Arizona Cardinals - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
A gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.A JAX kezében a meccs, elvileg.
shagi0206
Ja, le voltam maradva...
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
A gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.
10 hónapja
Második félidőben csak handoffokkal előrébb lenne a Jags
Tepper takarodj!
10 hónapja
Na végre már, baszki.javítva
shagi0206

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Jacoby megdortcholt minket.
10 hónapja
Na végre már, f@szom.
10 hónapja
kösz Trevor

Don't blink!
10 hónapja
Trevor nagyon kedves, hálát is adhatnánk neki egy TD-vel most már. Úgyis itt a hálaadás.
10 hónapja
Lehet nem is DougP volt a hibás? 🤔 😉Hát sokat nem segített az ügyön...
dande2
10 hónapja
ja ez nem safety, mert hozzáértünk

Don't blink!
10 hónapja
Lehet nem is DougP volt a hibás? 🤔 😉Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
10 hónapja
Na ott a safety veszély.
10 hónapja
Nézd el neki, szabadidejében Löfli kétfarkú kutya is.ne politizáljunk itt, kérem szépenitt te politizálsz, nekem eszembe se jutott, hogy ez a mondat kivetíthető az itthoni szarra is 😀
Löfli
shagi0206
10 hónapja
Köszi Washington, csak így tovább 😀
10 hónapja
itt te politizálsz, nekem eszembe se jutott, hogy ez a mondat kivetíthető az itthoni szarra is 😀ne politizáljunk itt, kérem szépenVolt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
shagi0206
Löfli
10 hónapja
ne politizáljunk itt, kérem szépenVolt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
shagi0206

Don't blink!
10 hónapja
Volt itt sok ígéret az elmúlt 10 évben. Jó sok felsült.Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
iktriad
10 hónapja
Azt ígérték ő az új Peyton Manning, de sajna ez még Eli szintje se. 😀Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
10 hónapja
nekem meg őt kell kezdetnem fantasyban, mert Burrow már szezon elején, Dart meg az elmúlt 2 héten nem volt opció...Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Jakehomer
10 hónapja
ezt írtam a Coltsosoknak is. Hogy nem lehet ellenetek biztosra menni, totál kiszámíthatatlan csapat vagytokEz a Jags D Browningból franchise QB-t csinált. Karrierje során másodszor. 😀 Hogy aztán Herbert meg lófaszt se csináljon ellenünk.örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad
Löfli
iktriad
10 hónapja
Az a gond, hogy egy kibaszott turnover gyár lett Trevor. Dióhéjban 😊Adjuk Trevornak, hátha dob egy TD-t a károgó elhallgatására a következő driveban.Trevor dióhéjban.Ezt az utolsót hogy magyarázzuk meg, kinek a hibája volt?
iktriad
Jakehomer
iktriad
Tepper takarodj!
10 hónapja
Ez a Jags D Browningból franchise QB-t csinált. Karrierje során másodszor. 😀 Hogy aztán Herbert meg lófaszt se csináljon ellenünk.örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad
Löfli
10 hónapja
örülni fogok, ha eléri a pozitív passzolt yardokat a meccs végére 😀jézusom, Slovis time?Kedvelem ezt a Slovist (most intéztem el, hogy bever ellenünk egy game winning drive-ot)
Löfli
iktriad

Don't blink!