Seattle Seahawks
61 feliratkozó
több mint 11 éve
Öregedtem néhány évet ma hajnalban, de csak meglett a csúnyácska kis győzelem.Pozitívumok:
- Győzelem, és 7-1
- Wilson még él
- Earl Thomas + helyenként a defense
Negatívumok:
- Offense fal, mint nem létező fogalom
- Szinte 0 TE játék
- Rice 0 elkapás
- Lynch mai teljesítménye (vagy sérült, vagy sértődött)
- Tate TD-je, mert közben lement parasztba
Összegzés: Ez így borzasztó kevés!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 11 éve
Lynch miért csak kibaszott 8 cipelést kapott??????
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Tessu
151
Gyerekek, az már nem semmi, hogy McQuistan és Bowie olyan feltűnően gyenge, hogy mellettük Sweezy és Carpenter kifejezetten jó játékosnak tűnnek! #facepalm 😀😀MedvepapaNem őket kellene csesztetni hanem az edzői stábot akik nem tudnak egy normális gameplant össze rakni. Tavaly ugyanezt játszották ellenünk majdnem ugyanezzel az eredménnyel.(Az utolsó fordulóban a C-Linken csak 5 sack-et kaptunk ha jól emlékszem). Nem szeretek szakmázni mert ezen a tudásszinten értelmetlen, de az egy vicc, hogy nem tudnak gyors rövid passzos - 5 -6 yard - játékokat hívni és Baldwin meccsenként egy labdát kap. Helyette RW várja, hogy 20 - 30 yardra próbálnak elszakadni az elkapók és közben szépen összecsomagolják.
Ja és, hogy Krisztinára aki Carroll szerint a legrobbanékonyabb játékos az O -ban miért nem lehet meccsenként mondjuk 3 - 4 handoffot adni az szintén rejtély.
több mint 11 éve
Gyerekek, az már nem semmi, hogy McQuistan és Bowie olyan feltűnően gyenge, hogy mellettük Sweezy és Carpenter kifejezetten jó játékosnak tűnnek! #facepalm 😀😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Melyik meccset nézitek srácok?Azért annyira nem volt szar... de a mai biztos jobb lesz.
Szvsz ez az egész idény leginkább lapos fordulója. Nagyítóval találni csak érdekes meccset.
ATL-ARI: Most viccelsz velem?-kategória.
undisputedly
több mint 11 éve
Hűha, nem tudtam,hogy nem szabad más meccseket megemlíteni, és érdeklődni a többi Hawks fan véleménye felől 😊 Többet nem fordul elő.
több mint 11 éve
az megvolt, hogy Carroll elküldte az NFL-nek Larry két blokkját, hogy ezt mutogassák a fiataloknak, hogy így is lehet blind side blokkot adni és nem kell agyonbaszni a másikat?
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Melyik meccset nézitek srácok?ennek mi köze a topichoz?
Szvsz ez az egész idény leginkább lapos fordulója. Nagyítóval találni csak érdekes meccset.
Első sávból:
JAX-frisco : Nem megbántva a Jax fanokat, de le se kellene játszani, mert akkor legalább senki sem sérül le.
CLE-KC : Így Hoyer nélkül, Weedennel a fedélzeten ez megint előre eldőlt.
BUF-NO: Ha nem a dómban játszanák,még érdekes is lehetne. Qb nélkül viszont idegenben ez sem tűnik szorosnak.
NYG-PHI: Ez kb megint egy borzasztó meccs lesz a 2 csapat formája miatt, szóval ha valaki nem diehard Giant vagy Phily fan, akkor jobb ha távol marad.
DAL-DET és a NE-MIA tűnik jónak, azaz inkább izgalmasnak.
Második sávból:
WAS-DEN: Az a washingtoni védelem előre eldönti,.hogy ne nézzem.
PIT-OAK: Kb semmi tétje.
GB-MIN: Szerencsétlen Vikes fanok nem érdemlik meg ezt a Qb keringőt.
NYJ-CIN: Nos ez elég jónak tűnik 😊undisputedly
több mint 11 éve
Melyik meccset nézitek srácok?Szvsz ez az egész idény leginkább lapos fordulója. Nagyítóval találni csak érdekes meccset.
Első sávból:
JAX-frisco : Nem megbántva a Jax fanokat, de le se kellene játszani, mert akkor legalább senki sem sérül le.
