Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
hubasszameg!! ez oda lett rakva.Elvileg nem sulyos, kipiheni.
Meg Lockett sérülése (kurvára remélem h nem súlyos, jókor jön a bye).
braxa88
De ezek a fumblek. Metcalf megint hozott egy up-and-down meccset, csak az a baj ha down akkor az nagyon down. Gordon két elkapása 3.downnál, hú de kell ő is, és milyen jó lesz még. braxa88Ujonc. Kinovi. Gordon limitalt volt, mert alig allt ido rendelkezesere, hogy ismerkedjen a playbookkal, de az edzok nagyon dicsertek a munkamoraljat. Rendes gyerek o, csak gyenge a szerekkel szemben, de az oltozore nem lesz rossz hatassal.
Penny végérvényesen bust, két carry, de legalább egyikből nem lett fumble...+1
braxa88
Hollister! hú Disslyvel mi páros lenne/lesz/lehet. braxa88Disslyre azert ne szamits fixen. Szerintem a srac allpro talent, ahogyan be is mutatta amig egeszseges volt, de 2 evben is IR-en vegezte 4-5 meccs utan... Hollister nagyon illik a mi rendszerunkbe, ahol jol kell blokkolnia a TE-nek. Koszonjuk meg a Patriotsnak. (Eloszor Coleman, majd Hollister, aztan Gordon...)
OL szörnyű volt, egyedül Brown fogta meg a túltolt Bosatbraxa88Kicsit hypeoljak, de eleg jo jatekos mar most szerintem. IGaz, a JAxes Allenrol meg teljesen megfeledkeztek.
Blair akkor le van felejtve, Diggs mondjuk király volt. braxa88Nincs elfelejtve, de PC ugy dontott, hogy a tapasztaltabb veteran duoval megy neki Diggs es McD szemelyeben. Blair a jovo HAwks defensenek egyik huzoneve lesz, de mivel ujonc, a nagy jatekok mellett inkonzisztens, ezt akarta ma elkerulni PC.
Clowney agyonverte a frisco OLt. Reed is megérkezett. Ansah és Collier meg annyira szarok hogy már Shaquem Griffin kap snapeket edge rusherként. A tesó meg újra allpro formában Evans elleni rossz meccs után.braxa88Collier nem volt sz@r ma, mivel inaktiv volt, ha jol lattam. Q. JEfferson visszatert a serulesebol, igy Clowneynak legalabb egy fel embernyi segitsege akadt a szelen. MEg is halalta. Ironikus, hogy a liga egyik legjobb (ha nem a legjobb) passrush egysege van a tuloldalon, megis Clowney volt a legjobb rusher ma. Meg kell fizetni szezon vegen, en mindig is mondtam. Remelem most mar te is tamogatod 😊
twitter.com/NextGenStats/status/1194125740830117890?s=20
Ezt epdig annak margojara, hogy egy kis passrush es a "mindent tarts magad elott" elv hogyan all szinkronba, ha mukodik:
twitter.com/NextGenStats/status/1194123124956024833?s=20
Myers. hát basszus h van még fél perc, és inkább lepörgetjük h 42ről rugjon Myers. Hát faszomse tudja mitől ez a nagy bizalom, de ma király volt a K.Neha o is berugja. Igazabol ennek a meccsnek a 4. negyed vegen, az utolso 1:30-on belul 2x is vege kellett volna legyen, amikor Jimmy G 2x dobta vedonkhoz a labdat,d e sem Wagner, sem KJ nem tudta... osszezarni az ujjait...
braxa88
"Per @NextGenStats, Jason Myers go-ahead 46-yard field goal with 1:49 remaining in the 4th quarter had a 68.6% probability of being made.
Chase McLaughlin then sent the game to overtime on a 47-yard field goal, which had a 66.4% probability of being made."
Jo meccs volt. 😊
Szerk: Helm, Ak varjuk az elemzest.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
hubasszameg!! ez oda lett rakva. defense kőkeményen fellépett, nem hittem hogy ilyen meccs lesz. Wilson nem volt most MVP, de a firstdown futással lényegében megnyerte a meccset. Meg az OL se segítette, se a futójáték, amit most megint kicsit túltolt Schotty. Meg Lockett sérülése (kurvára remélem h nem súlyos, jókor jön a bye).
De ezek a fumblek. Metcalf megint hozott egy up-and-down meccset, csak az a baj ha down akkor az nagyon down. Gordon két elkapása 3.downnál, hú de kell ő is, és milyen jó lesz még.
Penny végérvényesen bust, két carry, de legalább egyikből nem lett fumble...
Hollister! hú Disslyvel mi páros lenne/lesz/lehet. Kár volt szezon elején Vannett-tel bafaszkodni.
