Arizona Cardinals - Jacksonville Jaguars
10 hónapja
Buta elkapó jó 5 másodpercet elbaszott az ünnepléssel, még a labdát is eldobta
10 hónapja
Wilson megint 100+ yard. Kurvára remélem, hogy ezentúl erősen használva lesz MHj jelenlétében is.
10 hónapja
Az OT már megvan, de lehet a W is meglesz.
10 hónapja
Nehogy rúgjunk, menni kell TD-re
10 hónapja
még a Dallas fanok is. Ahhoz képest 21-21. Utálom a Cowboyst, de remélem innen megnyerik 😀De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.Jó, hogy mondod, annak a meccsnek az eredményét már nem is néztem, azt hittem, sima Philly.
shagi0206
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.Jó, hogy mondod, annak a meccsnek az eredményét már nem is néztem, azt hittem, sima Philly.
shagi0206
10 hónapja
Könnyű Jags W mi, Löfli?
10 hónapja
De legalább az Eagles is balfaszkodik...21 pont az első félidőben, 0 a 2-ban ennek a ligaelit Cowboys D-nek.
10 hónapja
hoppá baszki

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Amúgy most miért is nem rúgtak? Féltek, hogy mi majd végigmegyünk a pályán? Nagy bizalom ez a D-nek 😀
10 hónapja
őt én is szeretem. Főleg hogy GM-ben az 5. körben húztam, IRL a Jags meg a 2-ban 😊Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:Passzoltunk és nem lett turnover. Igaz 1st down se. Brenton Strange, de jó hogy újra itt vagy!
- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
- vagy csinálunk egy 3&outot, ellőve a 3 időkérést, és akkor még talán marad időnk.
De természetesen Etienne majd elfut vagy 30 yardot, és önszántából lemegy valahol az 5 yardosnál.
shagi0206
iktriad
10 hónapja
na, a 3&out megvan (4-re vigyázni, nehogy megtrükközzenek minket), esély a győzelemre meglesz. Persze úgyis pick lesz abból.
10 hónapja
Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:Passzoltunk és nem lett turnover. Igaz 1st down se. Brenton Strange, de jó hogy újra itt vagy!
- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
- vagy csinálunk egy 3&outot, ellőve a 3 időkérést, és akkor még talán marad időnk.
De természetesen Etienne majd elfut vagy 30 yardot, és önszántából lemegy valahol az 5 yardosnál.
shagi0206
10 hónapja
mondtam, hogy sima JagsEz minden, csak nem sima Jags W. És még nincs is meg.
Löfli
10 hónapja
Na, akkor az esélyek úgy néznek ki, hogy:- vagy a Jags HC olyan hülye, hogy passzoltatja Trevort, hátha kapunk még1 turnovert
10 hónapja
mondtam, hogy sima Jags

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Ok, zárjuk le 3 futással és egy Little FG-vel.
10 hónapja
Végre egy TE, aki nem minket szopat, hanem az ellenfelet.
10 hónapja
Higgins, mit hittél? Hogy ezt nem veszik majd észre? A holdról is látták
10 hónapja
Antonio Johnson sack?! Mindenki szégyellje el magát a Cards O-Falban.
10 hónapja
Deguara? Tavaly nálunk volt. #bosszúmeccs
10 hónapja
Előnyben adja csak el, értemAzt hiszem máig csak előnyben adta el idén 7-szer is, hátrányban egyszer sem, de ma dobott már picket akkor is.
Jakehomer
10 hónapja
Ott is a TD baszki! Trevor ma a III/III-as ügynök.
10 hónapja
most már nemA gyors TD lehet nem volt jó ötlet, a védelem nem pihent sokat.A JAX kezében a meccs, elvileg.
shagi0206
Ja, le voltam maradva...
nagylaza, főpohárnok