CLE-KC : Így Hoyer nélkül, Weedennel a fedélzeten ez megint előre eldőlt.
BUF-NO: Ha nem a dómban játszanák,még érdekes is lehetne. Qb nélkül viszont idegenben ez sem tűnik szorosnak.
NYG-PHI: Ez kb megint egy borzasztó meccs lesz a 2 csapat formája miatt, szóval ha valaki nem diehard Giant vagy Phily fan, akkor jobb ha távol marad.
DAL-DET és a NE-MIA tűnik jónak, azaz inkább izgalmasnak.
Második sávból:
WAS-DEN: Az a washingtoni védelem előre eldönti,.hogy ne nézzem.
PIT-OAK: Kb semmi tétje.
GB-MIN: Szerencsétlen Vikes fanok nem érdemlik meg ezt a Qb keringőt.
NYJ-CIN: Nos ez elég jónak tűnik 😊
több mint 11 éve
Sebii
3 534
Harvin kedden és csütörtökön edzett, péntek szombat pihen. Hétfőn nem fog játszani, nem is baj, nem szabad elsietni. Wagner viszont játékra kész jelen állás szerint.
több mint 11 éve
Sebii
3 534
Kiváncsi vagyok mennyit fogjuk használni ezt a felállást, remélem sokat:www.fieldgulls.com/2013/10/24/4987528/seahawks-nascar-defense-nfl-pete-carroll-dan-quinn
több mint 11 éve
Az első heti győzelmünket a Panthers ellen én nagyon értékesnek tartom. A liga egyik legjobb védelme van náluk! Azért állnak csak 4-3-al, és nem pedig 5-2vel vagy 6-1-el,mert elcsókerkedték az elejét buta játék menedzseléssel,meg hívásokkal. Már korábban is írtam,hogy ez a Panthers nagyon jó csapat, még ha a következő 3-4 hétben meg is áznak, akkor is.Ennek ellenére,amikor nagyon kellett feltettük a győztes pontokat, ráadásul első heti teljesítményt idegenben nem boncolgatnék 😊4. Habár még mindig előszeretettel kapaszkodnak a tévhitbe az ellenszurkolók, egyáltalán nem vagyunk rosszak idegenben. RW vezetésével eddig 6-6 a mérleg, amennyiben verjük most a Ramst, már pozitívabn leszünk. A ProFootballReference adatai szerint, 2012-es szezon kezdete óta csak 4 csapat van amelyik többet nyert idegenben mint mi 😊undisputedlyA mérlegünk tényleg nem olyan rossz idegenben, de a játék amit mutatunk az szerintem nem túl jó, főleg ha azt nézzük, hogy otthon milyen jól szoktunk játszani. Idén a Panthers ellen szenvedve felraktunk 12 pontot. A Texans a meccs első felében sokkal jobb volt, majd elchokerkedték, a Colts lenyomott, a Cards ellen volt csak jó a játékunk. Tavaly az összes idegenbeli div meccset elvesztettük, volt szintén egy szoros CAR elleni meccs és ami még rémlik az a Bears elleni OT győzelem. Amikor egy idegenbeli meccsünket nézem, sosem érzem azt, hogy ezt megnyerjük, és most sem érzem a Rams ellen.Duff
Texans jó tervvel jött ki ellenünk, ráadásul náluk is a liga egyik legjobb védelme domborít. Ilyen volt a menetrendünk most,hogy év elején találkoztunk a legjobb védelmekkel 😊 Ott is sikerült nyerni, nem akármilyen körülmények között.
