NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
207
31
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 6 éve
Pintyekre nincs tilalom, muszáj nyerni. Feltéve hogy a védelemnél meg a ST-nél nem vaktöltény lesz!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Jól van na, egy kicsit még toporgunk mint a szaró galamb a vasárnapi zakó után. Meg hát PC orra se nagyon szelel.De meddig, mert vasárnapra már meg lett hirdetve a pintyvadászat. Csak aztán nehogy a hóhért akasszák.
garrett27
Fel akartam dobni a kérdést már régebben is, hogy amúgy csoporton belül mit várunk?
Szezon előtt egy 4-2-őt mondtam volna két Rams L-el, de így 3 forduló után ebben már nem vagyok biztos.
Az Arizona ellen mindig szenvedünk, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy oda-vissza lesimázzuk őket, a 49-ers ellen meg egyenesen valószínűtlennek tartom, hogy ne okozzanak meglepetést.
Ha pénzt kéne rakni, hát a 4-0ra egy fillért nem pakolnék, de azt viszont nem tudnám eldönteni, hogy a 3-1-re vagy a 2-2re tegyek inkább.
A Rams elleni sima 0-2-ban sem vagyok már annyira biztos, mert nem annyira fut most a szekerük, (ez 3-0nál hülyén hangzik tudom), látok rá esélyt, hogy 1-1re kihozzuk, de még mindig erős a kísértés hogy 0-2 legyen az.
Mondok egy 3-3-at, sztem korrekt. 😀
Na ami a kérdés, hogy szerintetek ez elég lesz-e csoporton belül?
Az utóbbi évekkel ellentétben most nagyon jól indított a West. ^.^
több mint 6 éve
Jól van na, egy kicsit még toporgunk mint a szaró galamb a vasárnapi zakó után. Meg hát PC orra se nagyon szelel.Vagy egy nagyon jó utolsó figyelmeztetés volt a srácnak, hogy kapja össze magát.Ilyet is ritkán hallottam. Gary Jennings MARADT a Sehawaksban, a rookie DL Bryan Mone ment a csapattól végül.Egyesek azt mondanak erre, hogy ez egy diszfunkcionalis frencsajz tunete. 😀
twitter.com/FieldGulls/status/1177328700691554304
iktriad
undisputedly
iktriad
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Vagy egy nagyon jó utolsó figyelmeztetés volt a srácnak, hogy kapja össze magát.Ilyet is ritkán hallottam. Gary Jennings MARADT a Sehawaksban, a rookie DL Bryan Mone ment a csapattól végül.Egyesek azt mondanak erre, hogy ez egy diszfunkcionalis frencsajz tunete. 😀
iktriad
undisputedly
több mint 6 éve
Ilyet is ritkán hallottam. Gary Jennings MARADT a Sehawaksban, a rookie DL Bryan Mone ment a csapattól végül.Egyesek azt mondanak erre, hogy ez egy diszfunkcionalis frencsajz tunete. 😀
iktriad
több mint 6 éve
Ilyet is ritkán hallottam. Gary Jennings MARADT a Sehawaksban, a rookie DL Bryan Mone ment a csapattól végül. twitter.com/FieldGulls/status/1177328700691554304
több mint 6 éve
Csak ez a play még a miénknél is több hibától hemzsegett. Nem gondoltam volna, hogy ez valaha leírom. 😀Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholNem lehet, hogy ez így van felrajzolva? 1 yardos pass jobbra, interception.
twitter.com/JeffEisenband/status/1177431202397118465
Helmut Zimmer
BigBaltazar
több mint 6 éve
Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholNem lehet, hogy ez így van felrajzolva? 1 yardos pass jobbra, interception.
