardos futasoknal a 7.-ek nyolc darabbal, mig 40+ yardosbol csak egy darab volt, ami a 12-23 hely koze tesz minket. Ha RW futasait nem szamolom, 4.4-es atlaggal futunk, tehat mukodik ez rendesen. Arrol nem is beszelve, hogy a rengeteg play action is a futason alapszik. A run game a tamadojatekunk alapja.
akdestroyer
Tegnap este is folyamatosan ilyen 3&6, 3&8 meg 3&15-öknek kellett nekimenni. (És a fumble-proneról most bölcsen nem is írok semmit.) És nem csak a liga egyik legjobb fala ellen volt ez így, hulladék DL-ek ellen se sikerült még dominálni, egyszer se.Ez az NFL. Nincs olyan csapat amelyik gond nelkul futna es ne lennenek neha neheszsegei. Kalapemeles Salah elott, mert jo gameplannel jott ki. 20 pontot engedett a 9ers D, annak nagyreszet turnover utan.
Vannak ilyen fellángolások, nagyon látványos amikor néha kiszalad egy 10-15 yard, csak ez pont semmit nem ér, amikor a következő két futásból megteszünk 3 yardot, a 3&7-et meg leütik, és megy az egész drive a lecsóba, És utána hiába néz ki nagyon jól a játékos lőlapján a 15 yardos futás, csak hát pontokat nem osztanak érte.akdestroyer
Miután a futást sikeresen öltük, már csak a passzjáték maradt, ahol szintén sokat segített, hogy RB, FB meg TE is volt egyszerre a pályán, mert így már csak 2 WR-nek maradt hely a LoSon, (elmaradtak a LB-WR mismatchek), ez pedig kiváló DB munkával ujjgyakorlat volt nekünk. DakdestroyerNem is tehettek volna meg, hogy tobb elkapoval alljanak fel, mivel nem maradt nekik egeszseges. Kittle (TE) ugye serult volt alapbol, Sanders kapott egy utest, a 2. felidoben nem johetett vissza. Amugy sem volt eleg elkapojuk, ezert is tradeeltek Sandersert. Ami nem lett kiemelve, iden most jatszottunk a legkemenyebben, dadogott is sokszor a labda az elkapok kezeben az utesek utan:
twitter.com/BabyLead/status/1194143736399200257?s=20
twitter.com/thEMANacho/status/1194099159957196802?s=20
Ez a ket utes a safety parostol nagyon jol mutatja milyen kemenyen jatszottunk (9ers is). Ehhez tegyuk hozza, hogy JG nem jatszik jol es o a csapat gyengepontja. Shanny semazgat, probalja palastolni a gyengesegeit, de 10 yard fole nem igen megy a dobas.
Szóval örömtüzeket azért még ne gyújtsunk, az Eagles fala pl kiválóan beárazza majd a passrush-unkat. Ha ott is ismételni tudunk, akkor majd leírom, hogy elindult valami...akdestroyerAz Egales fala jo, nem szabad hozzajuk merni a D-line nyomasgyakorlasat. Annak is orulnunk kell, ha Q.Jeff visszatertevel es Reed felebredesevel sikerul Clowney contract year teljesitmenyet meglovagolva egy kozepes passrusht osszetenni. Nekunk tobbre nincs is szuksegunk (nyilvan minel jobb annal boldogabbak vagyunk, de hogy gameplan szinten lehessen kreativan dolgozni, legalabb kell a kzoepes szint).
Szóval most minden összeállt, és nagyon jól nézett ki, de azért türelemre intenék mindenkit, mert minden körülmény a kezünkre játszott. akdestroyerMarmint az 6 darab eladott labdank? Koztuk a ketto red zone turnover? Lockett serulese? Az, hogy a gyoztes intet se KJ se Wagner nem tudta megfogni, holott a kezukben volt?
Rengeteg hibaval jatszottunk, magunk ellen dolgoztunk (a 9ers is egyebkent), de igy is jott a W. Ez remek, de eddig meg egy meccset se jatszottunk ahol ne lottuk volna tokon magunkat. Ezeket a hibakat decemberre ki szoktuk javitani, szoval van potencial boven a csapatban.
