NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 189 — Invisible man
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/70377847_559446938132347_4387811072055085929_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=104&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=WO88rO8GVqkQ7kNvwE3z92-&_nc_oc=Adn6hHrrcUJo5IHObAVU0i1w3rwLADpKyYUwB8aBoIWY1EfaZOeso9Mne67jCJWF6rM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfuNac265CgnkMmDGBI9LgfjjFSFCPZFmoUt72Is1tFrsA&oe=698984AD
Matt Sharpe on Instagram: "bobby wagner is just scary. after posting about linebackers yesterday, a bunch of folks reached out to suggest 54 was the finest in the league at his position. and you know what? have a hard time arguing that. 😉✊ #daringsharpe - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #dkmetcalf #russellwilson #seahawks #gohawks #seattleseahawks #seattle #12thman #12s #nfl #football #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instadesign #designers #designs #designing #designed #washington #visitseattle #seattlepulse #igers_seattle #bobbywagner"
2,305 likes, 89 comments - thatmattsharpe on October 1, 2019: "bobby wagner is just scary. after posting about linebackers yesterday, a bunch of folks reached out to suggest 54 was the finest in the league at his position. and you know what? have a hard time arguing that. 😉✊ #daringsharpe - dig this page? i would *so* appreciate it if you told your friends to follow along 🙏😉 - - - - - #dkmetcalf #russellwilson #seahawks #gohawks #seattleseahawks #seattle #12thman #12s #nfl #football #sportsposters #sports #designer #graphicdesign #creative #graphic #instadesign #designers #designs #designing #designed #washington #visitseattle #seattlepulse #igers_seattle #bobbywagner".

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 897
Műkedvelőknek rovatunk azoknak, akiket érdekel

3 játékot kérek összehasonlítani:
- 2. negyed 10: 52
- 3. negyed 6:55
- 4. NEGYED 7:48
Nagyon tanulságos
Helmut Zimmer
Ez valami olyan válogatás, mint a Merci Premium Selection? 😀
Na lássuk.

1.
Zónázik az Arizona, hátul cover 4, elől az 5+6-os LB-é a két külső zóna, 7-es felel a futásért+nézi a QB-t.

A TD elkapást jegyző Dissly megindul kifelé egy fade-del, az 5-ös LB fel is veszi, de amikor látja hogy mélyre fut átadja a secondarynak, és felveszi a területére igyekvő Carsont.

Eközben J. Brown egy slant-el elviszi az 1-2-es párost középre, Wilsonnak meg akkora területe marad a sarkon, ahol egy nyerges is simán megfordul, neki ez gyerekjáték.
Mivel az első olvasása Dissly volt, szerintem egy a játék így volt felkarcolva, így inkább a playhívásért jár a pacsi.

Azt hogy az 1-essel jelölt DB mi a lófaszt csinált, tőle kérdezzétek. 😀

2.
Agresszívan blitz-el a Cardinals, ún. cover 0, azaz safety nélküli munka van, emberezés és 1v1 párharcok ameddig a szem ellát.

A LoS-on eközben 6 védő, és 5 támadófalember, ez az álmoskönyv szerint sem jó jel. Az elkapóknak nincs idejük megfutni az útvonalaikat, a sárgával jelölt létszámfeletti védő természetesen simán átjut, és meg is csinálja a sacket.

3.
Két elkapó a jobb, két TE a bal oldalon, a LoS-on pedig (a cover 1 védekezést látva) megint blitz-szag terjeng. Az A-val jelölt védő itt is létszámfeletti, így Wilson áthívja Disslyt blokkolni. (a B-vel jelölt pedig LB követi, így közben az is kiderült hogy emberezés lesz, bár ez a felállásból is egyértelmű.)

De nem kell hozzá matematikusnak lenni, hogy érezzük a porszemet a gépezetben, a B-vel jelölt LB érzi is, és hamar rájön hogy amíg az embere egy védővel birkózik, neki egyenes útja van a QB felé.
Russell ezt az egyenletet már nem oldotta meg.

Közben elkapóposzton megint deep útvonalak vannak, a célpontok háttal, az idő meg szorít, a kép felső részén blokkoló L.Willson menti meg a helyzetet végül egy clutch elkapással.

Nekem ennyire futotta, az lenne akkor a tiszteletteljes kérésem, hogy ismertesd velünk a 2.-3. feladvány megoldását, mert bár azt látom hogy mi volt a hiba, de arról lövésem sincs, hogy a jó öreg Russellnek mit/hogyan kellett volna tennie. (Mert gondolom ő a játékunk alanya.)