Helmut Zimmer
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Jajj bocs, elnézést, nem gondoltam mindenkire. Most nincs sok időm fordítani, de délután nagyon szívesen.Megnezi sorban videon a fumble-okat, majd ramutat: „Latjak? Na, itt nem vigyzott a labdara megfeleloen.”Akkor mit mutat? 😊 figyiszen kívül 😛„Azert van ennyi fumble-ja, mert nem vigyaz a labdara megfeleloen.”Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
dande
Stez
dande
Stez
Sorry 😊
több mint 6 éve
Értem, erre mondják, hogy kösz (mármint BWestnek😊)Megnezi sorban videon a fumble-okat, majd ramutat: „Latjak? Na, itt nem vigyzott a labdara megfeleloen.”Akkor mit mutat? 😊 figyiszen kívül 😛„Azert van ennyi fumble-ja, mert nem vigyaz a labdara megfeleloen.”Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
dande
Stez
dande
Stez
több mint 6 éve
Megnezi sorban videon a fumble-okat, majd ramutat: „Latjak? Na, itt nem vigyzott a labdara megfeleloen.”Akkor mit mutat? 😊 figyiszen kívül 😛„Azert van ennyi fumble-ja, mert nem vigyaz a labdara megfeleloen.”Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
dande
Stez
dande
több mint 6 éve
Akkor mit mutat? 😊 figyiszen kívül 😛„Azert van ennyi fumble-ja, mert nem vigyaz a labdara megfeleloen.”Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
dande
Stez
több mint 6 éve
„Azert van ennyi fumble-ja, mert nem vigyaz a labdara megfeleloen.”Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
dande
több mint 6 éve
Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholRemėljük hosszabb távon ennek is SB győzelem lesz a vége, nekünk 😊
Helmut Zimmer
BWest mit mondott amúgy?
több mint 6 éve
Bleacheren Brian Wesbrook mutatja meg, hogy mi az oka Carson fumblejeinek.
több mint 6 éve
Ezt a játékot majdnem ugyanígy már láttam valaholtwitter.com/JeffEisenband/status/1177431202397118465
több mint 6 éve
Ha szerda akkor képregény-day!Fenomenális!!!! 😀
Kicsit kevesebb humor, kicsit több dráma, de most már be kell indítani a történetet.
Mindenki küzd valamivel. Lássuk azokat a démonokat!
akdestroyer
több mint 6 éve
Yep.Egy idei 4. körös pick a kukában!Hát az nice, pedig ha jól emlékszem talán empty nagy fanja itt a fórumon (?)
twitter.com/AdamSchefter/status/1177009584386523136
iktriad
Duff
Örültem is h idekerült, nagyon jó volt college-ban vertikális route-okon és ez Wilsonnal a fedélzeten úgy gondoltam h igen erős kombó.
Sajnos úgy néz ki h azoknak lesz/lett igaza, akik azt mondták h egy átlag atléta átlag kezekkel nem tud a mai NFL-ben érvényesülni 😕
Mondjuk általánosságban is nézve a West Virginiáról kikerült WR-ek az utóbbi években rendre beégnek a profik között, az utóbbi 10 évben az alábbi Eers elkapókat draftolták: Kevin White, Shelton Gibson, Stedman Bailey, Tavon Austin, Mario Alford, Gary Jennings. Egyik sem lett egy sikertörténet.
Sokat elárul az is Jennings egyetemi elkapópárja David Sills (sokan jobb prospectnek tartották Jenningsnél) UDFA lett, majd a nem túl veretes Bills WR-sorba sem sikerült beférnie, jelenleg a Giants PS-ének tagja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Egy idei 4. körös pick a kukában!Hát az nice, pedig ha jól emlékszem talán empty nagy fanja itt a fórumon (?)
twitter.com/AdamSchefter/status/1177009584386523136
iktriad
több mint 6 éve
Egy idei 4. körös pick a kukában! twitter.com/AdamSchefter/status/1177009584386523136
több mint 6 éve
Ez idáig a legjobb, hangosan röhögtem. Ötször nyomtam rá a like gombra. Még, még, még...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 6 éve
Ha szerda akkor képregény-day!Kicsit kevesebb humor, kicsit több dráma, de most már be kell indítani a történetet.
Mindenki küzd valamivel. Lássuk azokat a démonokat!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
már éppen írtam volna, hogy nekiálltunk tankolni... Nick Vannett -> Steelers
Seahawks <- 2020/5. kör
twitter.com/TomPelissero/status/1176665473997574146
Meg is van Vannett helyettese: Luke Willson
twitter.com/caplannfl/status/1176694651312582656
iktriad
több mint 6 éve
Nick Vannett -> SteelersSeahawks <- 2020/5. kör
twitter.com/TomPelissero/status/1176665473997574146
Meg is van Vannett helyettese: Luke Willson