Megdobta a szokásos balfasz interszepsönjét, amiről már a release pillanatában ordított, hogy pick lesz, de a nyomást is borzasztóan kezelte. akdestroyerMarmint micsoda? 😀 Iden 2db eladott passza van? 😀 Aligha szokasos "balfasz int". Nyilvan, ha interception, valami rosszul sikerult, de ha az a labda 10 centivel fentebb megy, tokeletes TD. Jo volt az elgondolas, de RW is lenyilatkozta, hogy rosszul hajtotta vegre. Ennyi.
Gordont volt az egyetlen stabil pont, csak őt meg 3 negyeden át kurvára nem vettük elő. Carson nem volt rosszakdestroyerMivel meg nem tudja a teljes playbookot. A clutch 1st downt ero elkapasa Sherm mellett epic szep volt. Carson nem rossz? A csavo sorozatban szorja a labdakat. Ha lenne alternativa, mar nem lenne a kezdoben. Egyelroe nem tehetunk amst, mint tamogatjuk.
És igen, nem beszéltem a TE-ekről, hát nálam Hollister eddig az év FA igazolása Clowney mögött akdestroyerHa jol emlekszem, minketto trade keretein belul jott, nem FA-kent, de a lenyeggel egyetertek. +1 Kepzeld el mi lett volna, ha Diggs, Hollister es Clowney melle meg Minkah-t is elhozzuk a Miamibol 😀
A bírói munkáról csak egy szót, kurvára hazalejtett a pálya, folyamatosan a mi kárunkra tévedtek, és ezeken amúgy kurva sok múlt. akdestroyerOcsmany volt az elso felido. Konkretan a birok toltak a 9ers O-t. Cserebe a vegen meg nekik neztek be (?) a kerdeses 1st downt.
A kommentátoroktól: Ricsi Seahawks-hater, és nekem pl ezt nagyon nehezen veszi be gyomrom. Azt hogy szereti a Chiefst, hát faszom legyen, szurkoljon nekik, akár ellenünk is, de hogy minden kibaszott semleges TV-s meccsen hallgatni kell ezeket a pici szurkálódásokat, meg sóhajtozást, amikor szerencsének van...
Ez nekem nagyon visszás.
akdestroyer
Engedd el. Ne nezz magyar kozvetitest.
Ja majdnem elfelejtettem, Ifedi egy kretén.Bucknert megkertek a meccs utan, hogy vezesse le mi tortent abban a jatekben:
akdestroyer
" Pretty sure the guys got to him and I saw one of the linemen take the ball from him and was just wondering 'what the hell is this dude doing?' you know what I mean? He tried to run with it, which was crazy, so I tried to wrap him up and get the ball out. "
Magyaran, WTF, miert probalt vele futni, ez bolond?! 😀
több mint 6 éve
jogos, de!két hét, két hosszabbítás, két hasonlóan erős ellenféltől! 😊 😀Nem értékeled túl egy kicsit a Ninerst? 😊
Helmut Zimmer
Jakehomer
több mint 6 éve
Csak két dolog.Wilson MVP
Clowney meg újra megmutatta, hogy egy szőrny. Épp csak visszatértek a 9ers OT-i, de JC azon ment át az este akit elétettek - az első snappek után már csak azt néztem épp hova áll fel. Ritka az ilyen domináns meccs.
Mérlegek ide/oda az NFC-ben egy csapattal nem találkoznék szívesen majd a rájtszásban és az a Hawks. | És nem csak a közös múlt miatt.. |
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/EJJgpnkU8AEIMSv?format=jpg&name=largeGriffin felé no way.
