Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 10 éve
anarfa
477
Van egy 230fontos RB-d meg egy 250 fontos FB-ed. Ne ők fussanak hanem a vékony srác.BazzaniTeljesen igazad van, Lombardi egy idióta, de ezt valamiért Caldwell nem akarja észrevenni
több mint 10 éve
imádom Arians playhívásait
több mint 10 éve
Van egy 230fontos RB-d meg egy 250 fontos FB-ed. Ne ők fussanak hanem a vékony srác.
több mint 10 éve
mekkora állat ez a védelemDexxter TailorTavaly LEgion of Boom, idén No Fly Zone 😀
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
3 és 1re Riddick fut nem Bell.logikus.
Atyaisten Lombardi.Bazzani
közbe waddlenak annyi
több mint 10 éve
anarfa
477
Waddle is mindig megsérül, hihetetlen
több mint 10 éve
mekkora állat ez a védelem
több mint 10 éve
Nagyon ideje lenne pontokat felraknunk a táblára...
több mint 10 éve
Én az egész év távlatában írom ezt.Elpuntoltuk kb.ennyi erővel én is mondhatom, hogy az első negyed közepe óta bénázunk... két kurvajó védelem van, az a helyzetDexxter Tailor
Szörnyű ma is az offense. Nem tudom, hogy mi kellene még Lombardinak. Ennél több fegyver máshol sincs, sőt...Bazzani
több mint 10 éve
"The Hawks are Legion of Boom, the #Cardinals DBs need a nickname…best secondary in #NFL…Deep, Versatile, Talented" 😊Dexxter TailorAzért ne essünk tulzásba
több mint 10 éve
Elpuntoltuk kb.ennyi erővel én is mondhatom, hogy az első negyed közepe óta bénázunk... két kurvajó védelem van, az a helyzet
Szörnyű ma is az offense. Nem tudom, hogy mi kellene még Lombardinak. Ennél több fegyver máshol sincs, sőt...Bazzani
több mint 10 éve
Tavaly ugyanez a fal teljesen rendben volt.Elpuntoltuk kb.FAL?Hege
több mint 10 éve
"The Hawks are Legion of Boom, the #Cardinals DBs need a nickname…best secondary in #NFL…Deep, Versatile, Talented" 😊
több mint 10 éve
www.vipleague.me/american-football/258831/7/detroit-lions-vs-arizona-cardinals-live-stream-online.htmlott is van az INTDexxter TailorÉn még Matyi leütését láttam mikor kiírtad XDRozo
Nézd ezt, a Tied késik.
több mint 10 éve
anarfa
477
Ők voltak a múltkor a 49ers - Ramsen is amikor a missed fg után Austin nem igazán hozta ki az endzone-ból a labdát, de ők nem úgy láttákbogeréknak nem ez az első botrányos meccsük idén (jets - bears)Dexxter Tailorjól van már, Ansah is kb ennyivel utána ért odaDexxter TailorTeljesen vakon vannak a bírók.Bazzani
több mint 10 éve
ott is van az INTDexxter TailorÉn még Matyi leütését láttam mikor kiírtad XD
több mint 10 éve
Elpuntoltuk kb.Szörnyű ma is az offense. Nem tudom, hogy mi kellene még Lombardinak. Ennél több fegyver máshol sincs, sőt...
több mint 10 éve
Danny
1 726
Ezt már szeretem 😊
több mint 10 éve
ott is van az INT
több mint 10 éve
bogeréknak nem ez az első botrányos meccsük idén (jets - bears)jól van már, Ansah is kb ennyivel utána ért odaDexxter TailorTeljesen vakon vannak a bírók.Bazzani