Colts meccs teljesen belefért, főleg úgy,hogy elmentek friscóba, megverték a whinerst, + otthon elkapták a Denvert! Nahyon jól muzsikál a védelmük, a liga idén legtöbbet sackelője is náluk van,ha minden igaz(Mathis). Cseresorral felálló támadófallal ez is szép meccs volt szerintem 😊
Arról nem is beszélve,hogy szerintem nincs más csapat aligában, akik elmondhatják,hogy 2011 óta nem kaptak ki 7 pontnál többel (1 labdabirtoklás) senkitől, viszont közben meg ilyen 30-40 pontos veréseket osztottak szét a ligában 😊
több mint 11 éve
Duff
3 133
4. Habár még mindig előszeretettel kapaszkodnak a tévhitbe az ellenszurkolók, egyáltalán nem vagyunk rosszak idegenben. RW vezetésével eddig 6-6 a mérleg, amennyiben verjük most a Ramst, már pozitívabn leszünk. A ProFootballReference adatai szerint, 2012-es szezon kezdete óta csak 4 csapat van amelyik többet nyert idegenben mint mi 😊undisputedlyA mérlegünk tényleg nem olyan rossz idegenben, de a játék amit mutatunk az szerintem nem túl jó, főleg ha azt nézzük, hogy otthon milyen jól szoktunk játszani. Idén a Panthers ellen szenvedve felraktunk 12 pontot. A Texans a meccs első felében sokkal jobb volt, majd elchokerkedték, a Colts lenyomott, a Cards ellen volt csak jó a játékunk. Tavaly az összes idegenbeli div meccset elvesztettük, volt szintén egy szoros CAR elleni meccs és ami még rémlik az a Bears elleni OT győzelem. Amikor egy idegenbeli meccsünket nézem, sosem érzem azt, hogy ezt megnyerjük, és most sem érzem a Rams ellen.
több mint 11 éve
Pár érdekes statisztika így a 8. hétre.1. Mi vagyunk a liga történetének legjobb Hétfő esti rangadós csapata, 19-8as mérleggel, ráadásul a legutóbbi 6 ilyen meccset is nyertük.
Amennyiben idén mindkét hétfői meccsünket bukjuk, még akkor is a liga legjobbjai leszünk a hétfői meccseken.
2. Amelyik csapattal játszottunk idén, mindegyik kikapott az azt követő héten.
3. Több mint egy éve nem veszítettünk divízió meccset.
Legutoljára tavaly a 7. héten.
4. Habár még mindig előszeretettel kapaszkodnak a tévhitbe az ellenszurkolók, egyáltalán nem vagyunk rosszak idegenben. RW vezetésével eddig 6-6 a mérleg, amennyiben verjük most a Ramst, már pozitívabn leszünk. A ProFootballReference adatai szerint, 2012-es szezon kezdete óta csak 4 csapat van amelyik többet nyert idegenben mint mi 😊
több mint 11 éve
OMG! Ez valami hatalmas 😀 Az év eddigi legjobb ilyen fan videója!2:28?! 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Sokan hasonlítják Wilson-t Fran Tarkenton-hoz. A scrambling képesség, mozgáskoordináció, játékok megnyújtása tekintetében szerintem is nagy a hasonlóság. Fran Tarkenton 18 évet töltött az NFL-ben. A 18 év alatt 8!!! meccsen nem tudott játszani sérülés miatt. És az egy sokkal keményebb foci volt, nem védték annyira az irányítókat. Ennek ellenére, láthatjuk milyen sok sérülés van az idei évben. De én is azt mondom, kb. ugyanannyi esélye van bárki másnak megsérülnie, mint Wilsonnak. Sőt, az idei falunk mellett, Wilson azon szokásával, hogy nagyon sokáig tartja a labdát, szvsz. ha nem forogna ki ilyen gyakran a zsebből, az sokkal sérülés veszélyesebb lenne. Aki látta a Texans elleni meccsünket, tudja mire gondolok. A snap után 1 mp-el már legalább egy Texans védő volt a backfield-ünkön megverve az emberét.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A scramblingnél egyik fő gond, hogy ahány irányváltás, annyiszor van kitámasztott láb (volt erről szó egyik bowl.hu adásban).Ha akkor telibe verik oldalról vagy elölről, könnyen szétmegy a térde, sajnos a térd így van felépítve.
Zsebben is van, hogy kitámasztott térdre érkeznek legrosszabb irányból (Brady kontra Pollard), de sokkal ritkább. Mert egyrészt ez szemből van, látja a QB, másrészt nem onnan jön a legtöbb blitz (ritkább sokkal), harmadrészt "toporog" a QB, nem támaszt ki (nem terheli a testsúlyát egyik lábára) a dobásig. Negyedrészt, ahogy undi írja, többnyire a kezét célozzák, a csípőjét, vállát, nem tipikusan a térdét (azt is).