Arról meg pláne nem, hogy mi volt a közös a 3 playben. 😀

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Én örülök Willson visszatérésének, szerintem jó figura és a közönség is szereti. Ha még najd használni is tudjuk, akkor meg pláne jó üzlet volt.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
1. Luke Willson ugyebar visszatert a csapathoz az elozo heten. Iden az Oaklandban volt az edzotabor alatt, de ha jol emlekszem, nem elte meg a keretszukitest. Most a Cards ellen volt 2 elkapasa 26 yardert. Nem core jatekos, a SB gyoztes eveben volt itt rookie, az itt toltott 5 eveben a 362 yard (2014) es 4 TD (2017) volt a legtobb amit elert egy szezonban, de PC szerint amikor elozo het kedden bement a csapathoz este, minden edzo kiment a folyosora, hogy udvozolje es beszeljen vele, ami Pete szerint is nagyon ritka dolog... magyarul mindenki ugy kezeli, mint egy sztart, annyira jo szemelyisege van 😀

Egyebkent ezzel a tweettel adta a vilag tudtara, hogy visszaigazolt hozzank (erthetetlen modon 15k lajkot kapott 😀 ):
 twitter.com/LWillson_82/status/1176728358639431681?s=20

2. Paul Allen be lesz iktatva a Ring of Honor-ba e heten csutortokon, a Rams elleni hazai meccsunk elott. O lesz a 12. tag 😊

3. A Cardinals elleni meccs volt az elso az elmult 49 evben, hogy ketto 6'0 alatti QB jatszott a ket csapatban.
undisputedly
Willson 2 pontos elkapása a GB ellen az NFC döntőben... epic
 www.youtube.com/watch?v=ZWIW91shBO4
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 826 — SuperBowl Champions 2013/2014
1. Luke Willson ugyebar visszatert a csapathoz az elozo heten. Iden az Oaklandban volt az edzotabor alatt, de ha jol emlekszem, nem elte meg a keretszukitest. Most a Cards ellen volt 2 elkapasa 26 yardert. Nem core jatekos, a SB gyoztes eveben volt itt rookie, az itt toltott 5 eveben a 362 yard (2014) es 4 TD (2017) volt a legtobb amit elert egy szezonban, de PC szerint amikor elozo het kedden bement a csapathoz este, minden edzo kiment a folyosora, hogy udvozolje es beszeljen vele, ami Pete szerint is nagyon ritka dolog... magyarul mindenki ugy kezeli, mint egy sztart, annyira jo szemelyisege van 😀

Egyebkent ezzel a tweettel adta a vilag tudtara, hogy visszaigazolt hozzank (erthetetlen modon 15k lajkot kapott 😀 ):
 twitter.com/LWillson_82/status/1176728358639431681?s=20

2. Paul Allen be lesz iktatva a Ring of Honor-ba e heten csutortokon, a Rams elleni hazai meccsunk elott. O lesz a 12. tag 😊

3. A Cardinals elleni meccs volt az elso az elmult 49 evben, hogy ketto 6'0 alatti QB jatszott a ket csapatban.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 473 — Erin Elite Andrews
76 CB’s have 100+ snaps in coverage thru 4 weeks. Among them, Shaquill Griffin ranks:

- 1st in yards allowed / cover snap
- 4th receptions allowed / cover snap

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
... Én minden héten, amikor nincs Russellnek 40+ passzkísérlete, megvonnám a pinát!akdestroyer
Előbb valami könnyebbet, pl a vállad - de ez csak javaslat.

több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Műkedvelőknek rovatunk azoknak, akiket érdekel

3 játékot kérek összehasonlítani:
- 2. negyed 10: 52
- 3. negyed 6:55
- 4. NEGYED 7:48
Nagyon talulságos
több mint 6 éve
Tegnapi Shotty playcallrol mi a velemeny?

(szvsz ez nagyon keves lesz a Rams ellen)

több mint 6 éve
TRI4X Seattle Seahawks 19
Rams kikapott a Tampatol, erdekes lesz ez 😊
undisputedly
Tampa konkrétan dominálták a frontokat, futni nem tudtak a kosok, és rendeteg volt a hiba.
Helmut Zimmer
Én egyet sajnálok, hogy a Bills nem verte meg a Patset, már agyérgörcsöt kaptam, h nem jött össze a O-nak. Pedig nagyon szimpatkus ez a Bills 😀
több mint 6 éve
undisputedly
Tampa konkrétan dominálták a frontokat, futni nem tudtak a kosok, és rendeteg volt a hiba.
Helmut Zimmer
Kivancsi vagyok az eheti meccsre. Hazai palya. Par napja meg egyertelmu vereseggel szamoltam, de talan van egy kis esely a meglepetesre.

Amugy az egyik forumunkon megy egy erdekes beszelgetes a #FreeRussell tag alatt, aminek a temaja az itt is sokat fejtegetett playcalling, es a talany, hogy miert nem engedjuk RW-t passzolni.

