Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
Napra pontosan 6 éve ugyanígy OT win-t hoztunk otthon a Tampa ellen, ugyanigy 21-7 rol hoztuk vissza.

Abban az evben lettunk bajnokok.

Szoval innentol kezdve minden sima lesz. 😏

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.
braxa88
Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
Bár az is igaz én egyszer már Walshot is megvédtem. De nekem is lehet rossz napom.
BigBaltazar
40yard felett 8ból 3-t rugott be. és kihagyott 2 XP-t. (40-50: 2/5, 50+: 1/3, preseasonban is kihagyott egy FG-t és egy XP-t)
9ből 4 olyan meccse volt, amikor nem hibázott rúgást, ebből 2-n csak XP-hoz állt fel.
továbbra is tartam azt amit pár hete mondtam, ha K nélkül tolnánk (ellenfél térfeléről neki mennénk a 4.nek, XP helyett 2pontos) akkor előrébb lennénk.
braxa88
Amikor hozzánk került, a Jetsben 36-ból 33 mezőnygólt berúgott. 90+% teljesítmény.
Nyilván nem volt a homlokára írva hogy idén csak 70% vágja be a rudak közé.
Szerintem nem rossz rúgó, csak hozzáidomult a csapat többi egységéhez. ( kivéve Wilson-Lockett tengely és a punterünk ). De persze összeszedhetné magát,
Akárcsak Griffin is, mert amit a Tampa ellen nyújtott az akkora fos volt, hogy Myers mellette istenkirály volt.

Amúgy kit látnál szívesen Myers helyett?

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 686 — Seahawks fan
Egyszer csak találunk egy sisakos Messit aki végre bebaxa a lasztit a lécek közé!
Ha Myers éjszakai bénázása mellett elmennek szó nélkül.......

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
mum Seattle Seahawks 49
Nem tudunk K igazolni és nagyon nincs is kit.Hausért nagy kár,ha jol emlékszem sporolni akartunk rajta....megérte.....
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Nem lehet nem csipni ezt a faszit!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/go6mzzfdjhtrdudk18cm
Lockett shares D.K. Metcalf's progress with Deion Sanders
Seattle Seahawks wide receiver Tyler Lockett shares D.K. Metcalf's progress with Deion Sanders.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Myers 4 éves szerződés, 3,8Más fizu,e lég sok bünti ha kivágjuk. De ő egy ligaalja kicker, simán ki kell baszni.
braxa88
Ez azért barokkos túlzás szerintem. És ha kibaxnánk, akkor ki rugdalna helyette? Nem olyan erős a felhozatal.
Bár az is igaz én egyszer már Walshot is megvédtem. De nekem is lehet rossz napom.
BigBaltazar
40yard felett 8ból 3-t rugott be. és kihagyott 2 XP-t. (40-50: 2/5, 50+: 1/3, preseasonban is kihagyott egy FG-t és egy XP-t)
9ből 4 olyan meccse volt, amikor nem hibázott rúgást, ebből 2-n csak XP-hoz állt fel.
továbbra is tartam azt amit pár hete mondtam, ha K nélkül tolnánk (ellenfél térfeléről neki mennénk a 4.nek, XP helyett 2pontos) akkor előrébb lennénk.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 232 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
braxa88

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Love on:
na mindenki átment automatikából... tansegg elbaszott egy feladatot (juhéjjjj!)
Love off

Nolovelost section:
Szeretnék erre a rugó kérdésre reagálni, és egyúttal a várható Ken Norton Jr. takarodj cunamiba, egy kis Brian Schneider takarodj szigetecske alapjait letenni.

Most OK Walsh otthagyott 7 pontot a pályán, ilyen van...
Bocsánat Jano otthagyott 7 pontot... elnézést ő sincs már... nem Halacska hagyott ott, nem ő már a Billsben játszik (jól), Igen Myers hagyott ott 7 pontot a pályán...

Én rámennék a gyökérokra, lehet itt kirugdalni a rugókat (érted 😊 ), de mi lenne, ha az amúgy is mélyen a középszerűség alját súroló Special teammel tennénk valamit. Azért olyan nincs hogy Seattleben minden rugó szar. Vagy nem tudunk igazolni, és akkor azért rúgnám picsán az illetékeseket, vagy -és ezt gondolom inkább- gyenge az edzésmunka, és akkor azért...

El lehet itt verni minden rugón a port, meg lehet tolni VéberGyurit, csak mostmár kicsit sok rugó halt itt meg, Brian Schneider meg még mindig itt rontja a levegőt.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Egyébként ez a Hunt gyerek nem is vészes, Britthez hasonítva legalábbis. Azért tényleg hívni kellene vizitre 1-2 kickert hogy Myers érezze a törődést, de ahogy Pete apánkat ismerem ellesz intézve egy,.: dolgozunk a jobb teljesítménye érdekében blablabla.. szöveggel.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Metcalf egész ügyi volt, amikor láttam 😊
Wyatt
Igen de ne vegyük el AK kenyerét
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffba
braxa88
Nem lehet. De bejut a Seahawks, szal mindegy is.

Metcalf egész ügyi volt, amikor láttam 😊

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 606 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az apja faszát annak, aki az FO-ban megtorpedózta azt, hogy első kört adjunk Fitzpatrickért a Miaminak. Pont ez a playmaker hiányzik a sec-ből, vele sok évre meglettünk volna.
akdestroyer
Lehet Caroll volt?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Joejt srácok! Ismèt èlmèny volt!
több mint 6 éve
csúnya viták lesznek szezon végén h lehet e olyan játékos mvp aki nem jut playoffba
több mint 6 éve
Ak szeretne feldobni egy témát Lockett és Metcalf teljesítménye kapcsán....
Tied a pálya.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Az apja faszát annak, aki az FO-ban megtorpedózta azt, hogy első kört adjunk Fitzpatrickért a Miaminak. Pont ez a playmaker hiányzik a sec-ből, vele sok évre meglettünk volna.

több mint 6 éve
Gordon lesz este? És eredménykövetőben ki?
akdestroyer
Ő is inaktív
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Gordon lesz este? És eredménykövetőben ki?

több mint 6 éve
Diggs miért inaktív még mindig? Prosise-on meg sem lepődtem, ideje lenne elengedni...

Szerkesztette: Oszi
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 pbs.twimg.com/media/EIahoAoW4AAgWLh.jpg:large
dande
Jol all neki a marijuana szinu mez. 😈

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 026 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 086 — Csodabogár
 profootballtalk.nbcsports.com/20...hamstring/

The Seahawks list Diggs as doubtful for Sunday.
Seahawks coach Pete Carroll said Diggs’ hamstring injury is worse than what the team believed when it acquired him. Diggs recently had blood drained from his hamstring.
Diggs hasn’t played since Week Seven when he played 55 snaps against the Vikings while still with Detroit. That came after he played only 13 snaps in Week Four because of the injury, had a bye in Week Five and sat out Week Six.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk akkor is meglep, hogy csak egy csapat próbálkozott be. Az viszont egyáltalán nem, hogy ez a Seahawks volt, hiszen megtettétek Metcalfnél, próbálkoztatok AB-nél, és adtok egy esélyt neki is. Én szurkolok, hogy bejöjjön^^

twitter.com/RapSheet/status/1190614453986967552

több mint 6 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 701