Tennessee Titans

20 feliratkozó

több mint 10 éve
pakesz Tennessee Titans 1 549 — Titans fan
Harry Douglas WR aláírt hozzánk.

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
Emlékeztek még Rusty Smithre? Nos, kinevezték VEZETŐEDZŐNEK a Grace Christian Academynál, Leiper's Forkban. 😀

Ja és úgy hírlik, Greg Hardy a Titans, Jags, Colts trió valamelyikében köt ki. titeket emlegetnek front runnernek érte.iktriad
Rusty... 😀 Hogyne emlékeznénk. MEKKORA ember! 😀 Vezetőedző, hatalmas. Ki tudja, edzőként csak jobb lehet, mint játékosként. 😛

Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Nem kéne nézegetni annyira jó lesz ő nekünk :pdande
álmodj királylány.....sutianap
Naaa, úgy megnézném ahogy még a stadiont is eladják érte.
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 314 — Titans fan
Mariota jöjjön csak ide, akárcsak Hardy. 😉

Van egy igazolásunk is Da'Norris Searcy SS személyében.

Music City Miracle
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Emlékeztek még Rusty Smithre? Nos, kinevezték VEZETŐEDZŐNEK a Grace Christian Academynál, Leiper's Forkban. 😀

Ja és úgy hírlik, Greg Hardy a Titans, Jags, Colts trió valamelyikében köt ki. titeket emlegetnek front runnernek érte.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem kéne nézegetni annyira jó lesz ő nekünk :pdande
álmodj királylány.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem kéne nézegetni annyira jó lesz ő nekünk :p
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
The Titans will put Oregon QB Marcus Mariota through a private workout following his pro day, according to Alex Marvez.

Azé megnézik azé.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adam Caplan @caplannfl · 5 p 5 perccel ezelőtt

As @jwyattsports sports said, #Titans agreed to 5-year deal with P Brett Kern. I'm told it's for $15 M.
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Felszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.Nandito
Tudtok róla valamit, hogy milyen lehet?gerrard88
Ha sikerül kihozni a benne elviekben levő potenciált ( smittyéknek nem jött össze ) kurva jó 😊peach
minden nfl játékosban van (kurvajó) potenciál. azért vannak itt
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Tudtok róla valamit, hogy milyen lehet?gerrard88
Ha sikerül kihozni a benne elviekben levő potenciált ( smittyéknek nem jött össze ) kurva jó 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
gerrard88 Tennessee Titans 735
Tudtok róla valamit, hogy milyen lehet?
több mint 10 éve
Felszedtük a waiverről a Falcons által kitett OLB Jonathan Massaquoit.

Music City Miracle
több mint 10 éve
Hamarosan indul a FA piac! Kit hoznátok? Kire láttok esélyt? Első körben Brandon Flowers-re vagy Antonio Cromartie-ra szavaznék. 😊

több mint 10 éve
Pollardot kitettük, ahogy kérte. Griff így valószínűleg marad.

Music City Miracle
több mint 10 éve
Roos visszavonult, remélem Lewan úgy fog játszani, mint ahogy Roos nyomta a fénykorában. Azért sokáig jó szintet hozott.  www.titansonline.com/news/article-4/Veteran-Michael-Roos-Retiring-After-10-Year-NFL-Career/5a476d06-35a3-463c-ab07-e2b17b60760a?campaign=social_20150226_41163646&adbid=10153068172608851&adbpl=fb&adbpr=56124123850pakesz
RIP :/
több mint 10 éve
Roos visszavonult, remélem Lewan úgy fog játszani, mint ahogy Roos nyomta a fénykorában. Azért sokáig jó szintet hozott.  www.titansonline.com/news/article-4/Veteran-Michael-Roos-Retiring-After-10-Year-NFL-Career/5a476d06-35a3-463c-ab07-e2b17b60760a?campaign=social_20150226_41163646&adbid=10153068172608851&adbpl=fb&adbpr=56124123850

több mint 10 éve
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcastingbaggio
Hmm, jó sok szezont lehúzott nálunk. A "külső" dolgokért volt felelős. Lehet Webster is követhette volna őt... 😛 Egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki a kamerát. 😊