Amúgy lehet ha Mullens játszik nyernek
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
két hét, két hosszabbítás, két hasonlóan erős ellenféltől! 😊 😀Nem értékeled túl egy kicsit a Ninerst? 😊
Helmut Zimmer
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
pokollá tették a QB életét rendesen.Nagyon fasza írást hajtottál végre de ne menjünk el mellette hogy Gucci Garopp idén egy 5.körös QB-val vetekszik tudás szintjén, szóval ebben nektek sem meg még a Dolphinsnak se lenne nehézsége. 😀 😀 😀
akdestroyer
Én speckó nem szimpizek vele annyira de kitudja lehet velem van a baj.
több mint 6 éve
két hét, két hosszabbítás, két hasonlóan erős ellenféltől! 😊 😀
több mint 6 éve
Gratulálok, az egyik szemem sír, mert kikaptunk tőletek, a másik meg annak "örül", hogy nem a Falcons/Cards-tól 😀igazi PO meccs, klasszikus.
több mint 6 éve
AK!Szerintem a Wide 9 dolgot csak a 9-ers "vezérszurkoló" hitte el komolyan, pedig megidéztük neki Schwartz szellemét. 14-es Billsen konkrétan nem lehetett futni...mondjuk erősebb sor volt mint a Ninersé (Kyle Williams, Dareus, Jerry Hughes, Mario Williams ) 😊
Funfact: (mert szeretjük helyesírásfasisztában tolni) Stanley az az ütve-fúró, őt Staleynek hívják, és nyugdíj előtti vet, tényleg csak 12 éve van ott.
Hogy minősítheted ilyen negatívan Wilson játékát?! Ha ő játszott volna a Ninersben 30-al kikapunk (láttam ilyen véleményt LOL). Én ebből kiszálltam. Wilson egy mágus, ha fel tud lépni megállíthatatlan, csere center+ Ifedi mögött erre sok lehetőség nem volt.... Meg a Wisconsin kvantitatív műveletek tanszék híresen gáz. Nehéz megszámolni, hogy a 6, vagy a 7 több, mint az 5, és át kén hívni a játékot. Szerintem jelen esetben egy levél az egyetemnek, mely leírja Wilson jelenlegi helyzetét feljogosítaná, hogy visszakérje a tandíjat.
Jó a gecizők mai kiadását félretéve rohadt nehéz dolga volt Wilsonnak. Borzasztó koncentráció kellett, és (Undinak nem fog tetszeni) Schottenheimer nem segített neki. Nálam Carson+ Penny is kuka, vicc, amit csinálnak.
Amúgy mindennel egyetértek. Többit este.
Faragu Ricsu meg … ki nem szarja le. A Chiefsben 5 klassz dolog van, Mahomes, Clark, meg Ulpianus, aki hármat ér.
több mint 6 éve
Van észrevétel, több is.A meccset pont ott nyertük meg, ahol arra számítottam, azaz a D#-ben.
Írtátok, hogy a wide9 ellen majd milyen jól fogunk majd futni, és hogy ez kulcs lehet. Na hát általános megrökönyödésemre (😀) ebből nem lett semmi, és hát őszintén: Elértünk már idén bármit, tisztán a futójátékkal?
És itt nem arról beszélek, hogy nem tudunk max 2 futásból 1st downt elérni legalább az esetek felében, de legtöbbször még a 3.és rövid sem sikerül.
Tegnap este is folyamatosan ilyen 3&6, 3&8 meg 3&15-öknek kellett nekimenni. (És a fumble-proneról most bölcsen nem is írok semmit.) És nem csak a liga egyik legjobb fala ellen volt ez így, hulladék DL-ek ellen se sikerült még dominálni, egyszer se. Vannak ilyen fellángolások, nagyon látványos amikor néha kiszalad egy 10-15 yard, csak ez pont semmit nem ér, amikor a következő két futásból megteszünk 3 yardot, a 3&7-et meg leütik, és megy az egész drive a lecsóba, És utána hiába néz ki nagyon jól a játékos lőlapján a 15 yardos futás, csak hát pontokat nem osztanak érte.