Ebben a topicbana vitaindito egy olyan statisztika - meg az eheti meccsek elotti adatokkal- amely szerint kb. a liga legrosszabb tamadoi voltunk az elso 3 meccs elso 15 jatekaban, ami ugye azert fontos, mert ezek az elore megirt jatekok altalaban.

Nalunk ez a 15 play tobbnyire run up the middle jellegu hivasok. Persze par eve mar elemeztuk ezt, hogy PC mindig igy nyer infot az ellenfelrol, a felallasaikrol stb., de a 2019-es NFL-ben tul nagy luxusnak tunik a liga Top3 QB-javal nem az elso perctol nyomni a gazt es hagyni, hogy minden meccsen hatranyba keruljunk a gyenge kezdes miatt.

Vannak arra utalo jelek, hogy ok is latjak ezt a problemat (pl. Shotty ontokonszurasa a feleseges nyilatkozataval), de azert ne szamitsunk arra, hogy ezt a lassu kezdest egyhamar vegleg elhagyjuk.

twitter.com/PFF_Eric/status/1176559973175898112?s=20
több mint 6 éve
undisputedly
több mint 6 éve
Oszi Seattle Seahawks 1 215
Dissley ujabb TD. Immaron a 4., amivel vezeti a TE-ek kozotti 6 pontos listat. Liga legjobb TE-je 😊
Clowney INT.
Green beast sack.

undisputedly
Igen végre láttuk Wilsont passzolni, lehet Schotira rászólt az asszony?😀 Rams-t jó lenne verni mert utána Browns, Ravens, háát okozhatnak meglepetést.
több mint 6 éve
Dissley ujabb TD. Immaron a 4., amivel vezeti a TE-ek kozotti 6 pontos listat. Liga legjobb TE-je 😊
Clowney INT (Pick-6).
Green beast sack.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Az ilyen biztosnak tuno meccseken szoktam atveszelni 2 szivrohamot.
funkyparduc
Az Arizona ellen NEKÜNK nincs olyan hogy biztos meccs.
Amikor Palmerrel a legjobban vakon voltak, akkor is képesek voltunk néha kikapni, és ha nyertünk azt is csak ilyen 3-7 ponttal. Oda általában megizzadni meg lesérülni járunk.

De hát mi vagyunk az a csapat, ami még a 2-14-es Fisher féle Rams ellen is állandóan csak szívtunk. És ugye nem ezzel, hanem a 12-13-14-es kerettel. 😀

Írtam hogy nyugodt vagyok.
Ezt annyival egészíteném ki, hogy MOST MÉG. A félidőben, 3 pontos előnynél/hátránynál, csapnivaló hívások és 3 sack+fumble után, nyílván más lesz a helyzet. 😀
akdestroyer
Reméljük nem a kickereken fog múlni mint anno 😀
több mint 6 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 685 — Seahawks fan
Nálunk most nincs tuti meccs. Náluk is győzelmi kényszer van ha nem akarnak leszakadni, ezért bármi lehet. Ennek ellenére nálam cak a W elfogadható.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
funkyparduc
Az Arizona ellen NEKÜNK nincs olyan hogy biztos meccs.
Amikor Palmerrel a legjobban vakon voltak, akkor is képesek voltunk néha kikapni, és ha nyertünk azt is csak ilyen 3-7 ponttal. Oda általában megizzadni meg lesérülni járunk.

De hát mi vagyunk az a csapat, ami még a 2-14-es Fisher féle Rams ellen is állandóan csak szívtunk. És ugye nem ezzel, hanem a 12-13-14-es kerettel. 😀

Írtam hogy nyugodt vagyok.
Ezt annyival egészíteném ki, hogy MOST MÉG. A félidőben, 3 pontos előnynél/hátránynál, csapnivaló hívások és 3 sack+fumble után, nyílván más lesz a helyzet. 😀

több mint 6 éve
Mit tippeltek a mai meccsre? Én nem vagyok nyugodt,
funkyparduc
Én igen, ezt a meccset hozni kell.

Minden feltétel adott a győzelemhez:

1.Peterson hiányában az Arizona légvédelmének egy stabil állása sincs, bárkit lehet tömni a labdával, tetszés szerint. Ezúttal az se lesz gáz, ha csak a hosszú bombák mennek.
2.A földön be lehet röffenteni a nem létező futójátékunkat, mert futás ellen a front7-jük borzasztó.

1.A levegőben egyedül Fitzre kell nagyon készülni, én Belicsekesen/Paticiásan megkettőzném a picsába. Az őrzése nyílván Griffin dolga lesz, aki idén meggyőző.
2. A földön meg David Johnson van, akinek a stílusa a Fournette-Kamara skálán inkább utóbbi felé konvertál, gyakorlatilag meg kell oldani a házi feladatot ami a múlt hétre nem lett kész. A direkt futásokkal nem lehet baja a front7-ünknek, inkább a múlt héten látott RB screenekre kell nagyon odafigyelni.

