NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
550
49
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Érdemes lenne lassan beszélni arról, hogy miért van ennyi elrontott szerelés a csapatban. Meccsek óta nézem...és a "ligaelit LB sor" meccsek óta rengeteg szerelésről csúszik le.... (amúgy a DB-k is).Kenndricksnél ez nem volt akkora meglepetés, de mára eljutottunk oda, hogy Wagner is bele-belehibáz.
több mint 6 éve
húbasszameg!
több mint 6 éve
majd, ha elindul a kibaszott számítóközpont, addig csak "reggelt"...Russell Wilson egy kib@szott zseni!Jó reggelt! 😉 😛
Helmut Zimmer
dande
több mint 6 éve
Russell Wilson egy kib@szott zseni!Jó reggelt! 😉 😛
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Russell Wilson egy kib@szott zseni!
több mint 6 éve
twitter.com/WoodJustRuff/status/1173726134703443969?s=20Patrick Mahomes the kid in the back 😀
akdestroyer

több mint 6 éve
Osztom undiék véleményét, szoros meccset és L-t várok.na, beütött a herbál időközben? 😀
Az a 20-28-as tipp annyira tetszik, hogy lopom is!
De persze ugyanúgy megnyerhetjük mi is, szóval hajrá! Én leszek este!
Update: Nem, bazdmeg, meggondoltam magam. Nyerünk! 28-20 ide! Valahogy most érzem.
Goff lemegy kutyába, ha a rádiócsend alatt folyamatosan megvariáljuk a védelmi sémát. Ezt külön nézni fogom!
akdestroyer
több mint 6 éve
24-21 ide 😮
több mint 6 éve
Osztom undiék véleményét, szoros meccset és L-t várok. Az a 20-28-as tipp annyira tetszik, hogy lopom is!
De persze ugyanúgy megnyerhetjük mi is, szóval hajrá! Én leszek este!
Update: Nem, bazdmeg, meggondoltam magam. Nyerünk! 28-20 ide! Valahogy most érzem.
Goff lemegy kutyába, ha a rádiócsend alatt folyamatosan megvariáljuk a védelmi sémát. Ezt külön nézni fogom!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
#legendaCsak kukacoskodtam. 😉 Én köszönöm hogy részese lehettem ennek a szürreális történetfolyamnak. 😊OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊Több mint 53000 hozzászólással azért kiérdemeltél egy vendégszerepet ebben a sztoriban.
iktriad
😀
Viszont nem lesz belőled több (😕) a jövő héttől ismét a sajátjaink kerülnek a középpontba.
Tudom hogy nincs bajod Marinoval, egyszerűen csak úgy gondoltam ülni fog. 😀
akdestroyer
iktriad
A fogadóirodáknál a Seahawks a favorit, ez mondjuk engem a Buccaneers elleni vereséggel együtt is meglep. Legyen néhány szép megmozdulása Metcalfnek, mert Donaldéknak lesz majd. Szerintem Rams W