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
Titans executive VP Don MacLachlan has resigned from the organization after 24 seasons with the team. He was responsible for nearly all of the non-football operations with the organization, including marketing, corporate sales, ticketing, community relations and broadcasting

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én így látom Nándi:

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091Stez
És persze ne feledjük el azt sem, hogy komoly erősítést jelent már most az is, hogy megszerezték az védelmi edzői stábba Dick LeBeau-t! 😊
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 565 — Whoops, looks like something went wrong.
Én így látom Nándi:

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-coltsnak-meg-tul-nagy-falat-a-pats-bajok-az-11-essel-epul-a-jax-es-a-titans-2396091

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊

www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850gerrard88
camuflage :cool:

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Érdekes cikk, de már sokadszorra hallottuk ezeket is, hogy ha nem sérüléssel megy ki a draftra Zach akkor hamarabb elkelt volna meg a karja ilyen meg olyan erős stb. Azért a másodikkörös jelző kicsit túlzás rá szerintem de harmadikban lehet elment volna ha... ott a ha a sérülékenység... Hát nemtudom mi lesz de izgalmas Offseason elé nézünk úgyhiszem! 😉 😊

www.titansonline.com/news/article-4/Mike-Mayock-%E2%80%9CMettenberger-Not-a-Normal-6th-Round-Pick%E2%80%9D/5c6db9a2-2dd1-4f77-b7f1-ff33c393c5b5?campaign=social_20150218_40661576&adbid=10153049206803851&adbpl=fb&adbpr=56124123850
több mint 11 éve
Miért?Janek
Nulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.

Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88
Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.Janek
Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.

Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.Nandito
Nekünk mobilis irányító kell(ene)! 😊 Mett nem az, nagyon nem, ő egy zseb irányító! Én második számú QB-t látok benne! 😀
több mint 11 éve
Miért?Janek
Nulla mobilitással bír, sérülékeny, erőset dob, de elég pontatlan. Túl sokáig vár, ha nem védi meg a fal, akkor nincs is játék. A Steelers meccset leszámítva csak akkor tudott számokat hozni, mikor már eldőltek a mérkőzések. Röviden ennyi.

Ha mondjuk a 15. pick lenne a miénk, akkor azt mondanám, hogy próbálkozzunk vele. Ám itt az 1/2-ről van szó, illetve van egy Winston és egy Mariota is a drafton. Akkor meg minek küszködni egy 6. körös QB-val?Nandito
Nandito jól leítrta Mettenbergert, továbbá az én véleményem az, hogy össze sem lehet hasonlítni őt Mariotával és Winstonnal. Szerintem ők ketten már most nulla NFL meccsel a hátuk mögött is jobbak, mint Zach. Backup zsebirányítónak tökéletes, de a franchise jövőjét én nem látom benne!gerrard88
Valamit csak látnak benne odaát és mégis csak ők látták nap mint nap edzésen.Janek
Pont attól félek, hogy belelátnak valamit, ami nincs is. 😊 Elég csak a csapat tavalyi FA tevékenységét, vagy Whiz idei munkáját megnézni, szerintem mindkettő botrányos. Vagy idevehetjük az Ayers trade-et is, vagy azt is mondhatnám, hogy Lockerben is láttak valamit. (Ez még Whiz előtt kezdődött, ez nem az ő hibája, csak példa rá, hogy őt is látták edzésen.) Mindezeket csak azért írtam, hogy nem véletlenül kételkedünk akár Whiz, akár Webster GM terveiben.

Steznek: MarioAna mondja csak a magáét, ha meg véletlenül igaza lesz, akkor valamikor meghívom egy sörre! 😛 Amúgy már várom az AFC South értékelőjét, mert kíváncsi vagyok, hogyan látjátok Mett jövőjét a Titansban.

Music City Miracle