3. Az oldalvonal mellett is nálunk az előny. Jó Carroll képes néha kihúzni a gyufát, de mind tudjuk hogy egy ösztönös zseni, csak nála minden 4 zseniális húzásra jut valami balfaszság. De ő az akivel bárkit meg tudunk verni, ha épp jó lábbal kelt fel.
A szeptember eddig nem volt meggyőző, de pont ezért reméljük, hogy a lottógömbből elfogytak a brainfart jelzésű golyók, és most már sorban jönnek majd a zsebhokit okozó húzások.

Pro tipp: Cardinals-Seahawks 13-24
akdestroyer
Ilyenkor szokott jönni a csicskalángos amikor minden stimmel, mint nálunk a Vasas ellen 🤓
petey
Igen 😁

több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 086 — Csodabogár
funkyparduc

1.Peterson hiányában az Arizona légvédelmének egy stabil állása sincs, bárkit lehet tömni a labdával, tetszés szerint. Ezúttal az se lesz gáz, ha csak a hosszú bombák mennek.
2.A földön be lehet röffenteni a nem létező futójátékunkat, mert futás ellen a front7-jük borzasztó.

1.A levegőben egyedül Fitzre kell nagyon készülni, én Belicsekesen/Paticiásan megkettőzném a picsába. Az őrzése nyílván Griffin dolga lesz, aki idén meggyőző.
2. A földön meg David Johnson van, akinek a stílusa a Fournette-Kamara skálán inkább utóbbi felé konvertál, gyakorlatilag meg kell oldani a házi feladatot ami a múlt hétre nem lett kész. A direkt futásokkal nem lehet baja a front7-ünknek, inkább a múlt héten látott RB screenekre kell nagyon odafigyelni.

3. Az oldalvonal mellett is nálunk az előny. Jó Carroll képes néha kihúzni a gyufát, de mind tudjuk hogy egy ösztönös zseni, csak nála minden 4 zseniális húzásra jut valami balfaszság. De ő az akivel bárkit meg tudunk verni, ha épp jó lábbal kelt fel.
A szeptember eddig nem volt meggyőző, de pont ezért reméljük, hogy a lottógömbből elfogytak a brainfart jelzésű golyók, és most már sorban jönnek majd a zsebhokit okozó húzások.

akdestroyer
Ilyenkor szokott jönni a csicskalángos amikor minden stimmel, mint nálunk a Vasas ellen 🤓

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Metcalf 100+

több mint 6 éve
funkyparduc

több mint 6 éve

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 018 — Keep pounding
Nem, tévedtem, ez tényleg egy diszfunkcionális csapat. Átmentünk ismét bulvárba.

seahawkswire.usatoday.com/2019/09/28/brian-schottenheimers-wife-critical-of-his-playcalling/
Helmut Zimmer
Szerintem ez pozitív. Carroll néha képtelen meghozni fontos döntéseket, na de majd az asszony. Az odabasz.

Hallja Mrs Schottenheimer? Én minden héten, amikor nincs Russellnek 40+ passzkísérlete, megvonnám a pinát!
Lesz itt PO run azonnal!

"Mrs Schottenheimer! Ön az egyetlen esélyünk!"
akdestroyer
Vagy csak felhívná kraftot néhány telefonszámért és minden menne tovább a normális kerékvágásban.

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem, tévedtem, ez tényleg egy diszfunkcionális csapat. Átmentünk ismét bulvárba.

seahawkswire.usatoday.com/2019/09/28/brian-schottenheimers-wife-critical-of-his-playcalling/
Helmut Zimmer
Szerintem ez pozitív. Carroll néha képtelen meghozni fontos döntéseket, na de majd az asszony. Az odabasz.

Hallja Mrs Schottenheimer? Én minden héten, amikor nincs Russellnek 40+ passzkísérlete, megvonnám a pinát!
Lesz itt PO run azonnal!

"Mrs Schottenheimer! Ön az egyetlen esélyünk!"

több mint 6 éve
Ilyet is ritkán hallottam. Gary Jennings MARADT a Sehawaksban, a rookie DL Bryan Mone ment a csapattól végül.
 twitter.com/FieldGulls/status/1177328700691554304
iktriad
Egyesek azt mondanak erre, hogy ez egy diszfunkcionalis frencsajz tunete. 😀
undisputedly
Szerintem csak arról van szó, hogy az utolsó utáni pillanatban készült el Empty értékelőjének angol nyelvű leirata...
Helmut Zimmer

Helmut Zimmer
Ilyen playeket az asszonyod is tudna akkor hívni te gy.kér..