NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Sziasztok. Szerintetek tènyleg van esèlye Wilsonnak az MVP cimre ugy hogy nem lesz annyi passzolt yardja mint Mhomesnak?
Mit gondoltok vagy gondoktok bármit is a Tom Cable fèle raider o-line rol es a Dan Quinn fèle Falcons vèdelemrol?
Èn se csîpem Cablet es örülök hogy nincs a Dan Quinn kèrdès pedig azèrt mert mostanába itt sokan vissza várják es a Falcons vèdelme nem tul pofas.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
LOL

twitter.com/DangeRussWilson/status/1181593198990221312?s=20
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
...és amire minden Hawks fan évek óta várt...

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ymaxiy4uk8sntuibs0ot
Offensive player rankings, Week 6: Russell Wilson is new No. 1
David Carr examines the three biggest coverage dictators in the NFL right now. Plus, there's a new No. 1 in his ranking of the top 15 offensive players.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Szerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊
Helmut Zimmer
Vagy a Titanic. A csodájára jártak '12-ben, aztán mégis egy éjszaka alatt elsüllyedt.
akdestroyer
az. egyszezonoscsoda
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Szerintem a Seattle Seahawks igazi metafórája a Millenium Falcon a Birodalom visszavágból… Tudjuk, hogy a leggyorsabb hajó, de valami mindig elromlik... 😊
Helmut Zimmer
Vagy a Titanic. A csodájára jártak '12-ben, aztán mégis egy éjszaka alatt elsüllyedt.
akdestroyer
😊
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Helmut Zimmer

több mint 6 éve
 www.fieldgulls.com/2019/10/8/20903773/all-22-film-breakdown-seattle-seahawks-rams-week-5-russell-wilson-poona-ford-chris-carson

még a rams meccs fontos playei
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!
Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Akkor kicsoda a történetben Marty anyja, Loréjn a bálból? Ha ez nincs meg, nem lesz folytatás.
Ötleteket kérek!
akdestroyer
több mint 6 éve
Segítsetek, alkotói válságba kerültem!
Ha Marty Pete, Doki John, Biff Belicsek, Jennifer Russell, Finkle meg Einhorn...
Akkor kicsoda a történetben Marty anyja, Loréjn a bálból? Ha ez nincs meg, nem lesz folytatás.
Ötleteket kérek!

több mint 6 éve
@ak

Csinalhatnal Star Wars kepregenyt is 😀 Obi-wan/Reed, maga az egyetlen remenyunk!

Szerk: PC amugy tegnap azt mondta, hogy szerinte a szezon kovetkezo harmadaban beindul a passrush, mert most mar lattak eleget ahhoz, hogy tudjak min kell valtoztatni. Ebben meg bizhatunk.
undisputedly
4-3 flat transformation/ bear a'la John Marshall. Szegény Marshall 3 sora van a wikiben, azt korunk egyik legnagyobb hatású koordinátora, kb 5-6 csapat felfedezte újra.
több mint 6 éve
@ak

Csinalhatnal Star Wars kepregenyt is 😀 Obi-wan/Reed, maga az egyetlen remenyunk!

Szerk: PC amugy tegnap azt mondta, hogy szerinte a szezon kovetkezo harmadaban beindul a passrush, mert most mar lattak eleget ahhoz, hogy tudjak min kell valtoztatni. Ebben meg bizhatunk.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.

Szerk: Tovabbra is o az egyetlen nyomasgyakorlasra hasznalhato falemberunk (Reed visszaterteig, remeljuk)
undisputedly
Green-nek 6, Jeffersonnak 7 siettetése volt a Rams ellen.
Clowneynak 5
braxa88
Ez amit mondasz nem valtoztat semmilyen kontextuson. Sot... A statisztika nem azt mondja, hogy Clowney maga siettet minden playben, hanem azt, hogy megnyitja a teret a tobbieknek mert duplazzak ot stb.
undisputedly
tudom.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Clowney nelkul 11%-ban gyakorlunk nyomast az ellenfel iranyitojara, vele a palyan viszont ez a szam megno a haromszorosara, 33%-ra.

Szerk: Tovabbra is o az egyetlen nyomasgyakorlasra hasznalhato falemberunk (Reed visszaterteig, remeljuk)
undisputedly
Clowneynak 5
braxa88
Ez amit mondasz nem valtoztat semmilyen kontextuson. Sot... A statisztika nem azt mondja, hogy Clowney maga siettet minden playben, hanem azt, hogy megnyitja a teret a tobbieknek mert duplazzak ot stb.
több mint 6 éve
Clowneynak 5
braxa88
Az on-field pressure rate pont nem erről szól. 😀
Hanem arról hogy a fenti kettős remek számai Clowney jelenlétében készülnek. A 13-siettetésből 9 mondjuk. Amikor meg nincs fent, nincs pressure se.

több mint 6 éve

undisputedly
egészen drámai a talent hiány a jelenleg felálló dl - ben
Helmut Zimmer
Reed azért megoldás lesz. Mellette Fordnak is több levegője lehet. Amúgy a Ford-Jefferson kettősre nem mondanám hogy nincs talent, mert szerintem van, idén is voltak egész korrekt meccseik. Csak vannak egész mérkőzések ahol meg eltűnik a nyomás. Fene érti.
A DL edzőt is elővenném.
Ken Nortont is.

D.Quinn? Merre vagy? 😀

több mint 6 éve

undisputedly
Clowneynak 5
több mint 6 éve

undisputedly
egészen drámai a talent hiány a jelenleg felálló dl - ben
több mint 6 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Szóval kell nekünk erősítés elkapó fronton?
Helmut Zimmer
Ha kell is, akkor se AJ Green a megoldás. Ha már sok pénz el akarunk verni WR-re akkor slot corner kell. Aki clutch amikor scramble van, aki gyors slant útvonalakon bevethető amikor omlik a fal. Mint Baldwin volt.

Ha AJ Green árkategóriájából választhatok akkor Thielen. De van olcsóbb megoldás is, nyílván.
Golden Tate nevét félve dobom be. 😀
Sideline WR nem kell azokkal tele a padlás.

De hogy válaszoljak a kérdésre is, én most nem ruháznék be ilyenre. Most húztunk egy valag elkapót.

Safety need van, de dúlván!
Meg slotcorner. Colemant elengedni és nem megfizetni McDowell-nívódíjas húzás volt. Annak csapatnak aki 1 misit spórol a rugón, hogy aztán 6-ot hozzávágjon Luke Joeckelhez... 😀

Nevetek, mert sírva vígad a magyar.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 217 — Lájkold a zsűrit!
ET-t meg ismerjük jól, legalább akkora hardhitter mint Kam volt, de szinte sosem volt szabálytalan, sosem ment szándékosan a sérülésre.
akdestroyer
 twitter.com/MadMikeSports/status/788386420410949632?s=19

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Elnézést srácok, én hibáztam, megosztó témát dobtam fel.
Helmut Zimmer
Tudom le kéne zárni, de azért én leírom:
Én alapvetően nem vagyok a híve a védjük meg a QB-kat mozgalomnak, inkább azt vallom hogy védjék meg magukat. Forduljon bele a sackbe, dobja ki taccsra, csússzon előre lábbal.

Ha nem teszi, ha bele akar állni a dobásba, ha be akarja nyújtani, ha megiramodik, akkor meg számoljon vele hogy legyilkolják a picsába, mert ez egy ilyen sport.

A védő nem fog leállni moralizálni, hogy jó lesz-e a ligának ha IR-re küldi a QB-t, mert nem, megy azt akkorát üt rajta amekkorát csak tud. A QB-nek kell hogy agya legyen, neki nem kell belemenni a csínybe. Meg általában ő húzza a rövidebbet.

És akkor is ezt írnám, ha épp Russellt ütötték volna ki, ezt nyugodtan számon lehet kérni rajtam. Ha nem csúszik be, és kifejelik a védők, nem fogok eltiltásért sírni, hanem őt fogom előszedni, amiért lemészároltatta magát. Nem ér ennyit egy first down se.

Rudolph látta ET-t, mert szemből jött, de ennek ellenére beleállt a dobásba, belement a csínybe. Újonc hiba volt, majd kinövi. Nézzen sok Rodgers videót, most van ideje.

ET-t meg ismerjük jól, legalább akkora hardhitter mint Kam volt, de szinte sosem volt szabálytalan, sosem ment szándékosan a sérülésre. Most sem volt számomra kifogásolható a mozdulat, nem késett el, felkínálta magát a QB, ő meg elfogadta a násztáncot. Azt olyat vert rajta amilyet bármelyik WR-en szokott. Alapvetően vállal ment, aztán mégis a sisak csattant, szerencsétlen eset volt, de előfordul, épp ezért kell ilyenkor kidobni taccsra.

Kicsit karcos hozzáállás tudom, de én így élem világomat. 😀
Ez számomra pont ugyanaz mint amikor a babakocsit betolja az anyuka a nyolctengelyes alá a zebrán. Nem érdekel hogy zöld volt, nézzél körbe baszod, mert te vagy a puhatestű!
Elsőbbséged meg csak akkor van ha megadják. Ha agyhalott vagy nyugodtan lépj alá.

Csak a babakocsit tessék az út mellett hagyni csókolom!
akdestroyer
Alapvetően nem erről szólt az én felvetésem, hanem arról, hogy ET tajtékszar a Ravensben, igazából Clark hozzá képest szupersztár a Chiefsben, pedig bárki máshoz képest nagyon nem az.
Amúgy zászló volt, szóval a kérdés nem az, hogy szabályos volt, hanem, hogy mért nem baszták ki a meccsről.
Ugorjunk!
több mint 6 éve
Helmut Zimmer
Tudom le kéne zárni, de azért én leírom:
Én alapvetően nem vagyok a híve a védjük meg a QB-kat mozgalomnak, inkább azt vallom hogy védjék meg magukat. Forduljon bele a sackbe, dobja ki taccsra, csússzon előre lábbal.

