Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Gameday!!! Oh wait... 6-1! 😀 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
braxa88
12 534
van linketetk az utóbbi meccsek snap számairólfőleg a D# érdekel,tehát, h ki hány playben volt pályán.
több mint 11 éve
Top 3 gif a meccsről. Egészségetekre 😊1. Tate TD, ami vissza lett fújva sajnos,de a célzónába érkezés fantasztikus 😊
2. Marshall Beast Lynch kiüti a Cardinals kapitányát, Dockettet 😊
3. Kancellár ülteti seggre az ellenfél Tackle-jét a kép jobb szélén,hogy utána még a szerelést is megcsinálja!! Safetyként ez nem semmi munka 😊
több mint 11 éve
Eddig tökéletes szezont futunk. Összeszedtük a komolyabb sérüléseket, eltiltásokat még a szezon elején. Okung, Unger, Giacomini, Harvin, Irvin, Wagner, Browner....Hasonlóan látom én is. Annyit még hozzá tennék,hogy szerencsére reméljük nem csak a sérüléseket játszuk ki a "rendszerből" a vélhetőleges rájátszásra, de pl az ilyen blokkolt és visszahordott mezőnygólkísérleteket, három Qb fumblis estéket stbstb, smindezt úgy,hogy nem pusztán pozitív a mérleg, de egyenesen az elsp kiemelésért vagyunk harcban 😊
Olyan támadófalunk van, ami tulajdonképpen nincs is.
Ezt a nehézséget nem nagyon könnyíti Bevell és Cable.
Ennek ellenére 6-1, csoporton belül 2-0. Szerintem jelen helyzetben nem is akarhatunk többet. És az a legjobb, hogy bőven van hova fejlődni. Ha tudunk, nagyon szép vége lehet a szezonnak. Go Hawks! 😊Medvepapa
A következő 8 meccsből azt hiszem 6 hazai pályán lesz, köztük a NewOrleans elleni rangadó is, szóval ha minden jól megy, sikerülhet formába lendülni ugyanúgy ahogyan tavaly is.
több mint 11 éve
Aki ért angolul annak azért aki nem annak meg azért,mert a kedvenc csapatáról szól. Egész jó. Jó szórakozást!SüsüInkább istenről szól ez...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Eddig tökéletes szezont futunk. Összeszedtük a komolyabb sérüléseket, eltiltásokat még a szezon elején. Okung, Unger, Giacomini, Harvin, Irvin, Wagner, Browner.... Olyan támadófalunk van, ami tulajdonképpen nincs is.
Ezt a nehézséget nem nagyon könnyíti Bevell és Cable.
Ennek ellenére 6-1, csoporton belül 2-0. Szerintem jelen helyzetben nem is akarhatunk többet. És az a legjobb, hogy bőven van hova fejlődni. Ha tudunk, nagyon szép vége lehet a szezonnak. Go Hawks! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Elég komoly életbiztosítása lehet Wilsonnak, mert ez a fal katasztrófa. Néha már Unger is képes volt ma lesüllyedni a többiek szintjére. Ráadásul balról-jobbról egyformán jöttek. Mondjuk néha RW is többet várt mint szokott, a fumble-knál szerintem futhatott volna a toporgás helyett. De ez volt a legnagyobb hibája. Ilyen fal mögött így játszani, le a kalappal. Szerintem Peyton Manning már nem élne, meg a legtöbb zseb irányító sem. A kicsi meg csak megoldja valahogy. Ráadásul az elkapók sem egy elit kategória és a TE játék is minimális. Ezek után hogy is állhatunk 6-1-el!A védelem viszont most topon volt. Browner kisebb megingásai is belefértek. Én kiemelném a megszokott arcokon túl (Thomas, Sherman, Kancellár) Malcolm Smith-t. Kurva nagyot játszott a fickó!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
DaddyBear
888
Aki ért angolul annak azért aki nem annak meg azért,mert a kedvenc csapatáról szól. Egész jó. Jó szórakozást!
több mint 11 éve
Csapat nepszerusegi sorrend. Nagyot ugrottunk: tdmagazin.hu/hirek/meg-mindig-a-cowboys-amerika-csapata-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Mondtam én hogy nem kell parázni a védelem megoldotta.A támadó fal tényleg gáz, de nem tudtuk kihasználni hiába a két lost fumble Wilsonnál.
Bevell nagy hülye volt a 4th downnál amikor Wilsont futtatta, ugye minek van Lynch.
