Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 10 éve
Mit művel a Green Bay XD
több mint 10 éve
acho szépen arrébb baszta ebront 😀
több mint 10 éve
Kicsit lemaradtam, ezt megfordították? Wow
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na majd utánanézek meccs után, hogy van ez a szabálykönyvben 😀 belltől ez nagy volt
több mint 10 éve
56-ról azért nem rúgatták, mert ha nem megy be, a field pozíciót hazabassza (a sors iróniája), megnéztem, 51 yardos a leghosszabbja, 50 felett 5 yard sokat számít, alacsonyabban kell rúgni, könnyebb blokkolni. Szerintem ugyanilyen szituban megint puntolna Arians...Bízok Catanzaroban, amikor felálltunk puntra sem értettem, nagyon erős lába van a srácnak, idén csak 1-et hibázott.DannyMiért nem lehetett onnan FG-t próbálni?DannyUtólag könnyű 😊 Jó döntés volt a punt, dominál a D, pocsék field pozícióba lehetett - kellett - volna szorítani a Lionst, most az, hogy egy ilyen fluke return sül ki belőle, vis maior 😊Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ha győzünk, azt hiszem tényleg köszönetet mondhatunk a bíróknak is...
több mint 10 éve
anarfa
477
Ezt nem hiszem el. Akármit csinálunk, a bírók nem fogják hagyni hogy fordítsunk
több mint 10 éve
Arians egy kibaszott zseniDannyés a bírók sincsenek lefizetve
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Na most én szégyenlem el magam...
több mint 10 éve
Nemteljesen ertem de kiraly 😊
több mint 10 éve
Danny
1 717
Arians egy kibaszott zseni
több mint 10 éve
nem. azt hogy Bethel birtokolta a lasztit az 1 yardoson.Valaki hozzáértő mondja már el mit challenge-el Arians?FucuAzt, hogy az endzone-ból jött ki aki először hozzáért. Szerintem.Bazzani
És megadták. What the fuck...
több mint 10 éve
WOWOWOWOWOW
több mint 10 éve
Hát ez simán possessed volt
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Valaki hozzáértő mondja már el mit challenge-el Arians?FucuAzt, hogy az endzone-ból jött ki aki először hozzáért. Szerintem.
több mint 10 éve
és azt pont 50+-rólBízok Catanzaroban, amikor felálltunk puntra sem értettem, nagyon erős lába van a srácnak, idén csak 1-et hibázott.DannyMiért nem lehetett onnan FG-t próbálni?DannyUtólag könnyű 😊 Jó döntés volt a punt, dominál a D, pocsék field pozícióba lehetett - kellett - volna szorítani a Lionst, most az, hogy egy ilyen fluke return sül ki belőle, vis maior 😊Jakehomer