Nem véletlenül írtam a meccs előtt is, hogy én a passzjátékra leszek kíváncsi, mert alapozni jelenleg CSAK arra tudunk, a futójáték mint olyan, idén max arra volt jó, hogy valamelyest kontrolláljuk az órát, meg néha kiüssék a labdát a futó kezéből. Itt is ez volt a helyzet, szóval a meccs kulcsát nem itt kell keresni, (de nem is a passzjátékban amiről még lesz szó) hanem a másik oldalon:
Ezt az I-formation-t amiből a 49-ers fut (nagyon sokszor, 2. legtöbbet futó csapat idén) illetve passzol, hát ezt nekünk találták ki. A riválisnál megint nagyon kreatív játékokat hívtak, a kiváló FB játékukba nem egy csapatnak beletört a bicskája, csak hát a 4-3/6-1 fétisben szenvedő DC-nknek ez a matchup volt maga az álom, és ezt most sikerült is eredményesen a pályára vinni/pontokra váltani. A futásukat valami félelmetes módon tudtuk ölni, talán egész meccsen ha 2x engedtünk futást 10 yard fölé, de hát ehhez néha 8 emberrel töltöttük meg a boxot, úgy azért könnyű. Bobby meg KJ karcol, még ha be is szaladnak gyengébb meccsek.
Miután a futást sikeresen öltük, már csak a passzjáték maradt, ahol szintén sokat segített, hogy RB, FB meg TE is volt egyszerre a pályán, mert így már csak 2 WR-nek maradt hely a LoSon, (elmaradtak a LB-WR mismatchek), ez pedig kiváló DB munkával ujjgyakorlat volt nekünk. Diggst már most imádom, Griffin meg a hét cornere, aki szerint nem, az hülye.
Ami kellett még az egyenletbe, az a passrush, (mert a túltöltött boxok miatt hatalmas területek nyíltak a LB sor mögött, kulcsfontosságú volt hát, hogy hamar odaérjünk), ment is a siettetés rendesen, Clowney egymaga bohócot csinált az OL-ből, a hét csapatába őt is várom. A Staley-McGlinchy egy nagyon jó kis OT páros, de ne felejtsük el, hogy mindketten hosszabb szünet után tértek vissza, és nagyon látszott még az összeszokottság hiánya, ezt azért megköszönhetjük, én magam kevés esélyt látok arra, hogy a szezonzárón is hasonló mértékben tudjuk majd dominálni a falat, pont emiatt. Szóval örömtüzeket azért még ne gyújtsunk, az Eagles fala pl kiválóan beárazza majd a passrush-unkat. Ha ott is ismételni tudunk, akkor majd leírom, hogy elindult valami...
Szóval most minden összeállt, és nagyon jól nézett ki, de azért türelemre intenék mindenkit, mert minden körülmény a kezünkre játszott.
Jönnek még szembe 3 meg 4 WR-es felállások, meg Agholor-okon védekező Kendricks-ek, mert én nem látom, hogy az ilyen faszságokat idén ki tudnánk nőni, és ezen egy olyan meccsen, ahol a D#-nek pont nem ízlik majd a matchup, könnyen elmehet a W.
Kennortonnak meg marad a bamba nézés.
Ja, voltunk a labda túloldalán is, de arra inkább ne legyünk büszkék.
Wilson. A passer-rating szerintem egy nagyon csalóka dolog, hiába ment megint 100 fölé, de pl tegnap egyáltalán nem játszott jól. Megdobta a szokásos balfasz interszepsönjét, amiről már a release pillanatában ordított, hogy pick lesz, de a nyomást is borzasztóan kezelte. Amikor még én is látom hogy honnan jön majd a blitz, ő meg nem, az már baj. 😀
Voltak zseniális bootlegjei, meg hát a meccset is az ő futásával nyertük meg a végén, csak minden egyes Wilsonmagic-re jutott 1 rossz olvasás/menekülés a zsebben, amin meg közben drive-ok mentek el. Meg a fumble....Azon meg majdnem a meccs.
Ezt is írjuk le.
De csak a rend kedvéért, amúgy meg imádjuk, és MMMMVVVVVVPPPPPP!!!!! 😀
Sok másnak sem volt nagy napja a támadóoldalon, Wilson mentségére legyen szólva, hogy az OL még mindig hulladék, az EDGE rushert gyakran érintés nélkül engedték át, mert a Guard az üres ember helyett elment megduplázni azt a DT-t akivel a center birkózott épp, stb. Szóval a blokkolási sémákból kabaréműsort csináltak, és pokollá tették a QB életét rendesen.