Kancellár penkace Winstotnon nagyon kemény volt 😊
Nincs lehengerlő játék, de minden meccsen pont annyi amennyi a győzelemhez elegendő és ettől kurva erős ez a csapat.
több mint 11 éve
Goal line szitu, passzt hívunk, ez elvileg Bevellnek szól 😀több mint 11 éve
University of Phoenix Stadiumban Seahawks-Cardinals: 1-6braxa88Seattle Seahawks 6-1
több mint 11 éve
kemény egy dió volt ez is. ez a fal egy szívinfraktussal veszi fel a versenyt. ha jövőre a drafton bármilyen két betűs posztú embert húzunk, tökön szúrom magamat. szerencsétlen ember megint az életéért menekült. na de a pozitívum. kihasználtuk a TE elleni sarkallatos pontját az ellennek. juhééé. petersont verték az elkapóink (WTF?????) védelem megint toppon volt mindhárom szinten, és a ST sem betlizett.
várjuk a menyországot és legyen egy átlagnál rosszabb falunk, ami már hatalmas előrelépés lenne a mostani állapotokhoz, és akkor russel hozsannázni fog.
GO HAWKS!
több mint 11 éve
rantotthus
261
Wilson túlélte a meccset! Kész csoda...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
University of Phoenix Stadiumban Seahawks-Cardinals: 1-6
több mint 11 éve
Szeretném, ha végre jól játszana a csapat, mert szerintem a Frisco meccs óta van a szurkolókban hiányérzet ezügyben. Nagy meccs lesz és bízom Wilsonban, hátha nem csak menekülnie kell és végre igazán kijön neki a lépés!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Én nézem, de nem valószínű,hogy neten is leszek.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
meglepődnék a ha a két TE 60yard felett lenne (összesen)amugy nem élőben követem a meccset meló miatt, csak az ismétlést nézem holnap este. remélem megállom h nem nézem meg az eredményet. netet is kerülni fogom estig. nehéz lesz 😀
több mint 11 éve
ahogy az itteni beharangozóba is írtam én Willsontól várok nagy meccset pont amiatt, hogy nem védekezzük le a TE-eket. Miller is sanszos egy jó meccsre csak kérdés, hogy a sérülés után mennyire fogják fullon használni.FucuElvileg Miller a teljes playbookot képes játszani, és idegenben szerintem kell a segítség az O# falnak.
De a lentebbi hozzászólásomra utalva, remélem látunk TE hívást,mert az megnyugtatni kicsit Bevellel kapcsolatban.
több mint 11 éve
ahogy az itteni beharangozóba is írtam én Willsontól várok nagy meccset pont amiatt, hogy nem védekezzük le a TE-eket. Miller is sanszos egy jó meccsre csak kérdés, hogy a sérülés után mennyire fogják fullon használni.
több mint 11 éve
Én már nagyon várom az "esti" meccset, sajnos az alapszakaszban az utólsó Hawks meccs amit élőben tudok megnézni a meló miatt szóval remélem jó kis meccsen tudunk majd nyerni és Rice végre el kezd játszaniJack ZoltánÉn nem számítok egy színvonalas meccsre. A két csapat formáját tekintve semmiképpen sem.
Amúgy nem tudom tudtátok-e, de Sherm nemrég kezdett egy blogot,ahol a meccsekkel kapcsolatos gondolatait fejti ki ( www.richardsherman25.com/#blog )
Kb 25 sorban ír a Cards elleniről is.
Egy dologra vagyok kíváncsi nagyon. A Cardinals szarul védekezik TE ellen, mi pedig ugye nem igen használunk TE-et elkapó játékban, maximum egyszer-kétszer, de akkor se igen megtervezve.
Szóval arra leszek kíváncsi, hogy Miller visszatértével vagyunk-e annyira flexibilisek,hogy rámenjünk az ellenfél gyengéjére,ahelyett,hogy a saját stílusunkat erőltetjük.
Amennyiben lesznek kimondottan TE hívások, és ma nem lesz eyértelmű tendenciaszerű hülyesége Bevellnek, akkor nem fogom szidni egy meccsig biztosan 😊
Szóval erre tényleg nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis ez az én szememben arról szól,hogy bebizonyosodhat, Bevell is jócskán benne van a szar O# játékban, nem csak a roster.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Én már nagyon várom az "esti" meccset, sajnos az alapszakaszban az utólsó Hawks meccs amit élőben tudok megnézni a meló miatt szóval remélem jó kis meccsen tudunk majd nyerni és Rice végre el kezd játszani
több mint 11 éve
braxa88
12 534
tőlem:seahawks.blog.nepsport.hu/archives/2013/10/17/7_fordulo_Seahawks__Cardinals/
több mint 11 éve
Ha mar bulvar, akkor Arizonaban is csak a swag 😊-- TIME I'AM! --