több mint 6 éve
Csak kukacoskodtam. 😉 Én köszönöm hogy részese lehettem ennek a szürreális történetfolyamnak. 😊Nagyon nehéz amúgy belőni, hogy miből lesz poén miből nem.
iktriad
Pl az eredeti film ismerete legalább annyira fontos, mint a Hawksé.
De abban is biztos vagyok, hogy pl a piros pulóvert mint poént, még az itteni regisztrált tagoknak is max a 80%-a fogja érteni.
A kocaszurkolók között ugyanezt a számot 20-ra teszem. 😀
több mint 6 éve
Csak kukacoskodtam. 😉 Én köszönöm hogy részese lehettem ennek a szürreális történetfolyamnak. 😊OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊Több mint 53000 hozzászólással azért kiérdemeltél egy vendégszerepet ebben a sztoriban.
iktriad
😀
Viszont nem lesz belőled több (😕) a jövő héttől ismét a sajátjaink kerülnek a középpontba.
akdestroyer
több mint 6 éve
OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊Több mint 53000 hozzászólással azért kiérdemeltél egy vendégszerepet ebben a sztoriban.
iktriad
😀
több mint 6 éve
Ha szerda, akkor még több kalamajka!OMG, mit keresek én itt? 😊 😊 😊 Marinoval nincs bajom, nem vagyok se Finkle, se Einhorn, És különösen nem vagyok Finkle Einhorn(Hearthstone rajongók előnyben 😉 ). Különben is, mi vonultattuk vissza egy szép januári délutánon, amikor 62 hétig szenvedett velünk utolsó playoff/NFL meccsén. 😊
akdestroyer
Ma éjjel megint jön a nemezisünk. 🙂Jó lesz a Seahawks, de nem tudjátok tartani se Fowlert, se Kuppot. 28-24 a Kosoknak. Ennél többet nem tudok tenni értetek. 😉
Mi a tippetek?
funkyparduc
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ma éjjel megint jön a nemezisünk. 🙂Tavaly 2x kaptunk ki toluk. Egyszer 31-33-ra, majd 31-36-ra az o palyajukon.
Mi a tippetek?
funkyparduc
Most kicsit gyengebb formaban vannak, de en nem latom hogyan allitanank meg oket tamadasban. Szivem szerint egy 24-17-es gyozelmet varok,de amugy egy 20-28 koruli vereseg realisabb.
több mint 6 éve
Ma éjjel megint jön a nemezisünk. 🙂Mi a tippetek?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Igy igaz. Erre utaltam. EZ mutatja Rice és Largent nagyságát is.Allitolag Largent kulon jovahagyta 😊 Kesobb beteszem ide a cikket amit a Seattle Timesban talaltam errol.Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltamNA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
www.pro-football-reference.com/players/R/RiceJe00.htm
undisputedly
Na el a kezeket Flash80-ról madárkák! 😊
diverdoc
undisputedly
diverdoc
old.seattletimes.com/html/sports/2002076120_rice29.html
undisputedly

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Allitolag Largent kulon jovahagyta 😊 Kesobb beteszem ide a cikket amit a Seattle Timesban talaltam errol.Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltamNA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
undisputedly
diverdoc
undisputedly
diverdoc
old.seattletimes.com/html/sports/2002076120_rice29.html
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Ja. Csak ritka, hogy egy visszavonultatott mezt megengednek mégis viselni. erre gondoltamNA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
undisputedly
diverdoc
undisputedly

több mint 6 éve
NA, ugy latszik a kacsintos szmajlit kellett volna hasznalnom. Largent amugz 89-ig volt csak 😊OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
undisputedly
diverdoc
több mint 6 éve
OFF:Jogos. Főleg hogy a 20 éves pályafutása során hóksz mezben húzott le 16 évet, nyert 3 SB-t és volt vagy 20.000 yardja meg 170 valahány TD-je. Ha jól tudom miatta is vonultattátok vissza a 80-as mezt, amit később Largent mégis felhúzhatott. Aztán 11 meccsre átjött Friscoba, mert Holmgren akivel nálatok dolgozott Offense Coordinatorkent és nyert SB-t, akkor már az öböl partján volt vezér és leboltolták, mert kellett az a 300 yard és 3 TD. Én sem értem miért miért tartja mindenki 49-ers ikonnak. Bár utána gondoltam és mégsem jogos, mert igazándiból Broncos játékosként kellene nyilván tartani 😊 😊
undisputedly

több mint 6 éve
OFF:Most latom csak, hogy Jerry Rice tulajdonkeppen Hawks jatekoskent kellene, hogy emlitesre keruljon, nem pedig 9erkent 😀 Ez nekem valahogy kimaradt, pedig ekkoriban kezdtem kovetni a ligat.
több mint 6 éve

Aki nem hiszi, annak utánajárnak