NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
amúgy lol, hogy csak Boydnak van eddig int-je ... Logantől minimum várok egyet.DripMorristól várok egy picket.
több mint 10 éve
amúgy lol, hogy csak Boydnak van eddig int-je ... Logantől minimum várok egyet.Dripa játék képében inkább a fumble van benne
több mint 10 éve
hol lesz több pont?1.01 oddsal adják az utóbbit tippmixen.
itt vagy a pro bowl 1. negyedben?Höri
több mint 10 éve
amúgy lol, hogy csak Boydnak van eddig int-je ... Logantől minimum várok egyet.
több mint 10 éve
Az idő mindent megszépít na 😛Mondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeA tavalyinál is gyengébb a class? Carr, McCaron és Garropolo kb egy szint a Manuel, Geno, Glennon trióval.iktriad
több mint 10 éve
Ez tény. Hogy a Bryan életét idézzem: ők mind egyéniségek.mondjuk ebből a 6-ból senki sem hasonlít senkireHöriMondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeA tavalyinál is gyengébb a class? Carr, McCaron és Garropolo kb egy szint a Manuel, Geno, Glennon trióval.iktriad
több mint 10 éve
Ti inkább BAPzatok, ne tradeljetek.iktriadHáááát...WR annyira nem kéne első körben (Watkins akkor már nem lesz benn) és CB sincs akit nyugodt szívvel választanék akkor. Támadófalba meg középre kell ember, Beatty kap még egy esélyt és Pugh is jó volt. Needek pedig vannak szép számmal...
több mint 10 éve
mondjuk ebből a 6-ból senki sem hasonlít senkireMondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeA tavalyinál is gyengébb a class? Carr, McCaron és Garropolo kb egy szint a Manuel, Geno, Glennon trióval.iktriad
több mint 10 éve
idén még csak 98an! Majd jövőre 100+ főlé nő a számuk.Mondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeminden évben minden posztot a fiatalok tesznek méllyé.
főleg ha százan vannakHöri
több mint 10 éve
Mondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeA tavalyinál is gyengébb a class? Carr, McCaron és Garropolo kb egy szint a Manuel, Geno, Glennon trióval.
több mint 10 éve
Mondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀dandeminden évben minden posztot a fiatalok tesznek méllyé.
főleg ha százan vannak
több mint 10 éve
Ti inkább BAPzatok, ne tradeljetek.1/12 eladóAsbeeSavage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 iktriadkimegy Teddy, Manziel, Bortles top6-ban utána pánikba esnek és felmegy érte valaki. Vagy Brett Smithért :pHöri
több mint 10 éve
Mondjuk ha Teddyék nem jönnének, amennyire én látom, pályázhatna ez a QB class, a hírek alapján legalábbis, az egyik leggyengébb QB classra. Aztán majd meglátjuk ki hogyan válik be 😀
több mint 10 éve
1/12 eladóSavage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 iktriadkimegy Teddy, Manziel, Bortles top6-ban utána pánikba esnek és felmegy érte valaki. Vagy Brett Smithért :pHöri
több mint 10 éve
Thomas szintjén én is mozgok a fal mögött.szabaén csak feküdni tudok ugyanígy
több mint 10 éve
szaba
10 542
Thomas szintjén én is mozgok a fal mögött.
több mint 10 éve
Előkerült Van Noy is végre.
több mint 10 éve
Amúgy sanszos forgatókönyv.Savage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 iktriadkimegy Teddy, Manziel, Bortles top6-ban utána pánikba esnek és felmegy érte valaki. Vagy Brett Smithért :pHöri
több mint 10 éve
Vagy a Vikes viszi 1/8on.Savage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 iktriadkimegy Teddy, Manziel, Bortles top6-ban utána pánikba esnek és felmegy érte valaki. Höri
több mint 10 éve
Savage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 iktriadkimegy Teddy, Manziel, Bortles top6-ban utána pánikba esnek és felmegy érte valaki. Vagy Brett Smithért :p
több mint 10 éve
Savage szerint nem lesz idén Top 10es pick innen. Carr még magába bolondíthatja addig a Raiderst hogy elvigyék ott. 😀😀 Láttam vele 2 interjút a héten, szimpatikus és inteligens srácnak tűnt.Caraun Reid - Mayock azt jósolta tegnap hogy ő lesz a legmagasabb draftolt Ivy Leagues eddig ebben az évezredben.iktriadígy előre lestoppolja? 😀
Bronxból származik és Princetonra ment, az igenHöri
több mint 10 éve
Princeton sack! Ivy league powaHöriKét play alatt mindkét guardot szétalázta
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.