Arizona Cardinals - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Mert nálatok nem kell izgulni a 1 & done-os Playoff szereplésért. 😀ugyan már, én egy másodpercig sem izgultam 😊mit mondtam, Ik?Ez nagyon izzadtságszagú W volt.
Löfli
iktriad
Löfli
10 hónapja
ugyan már, én egy másodpercig sem izgultam 😊mit mondtam, Ik?Ez nagyon izzadtságszagú W volt.
Löfli
iktriad

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Trevor cant keep getting away with itGritty, not pretty - Jacksonvillle Jaguars football 2025
Jakehomer
10 hónapja
Fura lesz az az AFC south. A Coltsban benne van, hogy leolvad, a Texans felfelé megy, a Jags meg ott van, de nem meggyőző.
10 hónapja
mit mondtam, Ik?Ez nagyon izzadtságszagú W volt.
Löfli
10 hónapja
mit mondtam, Ik?Bejött, tényleg nagyon könnyed W volt.
Löfli
10 hónapja
mit mondtam, Ik?

Don't blink!
10 hónapja
4&5-re vagy 4-re mi a francért kell egy ilyen szar löbbölt passzt mélyre? Idióták
10 hónapja
Ball game!!!
10 hónapja
De nem eleget.Kedves D, ti is szerezhettek egy kurva labdát, nem csak a Cardsnak szabad.szereztetek idén már tavalyihoz képest elég sokat
iktriad
shagi0206
10 hónapja
Kedves D, ti is szerezhettek egy kurva labdát, nem csak a Cardsnak szabad.szereztetek idén már tavalyihoz képest elég sokat
iktriad
10 hónapja
Kedves D, ti is szerezhettek egy kurva labdát, nem csak a Cardsnak szabad.
10 hónapja
Ez nem kísérlet. Ha csere QB van ellenünk, a D mindig leolvad a végén.Na kíváncsi vagyok hogy cseszi el ezt a D.jajj, ez a jinxkísérlet
iktriad
shagi0206
10 hónapja
Na kíváncsi vagyok hogy cseszi el ezt a D.jajj, ez a jinxkísérlet
iktriad
10 hónapja
Na kíváncsi vagyok hogy cseszi el ezt a D.
10 hónapja
Idegenben jó a 3 pont?
10 hónapja
Jó a kémia Trevor és Patrick között 😀 ezzel simán mehetett volna 30 yardot, ha megfordul
10 hónapja
Akartam írni, hogy úgy látszik, a spike arrafelé ismeretlen fogalom.Buta elkapó jó 5 másodpercet elbaszott az ünnepléssel, még a labdát is eldobtaSpike is lehetett volna, elég fura volt ez az utolsó két perc
Kampman
Jakehomer
10 hónapja
egy sack esetén lehet, de ha fennáll a veszélye, meg kidobni a picsába end zone mögé, és annyi. Belefért volna mégNem fért volna bele még1 passz?csücskös lett volna nagyon
shagi0206
Löfli
10 hónapja
Buta elkapó jó 5 másodpercet elbaszott az ünnepléssel, még a labdát is eldobtaSpike is lehetett volna, elég fura volt ez az utolsó két perc
Kampman
Tepper takarodj!
10 hónapja
Nem fért volna bele még1 passz?csücskös lett volna nagyon
shagi0206

Don't blink!
10 hónapja
Megint hosszabbítás... Coen döntése csúnyán visszaütött...
10 hónapja
Nem fért volna bele még1 passz?