Ifedinek mondjátok meg h ne hősködjön ha már balfasz. OL szörnyű volt, egyedül Brown fogta meg a túltolt Bosat
Blair akkor le van felejtve, Diggs mondjuk király volt. T2 remélem van diplomád mert vhol jövőre dolgozni kell
Clowney agyonverte a frisco OLt. Reed is megérkezett. Ansah és Collier meg annyira szarok hogy már Shaquem Griffin kap snapeket edge rusherként. A tesó meg újra allpro formában Evans elleni rossz meccs után.
Myers. hát basszus h van még fél perc, és inkább lepörgetjük h 42ről rugjon Myers. Hát faszomse tudja mitől ez a nagy bizalom, de ma király volt a K.
8-2
több mint 6 éve
Várom AK értékelését. Különösen a Wilson szekció érdekel. 😊MVP. Kérem kapcsolja ki.
Helmut Zimmer
Dickson mondjuk kicsit helyezhette volna közelebb a kapufához, így majdnem odaért a kapus 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Várom AK értékelését. Különösen a Wilson szekció érdekel. 😊
több mint 6 éve
m.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA
több mint 6 éve
Ne feledjétek, ez a mi szeretett csapatumk, olyan amilyen, de a mienk. Én ezzel a kis dallal engedem őket el, ha már a meccset nem látom.m.youtube.com/watch?v=PQOWnHmBlbM
Peace
több mint 6 éve
Remek ez az altesti humor a hox topicban. Nem kell mindig az a rejtett tartalom, ami dolgoztatja az agyat 😊 😊 😊
több mint 6 éve
Diggsre és Gordonra kíváncsi leszek, ébresztőt beállítottam, és tényleg remélem olyan meccs lesz hogy AK-nak kellesz a zsepi, vagy azért mert a csapat olyan jó lesz hogy ,,tudjuk miért" vagy olyan szar hogy a zsepi inkább a síráshoz kell majd 😀
több mint 6 éve
Max a szép megmozdulásoktól(reméljük)Nem fog fogyni a papírzsepi legalábbUi2: Erin Andrews lesz? <3Erin Andrews a Foxnál van, az esti meccs az Espn en lesz, szóval sajnos most nem láthatod 😁
akdestroyer
kapitnono
petey
több mint 6 éve
Nem fog fogyni a papírzsepi legalábbUi2: Erin Andrews lesz? <3Erin Andrews a Foxnál van, az esti meccs az Espn en lesz, szóval sajnos most nem láthatod 😁
akdestroyer
kapitnono
több mint 6 éve
Ui2: Erin Andrews lesz? <3Erin Andrews a Foxnál van, az esti meccs az Espn en lesz, szóval sajnos most nem láthatod 😁
akdestroyer

több mint 6 éve
Remélem sokan felkeltek eredménykövetőzni, a múlt heti TB elleni rondcserbi az egyik legjobb hangulatú követő lett amihez idén szerencsém volt, ez ismétlésért kiált.Meg hát kell a létszám is, mert most, hogy 6 év óta először kilátásba van egy pozitív szezon, egyből előbújtak a vörösingesek, és nagyon-nagyon hangosak 😀

Én magam kib@szottul jó formában vagyok, tegnap kapott el a hányásos-hasmenéses, szóval jobban kell majd kezelnem a klozet-time managmentet, mint PC a pályán a GW drive alatt, mert felváltva ürítek minden nyílásomon, és ha elrontom az ütemezést annak könnyen belálthatatlan következményei lehetnek. Pl simán lemaradok egy 40mp-es Hawks 3&outról, vagy csak simán befosok. 😀
Szóval gyertek-gyertek, megéri, belsős infók szerint erőltetni akarjuk Ifedivel a cut blokkolást, és ilyen minőségi szórakozást ígérő cirkusz, ingyen, bizony nincs mindennap! Én meg alapból erősen be leszek gyógyszerezve.
Ui: Arra azért kiváncsi vagyok, hogy az OL hogyan készül a passprotectionra, a két egység összecsapása legendásabb lesz, mint a Kung-fu Panda triológia.
Mert tisztán futással még egyetlen meccset sem nyertünk, és nem most fogjuk elkezdeni
Ui2: Erin Andrews lesz? <3
Én meg most megyek, mert idő van! 😀
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Kiváncsi vagyok DiggsSTen kívűl játszik e, ha egyáltalán aktív leszupgrade lesz e azonnal. Go Hawks!
feki
több mint 6 éve
Nálunk mindenki játszhat viszont a 49ers nép Gould után Kittle is kidőlt. De szép is lenne az a 8-2 bye week előtt.Még ne vegyél mérget erre, hogy nem lesz Kittle.
