NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals - Jacksonville Jaguars
11 napja
A gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.A JAX kezében a meccs, elvileg.
shagi0206
Ja, le voltam maradva...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
11 napja
A gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.
11 napja
Második félidőben csak handoffokkal előrébb lenne a Jags
Tepper takarodj!
11 napja
Na végre már, baszki.javítva
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Jacoby megdortcholt minket.
11 napja
Na végre már, f@szom.
11 napja
kösz Trevor

Don't blink!
11 napja
Trevor nagyon kedves, hálát is adhatnánk neki egy TD-vel most már. Úgyis itt a hálaadás.
11 napja
Lehet nem is DougP volt a hibás? 🤔 😉Hát sokat nem segített az ügyön...
dande2
11 napja
ja ez nem safety, mert hozzáértünk

Don't blink!
11 napja
Lehet nem is DougP volt a hibás? 🤔 😉Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
11 napja
Na ott a safety veszély.
11 napja
Nézd el neki, szabadidejében Löfli kétfarkú kutya is.ne politizáljunk itt, kérem szépenitt te politizálsz, nekem eszembe se jutott, hogy ez a mondat kivetíthető az itthoni szarra is 😀
Löfli
shagi0206
11 napja
Köszi Washington, csak így tovább 😀
11 napja
itt te politizálsz, nekem eszembe se jutott, hogy ez a mondat kivetíthető az itthoni szarra is 😀ne politizáljunk itt, kérem szépenVolt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
shagi0206
Löfli
11 napja
ne politizáljunk itt, kérem szépenVolt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
shagi0206

Don't blink!
11 napja
Volt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
11 napja
Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
11 napja
nekem meg őt kell kezdetnem fantasyban, mert Burrow már szezon elején, Dart meg az elmúlt 2 héten nem volt opció...Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
11 napja
ezt írtam a Coltsosoknak is. Hogy nem lehet ellenetek biztosra menni, totál kiszámíthatatlan csapat vagytokEz a Jags D Browningból franchise QB-t csinált. Karrierje során másodszor. 😀 Hogy aztán Herbert meg lófaszt se csináljon ellenünk.örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad
Löfli
iktriad
11 napja
Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
11 napja
Ez a Jags D Browningból franchise QB-t csinált. Karrierje során másodszor. 😀 Hogy aztán Herbert meg lófaszt se csináljon ellenünk.örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad
Löfli
11 napja
örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad

Don't blink!