A WR-ek is elég halvány napot zártak, se Lockett, se DK nem villogott, sőt utóbbinál most egy kicsit túl sok is volt a drop. Gordont volt az egyetlen stabil pont, csak őt meg 3 negyeden át kurvára nem vettük elő. Carson nem volt rossz, Pennyt hagyjuk végre, egy 6. körért mehet bárhová.
És igen, nem beszéltem a TE-ekről, hát nálam Hollister eddig az év FA igazolása Clowney mögött, (az ilyen move-ok mindig visszahozzák kicsit a reményt, hogy Schneider nem egy méretes balfasz, akinek volt 3 szerencsés éve 10 és 12 között, és ennyi), imádom a csávót, Dissly-vel nagyon jó páros lesznek jövőre, hatalmas fogás.
Szóval a szokásos balfaszkodás-kvótát megint sikerült teljesíteni támadó oldalon, de nyertünk, mert a védelem hasonló extrát hozott a másik térfélén. Csak ha nincs 3 TO, akkor nincs W. Ezt ne felejtsük el. És nem fog a D# minden héten három labdát szerezni...
A bírói munkáról csak egy szót, kurvára hazalejtett a pálya, folyamatosan a mi kárunkra tévedtek, és ezeken amúgy kurva sok múlt.
Kamuflagek kivédekezett 3. kísérletekre (amiket aztán pontokra váltottak), a Wilson-fumblenél volt egy kis facemask, semmi, sisakkal mentek a csúszó QB 3-an is, semmi, közben meg odaát befújtak minden szart.
Ezt nem panaszkodásként, csak azért jegyzem meg, hogy ne felejtsük el, és nem akarok sírást a visszavágón, ha esetleg kb feleannyira nekünk fújnak, mint tegnap oda.
A bírói munka most kb olyan Lions-i magasságokban volt.
Ez nekem nagyon visszás.
Bennem 4 éve, a 2015-ös Vikings-Hawks PO meccsen szakad el valami, amikor a 10-9-es meccsen Walsh mellérúgta, és utána hosszú percekig rendesen fel volt háborodva, hogy nem hiszi el, hogy megint nekünk van szerencsénk, meg hogy be kell rúgni a FG-t és akkor semmi keresnivalónk nem lenne a továbbiakban a PO-ban, kb hasonló stílusban... Mégis hogy képzelte? Ezt azóta nem tudtam megemészteni.
Ja majdnem elfelejtettem, Ifedi egy kretén.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
duzzadt a lába, Santa Claraban maradt. Nem tűnik jónak a helyzethubasszameg!! ez oda lett rakva.Elvileg nem sulyos, kipiheni.
Meg Lockett sérülése (kurvára remélem h nem súlyos, jókor jön a bye).
braxa88
undisputedly
twitter.com/NFL/status/1194123250772529153
több mint 6 éve
gedam
6 476
twitter.com/radiopal1580/status/1194123456343760897?s=21erről lemaradtam😂
több mint 6 éve
persze csak már dugózomNa milyen transzformációt alkalmazott tegnap a Seattle az eddigiekhez képest?nekünk elmondod az észrevételeidet?
Helmut Zimmer
braxa88
több mint 6 éve
Tudod ez mi, ez olyan mint az a filmkritika, ami azzal foglalkozik, hogy mennyibe került a film, ad háttérsztorikat, meg bennfenteskedik, de meg sem kísérli, hogy segítse a kapcsolat kialakulását a néző, és az alkotás között. Ez a bajom.Nem kötekedni akartam a kijelentéssel (vicces is lenne, hiszen én vagyok a letiltott személy a magyar közvetítéseknél), egyszerűen érdekelt a miheztartás kedvéért, mert elterjedt az a tévképzet, hogy a bowl.hu-n csak a rosszindulatú kritika megy.
Helmut Zimmer
A kiemelt mondattal meg tökéletesen megfogalmaztad az én érzéseimet is, csak nem nfl, hanem az ncaa kapcsán. Kihez mi áll közelebb.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal