NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 313
A poszt legalább érthető
több mint 3 éve
viszlát A-Rod, Love is in the air
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az a vicc, hogy kb lassan ugyanazok az arcok ott lesznek a Jagsnek 2/1-re, mint 1/25-re. Köszi többi csapat.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mooney és Jefferson ellen kell a sebesség.
több mint 3 éve
A KURVA ANYÁD RODGERS, AZT HÚZUNK AKIT AKARUNK!
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
viszlát A-Rod, Love is in the air
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Stokes 😀ezek itatni akarnak engem, de most már csak azért se 😀
mi történik?
shawnka
több mint 3 éve
A komornyik a Csengetett M'lordból!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem tudom mennyire veszi komolyan a front office Rodgers fenyegetését, ha igen, most elkapónak kell jönnie.Vagy megint jöhet a pólóba/párnába üvöltés Grossival.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Nem tudom mennyire veszi komolyan a front office Rodgers fenyegetését, ha igen, most elkapónak kell jönnie.Riddick már arról beszél h too late van ehhez.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ojulari? Tryon? Oweh? 31-re?Dickerson? Nekem o kell.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Pats és 2. körös bust DB3rd round CB and denverPhilly and drop-... ? 😊jerry jeudy and dropping, bolles and holdingName a more iconic comibation, Ravens and drop-heavy WRsSzép pick a Ravenstől. Kár, hogy QB inkább futni szeret.Kar hogy egy drop divat huztunk.
iktriad
De spongyat ra, hatha kinovi.
RedFive
tenorx
Negritis
RedFive
Negritis
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nem tudom mennyire veszi komolyan a front office Rodgers fenyegetését, ha igen, most elkapónak kell jönnie.
több mint 3 éve
Jenkins bent lesz 31-en? GB kiviszi?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
3rd round CB and denverPhilly and drop-... ? 😊jerry jeudy and dropping, bolles and holdingName a more iconic comibation, Ravens and drop-heavy WRsSzép pick a Ravenstől. Kár, hogy QB inkább futni szeret.Kar hogy egy drop divat huztunk.
iktriad
RedFive
tenorx
Negritis
RedFive
több mint 3 éve
r.baggio - 5 órájaa houstoni DE-t, Payton Turnert kiabálják most be schefterék az első körbe, szóval ő lehet Jamin Davis mellett az ultrareach pick
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igor most boldogan fordult egyet az álmában.
több mint 3 éve
Philly and drop-... ? 😊jerry jeudy and dropping, bolles and holdingName a more iconic comibation, Ravens and drop-heavy WRsSzép pick a Ravenstől. Kár, hogy QB inkább futni szeret.Kar hogy egy drop divat huztunk.
iktriad
RedFive
tenorx
Negritis
több mint 3 éve
annyira biztos voltam benne, hogy a Saints megint reachel egy óriásit, kár, hogy nem írtam be előreNincs Seahawks, hát bevállalták.
r.baggio
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
kéne egy feles, de minjá fexek aludni
több mint 3 éve
???? Ki
több mint 3 éve
annyira biztos voltam benne, hogy a Saints megint reachel egy óriásit, kár, hogy nem írtam be előre
---