Kiváncsi vagyok Diggs upgrade lesz e azonnal. Go Hawks!
feki
több mint 6 éve
Nálunk mindenki játszhat viszont a 49ers nép Gould után Kittle is kidőlt. De szép is lenne az a 8-2 bye week előtt.Kiváncsi vagyok Diggs upgrade lesz e azonnal. Go Hawks!
több mint 6 éve
gedam
6 476
mivel ez szorosan idekapcsolódik ezért elmondom, hogy ennek a zenének csak is a rezesbandás verzióját vagyok hajlandó elfogadni:twitter.com/vountee/status/1192977281133809665?s=19Hát, én majdnem elaludtam rajta :/
Nagyon jol sikerult hype video
Borbinho
Wyatt
youtu.be/fKFbnhcNnjE
több mint 6 éve
twitter.com/vountee/status/1192977281133809665?s=19Hát, én majdnem elaludtam rajta :/
Nagyon jol sikerult hype video
Borbinho

több mint 6 éve
twitter.com/vountee/status/1192977281133809665?s=19Nagyon jol sikerult hype video
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Szerintetetek van rá esèly hogy ujra elővesszük az 1.8-2,8 ( nem emlekszem mennyi volt 😀 )masodperces dobalasokat hogy ezzel hatastalanitsuk a 9ers pass rusht? Vagy csak en látom ezt egy jo opcionak?En csak reménykedek hogy elővesszük, szerintem kelleni fog vagy plusz falembereket beküldeni hogy passrusht megállitsuk.😃
Fantomas0429
több mint 6 éve
Szerintetetek van rá esèly hogy ujra elővesszük az 1.8-2,8 ( nem emlekszem mennyi volt 😀 )masodperces dobalasokat hogy ezzel hatastalanitsuk a 9ers pass rusht? Vagy csak en látom ezt egy jo opcionak?
több mint 6 éve
Azért az nem biztató, hogy limitált volt az edzésen, lehet, hogy így most még nem játszik

több mint 6 éve
Jezusom első alkalom volt hogy benèztem más topikba (49ers) többet nem fogok. Durva csata dúl!i.imgur.com/apO2DdD.png
Fantomas0429
1. Amiota RW a ligaban van, 12-3 a rekordunk a 9ers ellen, szoval rivalizalasrol ilyen ertelemben nem beszelhetunk. Tavaly a decemberi masodik meccsunkon ugye gyoztek, de azt megelozoleg 10 zakot kaptak tolunk, ami 5 teljes szezont jelent. Mas uton jar/jart a ket frencsajz. En kifejezetten orulok amugy, hogy ebben az 5 evben egy Hawks fan sem "jart at" a 9ers topicba, hogy belejuk torolje a labat. Ez igy van jol. Ez a jatek nem a gyulolkodesrol szol, meg akkor sem, ha a 2013-as szezon elep paprikasra sikeredett, de tegyunk hozza, rengeteget tett azert az az ember, aki most 9ers mezben fut ki majd ellenunk. Az akkori rivalizalas 50%-at az o nyilatkozatai es beszolasai adtak 😊
PFF-en volt egy erdekes iras, mely szerint a "legszerencsesebb" csapatok egyike volt idaig iden a 9ers. 8 W-bol ok 5.4 W-t hoznak ki, ha ezt a szerencse faktort beszamitjak.
"The Niners have faced the fourth-easiest schedule according to PFF ELO ranking thus far and the third-easiest set of offenses. Opposing quarterbacks have made a turnover-worthy (plays that result in a turnover over 50% of the time on average) on 6% of dropbacks, which is the second-highest mark in the NFL (Patriots) and speaks to the ineptitude of the opposition more than the brilliance of the defense (though that certainly contributes)."
Habar idegenben jobbak vagyunk iden, mint otthon, en most idegenbeli veresegre szamitok, majd otthon Seattleben gyozelemre. Jo meccs lesz, nagy kar, hogy MNF.
2. Kozben Gordon edzesbe allt (O lehet Hollister mellett a 2. ex-Patses aki hozzajarul a tamadooldal sikerehez, amivel kapcsolatban meg is kerdeztek PC-t,hogy eszrevett-e rajtuk valamit, mivel mindketten a nagyon sikeres Hazafiak programjat erositettek, amire csak annyit valaszolt, hogy nagyon-nagyon orulnek, hogy itt lehetnek nalunk 😀 LOL )
3. Ezt a kis videot nezzetek meg:
twitter.com/Seahawks/status/1190371732734889985?s=20
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Jezusom első alkalom volt hogy benèztem más topikba (49ers) többet nem fogok. Durva csata dúl!
több mint 6 éve
4.körös WR draftok 2010 óta: Kris Durham
Chris Harper
Kevin Norwood
Gary Jennings, Jr.
összesen négyüknek 9darab yarddal van többjük Seahawks mezben mint DK-nek csak vasárnap 😀
és még van egy 3.körös Amara Darboh is