Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 10 éve
jé, cardinals holding 😀
több mint 10 éve
Igen. Ma debütáltam. 😊Nehéz elhinni, hogy egy NFL meccsen csak az egyik oldalon van szabálytalanság.BazzaniÉletedben először látsz Lions meccset?MacPhisto
több mint 10 éve
volt 5 játék zsinórban zászló nélkül?HegeEngem nem zavarna, hogy dobálják ránk mert volt ami tényleg az volt, de ha nézem Suh-t akkor nevetek az egészen.
több mint 10 éve
Nehéz elhinni, hogy egy NFL meccsen csak az egyik oldalon van szabálytalanság.BazzaniÉletedben először látsz Lions meccset?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
andree
1 736
Flag: Lions player on the field.
több mint 10 éve
Jó, hogy a D# életben és meccsben tart minket 😊
több mint 10 éve
Nehéz elhinni, hogy egy NFL meccsen csak az egyik oldalon van szabálytalanság.
több mint 10 éve
nahát, még egy lions flag 😀
több mint 10 éve
Danny
1 717
Okafor! Nagyon kellett!!!
több mint 10 éve
Okafor!!
több mint 10 éve
Ez meg, hogy szökött meg????
több mint 10 éve
Fitz meg valami térdsérülést szedett össze, de valószínűleg játszik még ma
több mint 10 éve
Stanton 2. negyedbeli statja: 3/7, 30 yard, 0 TD, 2 INT
több mint 10 éve
Danny
1 717
live.drakulastream.eu/static/popups/2544691648377120.htmlEz teljesen jó!
több mint 10 éve
andree
1 736
Csak nálam lett amúgy egy zöld paca a stream helyén?BazzaniNekem is meghaltak a fox-os streamek, a korábban linkelt wizwiges jó.
több mint 10 éve
Csak nálam lett amúgy egy zöld paca a stream helyén?Bazzaninálam még jó
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Szerintem ne legyünk telhetetlenek. Elég sok meccsünket adták/adják (Hálaadás már tuti és a Pats is) idén.Máskor 3-4 Denver megy zsinórban!HegeAmúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaMindkét csapatot adják jövő héten.
Pats-Lions a C8-on, Arizona meg este.Bazzani
több mint 10 éve
Az nem tv kérdése 😊De legalább HD lenne!HegeAmúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaÖrülj neki, hogy nem szar kommentálással kell hallgatnod 😊
Rúgni kellett, így one possession game lett.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaMindkét csapatot adják jövő héten.
Pats-Lions a C8-on, Arizona meg este.
több mint 10 éve
Amúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaA Fradi-Fradi rangadó mindig érdekesebb
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
9-0ás büntetésarány amikor akkora holdingok mennek a Cards OL-nél, hogy én szégyellem magam.
Meccsben vagyunk annak ellenére, hogy Lombardi egy kapitális idiótának tűnik (meccsek óta). Nehéz meccs, de tudtuk előre.
több mint 10 éve
Amúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaezt ajánlották ki (lehet a miénket is) és mivel eredetileg korai meccs lett volna és áttették ebbe a sávba úgy gondolták jó lesz. Utólag mindig okosabb az ember.
több mint 10 éve
Amúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaÖrülj neki, hogy nem szar kommentálással kell hallgatnod 😊
Rúgni kellett, így one possession game lett.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Amúgy a sporttvnek hogy sikerült nem ezt a meccset választania? Mert papíron értem hogy jól hangzik a Eagles-Packers, de azért ez a két csapat az nfc két legjobbja jelenleganarfaEz nem a sporttv hibája ezt kapták, kint se ezt adja a fox többnyire hanem a Phi-Gb meccset
We just form a fucking wall.