NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
All-star meccsek
1 feliratkozó
több mint 10 éve
vassadi
15 617
egyébként azért ennyire rossz a North, mert sokkal több munkát fektettek az edzésbe, mint magába a meccsbe 😀shawnkaMondjuk kétségtelenül előbbi a mérvadóbb.
több mint 10 éve
egyszerre lesz a combine és a francia EB selejtező sorsolása. Az is Indy-ben lesz?
több mint 10 éve
egyébként azért ennyire rossz a North, mert sokkal több munkát fektettek az edzésbe, mint magába a meccsbe 😀
több mint 10 éve
szaba
10 542
Dee Fordnak amúgy komoly kórházi aktája van, nem biztos, hogy minden GM rajong majd érteHöriA Chicago Bulls biztos szeretné.
több mint 10 éve
Dee Fordnak amúgy komoly kórházi aktája van, nem biztos, hogy minden GM rajong majd érte
több mint 10 éve
szaba
10 542
Én az 1. drive után akartam beírni, hogy a Falcons GM helyében inkább az edzői stábon lenne a szemem. 😀 Elég nagyképű lenne kirúgni őket a Senior Bowl után/miatt. 😀 😀az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.shawnkameg se mertem jegyezni, hogy ekkora különbség csak nincs a két keret közt....gabokocka
több mint 10 éve
A meccs előzetesekben domináltak a North védői, akikből nem sokat látni egyelőre ma.az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.shawnkameg se mertem jegyezni, hogy ekkora különbség csak nincs a két keret közt....gabokocka
több mint 10 éve
az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.shawnkaPontosítok Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>> EGYKORI Jaguars edzői stáb. 😀😀
De vigasztaljon az, hogy legalább Dee Ford MVP lesz és Fales jól játszik.
több mint 10 éve
az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.shawnkakonkrétan egy kalap fos amit az északiak művelnek mind O mind pedig D tekintetében
több mint 10 éve
az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.shawnkameg se mertem jegyezni, hogy ekkora különbség csak nincs a két keret közt....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ilyenkor azért a többi North O játékos elég pocsékul érezheti magát főleg mondjuk az elkapók és igazságtalan is velük szemben de hát ez van
több mint 10 éve
az a parám a meccsel kapcsolatban leginkább, hogy Jaguars edzői stáb >>>>>>>>>>>>>>> Falcons brigád.
több mint 10 éve
Ford komolyan bejelentkezett az MVP címre.
több mint 10 éve
mondjuk összesen nem dobnának annyi INT-t mint ugye e(li)gyesek 😉 😛 bocs nem bírtam kiahagyniszerintem vigyetek mindegyik pickkel QB-t hátha beválik egyAsbeeFales és Foles ugye rokonok?szabavalami hasonlót én akartam elsütni, jó lenne ha elhoznánk és lenne egy kiváló Fals de legalább Fos QB párosunk 😛dande
több mint 10 éve
Á, az a safety stratégiám. Hétből legalább egy nem fogyatékos játékosunk csak lenne arra a posztra...szerintem vigyetek mindegyik pickkel QB-t hátha beválik egyAsbeeFales és Foles ugye rokonok?szabavalami hasonlót én akartam elsütni, jó lenne ha elhoznánk és lenne egy kiváló Fals de legalább Fos QB párosunk 😛dande
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Norwood még sose volt ilyen go-to-guy a csapatában, maximum gimiben.HöriKhm, (naptárilag) 2012-es BCS-döntő...
több mint 10 éve
szerintem vigyetek mindegyik pickkel QB-t hátha beválik egyFales és Foles ugye rokonok?szabavalami hasonlót én akartam elsütni, jó lenne ha elhoznánk és lenne egy kiváló Fals de legalább Fos QB párosunk 😛dande
több mint 10 éve
Norwood még sose volt ilyen go-to-guy a csapatában, maximum gimiben.Ő hogyhogy nem mondta le a részvételt, tartva a nagy felhajtástól, mint McCarron? 😀😀
amit egyébként itt járt MobilebanHöri
több mint 10 éve
Annyira jellemző, hogy az egyik 0ázó csapat HCje Lionsos volt.Volt már olyan, hogy az egyik csapat nullára hozta a Senior B-t? Nem nagyon látszik az északiak kivel, hogy haladnak előre......dande1990 North 41 South 0 Marty Schottenheimer, Kansas City Chiefs Buddy Ryan, Philadelphia Eagles
2003 North 17 South 0 Dom Capers, Houston Texans Marty Mornhinweg, Detroit Lions
2007 North 27 South 0 Jon Gruden, Tampa Bay Buccaneers Mike Nolan, San Francisco 49ersHöri
több mint 10 éve
Norwood még sose volt ilyen go-to-guy a csapatában, maximum gimiben.amit egyébként itt járt Mobileban
több mint 10 éve
szaba
10 542
Szakasztott ugyanezt hallottam, főnök.Fales és Foles ugye rokonok?szabafaelstestvérekHöri