Másik gond, amiért nem szereti sok edző a scramblinget (csak ha muszáj) mert ez nem tervezett futás, nem tudnak blokkolni a többiek, nem tudják mi történik. Igazából a QB sem, ösztönből fut, önbizalomból. Ez veszélyes, mert csalóka, néha nem fogja látni a védőt, vagy túl későn. (A sikeres srambling futásoknál is sokszor van olyan védő, aki majdnem odaér, de mégsem. Ezeket a QB (és szurkolója) nem veszi figyelembe, csak hogy jól ment ez. Egyszer pedig oda fog érni.)
Én kedvelem a QB futásokat, ahogy gondolom mindenki. Bizony veszélyes fegyver a védelemre és az irányítóra egyaránt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ugyanennyi esély van arra h Peyton megsérülWilson nem kap több ütést mint egy átlagos fal mögött. meccsenként max 2-3 sacket kap. sokat kikerül, elfut. futásai után is kimegy oldalra vagy lábbal előre csúszik.Pont erre próbáltam célozni.... egyszer ne jöjjön össze egy menekülés és megvan a baj.silent7939
annyira én nem féltem őr.braxa88
több mint 11 éve
A zsebben, passzra váró helyzetben való zsákolás nem jár akkora veszéllyel közel sem, mint amikor menekül a játékos, és többnyire csak derék alatt tudjék szerelni. Olyankor a szalagok,térd elég nagyot kapnak. A zsebben többnyire felsőtestre mennek, szerintem az esetek legalább 80%-bán legalábbis deréktól felfelé van a kontakt.Wilson nem kap több ütést mint egy átlagos fal mögött. meccsenként max 2-3 sacket kap. sokat kikerül, elfut. futásai után is kimegy oldalra vagy lábbal előre csúszik.Pont erre próbáltam célozni.... egyszer ne jöjjön össze egy menekülés és megvan a baj.silent7939
RW ráadásul alacsonyabb, így menekülés közben a deréktől felfele jövő ütéseket jobban viseli,mert feljebb megy nála mint egy átlag Qb-nál, plusz ugye nyaknál fogva sem olyan egyszerű visszarántnai,mint a magasabb irányítókat.
Annyi esze pedig szerencsére van ,hogy nem megy bele a védőkbe, és a baseballos múltja okán is jól csúszik előre lábbal.
több mint 11 éve
Wilson nem kap több ütést mint egy átlagos fal mögött. meccsenként max 2-3 sacket kap. sokat kikerül, elfut. futásai után is kimegy oldalra vagy lábbal előre csúszik.Pont erre próbáltam célozni.... egyszer ne jöjjön össze egy menekülés és megvan a baj.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Wilson nem kap több ütést mint egy átlagos fal mögött. meccsenként max 2-3 sacket kap. sokat kikerül, elfut. futásai után is kimegy oldalra vagy lábbal előre csúszik.annyira én nem féltem őr.
több mint 11 éve
1.Russell játszik az egész ligában a legnagyobb nyomás alatt!Az a baj hogy ha így folytatja a falatok akkor előbb utóbb nem lesz jó vége, mármint Russel egészsége tekintetében. Eljön az a pillanat amikor egy nagyon komoly hit-et nem fog tudni elkerülni. Nem kívánom neki, de jobb védelmet érdemelne.
PFF tweet:
"Russell Wilson is now the most pressured QB in the league, feeling heat on 46.6% of his dropbacks"
Nekem Brady a kedvenc irányítóm, de ilyen nyomással Ő már kb otthonról nézné a meccseket, ahogyan pl Manning is. Egyszerűen zseniális amit RW csinál.undisputedly
több mint 11 éve
1.Russell játszik az egész ligában a legnagyobb nyomás alatt!PFF tweet:
"Russell Wilson is now the most pressured QB in the league, feeling heat on 46.6% of his dropbacks"
Nekem Brady a kedvenc irányítóm, de ilyen nyomással Ő már kb otthonról nézné a meccseket, ahogyan pl Manning is. Egyszerűen zseniális amit RW csinál.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
egyik meccs sem lefutott... meg kell dolgozni a W-ért. pláne idegenben
több mint 11 éve
Egyébként jön valaki szombaton a magyar bajnoki döntőre? Én ott leszek, nyilván Seahawks mezben. Wilson vagy Thomas, még ezután döntöm el.garrett27En ott leszek, sotetkek Seahawks kapucnisban, endorphyn es 12 felirattal a hatan.
-- TIME I'AM! --