Ha nem teszi, ha bele akar állni a dobásba, ha be akarja nyújtani, ha megiramodik, akkor meg számoljon vele hogy legyilkolják a picsába, mert ez egy ilyen sport.

A védő nem fog leállni moralizálni, hogy jó lesz-e a ligának ha IR-re küldi a QB-t, mert nem, megy azt akkorát üt rajta amekkorát csak tud. A QB-nek kell hogy agya legyen, neki nem kell belemenni a csínybe. Meg általában ő húzza a rövidebbet.

És akkor is ezt írnám, ha épp Russellt ütötték volna ki, ezt nyugodtan számon lehet kérni rajtam. Ha nem csúszik be, és kifejelik a védők, nem fogok eltiltásért sírni, hanem őt fogom előszedni, amiért lemészároltatta magát. Nem ér ennyit egy first down se.

Rudolph látta ET-t, mert szemből jött, de ennek ellenére beleállt a dobásba, belement a csínybe. Újonc hiba volt, majd kinövi. Nézzen sok Rodgers videót, most van ideje.

ET-t meg ismerjük jól, legalább akkora hardhitter mint Kam volt, de szinte sosem volt szabálytalan, sosem ment szándékosan a sérülésre. Most sem volt számomra kifogásolható a mozdulat, nem késett el, felkínálta magát a QB, ő meg elfogadta a násztáncot. Azt olyat vert rajta amilyet bármelyik WR-en szokott. Alapvetően vállal ment, aztán mégis a sisak csattant, szerencsétlen eset volt, de előfordul, épp ezért kell ilyenkor kidobni taccsra.

Kicsit karcos hozzáállás tudom, de én így élem világomat. 😀
Ez számomra pont ugyanaz mint amikor a babakocsit betolja az anyuka a nyolctengelyes alá a zebrán. Nem érdekel hogy zöld volt, nézzél körbe baszod, mert te vagy a puhatestű!
Elsőbbséged meg csak akkor van ha megadják. Ha agyhalott vagy nyugodtan lépj alá.

Csak a babakocsit tessék az út mellett hagyni csókolom!

több mint 6 éve

Úgyhogy ráfordulnék arra, a cikkre, ami engem eleinte felbosszantott, de aztán gondolkodtam rajta.
 bleacherreport.com/articles/2856446-nfl-teams-that-desperately-need-to-strike-a-trade#slide5

Nagyon sokan mondják ezt az AJ Greent a Seattlebe dolgot. A költő szerint Wilsonnak kevés a fegyvere. Dissleyt (még 6 TD hiányzik) nem teljesen ugyanúgy látja a művész, mint mi, (a fák szerinte nem nőnek az égig), és DK sem tart ott, ahol vártuk. (utóbbi két meccsen DK 8 target 3 elkapás, ha jól emlékszem, de ennek nem néztem utána)

Helmut Zimmer
Nem. Safety kell.
több mint 6 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587

Úgyhogy ráfordulnék arra, a cikkre, ami engem eleinte felbosszantott, de aztán gondolkodtam rajta.
 bleacherreport.com/articles/2856446-nfl-teams-that-desperately-need-to-strike-a-trade#slide5

Nagyon sokan mondják ezt az AJ Greent a Seattlebe dolgot. A költő szerint Wilsonnak kevés a fegyvere. Dissleyt (még 6 TD hiányzik) nem teljesen ugyanúgy látja a művész, mint mi, (a fák szerinte nem nőnek az égig), és DK sem tart ott, ahol vártuk. (utóbbi két meccsen DK 8 target 3 elkapás, ha jól emlékszem, de ennek nem néztem utána)

Helmut Zimmer
Attól függ, hogy mennyire vagyunk win nowban.. Szezon előtt nem úgy tűnt, viszont elég jól állunk.

Brown nagyon gyenge ebben az évben a fumble-jétől függetlenül is. Ha azt vesszük, hogy ő a Nr.3 WR akkor tény, hogy elég vékony a poszt. Nyilván nem mindegy, hogy helyette AJ-n kellene védekezni a két jelenlegi legjobb elkapónk mellett. Ebben a tekintetben elférne Green, bár egy ilyen kaliberű játékosra nem sok helyen mondanának nemet.

Ugyanakkor a 15 millió körüli cap hit nagyon sok egy 30 feletti sérülékeny elkapóért és ha jó formában tér vissza, könnyen jelentheti azt, hogy helyette egy sokkal fontosabb láncszemre (Reed, Clowney) nem maradna pénz jövőre. Mivel FA lesz év végén, ő is simán körülnézhet, hogy hol adják neki a legtöbbet, egy fél éves kölcsönt pedig nem biztos , hogy megér.
Szintén kor + sérülékenység miatt túl magas picket sem lenne érdemes áldozni rá.

Szóval persze, jó lenne, de tényleg képes annyit hozzátenni ehhez az évhez, hogy megérje ? Volt nekünk egy Percy Harvinunk és egy Jimmy Grahamünk is...
több mint 6 éve